selamSessizce yazdıklarını okuyuyorum aylardır.Ben su anda bebek emziriyorum ve kizimin iki yaşını doldurmasına bir iki ay kaldı.Ama ben zaten çok küçük olan goguslerimin dümdüz olacagiyla yüzleşme korkusundan bir turlu emzirmeyi birakamiyorum
Elbette..ağlamak istiyorummmselam
ama bir gerçek, var hayatın boyunca çocuğunu emziremessin ki
21 ay emzirdim. Küçük olan göğüslerim yarıya indi. Bu nedenle önceden düşünmediğim bu ameliyatı olmaya karar verdim.Sessizce yazdıklarını okuyuyorum aylardır.Ben su anda bebek emziriyorum ve kizimin iki yaşını doldurmasına bir iki ay kaldı.Ama ben zaten çok küçük olan goguslerimin dümdüz olacagiyla yüzleşme korkusundan bir turlu emzirmeyi birakamiyorum
Henüz kendıme gelemedım buraz toparlanayım yayınlıyacagım foto gözüm memelerimi pek gormuyo skkıntılardan gerim gerim gerildim
Beni de izlermısın cnm foto koymuşsunCanım bana hiç diren takılmadi. Bana kas altı 375 cc takılmış. Bu arada ağrı var ama dayanılarak gibi değil. Dün akşam bütün yediklerimi ve ictiklerimi tekrar çıkardım. Sabah kahvaltıdan bu yana iyiyim şükür Dr saat 1 de gelecek. Bandaj takmadi bana gerek yok dedi. Eve geçince size neler yazacağım neler
karar verdiysen bir ance araştırmalara başla ve mutlu sonla bitir derim21 ay emzirdim. Küçük olan göğüslerim yarıya indi. Bu nedenle önceden düşünmediğim bu ameliyatı olmaya karar verdim.
Tatlım... İki doktor hariç kas altı yöntemi ni uygun görmüş sana. Bu iki doktordan biri zaten tüm hastalarına kas üstünü öneren bir doktor.Kızlarrrr, arzum neredesin?? Görüşme yolculuğum ve kafa karışıklığım...
1. Hasan Fındık: kasaltı- meme ucu kesisi hatta bir göğüse dikleştirme olabilir dedi
2. Tuğrul Turan: kas üstü- meme altı kesisi
3. Ozan Balık: dualplan- meme ucu kesisi ve meme uçları küçüktülmeli dedi
4. İlkay Hüthüt: dualplan- meme altı kesisi istersem meme ucu küçültülmeli
5. Naci Çelik: yöntemi hatırlamıyorum yap enjeksiyonu ve dikleştirme de gerekebilir.
6. Cem Payaslı: kas üstü- meme ucu kesisi uçlar küçültülebilir
7. Fuat Yüksel: dualplan- meme ucu kesisi- uçlar küçültülmeli
Yorumlarınızı bekliyorum tablo budur.
Çok sağol canım. Tuğrul Bey ucunu küçüktmekten yana değil 6/8 ayda aynı olur dedi. Küçültme olmayacak sadece silikon takılacak. Ancak tam kas altı bir tek Hasan Bey dedi, bu yöntemin uygun olmadığını anladım çünkü az da olsa tübülerlik varTatlım... İki doktor hariç kas altı yöntemi ni uygun görmüş sana. Bu iki doktordan biri zaten tüm hastalarına kas üstünü öneren bir doktor.
Dual plan ve kas altı aynı yöntem sayılır bence bu yüzden aynı kategoriye koyuyorum..
Anladığım kadarı ile meme ucu kahverengi kısım büyük. Dikleştirme ile yada meme ucu kesisi ile bu sorun giderilebilir..
Mememizi küçültülecekse ayrıca meme altından bir kesi yapılmadı çok gereksiz bence. Yani meme ucundan yapılmalı be protezde oradan koyulmalı. Hem meme ucu hem meme altı kesisi bana çok gereksiz geldi.
Meme kahverengi halka büyütmeden sonra geriliyor ve daha büyük oluyor. Tavsiyem kesinlikle kahverengi bölgeyi küçülttürmen..
Foto ekleseydin daha net yorum yapardım ama bu kadar doktorun söyledikleri tavsiyelere göre az çok anladım durumunu..
İçine sinen doktoru tercih et.
Kafa karışıklığı yaratacak durumun yok bence. Çünkü aynı şeyler söylenenelerBak kafanda toparla sonucu sende göreceksin
zor tabi ameliyat ama henüz yeni zamanla toparlarsınHenüz kendıme gelemedım buraz toparlanayım yayınlıyacagım foto gözüm memelerimi pek gormuyo skkıntılardan gerim gerim gerildim
Merhaba benim diklestirme arti protez ameliyati oldu .. Meme ucu kucultuldu ve 6 ay oldu ilk kucukluk kalmadi ama eski buyuklugu de yokÇok sağol canım. Tuğrul Bey ucunu küçüktmekten yana değil 6/8 ayda aynı olur dedi. Küçültme olmayacak sadece silikon takılacak. Ancak tam kas altı bir tek Hasan Bey dedi, bu yöntemin uygun olmadığını anladım çünkü az da olsa tübülerlik var
Tuğrul bey digerlerine göre farklı demiş bence. Dediğim gibi ben Dual plan ve kas altı yöntemini aynı bulanlardanım. Buhu birçok doktorda söylüyor aslında. Çünkü Dual planda protezin üst kısmı kasın altında alt kısmıda kasın üzerinde oluyor. Kas altı yöntemindede protez tamamen kasın altında olmaz. Meme dokusuna göğsün durumuna göre kasın altına koyulur.Diger kısım kasın üzerinde kalır muhakkak.Çok sağol canım. Tuğrul Bey ucunu küçüktmekten yana değil 6/8 ayda aynı olur dedi. Küçültme olmayacak sadece silikon takılacak. Ancak tam kas altı bir tek Hasan Bey dedi, bu yöntemin uygun olmadığını anladım çünkü az da olsa tübülerlik var
Tabiki aynı eşit duruma getirilirMeme diklestirmede memenin kahve rengi kisminide kucultuyorlarmi? Ben bir video izlemisdim orda bir demis koyuyorlardi kahverengine onun cercevesine gore kesiordu doktor.benm kahve renginimin biri buyuk biri kucuk ikisi ayni olsun istiyorum acaba onuda sekillendiriolarmi yoksa kahverenginin boyutu neyse omu kalior arkadasssslarr
Canım 5 ay oldu, dual plan ️kasaltıÇok güzel olmuşlar kas altımı seninki ne kadar oldu ameliyat olalı çok doğal görünüyorlar
Canım, ağrı durumu herkeste farklıÇok şiş bunlar patlamaz dımı kızlar ya bı de evde daha mı çok agrım olur
Canım izledim seniBen de uzun zamandır takip ediyorum konuyu. Ankara'da olcam büyük ihtimalle.ben esimden ayrıldım ve sırf bu yüzden birdaha biriyle düşünemiyorum kendimi. Ameliyat kesinlikle olmam lazım. Moralim bozuluyor aynaya bakamiyorum.Afah ve gsd beni de izlermisiniz.bu arada bu formda fotoğrafını paylaşan arkadaşın goguskeriyle benimki aynıydı. Ameliyat sonrası fotoğrafını gördüm hâlâ sarkık duruyor kendisi de çok Üzgündu.doktoru iyi seçmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?