- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
normal sonuçta bi işlem uygulandı.kızlar baktım şimdi sağ memem,nyan tarafı mosmor kocaman. dren yok bende morarma normalmi acil cevap çok acil
evet benimde sol tarafımda olmuştu dr normal demişti ğeçti bile ama dr sor istersenkızlar baktım şimdi sağ memem,nyan tarafı mosmor kocaman. dren yok bende morarma normalmi acil cevap çok acil
çok geçmiş olsun en kısa zamanda isteklerine kavuşursun inşallahbeni izleyenlerin görebileceği şekilde fotolarım mevcut
dr memede iyi zaten bi sorun yok
bacak opr oldum yağ enjeksiyonu çok fazla yağ almış o yzden deformasyonlar var ve düzeltmek istemedi benim yapabileciğim bir şey yok dedi ama ben var olduğunu biliyorum bu yüzden de başka dr a gittim yakın zamanda halledicek sağ olsun.
göbeğimde çökme var iç bacakta dalgalanme popoda da hafif çöküklük var
neyseki bu sorunlardan kurtuluyorum
teşekkür ederim inşallah bu ara rahatsızlandım yoksa bu hafta yapıyorduk opr neyse sağlık olsun diyelimçok geçmiş olsun en kısa zamanda isteklerine kavuşursun inşallah
merhaba beni izleyebilir misiniz? Çok geçmiş olsun bu arada...teşekkür ederim inşallah bu ara rahatsızlandım yoksa bu hafta yapıyorduk opr neyse sağlık olsun diyelim
izlemeye aldım ama meme albümüm kapalımerhaba beni izleyebilir misiniz? Çok geçmiş olsun bu arada...
izlemeye aldım ama meme albümüm kapalı
Merhaba soocute yağ enjeksiyonunda inceldinmi bayağı deformasyonlar dışında memnunmusun yanibeni izleyenlerin görebileceği şekilde fotolarım mevcut
dr memede iyi zaten bi sorun yok
bacak opr oldum yağ enjeksiyonu çok fazla yağ almış o yzden deformasyonlar var ve düzeltmek istemedi benim yapabileciğim bir şey yok dedi ama ben var olduğunu biliyorum bu yüzden de başka dr a gittim yakın zamanda halledicek sağ olsun.
göbeğimde çökme var iç bacakta dalgalanme popoda da hafif çöküklük var
neyseki bu sorunlardan kurtuluyorum
Cnm korkmuyomusun amelıyat olmaya tekrar ben narkozdan cıktım bi daha amelıyat olmam dedım mecbur kalmadıkca narkozla mı olucaksınteşekkür ederim inşallah bu ara rahatsızlandım yoksa bu hafta yapıyorduk opr neyse sağlık olsun diyelim
Çok sağol canım:)Cansu'nun memeleri sana büyük geldiyse gulezel in göğüslerini daha büyük bulurdun o Zaman :)
Şöyle bir durum var yalnız. Herkesin vücut yapısı meme yapısı farklı. Ameliyatla bazı deformeleri düzeltebilmek için cc boyutları,yöntemleri ve protez çeşidi farklı kullanılıyor. Sana göre büyük gelen gögüs ona tam olmuştur. Öyle olması gerekmiştir.
Beklentin sadece görüntünün düzelmesidir ama bunun içinde göğsünün hacmininde büyümesi gerekebilir. Zaman'la gözün alışıyor emin ol.ilk başta büyük gelebilir ama zaten ilk başta oldugu gibi kalmıyor meme,değişiyor.. Cansu'nun göğüslerime öyle kalmayacak,değişecek daha
Meme ucunu küçültmemişler evet onunda geniş bir gögüs ucu kahverengi halkası var. Bu seni rahatsız etmezse müdahale ettirmeyebilirsin. Bizler yaşadığımız gördüğümüz sürece göre tavsiyeler yorumlar yapıyoruz tabi. Meme büyüyünce kahverengi halkada büyür.
Umarım kendin için en doğru tercihi yapar kararını verirsin.. Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun
local olacakCnm korkmuyomusun amelıyat olmaya tekrar ben narkozdan cıktım bi daha amelıyat olmam dedım mecbur kalmadıkca narkozla mı olucaksın
merhabaMerhaba soocute yağ enjeksiyonunda inceldinmi bayağı deformasyonlar dışında memnunmusun yani
Anladım canım çok geçmiş olsunmerhaba
ben zaten zayıftım hususi 3- 4 kilo almıştım amelıyat için birazcık basen ve simitlerim çıktı ordaki yağlar alınıp bacağa eklendi yani amaç incelmek değildi.
Arkadaşlar ben beni izleyenlerin albümlerine bakamıyorum. Sorun ne olabilir???
hadi bakalım sende o şanslılardan olursun inşallaharkadaşlar selam, ofis çok yoğunbakamadım bugün pek foruma.. herkes öyle bişişmişki , ben nbari son 1 haftamda yemeye içmeye dikkat edeyim dedim. birde bugün daha önceden bu ameliyatı olan 3 arkadaşımla görüştüm. 2 sinin çok basit geçmiş. öyle su sesi , kurbaga vıraklaması gibi şeyler olmamış abartı bir ödem yani :) bir tanesinin hiç göğsü yoktu birtek o kızın ağrısı 1 hafta sürmüş. diğer 2 si oldukça rahat 3- 4 gün sonra gezmelerdeydi
Bende de su an su sesı falan gelmıyo bugun çok daha ıyıyım sadce evde orurmaktan canım sıkıldı yarın inşallah avm ye gıdecegım havam değişsinarkadaşlar selam, ofis çok yoğunbakamadım bugün pek foruma.. herkes öyle bişişmişki , ben nbari son 1 haftamda yemeye içmeye dikkat edeyim dedim. birde bugün daha önceden bu ameliyatı olan 3 arkadaşımla görüştüm. 2 sinin çok basit geçmiş. öyle su sesi , kurbaga vıraklaması gibi şeyler olmamış abartı bir ödem yani :) bir tanesinin hiç göğsü yoktu birtek o kızın ağrısı 1 hafta sürmüş. diğer 2 si oldukça rahat 3- 4 gün sonra gezmelerdeydi
Foton varmı bakabilirmiyizMerhabalar, 8 gün önce damla protez kas alti dual plan ile ameliyat oldum. Goguslerimin üst kısmı fazla şiş geliyor ama inecek diye düşünürken, bugün çok yukarda olduğunu farkettim. Köprücuk kemigimin 2 parmak altından başlıyor protez. Sizce de çok yukarda değil mi? Zamanla bu da iner mi? Yani sadece sisligin inmesi değil de protezin de aşağı inmesi lazim gibi
haftaya perşembe benimki, aynı dr a gidiyorum inşş iyihadi bakalım sende o şanslılardan olursun inşallahbu arada senin nezaman ameliyat bellimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?