Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok normal benimde hiç bi pantolonum kapanmıyodu ilk bi hafta sonra iniyo rahat ol
eyvahlar olsun , ne giyeceğiz o aman.. o kadar mı rahatsız ediyo.. ben bide üstüne izin alacağım belli oldu o iş.. 14 şubatta yemeğe gidebilirmiyim demiştim dr a gidersin merak etme dedi.. 10 günde ayağa kalkarız inşallah :)

Sırtıma kadar ödem bastırınca cılk cılk içinde su var çok komik. Ödemlerim daha çok ağrıyor enteresan ama. Heryanım yapışkan bant. Yarın pansumanda onları sökerlerse biraz daha rahatlarım. Şu an biraz daha iyiyim. Biliyorum ki bir hafta sonra sapık gibi zırt pırt aynada meme bakacağım :)

hiç çocuk doğurmadım, acaba nasıl gözükecem. allahım aşk hayatım sex hayatım hersey bitecekmi.. acaba ne kadar süre görüşmesem :))))

5. Günde işe başlamak biraz zor olabilir uzatmanız gerekebilir izini :)

zaten benim tam anlamıyla rahatlamam 10.günümdü merak etme yemeğe gidersin yani

ödemin o çıkarttığı ses benim resmen sinirlerimi bozuyordu yahu ne iğrenç bir sesti o öyle

Canım bende ödemden ziyade, kabızlık sorunu olmuştu. Karnım şişmişti ama kabızlıkla ilgili olduğunu düşünmüştüm. Forumda bi arkadaş vardı, artık girmiyor, ameliyattan sonra hamile gibi oldum diyordu acaba silikonları karnıma mı koydular demişti S szr001 canım, şimdi aktif dinlen, çocuklarla bakıcı ve annen ilgilenir zaten sen evde gez, dolaş hava iyi olsa dışarı çık, temiz hava al derdim ama her yer buz Ankara'da ben 3. Gün kızımla yapboz yapmıştım; pişti fln oynamıştım

hiç çocuk doğurmadım, acaba nasıl gözükecem. allahım aşk hayatım sex hayatım hersey bitecekmi.. acaba ne kadar süre görüşmesem :))))
neden bitsin bak bizler evli çocuklu insanlarız ama hiç birşey bitmedi herşey çok daha bile güzel

neden bitsin bak bizler evli çocuklu insanlarız ama hiç birşey bitmedi herşey çok daha bile güzel
benimde daha güzel olacak diye yapıyoruz işte.. sevgilimden önce benım takıntım zaten bu.. ama o da pek heyecanlı allahım güzel ve büyük memelerin mi oacak telaşında .. sadece çocuktan öncemi sonramı olsun kısmında karar verememiştik o da bana bıraktı. bekleyemiycem evlenmeyi

Cansu'nun memeleri sana büyük geldiyse gulezel in göğüslerini daha büyük bulurdun o Zaman :)
Şöyle bir durum var yalnız. Herkesin vücut yapısı meme yapısı farklı. Ameliyatla bazı deformeleri düzeltebilmek için cc boyutları,yöntemleri ve protez çeşidi farklı kullanılıyor. Sana göre büyük gelen gögüs ona tam olmuştur. Öyle olması gerekmiştir.
Beklentin sadece görüntünün düzelmesidir ama bunun içinde göğsünün hacmininde büyümesi gerekebilir. Zaman'la gözün alışıyor emin ol.ilk başta büyük gelebilir ama zaten ilk başta oldugu gibi kalmıyor meme,değişiyor.. Cansu'nun göğüslerime öyle kalmayacak,değişecek daha
Meme ucunu küçültmemişler evet onunda geniş bir gögüs ucu kahverengi halkası var. Bu seni rahatsız etmezse müdahale ettirmeyebilirsin. Bizler yaşadığımız gördüğümüz sürece göre tavsiyeler yorumlar yapıyoruz tabi. Meme büyüyünce kahverengi halkada büyür.
Umarım kendin için en doğru tercihi yapar kararını verirsin.. Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun

canım o kadar sıkan malesef sütyen. ben ilk zamanlar kaldırıp atıyım şunu dedim ama ilerisi için çıkartmadım hatta hala takıyorum bile ama şunu unutmaki şeklin oturması için çok önemli bu sütyen ve bandaj. bu arada bandajımda hala takılı hepsi geçicek

Mememden nıye ıkıncı amelıyatınoldun canım
yok canım ikinci amel bacak içindi her yerimde deformasyon oldu olabilir Dedim itiraz etmedim hiç çünkü dr um 6. ay gel hallederiz demişti yapmak istemedi şimdi başka dr a yaptırıyorum.

kızlar baktım şimdi sağ memem,nyan tarafı mosmor kocaman. dren yok bende morarma normalmi acil cevap çok acil

geçmiş olsun bildiğim kadarıyla isim vermiyim ama senin dr çok iyi olanlardandı çok şaşırdım burada paylaşırmısın bilmiyorum ama merak ettim sorun neydi?
beni izleyenlerin görebileceği şekilde fotolarım mevcut

dr memede iyi zaten bi sorun yok
bacak opr oldum yağ enjeksiyonu çok fazla yağ almış o yzden deformasyonlar var ve düzeltmek istemedi benim yapabileciğim bir şey yok dedi ama ben var olduğunu biliyorum bu yüzden de başka dr a gittim yakın zamanda halledicek sağ olsun.
göbeğimde çökme var iç bacakta dalgalanme popoda da hafif çöküklük var

neyseki bu sorunlardan kurtuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…