- 8 Kasım 2015
- 70
- 25
- 3
Fiyatı 7.500 tl kredi kartına 8 taksit ben 5 e böldürdüm aynı zamanda kepçe kulakta yaptırdım 10 bine anlaştım ikisiniMümkünse fiyatını öğrenebilir miyim ve kaç taksit taksitler elden mi kredi kartı mi
Çok sevindim iyi olduğuna. Ben bugün hep dışardaydım sabahtan akşama kadar fazlaca yoruldumBugun dr a kontrole gıttım herşey güzel gıdıyor hızlı iyileşiyosun ödemin de fazla olmadı senin dedı izlerim de ıyı durumdaymış amelıaytta cc leri denemiş hep koltuklatlarından taşma yapıp yapay durmuş buyuk yapsaydım kesınlıkle memnun kalmazdın gogus kafesın daracık ideal oldu ddı ben de begenıyorum uzun yıllar mutlu mesut kullanırım inşallah darısı olmakmisteyenlerın başına
Geçmiş olsun canım..Çiktim kızlar çok şükür .ama çok ağrım var nefes alırken bile kas altı yuvarlak high profil 200 cc ama simdiden çok güzel gorunuyo☺
rica etsem beni izler misiniz?Bugun dr a kontrole gıttım herşey güzel gıdıyor hızlı iyileşiyosun ödemin de fazla olmadı senin dedı izlerim de ıyı durumdaymış amelıaytta cc leri denemiş hep koltuklatlarından taşma yapıp yapay durmuş buyuk yapsaydım kesınlıkle memnun kalmazdın gogus kafesın daracık ideal oldu ddı ben de begenıyorum uzun yıllar mutlu mesut kullanırım inşallah darısı olmakmisteyenlerın başına
Canım masaj haftaya kontrole gıdecem yıne cuma gunu o zaman başlayacakmış senınde ıyı olmana sevındım amelıyatdaşımm:)))tabii ben de çok yuruyup gezersem çabucak yoruluyorum bugun sınemaya gıttım bırılerı carpar dıye ödüm koptuuÇok sevindim iyi olduğuna. Ben bugün hep dışardaydım sabahtan akşama kadar fazlaca yoruldumiyice dinlenmem lazım... bu arada Dr masajdan bahsetti mi sana canım?
Canım benim çok şükür sağ selamet atlattınSağ olun kızlar 3.5 saat kaldım ameliyathane ama dedim ya goguslerim 2 çocuk emzirme ten ve 3 yıl için iki gebeliğin de 25 kilo alıp vermekten çok deforme olmuştu şu an sargililar ona rağmen çok güzel dik gorunuyo lar 1.70 boyunda 56 kiloyum gogus döküm biraz kalmıştı o yüzden 200 cc yeterli oldu.bu arada konuşurken bile ağrım oluyo bu ne kadar devam eder kolumu bile kaldirsmiyorum
Haklısın tahtayi kullanamayabilirim bu kadar ağrı normal mi geceyi hastanede geçirdim doktoru bekliyorum taburcu edeceğim dedi bu arada şarkılarla çok güzel gorunuyo tam istediğim gibi dik sargilar çıkınca yine sarkık mi olur diyorum bu arada gormedigim tanıdık kalmadı hastanede şaka mi bu yaaCanım benim çok şükür sağ selamet atlattınBen 23 ocakta ameliyat oldum ve pazartesi işime başlayabilirim. (Ama rapor aldım )Kolunu kaldırıp tahtaya yazı yazamayabilirsin. Ama işine başlarsın. Öğrencilerine çok dikkat etmen lazım sana çarpmamaları için. Tabi evdeyken de yemene içmene iyice dikkat et bir an önce toparlan tekrar geçmiş olsun
Eminim ki sargılar çıkınca daha güzel olduğunu görürsünHaklısın tahtayi kullanamayabilirim bu kadar ağrı normal mi geceyi hastanede geçirdim doktoru bekliyorum taburcu edeceğim dedi bu arada şarkılarla çok güzel gorunuyo tam istediğim gibi dik sargilar çıkınca yine sarkık mi olur diyorum bu arada gormedigim tanıdık kalmadı hastanede şaka mi bu yaa
Tekrar geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz... Benim korktuğum da aynen bu :) çünkü annem ve kızkardeşlerim haricinde herkesten gizli yaptıracam ya tanıdık birini görürsem diye ödüm kopuyor :))Haklısın tahtayi kullanamayabilirim bu kadar ağrı normal mi geceyi hastanede geçirdim doktoru bekliyorum taburcu edeceğim dedi bu arada şarkılarla çok güzel gorunuyo tam istediğim gibi dik sargilar çıkınca yine sarkık mi olur diyorum bu arada gormedigim tanıdık kalmadı hastanede şaka mi bu yaa
Çok geçmişler olsun. Ayyy aramıza yeni katılanları gördükçe kendime yaptırmış gibi seviniyorumSağ olun kızlar 3.5 saat kaldım ameliyathane ama dedim ya goguslerim 2 çocuk emzirme ten ve 3 yıl için iki gebeliğin de 25 kilo alıp vermekten çok deforme olmuştu şu an sargililar ona rağmen çok güzel dik gorunuyo lar 1.70 boyunda 56 kiloyum gogus döküm biraz kalmıştı o yüzden 200 cc yeterli oldu.bu arada konuşurken bile ağrım oluyo bu ne kadar devam eder kolumu bile kaldirsmiyorum
Ben kist aldirdim diyom ama benim goguslerim çok dik bakan bir daha bakıyor ben protez konusunda kararsizdim sadece diklestirme yapacaktım Dr beni ikna etti iyiki de öyle yapmış yoksa toparlayamazdim dedi çok deforme olmuştu benim sıpalar nasıl sütü vakumladiysa
Tekrar geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz... Benim korktuğum da aynen bu :) çünkü annem ve kızkardeşlerim haricinde herkesten gizli yaptıracam ya tanıdık birini görürsem diye ödüm kopuyor :))
Sanırım bende öyle söylemeliyim iyi fikir hatta işyerimden izin alırken ne desem acaba diye düşünüyorum aklıma hiçbirşey de gelmiyorBen kist aldirdim diyom ama benim goguslerim çok dik bakan bir daha bakıyor ben protez konusunda kararsizdim sadece diklestirme yapacaktım Dr beni ikna etti iyiki de öyle yapmış yoksa toparlayamazdim dedi çok deforme olmuştu benim sıpalar nasıl sütü vakumladiysa
Canım ben kist aldirdim dedim, tavsiye ederim:)
Sanırım bende öyle söylemeliyim iyi fikir hatta işyerimden izin alırken ne desem acaba diye düşünüyorum aklıma hiçbirşey de gelmiyor
Canım benim Dr um 1 yıl boyunca tel, balen, destek yok dedi. Ama ama ameliyattan bir iki hafta sonra telsiz, desteksiZ,balensiZ , yumuşak sütyen takabilirsin demiştiAy canım ya inşallah bugün daha 6. Gün o Ağrı'nın dışında çok iyiyimpeki mutlulukcum ne zaman normal sütyen takabildin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?