Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de silikon dışında ameliyat yöntemlerini merak ediyorum. Nedeni ise silikonlar sert oluyor yağ yöntemi de kalıcı değil...

Banada steril don giydirdiler canım ama ameliyattan çıktığımda ilk cümlem aaa donum yokk onuda çıkarmışlar
ben akşam çıkarttım anneme, kendi boxer ım var şuan. üstünü değiştirebilirsin dedi hemşire ama çıkartmadım ameliyat entarimi. kollarım çok ağrıyo. kımıldayamıyorum

herkese günaydın, akşam saat 12 ye dek iyiydim.2 kez kalkıp yürüdüm. çok zor kalkıyorum yataktan.erkek arkadasım gelince keyfim iyiydi. bizimkiler bi ara yalnız bıraktı, o sıra bak bakiim memeler ne durumda dedim. önce çok büyük diil dedi. sonra az bi avuçla bakınca ooo mis gayet ii geyikleri yaptı gece baya ağrım oldu. şu kemer gibi sıkı bant mı sargı mı neyse çok acıtıyo.kol altı diye onu kullanıyolarmış. karnım falan şiş değil. renk değişikşiği de henü görmedim. öyle hani su sesi
duyanınız vardı ya. ben bişi dıymuyorum. daha sonramı oluyo o. hafif gaz var sanki mide barsakta o şimdilik. bence ptesi falan iş olayı hikaye.. popomla güldüm kendime

Canım iyi olmama sevindim inşallah ağrıların çabuk geçer bir an önce eski tempona dönersin.bir şey sorcaktım doktorun kimdi ve nekadar ödedin

geçmiş olsun aramıza hoşgeldin :) yok öyle üç günde işbaşı inanma pazarlama stratejisi bunlar:) o su sesini kurbağa sesini ben duyuyordum bir iki gün sonra geldi sesler ama bugün 12. günüm ve ödemim kalmadı daha iyiyim. çok sert olması gerginliği rahatsız ediyor ama onlarda azalacak. ben çok mutluyum bilmeyenler bu sebepsiz! neşemin nedenini soruyor. ay hayat çok güzelmiş farketmemişim diyorum.memem güzel diyemem ya:)

Geçmiş olsun canım güle güle kullan :) umarım istediğin gibi olmuştur

Bir kaç güne toparlarsın canım dren varmı sende
çok şükür diren yok.. ptesiye bişeyin kalmaz diyo akın bey ama pek inanmadım. eve geldik az önce..arada yanma oluyo. dün 2 memede his vardı. bugün sağ tarafım uyuşuk hafif. çok gerilmişler. korktuğum gibi büyük diil ama. normal

kızlar selam eve geldim ben.zor nefes alıyorum , kalkıp gezinip oturdummu çok ağrı yapıyo.. daha beter acı çektiğim sağlıkla ilgili ameliyatlarım oldu . niye yaptırdım demiyorum ama bayaa acıyo. göğüsteki agarlık, yandan sıkıştırılma hissi ve kolaltı acısı çok fena. dr hemen yan yatabilirsin dedi. yüzüstü hariç istediğin gibi yat diyo ama korkuyorum. bu arada annem babam olmasaydı şuan evde boku yemştim.

Çok iyi senin memnun olman önemli toparlarsın artık hadi bakalım gözün aydın

şu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…