Aaa çok geçmiş olsun canım bilmiyordummeme ile ilgili değil ikinci bir ameliyat olmuştum orda sorunlar oldu kk ya yazdım diye kızdı haliyle pohpohlasaydım iyiydi
açabilecekleri bir şey yok sadeçe göz korkutmak istiyor :))
memeden memnunum. memnun olmasam ikinci amel olmazdım.
dr u iyi seçmek lazım en başından olabilecek şeyleri söylemeliler sorunçada aslaa diyenden uzak durmak lazım
Canım Yorum yazmiiim di miizlerim ama meme albümüm kapalı
dr un avukatı arayıp dava açaçaz diyince kızıp kapattım
Mememden nıye ıkıncı amelıyatınoldun canımizlerim ama meme albümüm kapalı
çok geçmiş olsun goşgeldin aramızaHerkese iyi akşamlar tam 5 ay bu forumu okuyarak kendime cesaret verdim. Herkesin hikayesinden kendime bir pay çıkardım ve yalnız olmadığımı bilmek duygusu ile bu işe kalkıştım. Cmt günü ameliyat oldum dual plan 295 cc. High profil (galiba, sormayı unuttum dr.a iyi mi ) protez takıldı. Ameliyattan ciktigim an'dan şu ana kadar (bugün2. Gunum bitiyor) çok sıkıntı veren bir ağrı ya da baskı hissetmedim. Yazmak konusunda çok aktif bir uye değilim ama beni bu forum cesaretlendirdi. Belki bende birilerine cesaret olurum diye yaziyorum. Henüz korkudan atleti açıp ben de tam bskamadigim icin fotom henüz yok ama en kisa zamanda onu da paylasicam. Klasik olarak bana biraz küçük geldi muhabbeti yapmayacağım çünkü iş işten geçtizaten kas tapim cok sıkı olduğu icin daha fazlasını almamış. Yani buyuk meme her kisulds bana nasip değilmişUzun zamandır bsna telefonda ve msjlarla destek olan mutluluk2015 ve bütün KK uyelerine teşekkür ediyorum. Cesur ve icten paylasimlarinizla beni cesaretlendirdiniz...
345 cc damlaydı görebilirsinMagic sen kaç cc taktırmıştın önceden görüyordum fotolarını şimdi göremiyorum
Canım benide izlermisin345 cc damlaydı görebilirsin
çok geçmiş olsun.. öyle düşünme demekki vücudun 295 cc kaldırdı keyfini çıkarmaya bakKızlar sabah oldum ameliyatımı şimdi geldim eve. Çok Ağrı'm var kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca midem bulanıyor. Ben uyurken gelmiş doktor arkadaşıma 295 cc taktım 300 olmadı taştı demiş. Ben zaten baya ufak tefeğim olmadı demek ki ama bu daküçük duruyor. Can'ım çok acıyor allah benim cezamı verdi ya
benimde komple karnım ödemdi ama bana masaj yaptılar ve çok iyi geldi sende evde kendin masaj bari yap çok işe yarıyor bol bol su içEvde yalnızım sağolsun komşum bütün gün hastanedeydi arada gelip gidiyor ama mümkün değil kıpırdayamıyorum. Taa karnıma kadar ödem var cılk cılk içimde su oynuyor. Can'ım çok acıyor
çok geçmiş oHerkese iyi akşamlar tam 5 ay bu forumu okuyarak kendime cesaret verdim. Herkesin hikayesinden kendime bir pay çıkardım ve yalnız olmadığımı bilmek duygusu ile bu işe kalkıştım. Cmt günü ameliyat oldum dual plan 295 cc. High profil (galiba, sormayı unuttum dr.a iyi mi ) protez takıldı. Ameliyattan ciktigim an'dan şu ana kadar (bugün2. Gunum bitiyor) çok sıkıntı veren bir ağrı ya da baskı hissetmedim. Yazmak konusunda çok aktif bir uye değilim ama beni bu forum cesaretlendirdi. Belki bende birilerine cesaret olurum diye yaziyorum. Henüz korkudan atleti açıp ben de tam bskamadigim icin fotom henüz yok ama en kisa zamanda onu da paylasicam. Klasik olarak bana biraz küçük geldi muhabbeti yapmayacağım çünkü iş işten geçtizaten kas tapim cok sıkı olduğu icin daha fazlasını almamış. Yani buyuk meme her kisulds bana nasip değilmişUzun zamandır bsna telefonda ve msjlarla destek olan mutluluk2015 ve bütün KK uyelerine teşekkür ediyorum. Cesur ve icten paylasimlarinizla beni cesaretlendirdiniz...
evet ödem onlar hepsi geçicek merak etme bol bol su ve masajGünaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şu an yatıyorum çünkü yalnızım ve yataktan kalkamıyorum kaldım öyle:) gülüyorum ağlanacak halime. Bu memeler şişti şişti patlayacak kadar gerildi her yanım ödem normal mi bunlar. Kaç günde atıyoruz bu ödemi yatsktan nezaman doğrulabilirim. Kaldım valla yok kalkamıyorum
evet normal onların hepsi ödem merak etmeKarnım da şiş kızlar normal mı bugun aynada gordum karnımı
geçmiş olsun bildiğim kadarıyla isim vermiyim ama senin dr çok iyi olanlardandı çok şaşırdımizlerim ama meme albümüm kapalı
izliyorum ..Canım benide izlermisin
Hakaret içeren bir ifade olmadıkça ne davası açacaklarmış. Kendi fotonu paylaşmışsın.izlerim ama meme albümüm kapalı
Beni izlermisin345 cc damlaydı görebilirsin
allahım deli olucam i nası sıfır memeye 325 takıyolar benımki niye 275 takacak..bende 75 beden sutyen kullanıyom yoka yakın memem varBeni izler misiniz?
şuan yanında olmayı inan çok isterdim.. hem destek olmak istiyorum hemde nasıl oluyor görmek itiyorum.. korkmaya başladım. şu ödem yapma ve su sesi olaylarını paso okudum dün gece, rüyamada girdi.. yahu ben5. gün nası işe gidicem.. iner sanırım bi haftaya kadar birazcık seninkideGünaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şu an yatıyorum çünkü yalnızım ve yataktan kalkamıyorum kaldım öyle:) gülüyorum ağlanacak halime. Bu memeler şişti şişti patlayacak kadar gerildi her yanım ödem normal mi bunlar. Kaç günde atıyoruz bu ödemi yatsktan nezaman doğrulabilirim. Kaldım valla yok kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?