Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arzumcum albümüme göğüslerimin şuanki halini ekledimde senin üstün bilgilerinle bi bakarmısın yorum yaparmısın göğüs dokum hiç yok aslında istediğim görüntü şunun ki gibi yuvarlak istiyorum ama görüştüğüm ilk doktor damla önerdi

Eklentiler

• IMG-20160126-WA0002.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 76
Gsd ve AFAH umarım çabucak iyileşirsiniz. Darısı en yakın zamanda benim başıma. Hasta olduğum için ameliyat günümü iptal ettim. İki doktor arasında gidip geliyorum. Beni de izlerseniz sevinirim:)
Izliyorum

Reactions: lex
Baktım yorum yaptım Detaylara ordan devam ederiz..
Birkaç doktorla daha görüş öyle karar ver bence ..

Baktım yorum yaptım Detaylara ordan devam ederiz..
Birkaç doktorla daha görüş öyle karar ver bence ..
çok teşekkürler :) zaten çok pimpirikliyim ben doktor görüşmelerine yeni başladım zaten bu gidişle en az 10 kapı çalacam gibi duruyor.artık paramıda biriktirdim tek sorun doktora karar vermek en geç 2 ay içinde ameliyat olmak istiyorum yaza kadar iyileşim3 yıldır forma girip bakıyorum okuyorum sesim çıkmıyo pek ama takipteyim

Şanslıymışsın canım ben de 4. Günüme girdim ama hala ağrı kesici almadan duramıyorum canım çok sıkkın . Umarım geçer artık. Bir de etkili bir ağrı kesici ne önerrsinn

Canim ben olmadım fakat araştırıyorum suan esteticare ye lazer epilasyon başladım büyük ihtimal orda olucam ameliyatım i Mayıs haziran gibi parami biriktirince
Ameliyat için çok kötü bir zaman yazın sıcağında bandaj vs istediğin bluzu bile giyemiyorsun ayrıca tamda bikini zamanı canım

Şanslıymışsın canım ben de 4. Günüme girdim ama hala ağrı kesici almadan duramıyorum canım çok sıkkın . Umarım geçer artık. Bir de etkili bir ağrı kesici ne önerrsinn
geçmiş olsun.. senin kas altımı ? ne taktılar eski durum neydi

Evet lütfen bende olucam cesaretimi toplamam lazım çok korkuyorum
korkulucak hiç birşey yok inan,sonrasını düşündükce cesaretini toplarsın o yazdığımız ağrılar aslında baskı hissi yoksa canın acımıyor yani vücuduna sonradan giren memeler ilk zamanlar baskı yapıcak tabiki ondan sonra sanki onlar hep oradaymış gibi bütünleşiyorsun
hadi bakalım topla cesaretini sonrasında gelsin güzel memişler

canım selam nasıl oldun.. son bi haftam kaldı acayip heyecanlıyım birazda korkuyorum
Srlam gunduz gayet ıyıyım gece de saga sola donemedıgım için sabah tutulmuş kalkıyorum korkma hiç sadece ılk ıkı gun sıkıntı cekersın o da agrı degıl yanı baskı ve agırlıknsonra hafıflıyo oyle dayanılmayacak agrılar hıc olmadı

Canım selam beni izler misin? Merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…