Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım benim aklıma takılan tek konu bu oldu zaten.

Bende 1 tane foto yukledım tabı şu an çok şişler
merhaba çok geçmiş olsun hayırlı olsun cicişleriniz ben de düşünüyorum ama bi takım endişelerim var ve o yüzden çok korkuyorum ben de görebilir miyim acaba ? beni de izler misiniz?

herkese merhaba, uzun zamandır kafayı taktığım bir konuydu, hiç mutlu bi hayatım yoktu bu göğüs konusunda. geçen yıl ocakta Akın Demiralay' a muayne oldum. daha önce ona ameliyat olan arkadaşlarım vardı ve çok memnundular. bir aksilik çıktığı için ameliyatımı ertelemiştim. Şimdi önümüzdeki hata olacağım bu sabah akın beyle karar verdik. umarım kolay ve ağrısız ve istediğim gibi olur. benımkilerde çok küçük olduğu için dilerim sonuç memnun edici olur. 36 yaşındayım çocuk sahibi olmadan biran önce yaptırmak istedim.. evlen çocuk yap emzir sonrasını bekle olayıyla uğraşamıycam hiç.. fotoları benle de paylaşırmısınız. teşekkürler

kızlar beni de izleyin .. o izlemek her ne ise.. pek aktif değilim bu sayfada da nasıl kullaılıyor bilmiyorum

Bende 1 tane foto yukledım tabı şu an çok şişler

Rica etsem beni de izle misiniz? bütün mesajlarınızı okudum.. Sanırım sayenizd bu yola giriyorum.. Önümüzdeki haftaya Serdar Eren Bey'den bir randevu kopardım.. Çok korkuyorum bir yandan daaa

Rica etsem beni de izle misiniz? bütün mesajlarınızı okudum.. Sanırım sayenizd bu yola giriyorum.. Önümüzdeki haftaya Serdar Eren Bey'den bir randevu kopardım.. Çok korkuyorum bir yandan daaa
benım korkum yok çok şükür.. daha önce hiç estetik olmasamda birkaç ameliyat olmuştum sağlıkla ilgili. mutlu olacağını düşün atarsın korkunu.. kilom fiziğim herseyim yerinde birtek onların küçük olması çok can sıkıcı.. 170 boyum 53 kiloyum ..36 giyiyorum.. upuzun bacaklara üst kısmın etsiz olması güzel durmuyo..geç bile kaldım diyorum

haklısın.. benimde boyum 1.77 60 kiloyum.. Ne zaman ameliyat senin

benide izler misiniz kızlar bende 5 şubat için randevu aldım mesut ozcanla gorusucem :)

kızlaarr Adana'da önerebileceğiniz bir doktor varmı konuyla alakalı

ayy çok yakın :))) inşallah sorunsuz geçer.. bir an önce iyileşirsin.. Dua edicem.. Sürecini yazarsan buraya mutlu oluruz..
yazıcam hiç merak etmeyin ama benden bomba gibi bişiler beklemeyin çünkü doğal olacak.. zaten işte yoklar.. ne kadar büyük yapılabilir ki..iyice plastik top gibi durmasın diye en normalini yapacak akın bey

çok araştırdım o yüzden bebekten önce yaptırcam.. bebeğide bekleyemem

banada 275 takılacak umarım küçük olmaz.. kas altı yapılacak

Reactions: lex
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…