Evet canım benim aklıma takılan tek konu bu oldu zaten.Tuğrul bey digerlerine göre farklı demiş bence. Dediğim gibi ben Dual plan ve kas altı yöntemini aynı bulanlardanım. Buhu birçok doktorda söylüyor aslında. Çünkü Dual planda protezin üst kısmı kasın altında alt kısmıda kasın üzerinde oluyor. Kas altı yöntemindede protez tamamen kasın altında olmaz. Meme dokusuna göğsün durumuna göre kasın altına koyulur.Diger kısım kasın üzerinde kalır muhakkak.
Benim meme ucum ameliyattan önce daha küçüktü. Ameliyattan sonra gerildi büyük durdu. Şimdide eskisine göre daha geniş. Tüm doktorlar meme ucuna müdahale önermiş. Bu yüzden bu öneriyi sana bulundum canım
Tabiki karar senin
Beni de izler misin?Bende 1 tane foto yukledım tabı şu an çok şişler
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sana olsun inşallah....Tskkr ederim. Çok iyi gorunuyorsun geçmiş olsun.
merhaba çok geçmiş olsun hayırlı olsun cicişleriniz ben de düşünüyorum ama bi takım endişelerim var ve o yüzden çok korkuyorum ben de görebilir miyim acaba ? beni de izler misiniz?Bende 1 tane foto yukledım tabı şu an çok şişler
Bende 1 tane foto yukledım tabı şu an çok şişler
Bende çok yeniyim fakat şöyle sanırım kullanıcı ismimizin yanındaki izleye tıklamanız gerekiyor.. Bana da bir kıyak yapabilir misiniz? :)kızlar beni de izleyin .. o izlemek her ne ise.. pek aktif değilim bu sayfada da nasıl kullaılıyor bilmiyorum
benım korkum yok çok şükür.. daha önce hiç estetik olmasamda birkaç ameliyat olmuştum sağlıkla ilgili. mutlu olacağını düşün atarsın korkunu.. kilom fiziğim herseyim yerinde birtek onların küçük olması çok can sıkıcı.. 170 boyum 53 kiloyum ..36 giyiyorum.. upuzun bacaklara üst kısmın etsiz olması güzel durmuyo..geç bile kaldım diyorumRica etsem beni de izle misiniz? bütün mesajlarınızı okudum.. Sanırım sayenizd bu yola giriyorum.. Önümüzdeki haftaya Serdar Eren Bey'den bir randevu kopardım.. Çok korkuyorum bir yandan daaa
haklısın.. benimde boyum 1.77 60 kiloyum.. Ne zaman ameliyat seninbenım korkum yok çok şükür.. daha önce hiç estetik olmasamda birkaç ameliyat olmuştum sağlıkla ilgili. mutlu olacağını düşün atarsın korkunu.. kilom fiziğim herseyim yerinde birtek onların küçük olması çok can sıkıcı.. 170 boyum 53 kiloyum ..36 giyiyorum.. upuzun bacaklara üst kısmın etsiz olması güzel durmuyo..geç bile kaldım diyorum
4 şubatta :) hemen olsun bitsin istiyorumhaklısın.. benimde boyum 1.77 60 kiloyum.. Ne zaman ameliyat senin
ayy çok yakın :))) inşallah sorunsuz geçer.. bir an önce iyileşirsin.. Dua edicem.. Sürecini yazarsan buraya mutlu oluruz..4 şubatta :) hemen olsun bitsin istiyorum
kızlar okudukça bi garip oluyorum bana 275 falan takılacak .. o ne öyle 350 ler 375 ler.. allahım gene mi memesiz kalıcam silikondan sonrada :)Bu küçülmüş halimi bence oldukça büyük:) ben 275-300 arası düşünüyorum:))
yazıcam hiç merak etmeyin ama benden bomba gibi bişiler beklemeyin çünkü doğal olacak.. zaten işte yoklar.. ne kadar büyük yapılabilir ki..iyice plastik top gibi durmasın diye en normalini yapacak akın beyayy çok yakın :))) inşallah sorunsuz geçer.. bir an önce iyileşirsin.. Dua edicem.. Sürecini yazarsan buraya mutlu oluruz..
çok araştırdım o yüzden bebekten önce yaptırcam.. bebeğide bekleyememSessizce yazdıklarını okuyuyorum aylardır.Ben su anda bebek emziriyorum ve kizimin iki yaşını doldurmasına bir iki ay kaldı.Ama ben zaten çok küçük olan goguslerimin dümdüz olacagiyla yüzleşme korkusundan bir turlu emzirmeyi birakamiyorum
banada 275 takılacak umarım küçük olmaz.. kas altı yapılacakDr geldı şimdi direnleri çıkardı acımadı hiç 300 cc koymuş sızın meme dokunuz vardı dedı bir de amelıyattan önce cesaret iğnesi yapılduktan sonra sakın buyuk olmasın demişimm 300 cc de küçük olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?