Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam kızlar .. Bugün 10. Günüm ve çok iyi hissediyorum araba dahi kullandım . Dün hafiften evde temizlik yaptım bir gün önce de ütü yaptımm . Yani çok şükür her geçen gün benimsiyor ve rahatlıyorum . Keşke daha önce yaptırsaymışım ama geç değil yine dee

nerelerdesin ,heyecaan varmı, şafak bir değilmi? electraa
canım dün ufak bir gerginlik vardı evde .. işte yoğun olmayacağım ya birkaç gündür..
pek bakamadım.. yarın 5 te giricem saati ileri alındı azcık.. çok heyecanlıyım.. doktoru tacize devam ediyorum mesajla.. 300 olsun 325 yolsun yok 300 iyidir hayır siz genece 290 falan da alın ..herseyi alın işte :)))))))))))))) manyağa bağladım

daisy fazla zorlama genede kendini.. ben sanırım 1 hafta 10 gün bişi yapmam..

merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum. bende gögüs dikleştirme be buyultme ameliyatı olcam korkudan gidip gün alamadım bir türlü. ameliyat sonrası nasıl bilgi verirmisiniz. ben ankarada esabil eker dr ile görüştüm doktoru bilen varmı lütfen yardım istiyorum.
cok tşk ederim şimdiden

Canım selam. Ben çok büyük olsun istemiyorum ileride sırt ağrısı ve sarkma problemi olur diye. 275 yeter herhalde kas üstü olacak.
Hadi hayırlı olsun kararın
Cc büyüklüğünü doktoruna bırak bence. Sen istediğin büyüklüğü doktoruna iyice anlatmaya çalış. Ameliyt esnasında deneyecek ve senin istediğin görüntüyü veren cc yi tercih edecektir muhakkak

Reactions: lex
Arkadaslar protez kutularını ne yaptiniz???
İçindeki barkodlu kağıdı dr.a götürücem garanti yazacakmis ama kutuları naapsam bilemedim
Kutularını halen saklıyorum ben. Aslında saklamıyorumda yerleri iyi öylemduruyorlar :)
Önemli olan protez kartın. Onu ömür boyu saklaman gerek canım. Tüm bilgiler onda olacak.
Bir kadını kocası öldürmüş,sonra polisler onu tanınmayacak halde bulmuşlar. Göğsündeki protezlerin seri numarasından yola çıkarak kadının kimliğine ulaşılmış :)
Nerden anlattım şimdi diyeceksin,aklıma geldi anlatmak istedim bilmem

Hoşgeldin.. ben yarın oluyorum ameliyat. hiç bekleme derim erteledikçe zorlaşıyor. kışın ol aradan çıksın. yazın hem zor hemde kıyafetle şişlik saklamak çok zormuş.

Ben minik minik parcalayip evden uzak bir cope attim.
Kagit toplayicilar gorduklerinde sasirmasin diye
deli yaaa :) hatıra veriyolar m hiç bilmiyodum.. ben foto da çekip saklayıp. ilerde çocuklarım olunca derim bakın anneniz siz doğmadan neler yaptı babanıza böyle evet dedirtti..

ay ne güldüm çok alemsin ama doğru.. bende derdim bizimkilere kötü bi şekilde ölürsem beni teşhis ederken yüzüme bakmak zorunda kalmayım. dövmelerimden tanırsınız..öyle kontrol ettirin diye.. tövbe yarab :)))

kızlar bu son msjım olabilir yarın ameliyattan önce yazarmıyım bilmem. saat 12 gibi hastanede olcam. ameliyat erkene alındı. az korku var, heyecan zaten var. akşam yemeğimizi ailecek yedik , memesiz son gecem diye geyik yaptım. hele de cc mevzusunu anlatırken babam koptu resmen..erken yatıcam. zaten son 3 gecedir uyuyamıyorum. sızarım birazdan sanırım. memeli bi şekilde görüşmek üzere.. hoşçakalın

Hatira diye degil ya. Satin alinan urun s
Bence uykusuz gir ameliyata, cunku sonra zaten bol bol yatacaksin, o yatma doneminde uykun olmazsa sirt agrisi can skiyor :)

Artık vücudunda seri numaralı bir protezde olacak ohh ohhhh
Dövmelerinide merak ettim haa

Memeliler kervanına katılmana az kaldı demek :) Hadi bakalım,güzel haberlele gel aramıza inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…