canım saol, memnunum .. öle waaow felan demedim, aşırı gergin oldukları için bana garip geldi. şişler ya..acısı herseyi bastırıyo yaa sevinemedim tam.. mutlu olduğum nokta öyle agzıma gircek gibi diil ve sanırım eski kıyafetlerin bazıları olucak. düzgün foto çekemedim ki yüklemedim.. kolaltı sargısı yüzünden tuhaf duruyo. haftaya çıkıcak. sutyen takmıyom yaniÇok iyi senin memnun olman önemli toparlarsın artık hadi bakalım gözün aydın
4.gunde inanilmaz bir hizla iyilesiyorsun, agrilar sizlamalar birden azaliyor. 10.gunden sonra da kol hareketleri ozgurlesiyor.canım saol, memnunum .. öle waaow felan demedim, aşırı gergin oldukları için bana garip geldi. şişler ya..acısı herseyi bastırıyo yaa sevinemedim tam.. mutlu olduğum nokta öyle agzıma gircek gibi diil ve sanırım eski kıyafetlerin bazıları olucak. düzgün foto çekemedim ki yüklemedim.. kolaltı sargısı yüzünden tuhaf duruyo. haftaya çıkıcak. sutyen takmıyom yani
Canım,şu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo
Kas gevşetici ic hem rahatlatıyor hem de uyku veriyor.şu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo
"Guler yuzlu, isinde uzman, cok memnunum, iyi ki ona ameliyat oldum.."Arkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum.Forum sayesinde İlsun Hanım'i tanidim Sakarya'da 14 gun once ameliyat oldum.Güler yüzüyle enerjisiyle ilk gorusmede beni etkiledi ve hemen ameliyat gununu belirledik:)Çok dogru bir karar verdigimi ameliyattan cikar cikmaz anladim.Sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorm.benim gibi takipte olan arkadaslara biraz da olsa cesaret vermek icin.hic beklemeyin zor bir ameliyat kesinlikle degil.kisiden kisiye ve doktorunuza gore tabi degisebilr ancak dayanilmayacak degil kesinlikle.Biz 375cc kas alti mentor marka yuvarlak proteze karar verdik.Ameliyat sonrasi agrim hic olmadi.Baski dogal olarak bikac gün sürdü.Ameliyatimin 3. gunu kendim giyindim hazirlandim 5 saatlik otobus yolculugu cektim.ordan evime ulasmak icin metro ve otobus de kullandim:) suan goruntu de sagligim da son derece iyiAmeliyatimdan cok memnunum.Çok sansliyim ki İlsun Hanim gibi isinde uzman bir doktorla tanistim.Sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Darısı başıma:)canım saol, memnunum .. öle waaow felan demedim, aşırı gergin oldukları için bana garip geldi. şişler ya..acısı herseyi bastırıyo yaa sevinemedim tam.. mutlu olduğum nokta öyle agzıma gircek gibi diil ve sanırım eski kıyafetlerin bazıları olucak. düzgün foto çekemedim ki yüklemedim.. kolaltı sargısı yüzünden tuhaf duruyo. haftaya çıkıcak. sutyen takmıyom yani
Zatzuma1607 kimseyi inandirmak zorunda degilim.bilen bilir.bu siteden bu sureci paylastigim arkadaslar var.tikebella sagolsun onun sayesinde tanidim doktorumu.burda bi arkadas ile de ayni gun 2 saat arayla ameliyatolduk...fotomu da atarim.merak etme:))"Guler yuzlu, isinde uzman, cok memnunum, iyi ki ona ameliyat oldum.."
Hep ayni klise. Uye olmadan once ozellikle boyle reklamci sahte uyelere cevap yazmak istemistim.
Akli basinda, yetiskin insanlariz cok sukur, karar verme yetimiz "deliler gibi memnunum" yazip kacan uyenin tesiri altinda kalacak degil.
Resim ekleyin, cok sevindiginiz sonucu gorelim :)
Geçmiş olsunArkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum.Forum sayesinde İlsun Hanım'i tanidim Sakarya'da 14 gun once ameliyat oldum.Güler yüzüyle enerjisiyle ilk gorusmede beni etkiledi ve hemen ameliyat gununu belirledik:)Çok dogru bir karar verdigimi ameliyattan cikar cikmaz anladim.Sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorm.benim gibi takipte olan arkadaslara biraz da olsa cesaret vermek icin.hic beklemeyin zor bir ameliyat kesinlikle degil.kisiden kisiye ve doktorunuza gore tabi degisebilr ancak dayanilmayacak degil kesinlikle.Biz 375cc kas alti mentor marka yuvarlak proteze karar verdik.Ameliyat sonrasi agrim hic olmadi.Baski dogal olarak bikac gün sürdü.Ameliyatimin 3. gunu kendim giyindim hazirlandim 5 saatlik otobus yolculugu cektim.ordan evime ulasmak icin metro ve otobus de kullandim:) suan goruntu de sagligim da son derece iyiAmeliyatimdan cok memnunum.Çok sansliyim ki İlsun Hanim gibi isinde uzman bir doktorla tanistim.Sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
Bunu estetik cerrahınıza danışsanız iyi olur. Hatta kalp doktorunuz ile iletişimdeyseniz bu ameliyatı olmak istediğinizi söyleyin bilgi alınBen 6 sene once acik kalp ameliyati oldum su an gogus buyutme edtetigi olmak istiyorum acaba kalp ameliyatimdan kaynakli agrilarim fazla olur mu odemler ameliyat yerme baski yapar mi
Geçmiş olsunSeda11 İlsun hanım başarılı sonuçlar çıkarıyor,umarım sende memnun edici,sorunsuz süreçler geçirirsin
Ay kusura bakma, uye olmadan once cok takip ediyordum, bu tur yorum yapan hesaplar 1-2 mesajla memnunum yazip kaciyor.Zatzuma1607 kimseyi inandirmak zorunda degilim.bilen bilir.bu siteden bu sureci paylastigim arkadaslar var.tikebella sagolsun onun sayesinde tanidim doktorumu.burda bi arkadas ile de ayni gun 2 saat arayla ameliyatolduk...fotomu da atarim.merak etme:))
Ay kusura bakma, uye olmadan once cok takip ediyordum, bu tur yorum yapan hesaplar 1-2 mesajla memnunum yazip kaciyor.
Uye olmadan once keske hesabim olsa da sunlara cevap yazsam diye dusundum.
Gecmis olsun. Mutluluklar :)
Merhaba sessiz takiptekilerden biride benim.ameliyat olanlara gecmisler olsun.2 senedir düşünüyorum meme büyütme ameliyatını. Sonunda karar verdim.bugün Defne erkara ile görüştüm ve ayin 13 u cumartesi günü ameliyatımi olcam hayirlisiyla.375 400 cc olabileceğini söyledi Dr..
Çok geçmiş olsun,hoşgeldin o zamanArkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum.Forum sayesinde İlsun Hanım'i tanidim Sakarya'da 14 gun once ameliyat oldum.Güler yüzüyle enerjisiyle ilk gorusmede beni etkiledi ve hemen ameliyat gununu belirledik:)Çok dogru bir karar verdigimi ameliyattan cikar cikmaz anladim.Sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorm.benim gibi takipte olan arkadaslara biraz da olsa cesaret vermek icin.hic beklemeyin zor bir ameliyat kesinlikle degil.kisiden kisiye ve doktorunuza gore tabi degisebilr ancak dayanilmayacak degil kesinlikle.Biz 375cc kas alti mentor marka yuvarlak proteze karar verdik.Ameliyat sonrasi agrim hic olmadi.Baski dogal olarak bikac gün sürdü.Ameliyatimin 3. gunu kendim giyindim hazirlandim 5 saatlik otobus yolculugu cektim.ordan evime ulasmak icin metro ve otobus de kullandim:) suan goruntu de sagligim da son derece iyiAmeliyatimdan cok memnunum.Çok sansliyim ki İlsun Hanim gibi isinde uzman bir doktorla tanistim.Sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?