- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Bana masaj yap demedi acaba kafama göre yapsammıTabiiiii, benimki de üstlerden aşağı, dıştan içeri kalp masajı gibi sert
kızlar selam, bu size memeli ilk mesajımelectraa , canım nasıl oldun????
Resim koykızlar selam, bu size memeli ilk mesajımiyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller
Hayır yapma. Dr un ne derse oBana masaj yap demedi acaba kafama göre yapsammı
abooo don olayı bombaydı.. kendi donları var, steril onu giydirdiler.. altı bezli çocuk gibiydim. hala onlar üstümde. dr um çok güldü, rezil komiksin diyoZaten üstünü yeşillerle örtüyorlarkimse bi yerini görmemiştir merak etme
Geçmiş olsun canım güle güle kullankızlar selam, bu size memeli ilk mesajımiyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller
Banada steril don giydirdiler canım ama ameliyattan çıktığımda ilk cümlem aaa donum yokkabooo don olayı bombaydı.. kendi donları var, steril onu giydirdiler.. altı bezli çocuk gibiydim. hala onlar üstümde. dr um çok güldü, rezil komiksin diyo
Hadi geçmiş olsun,gözün aydınkızlar selam, bu size memeli ilk mesajımiyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller
saol canım, şu sargı çok can sıkıcı .. anladım yani şimdiHadi geçmiş olsun,gözün aydın
Daha dur bismillah :)) Sıkıntılar olacak Tabiki,öyle bir anda memeli olmak kolaymısaol canım, şu sargı çok can sıkıcı .. anladım yani şimdi
Çok geçmiş olsun canım hepsi geçiceksaol canım, şu sargı çok can sıkıcı .. anladım yani şimdi
Geçmiş olsun, darısı başıma:)kızlar selam, bu size memeli ilk mesajımiyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller
Hayırlı olsun canım güle güle kullan güzel Memişlerini:)kızlar selam, bu size memeli ilk mesajımiyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller
Canım yaaaa geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin umarım hayırlısıyla banada verirkızlar selam, bu size memeli ilk mesajımiyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller
Olduda bitti maşallah memeli oldun inşallahkızlar selam, bu size memeli ilk mesajımiyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?