Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

banada 275 takılacak umarım küçük olmaz.. kas altı yapılacak
benim daha önceki paylaşımlarımı lütfen okurmusun kas altı olunca dahada ufak görünüyor

kızlar okudukça bi garip oluyorum bana 275 falan takılacak .. o ne öyle 350 ler 375 ler.. allahım gene mi memesiz kalıcam silikondan sonrada :)
Çok az zamanın kalmış seni izliyorum fotolara bak dokun varmı bilmiyorum ama benimkilerle kıyaslama yap bikinili ve sonrası halimi özellikle . Sonradan pişman olma

yazıcam hiç merak etmeyin ama benden bomba gibi bişiler beklemeyin çünkü doğal olacak.. zaten işte yoklar.. ne kadar büyük yapılabilir ki..iyice plastik top gibi durmasın diye en normalini yapacak akın bey
bence doğal olmasını istiyorsanız doktorunuzu dinleyin mesela bu foto 275 cc.. bence gayette iyi yapaylıktan bende hoşlanmıyorum

Reactions: lex
Kızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya

canım neden öyle söylüyorsun bak kurtulmuşsun şükret :) Daha ameliyat olalı kaç saat olmuş dinlenmene bak. Büyük ve yapay duracağına böylesi daha güzl bence.. Doktoruna güven.. Hızla iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…