miamensa , senin eski haliFoton varmı bakabilirmiyiz
Kac gune yan yatabılırız acabacanım o kadar sıkan malesef sütyen. ben ilk zamanlar kaldırıp atıyım şunu dedim ama ilerisi için çıkartmadım hatta hala takıyorum bile ama şunu unutmaki şeklin oturması için çok önemli bu sütyen ve bandaj. bu arada bandajımda hala takılı hepsi geçicek
Magic sen ameliyat olalı kaçgün oldu kibandaj varKac gune yan yatabılırız acaba
Canım bugün drum bana hafif yan yatabilirsin dedi.Kac gune yan yatabılırız acaba
Ben de 3-4 yastıkla yatıyorum. İşte o halde hafif dönüyorum. Ama daha iyiye gidiyoruz. Sen Çalışıyor musun? Çalışıyorsan ne zaman işe döneceksinBen cuma gudıcrm dr a ama zaten tam yatamıyorum ben 3 yastıkla yatıyorum yatsam da kalkamam herhalde sen duz yatabılıyomusun
170 boy, 53 kg, 335 cc takıldı. Önceden hiç yok değildi ama hacimsizdi. Destekli 75b kullanıyordum.miamensa , senin eski hali
nasıldı? kaç cc takıldı.. fiziğin falan nasıl
öncelikle ço geçmiş ve hayırlı olsun o şişlikler benimde aynı şekildeydi benimki de damla zamanla iniyorlar ama msj yapman gerekiyor dr bana sakın alttan üste doğru msj yapma bir elin memenin altında olsun diğer elinle aşağı doğru msj yap demişti her akşam aynı şekilde yapıyorumMerhabalar, 8 gün önce damla protez kas alti dual plan ile ameliyat oldum. Goguslerimin üst kısmı fazla şiş geliyor ama inecek diye düşünürken, bugün çok yukarda olduğunu farkettim. Köprücuk kemigimin 2 parmak altından başlıyor protez. Sizce de çok yukarda değil mi? Zamanla bu da iner mi? Yani sadece sisligin inmesi değil de protezin de aşağı inmesi lazim gibi
dr yücel bey mi bülent bey mi yapıcak ameliyatıhaftaya perşembe benimki, aynı dr a gidiyorum inşş iyi
geçer
Ayne dun gece denedım mumkun degıl donemedımDoktorum bana ameliyatın ertesi günü bile yan yatabilecegimi söyledi. Ancak agridan tabi yatamiyordum:) 1 hafta sonra ilk defa yan dönebildim.
Yabancı bir sitede doktorların hastalara yazdığı cevapları okudum. Çoğu doktor, geceleri gerginliğin maksimum seviyeye ulaştığını ve bunun normal olduğunu yazmış. Bu ameliyatın doğal seyri bu sanırım, herkeste sabah ağrıları var canım:)Sabahları rrsmen yenı amelıyat olmuşum gıbı oluyor aşırı yük gelıyor ya alışabılecekmıyım ben bunlara
valla dr ne derse desin zaten vücudumuz bize ne yapmamız gerektiğini söylüyorSabahları rrsmen yenı amelıyat olmuşum gıbı oluyor aşırı yük gelıyor ya alışabılecekmıyım ben bunlara
benim tam 1.5 ay oldu min kullanmam gereken süre bu zaten ama bugün kontrolüm var gidemicem haftaya kaldı dr bakalım ne dicek ama sütyeni hiç çıkartmadan 2 aya tamamlamam lazımMagic sen ameliyat olalı kaçgün oldu kibandaj var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?