sabah 6 da kalkıcam kahvaltı için. duşumu o zaman alırım diye düşündüm. bu gece yiyip yarın 2 ye dek dayanamam. hemşireler aradı da ok 6 da yiyebilirsin demiş doktorum. uyumam sonraHatira diye degil ya. Satin alinan urun s
Bence uykusuz gir ameliyata, cunku sonra zaten bol bol yatacaksin, o yatma doneminde uykun olmazsa sirt agrisi can skiyor :)
Canım benim Dr um ameliyat günü duş almamam gerektiğini söylemişti. Vücuduma krem fln da sürmeden gelmem gerektiğini belirtmişti. Ojelerini de silsabah 6 da kalkıcam kahvaltı için. duşumu o zaman alırım diye düşündüm. bu gece yiyip yarın 2 ye dek dayanamam. hemşireler aradı da ok 6 da yiyebilirsin demiş doktorum. uyumam sonra
yaa bana tamamen soyun dediler ne alaka ben sadece ameliyat onlugu ile girdim.. Bak yaaa hemsirelerin salakligi... Sazan gibi oram buramda açılmıştır kesin poffCanım benim Dr um ameliyat günü duş almamam gerektiğini söylemişti. Vücuduma krem fln da sürmeden gelmem gerektiğini belirtmişti. Ojelerini de silbu gece duş al yat ameliyattan önce de boxer giydim altıma, olur da ameliyat masasında bacaklarım fln açılırsa, oram buram görülmesin dedim normal kilotlar popomun arasına kaçıyor da hadi canım çok öpüyorum seni yarın kendini iyi hissettiğinde yaz
ayyy çok güldüm , öle cıbıl gerek yokki aşşada bişiYaa
yaa bana tamamen soyun dediler ne alaka ben sadece ameliyat onlugu ile girdim.. Bak yaaa hemsirelerin salakligi... Sazan gibi oram buramda açılmıştır kesin poff
dün gece duş aldım daha rahat uyurum diye.. krem koku jel mel olayını söyledilerde ameliyat günü duş kısmını hatırlamıyorum. neyse dun gece hallettim zati. bikaç kez uyandım akşam bişiler yedim hep. en son 6 da kahvaltı edip yattım.. ay nası susadım canım meyve suyu çekiyo şuan.. bişi içmicem ama, zaten narkozdan zor çıkan biriyim ben. mide bulantısı olayım kötü oluyor sonraCanım benim Dr um ameliyat günü duş almamam gerektiğini söylemişti. Vücuduma krem fln da sürmeden gelmem gerektiğini belirtmişti. Ojelerini de silbu gece duş al yat ameliyattan önce de boxer giydim altıma, olur da ameliyat masasında bacaklarım fln açılırsa, oram buram görülmesin dedim normal kilotlar popomun arasına kaçıyor da hadi canım çok öpüyorum seni yarın kendini iyi hissettiğinde yaz
Hadi canım biranönce olsun bitsin hayırlısıyla gözünü açar açmaz ellerinle yokla hemen Memiş'lerini bizi haberdar et haaadün gece duş aldım daha rahat uyurum diye.. krem koku jel mel olayını söyledilerde ameliyat günü duş kısmını hatırlamıyorum. neyse dun gece hallettim zati. bikaç kez uyandım akşam bişiler yedim hep. en son 6 da kahvaltı edip yattım.. ay nası susadım canım meyve suyu çekiyo şuan.. bişi içmicem ama, zaten narkozdan zor çıkan biriyim ben. mide bulantısı olayım kötü oluyor sonra
euahaghgaha benım her narkoz ayılmam bi ayrı hikayedir.. uyandığımı farkedince oh be bitmiş bişi hissetmedim moduna giriyorum. bi yarım dakika sonra acıyı hissedip küfürü basıyorum çok hhsstrrr çok acıyoooo diye. sonra bişi yapıyolar odaya gidene dek gene sızmış oluyorum.. şuan ameliyattan çok trafik stresindeyim heralde çıkarız evden yarım saat sonraHadi canım biranönce olsun bitsin hayırlısıyla gözünü açar açmaz ellerinle yokla hemen Memiş'lerini bizi haberdar et haaa
euahaghgaha benım her narkoz ayılmam bi ayrı hikayedir.. uyandığımı farkedince oh be bitmiş bişi hissetmedim moduna giriyorum. bi yarım dakika sonra acıyı hissedip küfürü basıyorum çok hhsstrrr çok acıyoooo diye. sonra bişi yapıyolar odaya gidene dek gene sızmış oluyorum.. şuan ameliyattan çok trafik stresindeyim heralde çıkarız evden yarım saat sonra
Zaten üstünü yeşillerle örtüyorlarYaa
yaa bana tamamen soyun dediler ne alaka ben sadece ameliyat onlugu ile girdim.. Bak yaaa hemsirelerin salakligi... Sazan gibi oram buramda açılmıştır kesin poff
Alemsin ya :) iyi ki bu forumdasın senin sıkı takipçin oldum iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallahkızlar bu son msjım olabilir yarın ameliyattan önce yazarmıyım bilmem. saat 12 gibi hastanede olcam. ameliyat erkene alındı. az korku var, heyecan zaten var. akşam yemeğimizi ailecek yedik , memesiz son gecem diye geyik yaptım. hele de cc mevzusunu anlatırken babam koptu resmen..erken yatıcam. zaten son 3 gecedir uyuyamıyorum. sızarım birazdan sanırım. memeli bi şekilde görüşmek üzere.. hoşçakalın
hahah süpersin ya bende alayım bariayyy çok güldüm , öle cıbıl gerek yokki aşşada bişi
yapmıyolar beybi bende yanıma bikaç güzel boxer don aldım, açılırsa bi taraf bari kıçımız güzel gözüksün.. meme fakiriymiş ama kalan yerler iimiş derler
evet banada aynı şekilde söyledi ama ilave olarak elinle memeni iyice kavrayıp 5 kere içe doğru 5 kere dışa doğru hafif döndürerek msj yapmamı söyledi bir gün bile yapmayınca hemen sertleşiyorlarkızlar dün kontrole gittim. bugün 11. günüm. masaj olarak göğsüne üstten bastır aşağı doğru,alttan iyice sık dedi. bildiğin memeyi mıncıklıyorsun ama çok sert bir şekilde. çok acıtıyor sert oldukları için. ama masaj sonrası yumuşuyor bir süre. bunu üç ay boyunca sık sık yap dedi. siz nasıl yapıyorsunuz masajı? birde ben heo oturur pozisyonda uyudum sorun yoktu.iki gecedir normal sırt üstü yatıyorum göğsümün ağrısına gerginliğine uyanıyorum geceleri.
bunu da yapayım ozaman. iyi oluyor masaj bir süre rahatlatıyor yoksa içime taş doldurmuşlar gibi hissediyorumevet banada aynı şekilde söyledi ama ilave olarak elinle memeni iyice kavrayıp 5 kere içe doğru 5 kere dışa doğru hafif döndürerek msj yapmamı söyledi bir gün bile yapmayınca hemen sertleşiyorlar
Tabiiiii, benimki de üstlerden aşağı, dıştan içeri kalp masajı gibi sertnasıl masaj yaptığımızı burda paylaşsak iyi olur.benimki masaj değil bildiğin sık mıncıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?