Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aaa çok geçmiş olsun canım bilmiyordum

S szr001 canım, çok geçmiş olsun. Foruma iş yoğunluğun nedeniyle çok giremiyordun. Ama burayı hep takip ediyordun bugün 3 gün oldu di mi ameliyat olalı.... Çok şükür atlattın hadi bakalım sağlıklı süreçlerimiz olsun inşallah

Bı de benim kimse ıttırmıyo arkadan ben oturarak uyuyorum kendım bacaklarımdan guc alarak kalkmaya calışıyorum gece herkes yatagında uyuyo rahatsız etmek ıstemıyorum benım bı de kucuk kızım var annem bır yandan onunla ılgılenıuo eşimde bana carpar gece dıye koltukta uyuyo anlayacagınız benı gece yatırıyolar sonrası ben tek başımayım ama Allah şükür yıne de kolay atlatanlardanım galıba sadece ılk gun tuvalette falan destek aldım sonra yemegımı falan hep kendım yoyorum

Benim de iki hafta oldu, iniyor ödemler üç kilo almıştım ameliyat sonrası , ama iki haftada indi, bol su için

çok geçmiş olsun goşgeldin aramıza

çok geçmiş olsun.. öyle düşünme demekki vücudun 295 cc kaldırdı keyfini çıkarmaya bak

Evde yalnızım sağolsun komşum bütün gün hastanedeydi arada gelip gidiyor ama mümkün değil kıpırdayamıyorum. Taa karnıma kadar ödem var cılk cılk içimde su oynuyor. Can'ım çok acıyor
benimde komple karnım ödemdi ama bana masaj yaptılar ve çok iyi geldi sende evde kendin masaj bari yap çok işe yarıyor bol bol su iç

çok geçmiş o
evet ödem onlar hepsi geçicek merak etme bol bol su ve masaj

izlerim ama meme albümüm kapalı
dr un avukatı arayıp dava açaçaz diyince kızıp kapattım
geçmiş olsun bildiğim kadarıyla isim vermiyim ama senin dr çok iyi olanlardandı çok şaşırdım burada paylaşırmısın bilmiyorum ama merak ettim sorun neydi?

Reactions: lex
şuan yanında olmayı inan çok isterdim.. hem destek olmak istiyorum hemde nasıl oluyor görmek itiyorum.. korkmaya başladım. şu ödem yapma ve su sesi olaylarını paso okudum dün gece, rüyamada girdi.. yahu ben5. gün nası işe gidicem.. iner sanırım bi haftaya kadar birazcık seninkide

Şu ödemi öğrendiğim iyi oldu. Ameliyattan sonra kendimi lohusalik döneminde gibi hissediyordum. Benim dogumdan sonra ilk gunler göğüslerim çok sismisti ve gerilmisti. Cok rahatsiz ediciudi ama büyük göğüslerim çok hosuma gitmişti. Aynada kendime bakiyordum ama koca bir göbek memelerin hic bir ihtişamı yok. O zamanlar demistimki bu göğüsler zayifken olsa keşke. Şimdi yine aynaya bakiyorum hantal bir göbek çok canim sıkılmıştı ve anlam verememistim demek ki odemmis. Ki ben 1.65 boyunda 53 kiloyum. Ama su an lohusa gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…