Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun en kısa zamanda isteklerine kavuşursun inşallah

Merhaba soocute yağ enjeksiyonunda inceldinmi bayağı deformasyonlar dışında memnunmusun yani

teşekkür ederim inşallah bu ara rahatsızlandım yoksa bu hafta yapıyorduk opr neyse sağlık olsun diyelim
Cnm korkmuyomusun amelıyat olmaya tekrar ben narkozdan cıktım bi daha amelıyat olmam dedım mecbur kalmadıkca narkozla mı olucaksın

Çok sağol canım:)

Cnm korkmuyomusun amelıyat olmaya tekrar ben narkozdan cıktım bi daha amelıyat olmam dedım mecbur kalmadıkca narkozla mı olucaksın
local olacak
narkoz korkacak bir şey yok aslında gerekmedikçe tabiki narkoz alınmaması lazım

Merhaba soocute yağ enjeksiyonunda inceldinmi bayağı deformasyonlar dışında memnunmusun yani
merhaba
ben zaten zayıftım hususi 3- 4 kilo almıştım amelıyat için birazcık basen ve simitlerim çıktı ordaki yağlar alınıp bacağa eklendi yani amaç incelmek değildi.

arkadaşlar selam, ofis çok yoğunbakamadım bugün pek foruma.. herkes öyle bişişmişki , ben nbari son 1 haftamda yemeye içmeye dikkat edeyim dedim. birde bugün daha önceden bu ameliyatı olan 3 arkadaşımla görüştüm. 2 sinin çok basit geçmiş. öyle su sesi , kurbaga vıraklaması gibi şeyler olmamış abartı bir ödem yani :) bir tanesinin hiç göğsü yoktu birtek o kızın ağrısı 1 hafta sürmüş. diğer 2 si oldukça rahat 3- 4 gün sonra gezmelerdeydi

Arkadaşlar ben beni izleyenlerin albümlerine bakamıyorum. Sorun ne olabilir???
hadi bakalım sende o şanslılardan olursun inşallah bu arada senin nezaman ameliyat bellimi?

Bende de su an su sesı falan gelmıyo bugun çok daha ıyıyım sadce evde orurmaktan canım sıkıldı yarın inşallah avm ye gıdecegım havam değişsin

Merhabalar, 8 gün önce damla protez kas alti dual plan ile ameliyat oldum. Goguslerimin üst kısmı fazla şiş geliyor ama inecek diye düşünürken, bugün çok yukarda olduğunu farkettim. Köprücuk kemigimin 2 parmak altından başlıyor protez. Sizce de çok yukarda değil mi? Zamanla bu da iner mi? Yani sadece sisligin inmesi değil de protezin de aşağı inmesi lazim gibi

Foton varmı bakabilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…