- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
herkese merhaba, uzun zamandır kafayı taktığım bir konuydu, hiç mutlu bi hayatım yoktu bu göğüs konusunda. geçen yıl ocakta Akın Demiralay' a muayne oldum. daha önce ona ameliyat olan arkadaşlarım vardı ve çok memnundular. bir aksilik çıktığı için ameliyatımı ertelemiştim. Şimdi önümüzdeki hata olacağım bu sabah akın beyle karar verdik. umarım kolay ve ağrısız ve istediğim gibi olur. benımkilerde çok küçük olduğu için dilerim sonuç memnun edici olur. 36 yaşındayım çocuk sahibi olmadan biran önce yaptırmak istedim.. evlen çocuk yap emzir sonrasını bekle olayıyla uğraşamıycam hiç.. fotoları benle de paylaşırmısınız. teşekkürler
benim daha önceki paylaşımlarımı lütfen okurmusun kas altı olunca dahada ufak görünüyorbanada 275 takılacak umarım küçük olmaz.. kas altı yapılacak
Bence 300 den altını yaptırma derim önce gözüne büyük gelir ama alıştıkça mutlu olursunbanada 275 takılacak umarım küçük olmaz.. kas altı yapılacak
Çok az zamanın kalmış seni izliyorum fotolara bak dokun varmı bilmiyorum ama benimkilerle kıyaslama yap bikinili ve sonrası halimi özellikle . Sonradan pişman olmakızlar okudukça bi garip oluyorum bana 275 falan takılacak .. o ne öyle 350 ler 375 ler.. allahım gene mi memesiz kalıcam silikondan sonrada :)
ama burcu , dokum yok.. çok gergin çirkin bişi olmasın.. sonra hamileleikte emzirmede iyice kötü olmasınBence 300 den altını yaptırma derim önce gözüne büyük gelir ama alıştıkça mutlu olursun
Beni de izler misinizz?
Çok az zamanın kalmış seni izliyorum fotolara bak dokun varmı bilmiyorum ama benimkilerle kıyaslama yap bikinili ve sonrası halimi özellikle . Sonradan pişman olma
İzliyorumBeni de izler misinizz?
bence doğal olmasını istiyorsanız doktorunuzu dinleyin mesela bu foto 275 cc.. bence gayette iyi yapaylıktan bende hoşlanmıyorumyazıcam hiç merak etmeyin ama benden bomba gibi bişiler beklemeyin çünkü doğal olacak.. zaten işte yoklar.. ne kadar büyük yapılabilir ki..iyice plastik top gibi durmasın diye en normalini yapacak akın bey
Magic sen kaç cc taktırmıştın önceden görüyordum fotolarını şimdi göremiyorumİzliyorum
Serdar Eren in fiyatını çok merak ediyorumRica etsem beni de izle misiniz? bütün mesajlarınızı okudum.. Sanırım sayenizd bu yola giriyorum.. Önümüzdeki haftaya Serdar Eren Bey'den bir randevu kopardım.. Çok korkuyorum bir yandan daaa
Çok teşekkürler öğrenince yazarım buraya da..Serdar Eren in fiyatını çok merak ediyorumhayırlı olsun kararınız
Canım ben de 176 boyunda 61 kg ağırlığındayım. 325 cc high profil yuvarlak takıldı bana. Ama sıfır memem vardı, bir avuç memem olduhaklısın.. benimde boyum 1.77 60 kiloyum.. Ne zaman ameliyat senin
Izliyorum seni bi bakÇok teşekkürler öğrenince yazarım buraya da..
Ne kadar oldu takılalı.. Nasılsın şu an?Canım ben de 176 boyunda 61 kg ağırlığındayım. 325 cc high profil yuvarlak takıldı bana. Ama sıfır memem vardı, bir avuç memem oldu
Çok teşekkürler...Izliyorum seni bi bak
5 ay oldu, ilk günden beri çok iyiyimNe kadar oldu takılalı.. Nasılsın şu an?
Maşşallah.. Darısı başımıza..5 ay oldu, ilk günden beri çok iyiyim
onun ücretini bende merak ediyorum ama 15 bin vardır bence.Serdar Eren in fiyatını çok merak ediyorumhayırlı olsun kararınız
canım neden öyle söylüyorsun bak kurtulmuşsun şükret :) Daha ameliyat olalı kaç saat olmuş dinlenmene bak. Büyük ve yapay duracağına böylesi daha güzl bence.. Doktoruna güven.. Hızla iyileşirsin inşallahKızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya
hee bencede aynen böle olcak benim sanırımbence doğal olmasını istiyorsanız doktorunuzu dinleyin mesela bu foto 275 cc.. bence gayette iyi yapaylıktan bende hoşlanmıyorum Eki Görüntüle 1754592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?