- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Anormal değil ama büyük canım. Silikon takılırsa daha da büyüyeceğini güzel durmayacağını söylüyorlar.ben sadece meme ucu hakkında fikrimi söylemek istiyorum
doktorum banada söyledi meme ucumun küçülmesi gerektiğini ama ben istemedim ileride 2. çocuğu düşündüğüm için ama gerçekten büyük sorun oluyor seninkiler nasıl bilmiyorum ama benim şuanda kazaklarımdan bile belli oluyor gerçi ameliyat sütyeni var hala yazın napıcam bilmiyorum yaptırmışken bence düşün derim
meme ucu küçültülmesi şu şekilde yuvarlak kahverengi kısım yani uç değil aslında :)ben sadece meme ucu hakkında fikrimi söylemek istiyorum
doktorum banada söyledi meme ucumun küçülmesi gerektiğini ama ben istemedim ileride 2. çocuğu düşündüğüm için ama gerçekten büyük sorun oluyor seninkiler nasıl bilmiyorum ama benim şuanda kazaklarımdan bile belli oluyor gerçi ameliyat sütyeni var hala yazın napıcam bilmiyorum yaptırmışken bence düşün derim
benim fotolara baksana bi kırmızı dantel olana orada çok belli benimkilerAnormal değil ama büyük canım. Silikon takılırsa daha da büyüyeceğini güzel durmayacağını söylüyorlar.
@cansu2675 inde meme uçları büyüktü Tuğrul turan a oldu meme uçları büyümedi ve çok doğal güzelAnormal değil ama büyük canım. Silikon takılırsa daha da büyüyeceğini güzel durmayacağını söylüyorlar.
Canım ben de Cem Payaslı ve Tuğrul Bey aradındayım şu an. Keşke Cansu'nun sonuçlarını görsem@cansu2675 inde meme uçları büyüktü Tuğrul turan a oldu meme uçları büyümedi ve çok doğal güzel
benim büyük olan yer kahverengi bölgesi degil bildiğin mememin uçu@cansu2675 inde meme uçları büyüktü Tuğrul turan a oldu meme uçları büyümedi ve çok doğal güzel
Canım çok sağol gördüm, hiç de kötü değil gerçekten. Onun öncesinde daha çok doku varmış. Kaç cc taktırdı biliyor musun?@cansu2675 inde meme uçları büyüktü Tuğrul turan a oldu meme uçları büyümedi ve çok doğal güzel
300 sanırım emin değilim ama senin dokun daha azsa bençe bu bir avantaj en azından sarkma olayında bunu iyi değerlendir. sağlam kasını kestirmek pek iyi bir yöntem değilmiş. ben hasan fındık a ameliyat oldum şekil şemal büyüklük ok memnunum ama o bana dokun az kas altı şart demişti üma Tuğrul turan doku azsa bile yapabiliyor haa birde bana kas altı yapalım silikonu hissetmezsin demişlerdi ama ben hissediyorum elime geliyoCanım çok sağol gördüm, hiç de kötü değil gerçekten. Onun öncesinde daha çok doku varmış. Kaç cc taktırdı biliyor musun?
yok canım ona müdahale edilmezbenim büyük olan yer kahverengi bölgesi degil bildiğin mememin uçu
Canım Hasan Bey bana kasaltı diyen tek kişi o nedenle düşünmüyorum, yoksa güzel memeler yapmış. Bir de Naci Çelik' i hiç düşünmüyorum. Emzirme sonrası göğüslerim küçüldü, hafif tübüler ama dikkeştirme ve yağ enjeksiyonundan bahsetti, çok uçuk bir fiyat söyledi.300 sanırım emin değilim ama senin dokun daha azsa bençe bu bir avantaj en azından sarkma olayında bunu iyi değerlendir. sağlam kasını kestirmek pek iyi bir yöntem değilmiş. ben hasan fındık a ameliyat oldum şekil şemal büyüklük ok memnunum ama o bana dokun az kas altı şart demişti üma Tuğrul turan doku azsa bile yapabiliyor haa birde bana kas altı yapalım silikonu hissetmezsin demişlerdi ama ben hissediyorum elime geliyo
kontrole gittiğim zaman dr istersen ileride uçlarını biraz küçültürüz çok rahatsız olursan demişti ama gerçekten rahatsız oluyorum kazaklardan bile abartı belli oluyor eeee memeleri büyüttük yazın sütyen takmak istemiyeceğim bide şimdi uçlarını kapatmakla uğraşıcam yok yaa bişeyle uğraşmadan şöyle sere serpe dolaşamıyacağım heraldeyok canım ona müdahale edilmez
şanslısın işte biberon gibi çok güzel kiminin hiç yok hem cinsel ilişkide de iyi bence
benim eskiden büyük geliyodu şimdi silikonla birlikte normal oldular memeler büyüyünce haliyle
valla benimki bile o kadar büyük değil anlatımından yola çıkıyorum ama sütyensiz durulmuyor ince bluz falan olmuyo geçem elbise giyip dr a gitçektim sütyensiz baktım uçları belli olmaz diyip sütyen taktım son anda fark ettim allahtan yoksa rezil olacaktım dr un yanında dışarı da mont giyiyorum ama orda çıkarttımkontrole gittiğim zaman dr istersen ileride uçlarını biraz küçültürüz çok rahatsız olursan demişti ama gerçekten rahatsız oluyorum kazaklardan bile abartı belli oluyor eeee memeleri büyüttük yazın sütyen takmak istemiyeceğim bide şimdi uçlarını kapatmakla uğraşıcam yok yaa bişeyle uğraşmadan şöyle sere serpe dolaşamıyacağım heralde
bencede kas altı olmaCanım Hasan Bey bana kasaltı diyen tek kişi o nedenle düşünmüyorum, yoksa güzel memeler yapmış. Bir de Naci Çelik' i hiç düşünmüyorum. Emzirme sonrası göğüslerim küçüldü, hafif tübüler ama dikkeştirme ve yağ enjeksiyonundan bahsetti, çok uçuk bir fiyat söyledi.
sen yeni ameliyat oldun bana sorarsan o aml sütyenini takabildiğin kadar tak şekli daha iyi oturur. tabi insan heves ediyo diğer sütyenleredebaktım pentiye ama daha almadım nasıl olsa havalar soğuk daha 2 hafta ameliyat sütyenimi takıcam hayırlısı artık
bu aml sütyenine okadar alıştım ki diğer sütyenlerimi hevese gelip deniyorum ama inan rahat edemiyorum hatta çarşamba kontrolüm var dr sorucam max nekadar kullanabilirim diyesen yeni ameliyat oldun bana sorarsan o aml sütyenini takabildiğin kadar tak şekli daha iyi oturur. tabi insan heves ediyo diğer sütyenlerede
ben arada hala takıyorum voe markadır muhtemelen tak takabildiğin kadarbu aml sütyenine okadar alıştım ki diğer sütyenlerimi hevese gelip deniyorum ama inan rahat edemiyorum hatta çarşamba kontrolüm var dr sorucam max nekadar kullanabilirim diye
hiç çıkartmıyorum ki sütyenide ,bandajıda banyodan banyoyaben arada hala takıyorum voe markadır muhtemelen tak takabildiğin kadar
geceleri takabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?