Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kac gune yan yatabılırız acaba

bandajlar ne kadar kalıyor, bide ne diycem gülmeyin memeyi elletmesek te, normal sevişme düzenine ne kadar sonra dönüyoruz

Ben cuma gudıcrm dr a ama zaten tam yatamıyorum ben 3 yastıkla yatıyorum yatsam da kalkamam herhalde sen duz yatabılıyomusun

Ben cuma gudıcrm dr a ama zaten tam yatamıyorum ben 3 yastıkla yatıyorum yatsam da kalkamam herhalde sen duz yatabılıyomusun
Ben de 3-4 yastıkla yatıyorum. İşte o halde hafif dönüyorum. Ama daha iyiye gidiyoruz. Sen Çalışıyor musun? Çalışıyorsan ne zaman işe döneceksin

öncelikle ço geçmiş ve hayırlı olsun o şişlikler benimde aynı şekildeydi benimki de damla zamanla iniyorlar ama msj yapman gerekiyor dr bana sakın alttan üste doğru msj yapma bir elin memenin altında olsun diğer elinle aşağı doğru msj yap demişti her akşam aynı şekilde yapıyorum

Sabahları rrsmen yenı amelıyat olmuşum gıbı oluyor aşırı yük gelıyor ya alışabılecekmıyım ben bunlara

Slm kızlar yeni üyeyim ben de 2 gün sonra diklestirme ve buyutme ameliyati olacgm yaşım 30 2 gebelik emzirme 2 gebelikte de 25 kilo al ver D Cup goguslerim b Cup oldu içi boşaldı sarkti yalnizca diklestirme dusunuyodum fakat doktorum diklestirince çok kuculecegini soyledi 2 gün sonra ameliyatim olmasına rağmen hala protez olmasa mi diyorum hem diklestirme hem protez olanlar benle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Sabahları rrsmen yenı amelıyat olmuşum gıbı oluyor aşırı yük gelıyor ya alışabılecekmıyım ben bunlara
Yabancı bir sitede doktorların hastalara yazdığı cevapları okudum. Çoğu doktor, geceleri gerginliğin maksimum seviyeye ulaştığını ve bunun normal olduğunu yazmış. Bu ameliyatın doğal seyri bu sanırım, herkeste sabah ağrıları var canım:)

valla dr ne derse desin zaten vücudumuz bize ne yapmamız gerektiğini söylüyor

Magic sen ameliyat olalı kaçgün oldu kibandaj var
benim tam 1.5 ay oldu min kullanmam gereken süre bu zaten ama bugün kontrolüm var gidemicem haftaya kaldı dr bakalım ne dicek ama sütyeni hiç çıkartmadan 2 aya tamamlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…