- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
ben akşam çıkarttım anneme, kendi boxer ım var şuan. üstünü değiştirebilirsin dedi hemşire ama çıkartmadım ameliyat entarimi. kollarım çok ağrıyo. kımıldayamıyorumBanada steril don giydirdiler canım ama ameliyattan çıktığımda ilk cümlem aaa donum yokkonuda çıkarmışlar
saol arzumcum, bitti çok şükürHadi geçmiş olsun,gözün aydın
sormaaaa, çeşitli toplantı mühim yemek...vs iş geyikleri için giycek bişi kalmadı uhesfghjkGeçmiş olsun.. Gozun aydın.. Hadi icine biraz dert yapayım gitti senin markalı dar gömlekler
anam bu acıbadem mavisi :))) yokmuş leoparı yada kırmızısı felan.. kıçında 3 beden büyük bebek bezi modeli.. dışardan yabancı maddeyle almıyolarmış
Canım iyi olmama sevindim inşallah ağrıların çabuk geçer bir an önce eski tempona dönersin.bir şey sorcaktım doktorun kimdi ve nekadar ödedinherkese günaydın, akşam saat 12 ye dek iyiydim.2 kez kalkıp yürüdüm. çok zor kalkıyorum yataktan.erkek arkadasım gelince keyfim iyiydi. bizimkiler bi ara yalnız bıraktı, o sıra bak bakiim memeler ne durumda dedim. önce çok büyük diil dedi. sonra az bi avuçla bakınca ooo mis gayet ii geyikleri yaptıgece baya ağrım oldu. şu kemer gibi sıkı bant mı sargı mı neyse çok acıtıyo.kol altı diye onu kullanıyolarmış. karnım falan şiş değil. renk değişikşiği de henü görmedim. öyle hani su sesi
duyanınız vardı ya. ben bişi dıymuyorum. daha sonramı oluyo o. hafif gaz var sanki mide barsakta o şimdilik. bence ptesi falan iş olayı hikaye.. popomla güldüm kendime
Bir kaç güne toparlarsın canım dren varmı sendeben akşam çıkarttım anneme, kendi boxer ım var şuan. üstünü değiştirebilirsin dedi hemşire ama çıkartmadım ameliyat entarimi. kollarım çok ağrıyo. kımıldayamıyorum
geçmiş olsun aramıza hoşgeldin :) yok öyle üç günde işbaşı inanma pazarlama stratejisi bunlar:) o su sesini kurbağa sesini ben duyuyordum bir iki gün sonra geldi sesler ama bugün 12. günüm ve ödemim kalmadı daha iyiyim. çok sert olması gerginliği rahatsız ediyor ama onlarda azalacak. ben çok mutluyum bilmeyenler bu sebepsiz! neşemin nedenini soruyor. ay hayat çok güzelmiş farketmemişim diyorum.memem güzel diyemem ya:)herkese günaydın, akşam saat 12 ye dek iyiydim.2 kez kalkıp yürüdüm. çok zor kalkıyorum yataktan.erkek arkadasım gelince keyfim iyiydi. bizimkiler bi ara yalnız bıraktı, o sıra bak bakiim memeler ne durumda dedim. önce çok büyük diil dedi. sonra az bi avuçla bakınca ooo mis gayet ii geyikleri yaptıgece baya ağrım oldu. şu kemer gibi sıkı bant mı sargı mı neyse çok acıtıyo.kol altı diye onu kullanıyolarmış. karnım falan şiş değil. renk değişikşiği de henü görmedim. öyle hani su sesi
duyanınız vardı ya. ben bişi dıymuyorum. daha sonramı oluyo o. hafif gaz var sanki mide barsakta o şimdilik. bence ptesi falan iş olayı hikaye.. popomla güldüm kendime
mutluluk çok acıyor sert masajda. birde korkuyorum hop biryere kayar bu protezler diye. demek sıkıp sıkıp çevireceğiz biz bu memeleriTabiiiii, benimki de üstlerden aşağı, dıştan içeri kalp masajı gibi sert
Geçmiş olsun canım güle güle kullan :)herkese günaydın, akşam saat 12 ye dek iyiydim.2 kez kalkıp yürüdüm. çok zor kalkıyorum yataktan.erkek arkadasım gelince keyfim iyiydi. bizimkiler bi ara yalnız bıraktı, o sıra bak bakiim memeler ne durumda dedim. önce çok büyük diil dedi. sonra az bi avuçla bakınca ooo mis gayet ii geyikleri yaptıgece baya ağrım oldu. şu kemer gibi sıkı bant mı sargı mı neyse çok acıtıyo.kol altı diye onu kullanıyolarmış. karnım falan şiş değil. renk değişikşiği de henü görmedim. öyle hani su sesi
saol canım, ağrımdan ziyade kol oynatamamak beni mahfettiElectraa geçmiş olsun canım darısı bana inşallah :))
saol canım, akın demiralay dr um.. nişantaşında kliniği var IPEG estetik.. acıbademde oldum ameliyat. fiyat yazmayım buradanCanım iyi olmama sevindim inşallah ağrıların çabuk geçer bir an önce eski tempona dönersin.bir şey sorcaktım doktorun kimdi ve nekadar ödedin
çok şükür diren yok.. ptesiye bişeyin kalmaz diyo akın bey ama pek inanmadım. eve geldik az önce..arada yanma oluyo. dün 2 memede his vardı. bugün sağ tarafım uyuşuk hafif. çok gerilmişler. korktuğum gibi büyük diil ama. normalBir kaç güne toparlarsın canım dren varmı sende
Çok iyi senin memnun olman önemli toparlarsın artık hadi bakalım gözün aydınçok şükür diren yok.. ptesiye bişeyin kalmaz diyo akın bey ama pek inanmadım. eve geldik az önce..arada yanma oluyo. dün 2 memede his vardı. bugün sağ tarafım uyuşuk hafif. çok gerilmişler. korktuğum gibi büyük diil ama. normal
şu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyogeçmiş olsun aramıza hoşgeldin :) yok öyle üç günde işbaşı inanma pazarlama stratejisi bunlar:) o su sesini kurbağa sesini ben duyuyordum bir iki gün sonra geldi sesler ama bugün 12. günüm ve ödemim kalmadı daha iyiyim. çok sert olması gerginliği rahatsız ediyor ama onlarda azalacak. ben çok mutluyum bilmeyenler bu sebepsiz! neşemin nedenini soruyor. ay hayat çok güzelmiş farketmemişim diyorum.memem güzel diyemem ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?