Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar, uzun süren araştırmalarımın sonunda pazartesi günü ben de güzel göğüslere kavuşuyorum inşallah. doktorum 275 ya da 300 cc kullanacağını söyledi. meme dokum neredeyse hiç yok 80 beden kadar olsun istiyorum. yeterli midir sizce?

benim tam 1.5 ay oldu min kullanmam gereken süre bu zaten ama bugün kontrolüm var gidemicem haftaya kaldı dr bakalım ne dicek ama sütyeni hiç çıkartmadan 2 aya tamamlamam lazım
Ben bandajı 20 günden sonra çıkardım yani doktorum artık gerek olmadığını söyledi,sporcu sütyeninede 10 günden sonra geçtim dün tam bir ayım doldu merak etmiştim senin ne zaman olduğunu sağol canım

rica ederim

kızlar AFAH Pembe19- nasıl oldunuz rahatladınız mı biraz?
Canım bugün daha iyiyim. Evimi toparladım, mutfak tezgahını sildim. Oluşumun çorbasını hazırladım... Ama sabah sanki üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum yaaa.. Sanki üstümde tonlarca Yük varmış gibi hissediyorum ama canım dün akşam Güzelce düşümü aldım. Eşim baticon sürecekti, eşim ilk gördüğünde gözleri yerinden çıkacaktı vallahi ağrılardan dolayı keşke yaptırmasaydım dedim ama dün akşamdan sonra iyi ki yaptırmıştım diyorum...
Sabah ağırlık hissi ne zaman düzelir arkadaşlar

Sabahları o ağrı ve ağırlık hissi,tutulma olur normal. Hareket etmeye başladıkça rahatlarsın. Bu yüzden çok hareketsiz kalmayın,kendinizi zorlamadan hareket edin diyoruz

Ben de bugun annem ve cocuklarla markete kadar yurudum bayagı uzun bır yol ama yoruldum bayagı yolun yarısında bankta dınlendım

Ama daha mesela dolaptan tencere alıp yemek yapamam sen daha cabuk toparlamışsın maşallah canım

Ama daha mesela dolaptan tencere alıp yemek yapamam sen daha cabuk toparlamışsın maşallah canım
Canım çok şükür bugün daha iyiyim. Arada Üşüme geliyor. Sen de şimdi kalk annen ve kendine güzel bir kahve yap hadi çok moral oluyor

Benımkıde buyuk bunlar dıyo ya sınır ettı benı ya 300 cc ye buyuk dıyo daha buyuk taktırsam ne dıycektı bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…