eyvahlar olsun , ne giyeceğiz o aman.. o kadar mı rahatsız ediyo.. ben bide üstüne izin alacağım belli oldu o iş.. 14 şubatta yemeğe gidebilirmiyim demiştim dr a gidersin merak etme dedi.. 10 günde ayağa kalkarız inşallah :)Çok normal benimde hiç bi pantolonum kapanmıyodu ilk bi hafta sonra iniyo rahat ol
hiç çocuk doğurmadım, acaba nasıl gözükecem. allahım aşk hayatım sex hayatım hersey bitecekmi.. acaba ne kadar süre görüşmesem :))))Şu ödemi öğrendiğim iyi oldu. Ameliyattan sonra kendimi lohusalik döneminde gibi hissediyordum. Benim dogumdan sonra ilk gunler göğüslerim çok sismisti ve gerilmisti. Cok rahatsiz ediciudi ama büyük göğüslerim çok hosuma gitmişti. Aynada kendime bakiyordum ama koca bir göbek memelerin hic bir ihtişamı yok. O zamanlar demistimki bu göğüsler zayifken olsa keşke. Şimdi yine aynaya bakiyorum hantal bir göbek çok canim sıkılmıştı ve anlam verememistim demek ki odemmis. Ki ben 1.65 boyunda 53 kiloyum. Ama su an lohusa gibiyim
izliyorum...Beni izlermisin
5. Günde işe başlamak biraz zor olabilir uzatmanız gerekebilir izini :)şuan yanında olmayı inan çok isterdim.. hem destek olmak istiyorum hemde nasıl oluyor görmek itiyorum.. korkmaya başladım. şu ödem yapma ve su sesi olaylarını paso okudum dün gece, rüyamada girdi.. yahu ben5. gün nası işe gidicem.. iner sanırım bi haftaya kadar birazcık seninkide
zaten benim tam anlamıyla rahatlamam 10.günümdü merak etme yemeğe gidersin yanieyvahlar olsun , ne giyeceğiz o aman.. o kadar mı rahatsız ediyo.. ben bide üstüne izin alacağım belli oldu o iş.. 14 şubatta yemeğe gidebilirmiyim demiştim dr a gidersin merak etme dedi.. 10 günde ayağa kalkarız inşallah :)
ödemin o çıkarttığı ses benim resmen sinirlerimi bozuyordu yahu ne iğrenç bir sesti o öyleSırtıma kadar ödem bastırınca cılk cılk içinde su var çok komik. Ödemlerim daha çok ağrıyor enteresan ama. Heryanım yapışkan bant. Yarın pansumanda onları sökerlerse biraz daha rahatlarım. Şu an biraz daha iyiyim. Biliyorum ki bir hafta sonra sapık gibi zırt pırt aynada meme bakacağım :)
Canım bende ödemden ziyade, kabızlık sorunu olmuştu. Karnım şişmişti ama kabızlıkla ilgili olduğunu düşünmüştüm. Forumda bi arkadaş vardı, artık girmiyor, ameliyattan sonra hamile gibi oldum diyorduŞu ödemi öğrendiğim iyi oldu. Ameliyattan sonra kendimi lohusalik döneminde gibi hissediyordum. Benim dogumdan sonra ilk gunler göğüslerim çok sismisti ve gerilmisti. Cok rahatsiz ediciudi ama büyük göğüslerim çok hosuma gitmişti. Aynada kendime bakiyordum ama koca bir göbek memelerin hic bir ihtişamı yok. O zamanlar demistimki bu göğüsler zayifken olsa keşke. Şimdi yine aynaya bakiyorum hantal bir göbek çok canim sıkılmıştı ve anlam verememistim demek ki odemmis. Ki ben 1.65 boyunda 53 kiloyum. Ama su an lohusa gibiyim
neden bitsin bak bizler evli çocuklu insanlarız ama hiç birşey bitmedi herşey çok daha bile güzelhiç çocuk doğurmadım, acaba nasıl gözükecem. allahım aşk hayatım sex hayatım hersey bitecekmi.. acaba ne kadar süre görüşmesem :))))
yok be zeliş.. işin en yoğun zamanları şuan ..ayrı kalamam5. Günde işe başlamak biraz zor olabilir uzatmanız gerekebilir izini :)
benimde daha güzel olacak diye yapıyoruz işte.. sevgilimden önce benım takıntım zaten bu.. ama o da pek heyecanlı allahım güzel ve büyük memelerin mi oacak telaşında .. sadece çocuktan öncemi sonramı olsun kısmında karar verememiştik o da bana bıraktı. bekleyemiycem evlenmeyineden bitsin bak bizler evli çocuklu insanlarız ama hiç birşey bitmedi herşey çok daha bile güzel
Rahatladım şimdi sağol canım
Cansu'nun memeleri sana büyük geldiyse gulezel in göğüslerini daha büyük bulurdun o Zaman :)Evet canım ona da cansuya da mesaj attım cevap gelmedi. Meme konusunda da herkesin beğenisi farklı. Ben cansunun memelerini beğendim. Çok doğal olmuş. Bana göre biraz büyük:) Soocute'un dediğine göre meme ucunu da küçültmemişler.
canım o kadar sıkan malesef sütyen. ben ilk zamanlar kaldırıp atıyım şunu dedim ama ilerisi için çıkartmadım hatta hala takıyorum bile ama şunu unutmaki şeklin oturması için çok önemli bu sütyen ve bandaj. bu arada bandajımda hala takılı hepsi geçicekBircesaret gittim oldum. Çocuklarımı anneme yolladım hiç birinin haberi yok, kimse bilmesin istedim. Ama çok zor yalnız olmuyor valla kıpırdayamıyorum. İzmir'de oldum. Bir hafta sonra işe başlayacağıminşallah toparlarım kötürüm gibiyim yeminle :) kıpırdamazsam sorun yok ama kıpırdayınca çok korkunç bir ağrı. Bu sütyen mi bandaj mı beni bukadar sıkan ya çıkarıp atasım geliyor kızlaarr
yok canım ikinci amel bacak içindi her yerimde deformasyon oldu olabilir Dedim itiraz etmedim hiç çünkü dr um 6. ay gel hallederiz demişti yapmak istemedi şimdi başka dr a yaptırıyorum.Mememden nıye ıkıncı amelıyatınoldun canım
boşver ben umursamıyorum bi atasözü var bilirsin havlayan ile başlıyo
Canım Yorum yazmiiim di mi
hakaret asla yok etmem de ben haklı iken haksız durumuna düşmem amaç başka ben biliyorum boşverHakaret içeren bir ifade olmadıkça ne davası açacaklarmış. Kendi fotonu paylaşmışsın.
beni izleyenlerin görebileceği şekilde fotolarım mevcutgeçmiş olsun bildiğim kadarıyla isim vermiyim ama senin dr çok iyi olanlardandı çok şaşırdımburada paylaşırmısın bilmiyorum ama merak ettim sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?