- 8 Kasım 2015
- 70
- 25
- 3
Katılıyorum bende 6 tane dr gezdim prof vs ama en sonunda esteworlde karar kıldım hem taksit imkanı hemde sıklıkla ameliyat yaptıkları için güvendim doktorumaProf. Diye işini kusursuz yaptığını düşünmüyorum bence bu yetenek ve nekadar çok bu ameliyatı yaptığına bağlı .prof olmak için pratikten çok teorik bilgi gerekiyor.ben öyle düşünüyorum.tabiki gidip görüşmekte fayda var bende elimden geldiğince çok doktorla görüşeceğim
Mümkünse fiyatını öğrenebilir miyim ve kaç taksit taksitler elden mi kredi kartı miKatılıyorum bende 6 tane dr gezdim prof vs ama en sonunda esteworlde karar kıldım hem taksit imkanı hemde sıklıkla ameliyat yaptıkları için güvendim doktoruma
Birde doktorun ismini öğrenebilir miyimKatılıyorum bende 6 tane dr gezdim prof vs ama en sonunda esteworlde karar kıldım hem taksit imkanı hemde sıklıkla ameliyat yaptıkları için güvendim doktoruma
Ben maddi durum yüzünden ertekiyorum yoksa hemen olucamEvet en iyisi ben bile şimdi rahat v yakalı kazak giyemiyorum sporcu atleti görünüyor kışın yaparsan yaza kadar tamamen doğallaşmış ve rahatlamış olursunama sakın vazgeçme ben hep erteledim keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi
hiç stres yapma ben ameliyattan sonrada ne uyumuşum. arkadaşım sonunda zorla uyandırdı yeter artık diye:) uyandım bir iki saat sonrada eve geldim. bugün beşinci günüm sabah banyodan sonra kalktım kıyafetlerimi denedim nasıl duruyor diye. hiç korkma geçiveriyor hemen ki ben yalnızım evde kimse olmadan oldum ameliyatımı.Hastane odasındayım doktorum bekliyorum hayırlısıyla bitse gitse artık çok stresliyim
Canım sen ameliyata mi giriyorsunHastane odasındayım doktorum bekliyorum hayırlısıyla bitse gitse artık çok stresliyim
inşallah hayırlısıyla biter canım.. allah yardımcın olsun...Sağ ol cabotine inşallah uyur uyanirim bundan çok korkuyorum benim diklestirme de var o yüzden biraz daha uzun sürer.evet afah dakikalar sonra kesilip bicilecgm
EstKatılıyorum bende 6 tane dr gezdim prof vs ama en sonunda esteworlde karar kıldım hem taksit imkanı hemde sıklıkla ameliyat yaptıkları için güvendim doktoruma
Sağ ol cabotine inşallah uyur uyanirim bundan çok korkuyorum benim diklestirme de var o yüzden biraz daha uzun sürer.evet afah dakikalar sonra kesilip bicilecgm
9 şubat'a randevu aldım bi öngörüşme yapıp ameliyat gününü belirleriz diye tahmin ediyorum :)aysmir iyi hbr lerini bekliyoruz.. yıllardır boşa beklemişim bende. haftaya bu saatlerde hastanede olucam, hersey bitmiş meraklı iyileşme süreci başlamış olucak
Evet dimi daha fazla aklım karışmadan ve vazgeçmeden yaptırayım artıksüper fiyat kaçırma
Canım hiç korkma inşallah sağ selamet girip çıkarsın. Allah yardımcın olsunSağ ol cabotine inşallah uyur uyanirim bundan çok korkuyorum benim diklestirme de var o yüzden biraz daha uzun sürer.evet afah dakikalar sonra kesilip bicilecgm
Evet haklısınız mantıklı düşününce öyle bende o yüzden opr. Dr. Niyazi Şimdivar'dan randevu aldım hakkında oldukça olumlu eleştiriler aldım kimbilir belki oda birkaç yıl sonra Prof olacaktır belli mi olur
Niyazi bey nerede çalışıyor?
Evet Erol Kesiktaş profesörmüş muhtemelen işini kusursuz yapıyordur... devlette herşey dahil 4600 lira dediler.Erol beylede görüşsemmi ki acep
Niyazi bey nerede çalışıyor?
Waaw böyle şeyler duydukça bir an önce Zaman geçsin istiyorum. Hayırlı olsun çok gecmiş olsun kaç saat sürdü ameliyatınızÇiktim kızlar çok şükür .ama çok ağrım var nefes alırken bile kas altı yuvarlak high profil 200 cc ama simdiden çok güzel gorunuyo☺
Kredi kartına 8 taksite kadar bölüyorlar esteworlddeBen maddi durum yüzünden ertekiyorum yoksa hemen olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?