Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim merak ettiğim bir konu var çok saçma olabilir ama narkozdan sonra bayılma süresi beni korkutuyor.. sonucta narkozla tek başına bile nefes alamıyoruz.. ayılmak ne kadar sürüyor kızlar

benim merak ettiğim bir konu var çok saçma olabilir ama narkozdan sonra bayılma süresi beni korkutuyor.. sonucta narkozla tek başına bile nefes alamıyoruz.. ayılmak ne kadar sürüyor kızlar
Narkozu verdikten 2-3 sn sonra gidiyosun sonra biri isminle sürekli seslenip uyan hadi diyo uyaniyorsun.. Ben rahat girmiştim ilk ameliyatim olmasına ragmen endişe duymadım belki o yuzden gulerek de ayildim yok uok yalan olmasin canim aciyo biraz nirma mi dedim normal dediler ondan sonra güldüm çünkü geri dönüşüm yoktu artık iyi kötü bir cift memem vardı

güzel anlatmışsın tesekkürler:))

Evde yalnızım sağolsun komşum bütün gün hastanedeydi arada gelip gidiyor ama mümkün değil kıpırdayamıyorum. Taa karnıma kadar ödem var cılk cılk içimde su oynuyor. Can'ım çok acıyor
Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun

Evet canım ona da cansuya da mesaj attım cevap gelmedi. Meme konusunda da herkesin beğenisi farklı. Ben cansunun memelerini beğendim. Çok doğal olmuş. Bana göre biraz büyük:) Soocute'un dediğine göre meme ucunu da küçültmemişler.

Günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şu an yatıyorum çünkü yalnızım ve yataktan kalkamıyorum kaldım öyle:) gülüyorum ağlanacak halime. Bu memeler şişti şişti patlayacak kadar gerildi her yanım ödem normal mi bunlar. Kaç günde atıyoruz bu ödemi yatsktan nezaman doğrulabilirim. Kaldım valla yok kalkamıyorum

Gecmiş olsun benımde bugun 4, gunum o göğsümdeki şişlik agırlık benı de mahvedıyo ben de ne zaman alışıcam onu merak edıyorum ben 3 yastıkla oturarak uyudun boynuma polar battanıyeyı simit şeklinde destek yaptım tam yatınca dogrulamıyorum sana da boyle yatmanı tavsıye ederım saga sola dınerek yatabılecegım gunlerı iple cekıyorum

Yalnız olmak zor olmalı benım yanımda annem var yıne de insanın en küçüük bişeyde yardım istemesıde psıkolojık olarak yıpratıyo bır su içecem sacımı topluyacam hep muhtacsın başkalarına Allah sureklı boyle yaşayan hastalarımıza kolaylık versın bizimki gecıcı

Günaydın kızlar gerçekten ameliyat sonrası süreç biraz yıpratıyor insanı kendimin bişey yapamaması çok sıkıyordu canımı ben iki ameliyatı birlikte olduğum halde sadece 4 gün sonra kendim herşeyimi yapabildim dışarı çıkıp gezebildim.Allah hepimize önce sağlık sonra sabır versin.Zaman geçtikçe gerçekten deydiğine inananlardanım .Herkese geçmiş olsun

Canım o kadar kalındım ki ben de anlatamam sonra soyuldu memelerim . Bol bol bebeyağı sürdüm

minyonluk ile ağrının pek ilgisi yok kas altında ağrısı olanda var olmayanda burda dr un becerisine kalıyor iş çünkü kası ne kadar gevşetirse o kadar ağrısız oluyor. gevşetemezse ağrı oluyo protezin baskısı ile

C cabotine canım , bunlar çok normal . 3 gün sırtımdan ittiler beni de iyi olacaksın , bunları az ya da çok hepimiz yaşadık merak etme

Noldu neden dava açacaklarmış merak ettim :)
meme ile ilgili değil ikinci bir ameliyat olmuştum orda sorunlar oldu kk ya yazdım diye kızdı haliyle pohpohlasaydım iyiydi
açabilecekleri bir şey yok sadeçe göz korkutmak istiyor :))

memeden memnunum. memnun olmasam ikinci amel olmazdım.
dr u iyi seçmek lazım en başından olabilecek şeyleri söylemeliler sorunçada aslaa diyenden uzak durmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…