- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
hayır benim sadece memelerim çok şişti o da normal ödemlerden dolayı senin yöntemin nasıldı belki onunla alakalı şiştir koltukaltı kesisi mi?Peki çok şişmişmiydi senınde
Yok benimde meme altı kesisi kas altı benimde memeler çok şiş ama koltuklatına da yayılıyo ödemhayır benim sadece memelerim çok şişti o da normal ödemlerden dolayı senin yöntemin nasıldı belki onunla alakalı şiştir koltukaltı kesisi mi?
benim özellikle göğsümün altında kaburga tarafımda çok ödem vardı hemşireler masaj yaparak ödemi dağıttılar bol bol su içmen gerekiyorYok benimde meme altı kesisi kas altı benimde memeler çok şiş ama koltuklatına da yayılıyo ödem
Dr geldı şimdi direnleri çıkardı acımadı hiç 300 cc koymuş sızın meme dokunuz vardı dedı bir de amelıyattan önce cesaret iğnesi yapılduktan sonra sakın buyuk olmasın demişimm 300 cc de küçük olmaz inşallahbenim özellikle göğsümün altında kaburga tarafımda çok ödem vardı hemşireler masaj yaparak ödemi dağıttılar bol bol su içmen gerekiyor
Canım bana hiç diren takılmadi. Bana kas altı 375 cc takılmış. Bu arada ağrı var ama dayanılarak gibi değil. Dün akşam bütün yediklerimi ve ictiklerimi tekrar çıkardım. Sabah kahvaltıdan bu yana iyiyim şükür Dr saat 1 de gelecek. Bandaj takmadi bana gerek yok dedi. Eve geçince size neler yazacağım nelerDr geldı şimdi direnleri çıkardı acımadı hiç 300 cc koymuş sızın meme dokunuz vardı dedı bir de amelıyattan önce cesaret iğnesi yapılduktan sonra sakın buyuk olmasın demişimm 300 cc de küçük olmaz inşallah
senin dokun varmış bence 300cc güzel olur hadi bakalım fotoları bekliyoruz sabırsızlıklaDr geldı şimdi direnleri çıkardı acımadı hiç 300 cc koymuş sızın meme dokunuz vardı dedı bir de amelıyattan önce cesaret iğnesi yapılduktan sonra sakın buyuk olmasın demişimm 300 cc de küçük olmaz inşallah
Canım çok sağol iyiyim. Ağrı var ama çok mutluyum kas altı 375 cc takıldı canım. Nasıl resim eklenecek bilsem atarım size
ohhh ne güzel 375 cc benim istediğim boyuttu inşallah çok güzel olurlar hemen eve geç hemenCanım bana hiç diren takılmadi. Bana kas altı 375 cc takılmış. Bu arada ağrı var ama dayanılarak gibi değil. Dün akşam bütün yediklerimi ve ictiklerimi tekrar çıkardım. Sabah kahvaltıdan bu yana iyiyim şükür Dr saat 1 de gelecek. Bandaj takmadi bana gerek yok dedi. Eve geçince size neler yazacağım neler
albümlere gir sağ üst tarafta albüm oluştur var oradan yükleyebilirsin ama albüm ayarlarını takip ettiklerim şeklind ayarla yoksa herkez görürCanım çok sağol iyiyim. Ağrı var ama çok mutluyum kas altı 375 cc takıldı canım. Nasıl resim eklenecek bilsem atarım size
birde albümleri görebilmemiz için bizi izlemen gerekiralbümlere gir sağ üst tarafta albüm oluştur var oradan yükleyebilirsin ama albüm ayarlarını takip ettiklerim şeklind ayarla yoksa herkez görür
Canım senin memişlere de maşallah. Kaç cc takıldı ve hangi yöntemle oldu?birde albümleri görebilmemiz için bizi izlemen gerekir
teşekkürler,kas altı 345cc mentor ama küçüldüler vücuduma en ideal 390cc olurmuşCanım senin memişlere de maşallah. Kaç cc takıldı ve hangi yöntemle oldu?
Bu küçülmüş halimi bence oldukça büyük:) ben 275-300 arası düşünüyorum:))teşekkürler,kas altı 345cc mentor ama küçüldüler vücuduma en ideal 390cc olurmuş
fotolardan da öyle görünüyor sanırım benim dokum hiç yok denecek kadar azdı yarın kırkım çıkıyor foto yüklücem ben çok pişman oldum bir tık büyük yaptırmadığıma şööööyle biraz dolgun olsa daha çok hoşuma gidecekti neyse bunada şükür artıkBu küçülmüş halimi bence oldukça büyük:) ben 275-300 arası düşünüyorum:))
25.günüm ve sonrasındaki 1 aylık fotolara bak farkı anlarsınBu küçülmüş halimi bence oldukça büyük:) ben 275-300 arası düşünüyorum:))
Aslında daha doğal görünüyorlar. Bence güzel canım.fotolardan da öyle görünüyor sanırım benim dokum hiç yok denecek kadar azdı yarın kırkım çıkıyor foto yüklücem ben çok pişman oldum bir tık büyük yaptırmadığıma şööööyle biraz dolgun olsa daha çok hoşuma gidecekti neyse bunada şükür artık
ben sadece meme ucu hakkında fikrimi söylemek istiyorumKızlarrrr, arzum neredesin?? Görüşme yolculuğum ve kafa karışıklığım...
1. Hasan Fındık: kasaltı- meme ucu kesisi hatta bir göğüse dikleştirme olabilir dedi
2. Tuğrul Turan: kas üstü- meme altı kesisi
3. Ozan Balık: dualplan- meme ucu kesisi ve meme uçları küçüktülmeli dedi
4. İlkay Hüthüt: dualplan- meme altı kesisi istersem meme ucu küçültülmeli
5. Naci Çelik: yöntemi hatırlamıyorum yap enjeksiyonu ve dikleştirme de gerekebilir.
6. Cem Payaslı: kas üstü- meme ucu kesisi uçlar küçültülebilir
7. Fuat Yüksel: dualplan- meme ucu kesisi- uçlar küçültülmeli
Yorumlarınızı bekliyorum tablo budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?