Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

electraa , canım nasıl oldun????
kızlar selam, bu size memeli ilk mesajım iyiki erken gelmişim. hemen testleri yaptılar. 12 de ameliyat aldılar. bir bucukta odandaydım. 325 cc yuvarlak high profil memelerim var. en çok mide bulantısından şikayetim oldu, kusmadım ama. agrım var. biraz sırtta da var. kol altı kesiğim olduğuniçin kollarım hayli acıyo ağrıyo. pek rahat hareket edemiom, kalkmadım henüz..kol altımda çok sıkı bi bandajım var ama memeleri sarmıyo meydandalar. iyi gözüküyolar. sanırım çok büyük diiller

Resim koy Hadi geçmiş olsun atlattın . Benim de koltukaltı kesisisinin, kollarını 90 dereceden fazla kaldırma

Geçmiş olsun canım güle güle kullan

Selam arkadaslar,
Araniza yeni katildim. Bende meme buyutme ameliyati olmak istiyorum, 34 yasindayim, memelerim hic yok denecek kadar kucuk . Doktor tavsiyelerinize acigim, fiyat bilgisi de almak isterim. Forum su 1292 sayfa , hepsini okuyamayabilirim ama onceki onerilere bakmaya calisacagim :) Beni de araniza alip eklerseniz cok mutlu olurum

abooo don olayı bombaydı.. kendi donları var, steril onu giydirdiler.. altı bezli çocuk gibiydim. hala onlar üstümde. dr um çok güldü, rezil komiksin diyo
Banada steril don giydirdiler canım ama ameliyattan çıktığımda ilk cümlem aaa donum yokk onuda çıkarmışlar

Hadi geçmiş olsun,gözün aydın

Geçmiş olsun, darısı başıma:)

Hayırlı olsun canım güle güle kullan güzel Memişlerini:)

Canım yaaaa geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin umarım hayırlısıyla banada verir

Beni de izler misiniz fotolarini gormek istiyorum benimkilerin normalligini ve doktorun basarisini benimkilerle sizinkileri gorerek karşılaştırmak istiyorum.

Olduda bitti maşallah memeli oldun inşallah hadi hayırlı olsun,geçmiş olsun aramıza hoş geldiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…