Kızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya[/QUOTE
geçmiş olsun, kalsaydın ya bu gece, ben bi gece kalıcam.. minyon kişilerde dokuda yoksa ağrı oluyo sanırım. yarın daha iyi olursun. bu gece ağrı olması normal. dr zaten cüssene göre karar vermiştşr. moralini bozmaKızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya
Canım çok geçmiş olsunKızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya
ay inanmıyorum çok korktum, nasıl yani nerde ameliyat oldun dr kim? benimde annemle babam gelir bikaç gün kalırız dedi. erkek arkadasımda o gece kalcak yanımda hastanede.. diren varmı , ayy çok üzüldümEvde yalnızım sağolsun komşum bütün gün hastanedeydi arada gelip gidiyor ama mümkün değil kıpırdayamıyorum. Taa karnıma kadar ödem var cılk cılk içimde su oynuyor. Can'ım çok acıyor
Geçmiş olsun öyle demeyinKızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya
Soocute canım beni izler misin?onun ücretini bende merak ediyorum ama 15 bin vardır bence.
en iyi cerrahlardanmış
Geçmiş olsun darısı başımıza:)Kızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya
kim 15 bin alıyomuş, güncel beyden mi bahsediyosunuzSoocute canım beni izler misin?
Benide izler misinİzliyorum
cabotine çok geçmiş olsun mutluluk2015 benim göğüslerim çok kaşınıyor normalmiCanım çok geçmiş olsunsabret lütfen , hepsi geçicek
benimde omuzlar üst taraf dar hep, şükür güzel popom , düzgün uzun bacaklarım var.. memede olunca tamamlancax.. ama çabuk geçiyo dedi bütün arkadaslarım ben 4-5 güne işe döncem, yani inşallahBen 160 boy 47 kilo ancak üst tarafım çok dar sadece popom vardı şimdi memem de oldu :) bir geçse acısı
çok geçmiş olsun.. sürecinizi paylaşmaya devam edin lütfen. ameliyat olacaklara moral verin :)Herkese iyi akşamlar tam 5 ay bu forumu okuyarak kendime cesaret verdim. Herkesin hikayesinden kendime bir pay çıkardım ve yalnız olmadığımı bilmek duygusu ile bu işe kalkıştım. Cmt günü ameliyat oldum dual plan 295 cc. High profil (galiba, sormayı unuttum dr.a iyi mi ) protez takıldı. Ameliyattan ciktigim an'dan şu ana kadar (bugün2. Gunum bitiyor) çok sıkıntı veren bir ağrı ya da baskı hissetmedim. Yazmak konusunda çok aktif bir uye değilim ama beni bu forum cesaretlendirdi. Belki bende birilerine cesaret olurum diye yaziyorum. Henüz korkudan atleti açıp ben de tam bskamadigim icin fotom henüz yok ama en kisa zamanda onu da paylasicam. Klasik olarak bana biraz küçük geldi muhabbeti yapmayacağım çünkü iş işten geçtizaten kas tapim cok sıkı olduğu icin daha fazlasını almamış. Yani buyuk meme her kisulds bana nasip değilmişUzun zamandır bsna telefonda ve msjlarla destek olan mutluluk2015 ve bütün KK uyelerine teşekkür ediyorum. Cesur ve icten paylasimlarinizla beni cesaretlendirdiniz...
çok geçmiş olsun.. sürecinizi paylaşmaya devam edin lütfen. ameliyat olacaklara moral verin :)
ayrıca kesiniz nerden, hangi hastanede oldunuz?Herkese iyi akşamlar tam 5 ay bu forumu okuyarak kendime cesaret verdim. Herkesin hikayesinden kendime bir pay çıkardım ve yalnız olmadığımı bilmek duygusu ile bu işe kalkıştım. Cmt günü ameliyat oldum dual plan 295 cc. High profil (galiba, sormayı unuttum dr.a iyi mi ) protez takıldı. Ameliyattan ciktigim an'dan şu ana kadar (bugün2. Gunum bitiyor) çok sıkıntı veren bir ağrı ya da baskı hissetmedim. Yazmak konusunda çok aktif bir uye değilim ama beni bu forum cesaretlendirdi. Belki bende birilerine cesaret olurum diye yaziyorum. Henüz korkudan atleti açıp ben de tam bskamadigim icin fotom henüz yok ama en kisa zamanda onu da paylasicam. Klasik olarak bana biraz küçük geldi muhabbeti yapmayacağım çünkü iş işten geçtizaten kas tapim cok sıkı olduğu icin daha fazlasını almamış. Yani buyuk meme her kisulds bana nasip değilmişUzun zamandır bsna telefonda ve msjlarla destek olan mutluluk2015 ve bütün KK uyelerine teşekkür ediyorum. Cesur ve icten paylasimlarinizla beni cesaretlendirdiniz...
Beni izler misiniz?Canım ben de 176 boyunda 61 kg ağırlığındayım. 325 cc high profil yuvarlak takıldı bana. Ama sıfır memem vardı, bir avuç memem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?