İzliyorumCanım selam beni izler misin? Merak ediyorum.
Ay canım ya inşallah bugün daha 6. Gün o Ağrı'nın dışında çok iyiyim13.,14. Gün itibariyle sabahları olan o baskı tamamen bitmişti
Evet ya sabah cok kotu kalkıyorum taş gıbı saga sola donmek soyle gerılmek ıstıyorum artıkkAy canım ya inşallah bugün daha 6. Gün o Ağrı'nın dışında çok iyiyimpeki mutlulukcum ne zaman normal sütyen takabildin.
Aynen ya ben de şöyle dimdik yürümek istiyorum. Postürüm bozulacak diye Aklım çıkıyor. Neyse geçecekkkkkkEvet ya sabah cok kotu kalkıyorum taş gıbı saga sola donmek soyle gerılmek ıstıyorum artıkk
korkulucak hiç birşey yok inan,sonrasını düşündükce cesaretini toplarsın o yazdığımız ağrılar aslında baskı hissi yoksa canın acımıyor yani vücuduna sonradan giren memeler ilk zamanlar baskı yapıcak tabiki ondan sonra sanki onlar hep oradaymış gibi bütünleşiyorsun
hadi bakalım topla cesaretini sonrasında gelsin güzel memişler[/QUOTE umarım öyledir yavaş yavaş tekrar cesaretlenmeye başladım çünkü çok istiyorum tek sorun çalışıyor olmam ve en fazla 1 hafta izin alabilicem ve benim 1 haftaya ayağa kalkmam lazım
Ben devlet hastanesinde olacağım için doktor konusunda fazla seçeneğim yok korkmamın bir nedeni de bu mesela görüşmeye gittiğim doktor bana hiç cesaret vermedi 2 hafta Ağrılarımın olacağını söyleyince iyice tırstımneden vazgeçiyorsun ki olur mu öyle şey ben kas altı oldum sıfır ağrıyla herkesin bir değil ağrı eşiği gerçi benimde düşüktür ama kası iyi gevşettiklerinde ağrı olmazmış. biraz dr umun mahareti ama başka bir oper olmuştum aynı dr yağ aldı aman yarabbi o çok fenaydı işte :) vazgeçme bence
Teşekkür ederim evet baktım Burak beye medline hastanesindeymiş yalnız benim bütçem kısıtlı sırf bu yüzden devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.fiyat konusunda bilginiz var mı ?Forumdan bir arkadaş burak yiğenoğluna ameliyat olmuştu memnundu bende 19şubatta randevu aldım gidip görüşeceğim kendisiyle
hangi hastane il
Ben devlet hastanesinde olacağım için doktor konusunda fazla seçeneğim yok korkmamın bir nedeni de bu mesela görüşmeye gittiğim doktor bana hiç cesaret vermedi 2 hafta Ağrılarımın olacağını söyleyince iyice tırstım
Cnm ne dedi doktorTesekkur ederim su anda korkuyla bekliyorum 1 haftanin dolmasini bakalim sonuc ne olur
ya çok güzel sevindim buna çok geçmiş olsun hayırlı olsun istediğiniz gibi olduklarsa bu çok iyi bende 5. Günde ayağa kalkmaya razıyım çünkü ilgilenmem gereken küçük bir kızım var. Şimdi kendime bir randevu ayarlamalıyımCanım ben ameliyathaneye ağlaya ağlaya girdim. Ama çıktım Gözlerimi açtım veeee işte o an " memişlere kavuşmuştum" zaten o baskı hissi bile o kadar güzel geliyor ki... Neticede istediğimiz ve olmak için can attığımız bir ameliyat... Ben ameliyat olalı 5. Gün bugünrahatlamaya başladım kendi işimi yapabilir hale geldim. Kendim Yatıp kalkaviliyorum kendi duşumu alabiliyorum... Hiç öyle büyütülecek bir ameliyat değil gerçekten... Sadece Dr seçimi ve CC seçimi bence önemli olan düşünsenize bir akşam yatıyorsun korkuyla ve ertesi gün öğlene taş gibi göğüslere sahip bir hatun oluyorsun
Canım benim de iki Evladım var. Canın acıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Günden güne o kadar hızlı düzeliyorsun ki. Eğer istiyorsan hiç durmaya çok güzel sevindim buna çok geçmiş olsun hayırlı olsun istediğiniz gibi olduklarsa bu çok iyi bende 5. Günde ayağa kalkmaya razıyım çünkü ilgilenmem gereken küçük bir kızım var. Şimdi kendime bir randevu ayarlamalıyım
ne güzel maşallah diyelim sütyenin altına sargı bezi koyabilrsin benim dr öyle yapmıştı faydası oluyorbugün dördüncü günüm. çok zor kalktım ama sonra sabah duşumu aldım,kendime çay demleyip tost yaptım,makinaya çamaşır attım,astım. internetin başına otudum. pazartesi işbaşı yapacağım. ödemlerim çok,mememden ses geliyor culk diye. şu sporcu sütyeni anormal sıkıyor tam da dikişlerin üzerinde,canımı çok acıtıyor. çıkarırsam protezler kayar diye korkuyorum arada açıp nefes alıp geri kapatıyorum. o olmasa çok rahat edeceğim öyle dayanılmaz acılar çekmedim. ölçtüm şimdi,alttan 70 üstten 84 cm. şimdi 70C mi oluyor sütyen ölçüm.
ben yumurtalığımdan tümör ameliyatı geçirmiştim birkaç sene önce. bir hayli büyüktü ameliyat kesiğim. 2 ay raporluydum sen düşün.. o yüzden kımıldamadan yatma tecrubem var :) abik gubik şekillerde dönmeye alışkınım.. aslında hiç korkum huzursuzluğum yoktu da okudukça garip oldumSrlam gunduz gayet ıyıyım gece de saga sola donemedıgım için sabah tutulmuş kalkıyorum korkma hiç sadece ılk ıkı gun sıkıntı cekersın o da agrı degıl yanı baskı ve agırlıknsonra hafıflıyo oyle dayanılmayacak agrılar hıc olmadı
kızlar ya , o sutyeni ne zaman takıyorsunuz.. hastaneden çıkarken dr mu takıyor.. bide kaç beden alacağınızı nası biliyorsunuz ben daha almadımne güzel maşallah diyelim sütyenin altına sargı bezi koyabilrsin benim dr öyle yapmıştı faydası oluyor
bana ameliyattan hemen sonra takmışlardı 2 ay takmam gerektiğini söyledi dr daha 2 haftam var çıkartmama ama bazı dr gerek görmüyormuş o konuyu sorarsınkızlar ya , o sutyeni ne zaman takıyorsunuz.. hastaneden çıkarken dr mu takıyor.. bide kaç beden alacağınızı nası biliyorsunuz ben daha almadım
evet istiyorum sayenizde tekrar cesaret geldi yarın Niyazi Şimdivar'dan bi randevu alıcam bakalım Nolacak gelişmeleri sizinle paylaşıcam mutlakaCanım benim de iki Evladım var. Canın acıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Günden güne o kadar hızlı düzeliyorsun ki. Eğer istiyorsan hiç durma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?