Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Katılıyorum bende 6 tane dr gezdim prof vs ama en sonunda esteworlde karar kıldım hem taksit imkanı hemde sıklıkla ameliyat yaptıkları için güvendim doktoruma

Katılıyorum bende 6 tane dr gezdim prof vs ama en sonunda esteworlde karar kıldım hem taksit imkanı hemde sıklıkla ameliyat yaptıkları için güvendim doktoruma
Mümkünse fiyatını öğrenebilir miyim ve kaç taksit taksitler elden mi kredi kartı mi

Ben maddi durum yüzünden ertekiyorum yoksa hemen olucam

Hastane odasındayım doktorum bekliyorum hayırlısıyla bitse gitse artık çok stresliyim
hiç stres yapma ben ameliyattan sonrada ne uyumuşum. arkadaşım sonunda zorla uyandırdı yeter artık diye:) uyandım bir iki saat sonrada eve geldim. bugün beşinci günüm sabah banyodan sonra kalktım kıyafetlerimi denedim nasıl duruyor diye. hiç korkma geçiveriyor hemen ki ben yalnızım evde kimse olmadan oldum ameliyatımı.

Sağ ol cabotine inşallah uyur uyanirim bundan çok korkuyorum benim diklestirme de var o yüzden biraz daha uzun sürer.evet afah dakikalar sonra kesilip bicilecgm

Est
Sağ ol cabotine inşallah uyur uyanirim bundan çok korkuyorum benim diklestirme de var o yüzden biraz daha uzun sürer.evet afah dakikalar sonra kesilip bicilecgm

aysmir iyi hbr lerini bekliyoruz.. yıllardır boşa beklemişim bende. haftaya bu saatlerde hastanede olucam, hersey bitmiş meraklı iyileşme süreci başlamış olucak
9 şubat'a randevu aldım bi öngörüşme yapıp ameliyat gününü belirleriz diye tahmin ediyorum :)

Canım hiç korkma inşallah sağ selamet girip çıkarsın. Allah yardımcın olsundualarımız seninle

Evet Erol Kesiktaş profesörmüş muhtemelen işini kusursuz yapıyordur... devlette herşey dahil 4600 lira dediler.Erol beylede görüşsemmi ki acep
Niyazi bey nerede çalışıyor?

Bugun dr a kontrole gıttım herşey güzel gıdıyor hızlı iyileşiyosun ödemin de fazla olmadı senin dedı izlerim de ıyı durumdaymış amelıaytta cc leri denemiş hep koltuklatlarından taşma yapıp yapay durmuş buyuk yapsaydım kesınlıkle memnun kalmazdın gogus kafesın daracık ideal oldu ddı ben de begenıyorum uzun yıllar mutlu mesut kullanırım inşallah darısı olmakmisteyenlerın başına

Çiktim kızlar çok şükür .ama çok ağrım var nefes alırken bile kas altı yuvarlak high profil 200 cc ama simdiden çok güzel gorunuyo☺
Waaw böyle şeyler duydukça bir an önce Zaman geçsin istiyorum. Hayırlı olsun çok gecmiş olsun kaç saat sürdü ameliyatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…