Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun.. senin kas altımı ? ne taktılar eski durum neydi
Kad altı takıldı meme dokusu nerdeyse hiç kalmamıştı çünkü ve anatomik protez takıldı. Fakat ağrılarım hala çok fazla artık sıkıldım bu durumdan kendi başıma kalkıp yatmak istiyorum ve şu an bakanlar çok küçük taktırmışsın ödem geçince daha da küçülecek diyorlar fakat benim niyetim silikonsuz sütyenler takabilmekyi ve hemen işe dönünce çok dikkat çeksin istemedim fakat burdan bazı arkadaşların fotoğraflarına bakınca biraz pişman ıldum sanki bu kadar acının üstüne biraz daha büuük mü taktırsaydım diye düşünüyorum ama geçmiş ola...

olsun moralini bozma, dr unada güvenmişsen o en yakışanını bilir. banada 275 yaparsa küçük olcak gibi ama desteksiz sutyen taksam yeter. double push up kullanıyorum. bunlar kadar olur demişti zaten.sonra hamilelikte iyice kocaman olmasın .. of bilemedim yaa

evet istiyorum sayenizde tekrar cesaret geldi yarın Niyazi Şimdivar'dan bi randevu alıcam bakalım Nolacak gelişmeleri sizinle paylaşıcam mutlaka
aysmir iyi hbr lerini bekliyoruz.. yıllardır boşa beklemişim bende. haftaya bu saatlerde hastanede olucam, hersey bitmiş meraklı iyileşme süreci başlamış olucak

Ya zaten double push up lardan kurtulmak bile yetti eşim de gayet iyi görünüyorlar dedi o da zaten fazla büyük istemiyordu. Bakalım bşraz kendine gelirse göğüslerim foto koyarım ben de. Arkadaşım hamilelikten önce taktırdı fakat fazla büyğktü şimdi ikinciyi doğurduktan sonra küçültmeyi düşünüyor çünkü çok çirkinleşti .

hemen sorucam, uzun zamandır hamilelik öncesi sonrası ne zaman yapsam diye düşündüm. beklemekten sıkıldım zaten. arkadasının sarktımı çok büyük ve şekilsiz mi oldu da küçülttürecek

hemen sorucam, uzun zamandır hamilelik öncesi sonrası ne zaman yapsam diye düşündüm. beklemekten sıkıldım zaten. arkadasının sarktımı çok büyük ve şekilsiz mi oldu da küçülttürecek
Ya o biraz büyük yaptırmıştı birinciden sonra bile çok sarktı cidi zaten gevşekti hiç sütyensiz dolaşanıyordu mesela şimdi ikinciyi doğuracak ondan sonra da küçülttütecek ama başka arkadaşım daha makul ölçüde yaptırdı ve sıkıntı yaşamadıı gayet iyi duruyorlar hala

Teşekkür ederim evet baktım Burak beye medline hastanesindeymiş yalnız benim bütçem kısıtlı sırf bu yüzden devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.fiyat konusunda bilginiz var mı ?
yeni fiyatları bilmiyorum gittiğimde soracam sana haber veririm canım.geçen seneki fiyat yuvarlak 4500.damla 5000 devlet hastanesinde fiyatlar nasıl peki?? balcalıda erol kesiktaş varmış onuda araştır istersen

Doğru söylüyorsun hiç bunu düşünmemiştim o zaman mecbur havanın sogumasini ekim Kasım ayını beklicem
Evet en iyisi ben bile şimdi rahat v yakalı kazak giyemiyorum sporcu atleti görünüyor kışın yaparsan yaza kadar tamamen doğallaşmış ve rahatlamış olursun ama sakın vazgeçme ben hep erteledim keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi

aynen bende pişmanın bu kadar geciktiğime.. kızlar yeni kıyafet masrafıda çıkacak değilmi, gömlekler olmaz sanırım

inşallah benimde öyle olur..zaten sarkma olmaz heralde..şimdiye dek sarkma olmamıştı sonra ikinci ameliyatla uğrasmak istemiyorum

yeni fiyatları bilmiyorum gittiğimde soracam sana haber veririm canım.geçen seneki fiyat yuvarlak 4500.damla 5000 devlet hastanesinde fiyatlar nasıl peki?? balcalıda erol kesiktaş varmış onuda araştır istersen
Evet Erol Kesiktaş profesörmüş muhtemelen işini kusursuz yapıyordur... devlette herşey dahil 4600 lira dediler.Erol beylede görüşsemmi ki acep

Evet Erol Kesiktaş profesörmüş muhtemelen işini kusursuz yapıyordur... devlette herşey dahil 4600 lira dediler.Erol beylede görüşsemmi ki acep
Prof. Diye işini kusursuz yaptığını düşünmüyorum bence bu yetenek ve nekadar çok bu ameliyatı yaptığına bağlı .prof olmak için pratikten çok teorik bilgi gerekiyor.ben öyle düşünüyorum.tabiki gidip görüşmekte fayda var bende elimden geldiğince çok doktorla görüşeceğim

Evet haklısınız mantıklı düşününce öyle bende o yüzden opr. Dr. Niyazi Şimdivar'dan randevu aldım hakkında oldukça olumlu eleştiriler aldım kimbilir belki oda birkaç yıl sonra Prof olacaktır belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…