Ben bandajı 20 günden sonra çıkardım yani doktorum artık gerek olmadığını söyledi,sporcu sütyeninede 10 günden sonra geçtim dün tam bir ayım doldubenim tam 1.5 ay oldu min kullanmam gereken süre bu zaten ama bugün kontrolüm var gidemicem haftaya kaldı dr bakalım ne dicek ama sütyeni hiç çıkartmadan 2 aya tamamlamam lazım
Ben bandajı 20 günden sonra çıkardım yani doktorum artık gerek olmadığını söyledi,sporcu sütyeninede 10 günden sonra geçtim dün tam bir ayım doldumerak etmiştim senin ne zaman olduğunu sağol canım
rica ederimBen bandajı 20 günden sonra çıkardım yani doktorum artık gerek olmadığını söyledi,sporcu sütyeninede 10 günden sonra geçtim dün tam bir ayım doldumerak etmiştim senin ne zaman olduğunu sağol canım
boyum 1.65 kilom 53, 21 yaşındayım ve omuzlarım sanıyorum ki geniş değil :)Boyun ve kilon kaç peki, omuzların geniş mi?
rica etsem beni de izlemeye alır mısınız :)
beni de izler misiniz :)Izliyorum
Canım bugün daha iyiyim. Evimi toparladım, mutfak tezgahını sildim. Oluşumun çorbasını hazırladım... Ama sabah sanki üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum yaaa.. Sanki üstümde tonlarca Yük varmış gibi hissediyorum
Sabahları o ağrı ve ağırlık hissi,tutulma olur normal. Hareket etmeye başladıkça rahatlarsın. Bu yüzden çok hareketsiz kalmayın,kendinizi zorlamadan hareket edin diyoruzCanım bugün daha iyiyim. Evimi toparladım, mutfak tezgahını sildim. Oluşumun çorbasını hazırladım... Ama sabah sanki üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum yaaa.. Sanki üstümde tonlarca Yük varmış gibi hissediyorumama canım dün akşam Güzelce düşümü aldım. Eşim baticon sürecekti, eşim ilk gördüğünde gözleri yerinden çıkacaktı vallahi ağrılardan dolayı keşke yaptırmasaydım dedim ama dün akşamdan sonra iyi ki yaptırmıştım diyorum...
Sabah ağırlık hissi ne zaman düzelir arkadaşlar
Canım daha ne kadar böyle sürecekSabahları o ağrı ve ağırlık hissi,tutulma olur normal. Hareket etmeye başladıkça rahatlarsın. Bu yüzden çok hareketsiz kalmayın,kendinizi zorlamadan hareket edin diyoruz
Ben de bugun annem ve cocuklarla markete kadar yurudum bayagı uzun bır yol ama yoruldum bayagı yolun yarısında bankta dınlendımCanım bugün daha iyiyim. Evimi toparladım, mutfak tezgahını sildim. Oluşumun çorbasını hazırladım... Ama sabah sanki üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum yaaa.. Sanki üstümde tonlarca Yük varmış gibi hissediyorumama canım dün akşam Güzelce düşümü aldım. Eşim baticon sürecekti, eşim ilk gördüğünde gözleri yerinden çıkacaktı vallahi ağrılardan dolayı keşke yaptırmasaydım dedim ama dün akşamdan sonra iyi ki yaptırmıştım diyorum...
Ama daha mesela dolaptan tencere alıp yemek yapamam sen daha cabuk toparlamışsın maşallah canımCanım bugün daha iyiyim. Evimi toparladım, mutfak tezgahını sildim. Oluşumun çorbasını hazırladım... Ama sabah sanki üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum yaaa.. Sanki üstümde tonlarca Yük varmış gibi hissediyorumama canım dün akşam Güzelce düşümü aldım. Eşim baticon sürecekti, eşim ilk gördüğünde gözleri yerinden çıkacaktı vallahi ağrılardan dolayı keşke yaptırmasaydım dedim ama dün akşamdan sonra iyi ki yaptırmıştım diyorum...
kaldı 1 haftanCanım daha ne kadar böyle sürecek
daha tencere alman için çok erken seninde kaldı 1 haftan bayağa rahatlarsınızAma daha mesela dolaptan tencere alıp yemek yapamam sen daha cabuk toparlamışsın maşallah canım
Canım çok şükür bugün daha iyiyim. Arada Üşüme geliyor. Sen de şimdi kalk annen ve kendine güzel bir kahve yap hadi çok moral oluyorAma daha mesela dolaptan tencere alıp yemek yapamam sen daha cabuk toparlamışsın maşallah canım
ayyy şöyle bol köpüklü kahvede bana yapan olsa keşkeCanım çok şükür bugün daha iyiyim. Arada Üşüme geliyor. Sen de şimdi kalk annen ve kendine güzel bir kahve yap hadi çok moral oluyor
Toplaşıp içelim falımızda da memeler cıkar kesınayyy şöyle bol köpüklü kahvede bana yapan olsa keşke
Benımkıde buyuk bunlar dıyo ya sınır ettı benı ya 300 cc ye buyuk dıyo daha buyuk taktırsam ne dıycektı bılmemCanım bugün daha iyiyim. Evimi toparladım, mutfak tezgahını sildim. Oluşumun çorbasını hazırladım... Ama sabah sanki üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum yaaa.. Sanki üstümde tonlarca Yük varmış gibi hissediyorumama canım dün akşam Güzelce düşümü aldım. Eşim baticon sürecekti, eşim ilk gördüğünde gözleri yerinden çıkacaktı vallahi ağrılardan dolayı keşke yaptırmasaydım dedim ama dün akşamdan sonra iyi ki yaptırmıştım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?