Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba,Tuğrul Turan'a veya Cem Payaslı'ya ameliyat olan var mı aranızda ? Acil dönüşlere ihtiyacım var.

hayır benim sadece memelerim çok şişti o da normal ödemlerden dolayı senin yöntemin nasıldı belki onunla alakalı şiştir koltukaltı kesisi mi?
Yok benimde meme altı kesisi kas altı benimde memeler çok şiş ama koltuklatına da yayılıyo ödem

Yok benimde meme altı kesisi kas altı benimde memeler çok şiş ama koltuklatına da yayılıyo ödem
benim özellikle göğsümün altında kaburga tarafımda çok ödem vardı hemşireler masaj yaparak ödemi dağıttılar bol bol su içmen gerekiyor

benim özellikle göğsümün altında kaburga tarafımda çok ödem vardı hemşireler masaj yaparak ödemi dağıttılar bol bol su içmen gerekiyor
Dr geldı şimdi direnleri çıkardı acımadı hiç 300 cc koymuş sızın meme dokunuz vardı dedı bir de amelıyattan önce cesaret iğnesi yapılduktan sonra sakın buyuk olmasın demişimm 300 cc de küçük olmaz inşallah

Canım bana hiç diren takılmadi. Bana kas altı 375 cc takılmış. Bu arada ağrı var ama dayanılarak gibi değil. Dün akşam bütün yediklerimi ve ictiklerimi tekrar çıkardım. Sabah kahvaltıdan bu yana iyiyim şükür Dr saat 1 de gelecek. Bandaj takmadi bana gerek yok dedi. Eve geçince size neler yazacağım neler

senin dokun varmış bence 300cc güzel olur hadi bakalım fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla

ohhh ne güzel 375 cc benim istediğim boyuttu inşallah çok güzel olurlar hemen eve geç hemen

Canım çok sağol iyiyim. Ağrı var ama çok mutluyum kas altı 375 cc takıldı canım. Nasıl resim eklenecek bilsem atarım size
albümlere gir sağ üst tarafta albüm oluştur var oradan yükleyebilirsin ama albüm ayarlarını takip ettiklerim şeklind ayarla yoksa herkez görür

Bu küçülmüş halimi bence oldukça büyük:) ben 275-300 arası düşünüyorum:))
fotolardan da öyle görünüyor sanırım benim dokum hiç yok denecek kadar azdı yarın kırkım çıkıyor foto yüklücem ben çok pişman oldum bir tık büyük yaptırmadığıma şööööyle biraz dolgun olsa daha çok hoşuma gidecekti neyse bunada şükür artık

Reactions: lex
Kızlarrrr, arzum neredesin?? Görüşme yolculuğum ve kafa karışıklığım...
1. Hasan Fındık: kasaltı- meme ucu kesisi hatta bir göğüse dikleştirme olabilir dedi
2. Tuğrul Turan: kas üstü- meme altı kesisi
3. Ozan Balık: dualplan- meme ucu kesisi ve meme uçları küçüktülmeli dedi
4. İlkay Hüthüt: dualplan- meme altı kesisi istersem meme ucu küçültülmeli
5. Naci Çelik: yöntemi hatırlamıyorum yap enjeksiyonu ve dikleştirme de gerekebilir.
6. Cem Payaslı: kas üstü- meme ucu kesisi uçlar küçültülebilir
7. Fuat Yüksel: dualplan- meme ucu kesisi- uçlar küçültülmeli

Yorumlarınızı bekliyorum tablo budur.

Aslında daha doğal görünüyorlar. Bence güzel canım.

ben sadece meme ucu hakkında fikrimi söylemek istiyorum
doktorum banada söyledi meme ucumun küçülmesi gerektiğini ama ben istemedim ileride 2. çocuğu düşündüğüm için ama gerçekten büyük sorun oluyor seninkiler nasıl bilmiyorum ama benim şuanda kazaklarımdan bile belli oluyor gerçi ameliyat sütyeni var hala yazın napıcam bilmiyorum yaptırmışken bence düşün derim

Reactions: lex
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…