- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
hadi bakalım geçmiş olsunCankızlarrrr ben artık memişli bir hatunum. Çok şükür arlattım ama inanılmaz ağrım var... Darısı isteyen bütün bayanlara inşallah... Valla taş gibi olmuşlar bayıldııımmmmmm
Cıktım kızlar saat 2:30!du cıktıgımda ilk cıktıgımda cok agrım vardı agrı kesıcı dıye bagırıyodum şimdi bıraz daha ıyıyım tabı var yıne agrım ama sırtımı kıpırdatamıyox oturamıyorum annem yanımda o da arkadan ıttırmeye gucu yetmedı sabaha kadar boyle kalıcam mı yaaynensanki üzerimde öküz yatıyordu zor nefes alıyordum çok şükür hepsi geçti...
hadi bakalım geçmiş olsun evet sırt ağrıların olucak bir kaç gün yardımlarla oturup kalkabileceksin oturur vaziyette uyumanı tercih ederim aramıza hoşgeldinCıktım kızlar saat 2:30!du cıktıgımda ilk cıktıgımda cok agrım vardı agrı kesıcı dıye bagırıyodum şimdi bıraz daha ıyıyım tabı var yıne agrım ama sırtımı kıpırdatamıyox oturamıyorum annem yanımda o da arkadan ıttırmeye gucu yetmedı sabaha kadar boyle kalıcam mı ya
Mutluluk benide izlemeye alırmısın birde dikiş yerlerim biraz sert geliyor bana krem sürerken sonra geçiyormuCanım 325 cc yuvarlak high profil, ama sıfır dokum vardı. Dümdüzken 325 cc dolu dolu bir avuç meme oluyor. Ama daha dolgun olsun isterdim. Eğer dokun varsa 325 cc daha dolgun durur tabii. Yani ameliyat sonrası boyutu, protezin cc si kadar, var olan dokun da belirliyor
Ay oturamıyorum kendim canım ya anneme soyluyorum o da ıttıremıyo oturursam da dikişlerim acımaz mıhadi bakalım geçmiş olsun evet sırt ağrıların olucak bir kaç gün yardımlarla oturup kalkabileceksin oturur vaziyette uyumanı tercih ederim aramıza hoşgeldin
Oturarak uyudum 3 günAy oturamıyorum kendim canım ya anneme soyluyorum o da ıttıremıyo oturursam da dikişlerim acımaz mı
izliyorum canımMutluluk benide izlemeye alırmısın birde dikiş yerlerim biraz sert geliyor bana krem sürerken sonra geçiyormu
Ben çok beğendim. Ben de bu kadar olsun istiyorum.Canım 325 cc yuvarlak high profil, ama sıfır dokum vardı. Dümdüzken 325 cc dolu dolu bir avuç meme oluyor. Ama daha dolgun olsun isterdim. Eğer dokun varsa 325 cc daha dolgun durur tabii. Yani ameliyat sonrası boyutu, protezin cc si kadar, var olan dokun da belirliyor
Sürekli evde yürüyüş yap ben öyle yapıyordum istesemde çok yatamıyordum ahhh o sırt ağrısı yokmu ama yürüyüş gerçekten çok iyi geliyorAy oturamıyorum kendim canım ya anneme soyluyorum o da ıttıremıyo oturursam da dikişlerim acımaz mı
Sürekli evde yürüyüş yap ben öyle yapıyordum istesemde çok yatamıyordum ahhh o sırt ağrısı yokmu ama yürüyüş gerçekten çok iyi geliyorAy oturamıyorum kendim canım ya anneme soyluyorum o da ıttıremıyo oturursam da dikişlerim acımaz mı
Merak etme 1 hafta sonra inecekler evde daha rahat edersin tabi sürekli yürüyüş imkanın olucakÇok şiş bunlar patlamaz dımı kızlar ya bı de evde daha mı çok agrım olur
Çok güzel olmuşlar kas altımı seninki ne kadar oldu ameliyat olalı çok doğal görünüyorlarİzl
izliyorum canım
Canım İstanbul'da böyle. Ankara daha uygundur.fiyatlar çok yüksekmiş
canım bende diren yoktu o yüzden bilemiyorum eminim diğer arkadaşlar sana yardımcı olur hepsi geçicekBenim gecem zor gectı bıraz uyuyamadım hiç kpırdayamadıgım için şimdi iyiyim ama ayaga kalkınca falan çok şiş ta koltukaltına kadar şiş normal mı bu kadar olması ya bi de kızlar bu dırenlerden hala kan gelıyo dr alacaktı bugun kan gelmesi kötü mü çıkarırken canım yanacak mı üfff
Peki çok şişmişmiydi senındecanım bende dren yoktu o yüzden bilemiyorum eminim diğer arkadaşlar sana yardımcı olur hepsi geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?