Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cankızlarrrr ben artık memişli bir hatunum. Çok şükür arlattım ama inanılmaz ağrım var... Darısı isteyen bütün bayanlara inşallah... Valla taş gibi olmuşlar bayıldııımmmmmm
hadi bakalım geçmiş olsun
daha bekle nasıl güzel olucaklar güzel günlerin olsun memişlerinle en kısa zamanda foto yüklersin merak ettim

aynen sanki üzerimde öküz yatıyordu zor nefes alıyordum çok şükür hepsi geçti...
Cıktım kızlar saat 2:30!du cıktıgımda ilk cıktıgımda cok agrım vardı agrı kesıcı dıye bagırıyodum şimdi bıraz daha ıyıyım tabı var yıne agrım ama sırtımı kıpırdatamıyox oturamıyorum annem yanımda o da arkadan ıttırmeye gucu yetmedı sabaha kadar boyle kalıcam mı ya

hadi bakalım geçmiş olsun evet sırt ağrıların olucak bir kaç gün yardımlarla oturup kalkabileceksin oturur vaziyette uyumanı tercih ederim aramıza hoşgeldin

Mutluluk benide izlemeye alırmısın birde dikiş yerlerim biraz sert geliyor bana krem sürerken sonra geçiyormu

hadi bakalım geçmiş olsun evet sırt ağrıların olucak bir kaç gün yardımlarla oturup kalkabileceksin oturur vaziyette uyumanı tercih ederim aramıza hoşgeldin
Ay oturamıyorum kendim canım ya anneme soyluyorum o da ıttıremıyo oturursam da dikişlerim acımaz mı

Ay oturamıyorum kendim canım ya anneme soyluyorum o da ıttıremıyo oturursam da dikişlerim acımaz mı
Oturarak uyudum 3 gün iki kişi itiyordu beni.... Dümdüz yatmak eziyetti benim için. 90 ve 120 derecelik açıyla uyudum hep. Gece dışında da hiç yatmadım, tüm gün hep gezdim ve oturup tv izledim

Ben çok beğendim. Ben de bu kadar olsun istiyorum.

Sürekli evde yürüyüş yap ben öyle yapıyordum istesemde çok yatamıyordum ahhh o sırt ağrısı yokmu ama yürüyüş gerçekten çok iyi geliyor 10 gün sonra bir bakmışsın hafiften yan yatmaya

Sürekli evde yürüyüş yap ben öyle yapıyordum istesemde çok yatamıyordum ahhh o sırt ağrısı yokmu ama yürüyüş gerçekten çok iyi geliyor 10 gün sonra bir bakmışsın hafiften yan yatmaya başlamışsın bile

kızlar nasılsınız? Pembe19- AFAH hangi yöntem kaç CC yapıldı merak ettim ?

Benim gecem zor gectı bıraz uyuyamadım hiç kpırdayamadıgım için şimdi iyiyim ama ayaga kalkınca falan çok şiş ta koltukaltına kadar şiş normal mı bu kadar olması ya bi de kızlar bu dırenlerden hala kan gelıyo dr alacaktı bugun kan gelmesi kötü mü çıkarırken canım yanacak mı üfff

canım bende diren yoktu o yüzden bilemiyorum eminim diğer arkadaşlar sana yardımcı olur hepsi geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…