IzliyorumAfah geçmiş olsun öncelikle doktorun kimdi?benide izlermisin rica etsem
IzliyorumGsd ve AFAH umarım çabucak iyileşirsiniz. Darısı en yakın zamanda benim başıma. Hasta olduğum için ameliyat günümü iptal ettim. İki doktor arasında gidip geliyorum. Beni de izlerseniz sevinirim:)
Baktım yorum yaptımArzumcum albümüme göğüslerimin şuanki halini ekledimde senin üstün bilgilerinle bi bakarmısın yorum yaparmısın göğüs dokum hiç yokaslında istediğim görüntü şunun ki gibi yuvarlak istiyorum ama görüştüğüm ilk doktor damla önerdi
çok teşekkürler :) zaten çok pimpirikliyim ben doktor görüşmelerine yeni başladım zaten bu gidişle en az 10 kapı çalacam gibi duruyor.artık paramıda biriktirdim tek sorun doktora karar vermek en geç 2 ay içinde ameliyat olmak istiyorum yaza kadar iyileşimBaktım yorum yaptımDetaylara ordan devam ederiz..
Birkaç doktorla daha görüş öyle karar ver bence ..
Izliyorum[/QUOTE
Canım göremiyorum fotoları...
Canim ben olmadım fakat araştırıyorum suan esteticare ye lazer epilasyon başladım büyük ihtimal orda olucam ameliyatım i Mayıs haziran gibi parami biriktirinceIyi geceler.Foruma yeni katıldım. Bursada ameliyat olanını var mı acaba
Selam :) şuan 3. Günümdeyim saçlarımı topluyorum yemeğiöi hazırlıyorum her şeyimi ani hareketlerde bulunmadan yapıyorum valla ne agrım nede başka birşeyim var , pazartesi işe gidicem ve pilates hocasıyım derslerim var oyuzden merak etme kimse anlamaz diye düşünüyorum , canı tatlı biriysen biraz sıkıntı çekersin he dersenkı yok ozaman sıfır sorun yaşarsın
Şanslıymışsın canım ben de 4. Günüme girdim ama hala ağrı kesici almadan duramıyorum canım çok sıkkın . Umarım geçer artık. Bir de etkili bir ağrı kesici ne önerrsinnSelam :) şuan 3. Günümdeyim saçlarımı topluyorum yemeğiöi hazırlıyorum her şeyimi ani hareketlerde bulunmadan yapıyorum valla ne agrım nede başka birşeyim var , pazartesi işe gidicem ve pilates hocasıyım derslerim var oyuzden merak etme kimse anlamaz diye düşünüyorum , canı tatlı biriysen biraz sıkıntı çekersin he dersenkı yok ozaman sıfır sorun yaşarsın
Ameliyat için çok kötü bir zaman yazın sıcağında bandaj vs istediğin bluzu bile giyemiyorsun ayrıca tamda bikini zamanı canımCanim ben olmadım fakat araştırıyorum suan esteticare ye lazer epilasyon başladım büyük ihtimal orda olucam ameliyatım i Mayıs haziran gibi parami biriktirince
benım doktorum Akın Demiralay , nişantaşında varya İPEG tedr yücel bey mi bülent bey mi yapıcak ameliyatı
canım selam nasıl oldun.. son bi haftam kaldı acayip heyecanlıyım birazda korkuyorumAyne dun gece denedım mumkun degıl donemedım
geçmiş olsun.. senin kas altımı ? ne taktılar eski durum neydiŞanslıymışsın canım ben de 4. Günüme girdim ama hala ağrı kesici almadan duramıyorum canım çok sıkkın . Umarım geçer artık. Bir de etkili bir ağrı kesici ne önerrsinn
korkulucak hiç birşey yok inan,sonrasını düşündükce cesaretini toplarsın o yazdığımız ağrılar aslında baskı hissi yoksa canın acımıyor yani vücuduna sonradan giren memeler ilk zamanlar baskı yapıcak tabiki ondan sonra sanki onlar hep oradaymış gibi bütünleşiyorsunEvet lütfen bende olucam cesaretimi toplamam lazım çok korkuyorum
Srlam gunduz gayet ıyıyım gece de saga sola donemedıgım için sabah tutulmuş kalkıyorum korkma hiç sadece ılk ıkı gun sıkıntı cekersın o da agrı degıl yanı baskı ve agırlıknsonra hafıflıyo oyle dayanılmayacak agrılar hıc olmadıcanım selam nasıl oldun.. son bi haftam kaldı acayip heyecanlıyım birazda korkuyorum
Şahane olur o zaman :)boyum 1.65 kilom 53, 21 yaşındayım ve omuzlarım sanıyorum ki geniş değil :)
13.,14. Gün itibariyle sabahları olan o baskı tamamen bitmiştiCanım daha ne kadar böyle sürecek
Canım selam beni izler misin? Merak ediyorum.Srlam gunduz gayet ıyıyım gece de saga sola donemedıgım için sabah tutulmuş kalkıyorum korkma hiç sadece ılk ıkı gun sıkıntı cekersın o da agrı degıl yanı baskı ve agırlıknsonra hafıflıyo oyle dayanılmayacak agrılar hıc olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?