- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
sende deki ''daha dur ödemler inince nasıl küçülücekler''Benımkıde buyuk bunlar dıyo ya sınır ettı benı ya 300 cc ye buyuk dıyo daha buyuk taktırsam ne dıycektı bılmem
Canım ben de büyük bir kadınım amaBenımkıde buyuk bunlar dıyo ya sınır ettı benı ya 300 cc ye buyuk dıyo daha buyuk taktırsam ne dıycektı bılmem
maşallah sende boy varmışCanım ben de büyük bir kadınım amaboy 182 kilo 63 yani bana ANCA oldu. Senin ölçüler nasıl
Oo bayagı uzunsun sen ben 1.65 normal o zaman benımkı senınkı 375 benım omuzlarım çok geniş degıl bır de gogus kafesım çok darmışCanım ben de büyük bir kadınım amaboy 182 kilo 63 yani bana ANCA oldu. Senin ölçüler nasıl
Evet lütfen bende olucam cesaretimi toplamam lazım çok korkuyorumçok geçmiş olsun.. sürecinizi paylaşmaya devam edin lütfen. ameliyat olacaklara moral verin :)
Canım ben ameliyathaneye ağlaya ağlaya girdim. Ama çıktım Gözlerimi açtım veeee işte o an " memişlere kavuşmuştum" zaten o baskı hissi bile o kadar güzel geliyor ki... Neticede istediğimiz ve olmak için can attığımız bir ameliyat... Ben ameliyat olalı 5. Gün bugünEvet lütfen bende olucam cesaretimi toplamam lazım çok korkuyorum
Lütfennnn beni de izleyinCanım benide izlermisin
Evet aslında bu foruma girmeden önce hiç korkmuyordum çünkü çekeceğim acılardan bihaberdim ben çok az ağrım sızım olur hepsi bu diyordum ama yazılanları görünce 11 şubat'a gün almıştım ameliyat için vazgeçtimCanım ben ameliyathaneye ağlaya ağlaya girdim. Ama çıktım Gözlerimi açtım veeee işte o an " memişlere kavuşmuştum" zaten o baskı hissi bile o kadar güzel geliyor ki... Neticede istediğimiz ve olmak için can attığımız bir ameliyat... Ben ameliyat olalı 5. Gün bugünrahatlamaya başladım kendi işimi yapabilir hale geldim. Kendim Yatıp kalkaviliyorum kendi duşumu alabiliyorum... Hiç öyle büyütülecek bir ameliyat değil gerçekten... Sadece Dr seçimi ve CC seçimi bence önemli olan düşünsenize bir akşam yatıyorsun korkuyla ve ertesi gün öğlene taş gibi göğüslere sahip bir hatun oluyorsun
Bu arada da çok geçmiş olsun hayırlı olsun darısı isteyen herkese olsunEvet aslında bu foruma girmeden önce hiç korkmuyordum çünkü çekeceğim acılardan bihaberdim ben çok az ağrım sızım olur hepsi bu diyordum ama yazılanları görünce 11 şubat'a gün almıştım ameliyat için vazgeçtim
AFAH ilk gunlerde öyle demıyoduk ama:)))bh amelıyatın sıkıntısı bence saga sola donememek sırt agrısı ve göğüsteki müthiş agırlık yoruyor ınsanı agrı bende olmadı dıyebılırım ben agrıdan cok korkuyordumCanım ben ameliyathaneye ağlaya ağlaya girdim. Ama çıktım Gözlerimi açtım veeee işte o an " memişlere kavuşmuştum" zaten o baskı hissi bile o kadar güzel geliyor ki... Neticede istediğimiz ve olmak için can attığımız bir ameliyat... Ben ameliyat olalı 5. Gün bugünrahatlamaya başladım kendi işimi yapabilir hale geldim. Kendim Yatıp kalkaviliyorum kendi duşumu alabiliyorum... Hiç öyle büyütülecek bir ameliyat değil gerçekten... Sadece Dr seçimi ve CC seçimi bence önemli olan düşünsenize bir akşam yatıyorsun korkuyla ve ertesi gün öğlene taş gibi göğüslere sahip bir hatun oluyorsun
yukarıda albümler yazan yere gir yeni albüm oluştur var foftoğraf ekle ayarları takip ettiklerim yap tamamdır :)kızlaar nerden foto yükleyebiliyoruz.. şimdiki halimi görün bir tahmın yapın bakalım uzmanlaşmışsınız kaç cc vss
yukarıda albümler var oradan yeni albüm oluştur dan yapabilirsin fakat ayarlarını takip ettiklerim şeklinde yap yoksa herkez görür sonrakızlaar nerden foto yükleyebiliyoruz.. şimdiki halimi görün bir tahmın yapın bakalım uzmanlaşmışsınız kaç cc vss
tamam okk onu sen demiştin yaptım zatenyukarıda albümler var oradan yeni albüm oluştur dan yapabilirsin fakat ayarlarını takip ettiklerim şeklinde yap yoksa herkez görür sonra
neden vazgeçiyorsun ki olur mu öyle şey ben kas altı oldum sıfır ağrıyla herkesin bir değil ağrı eşiği gerçi benimde düşüktür ama kası iyi gevşettiklerinde ağrı olmazmış. biraz dr umun mahareti ama başka bir oper olmuştum aynı dr yağ aldı aman yarabbi o çok fenaydı işte :) vazgeçme benceEvet aslında bu foruma girmeden önce hiç korkmuyordum çünkü çekeceğim acılardan bihaberdim ben çok az ağrım sızım olur hepsi bu diyordum ama yazılanları görünce 11 şubat'a gün almıştım ameliyat için vazgeçtim
ÇaktırmaAFAH ilk gunlerde öyle demıyoduk ama:)))bh amelıyatın sıkıntısı bence saga sola donememek sırt agrısı ve göğüsteki müthiş agırlık yoruyor ınsanı agrı bende olmadı dıyebılırım ben agrıdan cok korkuyordum
Forumdan bir arkadaş burak yiğenoğluna ameliyat olmuştu memnundu bende 19şubatta randevu aldım gidip görüşeceğim kendisiylekızlaarr Adana'da önerebileceğiniz bir doktor varmı konuyla alakalı
Afah geçmiş olsun öncelikle doktorun kimdi?benide izlermisin rica etsemÇaktırmaPembe19- tabi ağırlık oluyor ama çabuk geçiyor. Yani öyle abartılacak kadar değil... Offff bilemedim ne diyeceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?