Narkozu verdikten 2-3 sn sonra gidiyosun sonra biri isminle sürekli seslenip uyan hadi diyo uyaniyorsun.. Ben rahat girmiştim ilk ameliyatim olmasına ragmen endişe duymadım belki o yuzden gulerek de ayildim yok uok yalan olmasin canim aciyo biraz nirma mi dedim normal dediler ondan sonra güldüm çünkü geri dönüşüm yoktu artık iyi kötü bir cift memem vardıbenim merak ettiğim bir konu var çok saçma olabilir ama narkozdan sonra bayılma süresi beni korkutuyor.. sonucta narkozla tek başına bile nefes alamıyoruz.. ayılmak ne kadar sürüyor kızlar
güzel anlatmışsın tesekkürler:))Narkozu verdikten 2-3 sn sonra gidiyosun sonra biri isminle sürekli seslenip uyan hadi diyo uyaniyorsun.. Ben rahat girmiştim ilk ameliyatim olmasına ragmen endişe duymadım belki o yuzden gulerek de ayildim yok uok yalan olmasin canim aciyo biraz nirma mi dedim normal dediler ondan sonra güldüm çünkü geri dönüşüm yoktu artık iyi kötü bir cift memem vardı
Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsunEvde yalnızım sağolsun komşum bütün gün hastanedeydi arada gelip gidiyor ama mümkün değil kıpırdayamıyorum. Taa karnıma kadar ödem var cılk cılk içimde su oynuyor. Can'ım çok acıyor
Evet canım ona da cansuya da mesaj attım cevap gelmedi. Meme konusunda da herkesin beğenisi farklı. Ben cansunun memelerini beğendim. Çok doğal olmuş. Bana göre biraz büyük:) Soocute'un dediğine göre meme ucunu da küçültmemişler.@gulezel arkadaşımız Tuğrul beye ameliyat olmuştu,çok eskilerden.. Ama artık foruma girmiyor maalesefOnun çok güzel dolgun göğüsleri olmuştu. Meme dokusu vardı,üst kısım içi boşalmıştı onunda. Kas üstü yuvarlak protezle çok doğal sonuca ulaşmıştı
Gecmiş olsun benımde bugun 4, gunum o göğsümdeki şişlik agırlık benı de mahvedıyo ben de ne zaman alışıcam onu merak edıyorum ben 3 yastıkla oturarak uyudun boynuma polar battanıyeyı simit şeklinde destek yaptım tam yatınca dogrulamıyorum sana da boyle yatmanı tavsıye ederım saga sola dınerek yatabılecegım gunlerı iple cekıyorumGünaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şu an yatıyorum çünkü yalnızım ve yataktan kalkamıyorum kaldım öyle:) gülüyorum ağlanacak halime. Bu memeler şişti şişti patlayacak kadar gerildi her yanım ödem normal mi bunlar. Kaç günde atıyoruz bu ödemi yatsktan nezaman doğrulabilirim. Kaldım valla yok kalkamıyorum
Yalnız olmak zor olmalı benım yanımda annem var yıne de insanın en küçüük bişeyde yardım istemesıde psıkolojık olarak yıpratıyo bır su içecem sacımı topluyacam hep muhtacsın başkalarına Allah sureklı boyle yaşayan hastalarımıza kolaylık versın bizimki gecıcıGünaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şu an yatıyorum çünkü yalnızım ve yataktan kalkamıyorum kaldım öyle:) gülüyorum ağlanacak halime. Bu memeler şişti şişti patlayacak kadar gerildi her yanım ödem normal mi bunlar. Kaç günde atıyoruz bu ödemi yatsktan nezaman doğrulabilirim. Kaldım valla yok kalkamıyorum
Günaydın kızlar gerçekten ameliyat sonrası süreç biraz yıpratıyor insanı kendimin bişey yapamaması çok sıkıyordu canımı ben iki ameliyatı birlikte olduğum halde sadece 4 gün sonra kendim herşeyimi yapabildim dışarı çıkıp gezebildim.Allah hepimize önce sağlık sonra sabır versin.Zaman geçtikçe gerçekten deydiğine inananlardanım .Herkese geçmiş olsunYalnız olmak zor olmalı benım yanımda annem var yıne de insanın en küçüük bişeyde yardım istemesıde psıkolojık olarak yıpratıyo bır su içecem sacımı topluyacam hep muhtacsın başkalarına Allah sureklı boyle yaşayan hastalarımıza kolaylık versın bizimki gecıcı
Canım o kadar kalındım ki ben de anlatamamGünaydın kızlar gerçekten ameliyat sonrası süreç biraz yıpratıyor insanı kendimin bişey yapamaması çok sıkıyordu canımı ben iki ameliyatı birlikte olduğum halde sadece 4 gün sonra kendim herşeyimi yapabildim dışarı çıkıp gezebildim.Allah hepimize önce sağlık sonra sabır versin.Zaman geçtikçe gerçekten deydiğine inananlardanım .Herkese geçmiş olsun
izlerim ama meme albümüm kapalıSoocute canım beni izler misin?
minyonluk ile ağrının pek ilgisi yok kas altında ağrısı olanda var olmayanda burda dr un becerisine kalıyor iş çünkü kası ne kadar gevşetirse o kadar ağrısız oluyor. gevşetemezse ağrı oluyo protezin baskısı ilegeçmiş olsun, kalsaydın ya bu gece, ben bi gece kalıcam.. minyon kişilerde dokuda yoksa ağrı oluyo sanırım. yarın daha iyi olursun. bu gece ağrı olması normal. dr zaten cüssene göre karar vermiştşr. moralini bozma
Noldu neden dava açacaklarmış merak ettim :)izlerim ama meme albümüm kapalı
dr un avukatı arayıp dava açaçaz diyince kızıp kapattım
meme ile ilgili değil ikinci bir ameliyat olmuştum orda sorunlar oldu kk ya yazdım diye kızdı haliyle pohpohlasaydım iyiydiNoldu neden dava açacaklarmış merak ettim :)
normal tamamen ödemin geçmesi bir ayı bulurKarnım da şiş kızlar normal mı bugun aynada gordum karnımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?