Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok iyi senin memnun olman önemli toparlarsın artık hadi bakalım gözün aydın
canım saol, memnunum .. öle waaow felan demedim, aşırı gergin oldukları için bana garip geldi. şişler ya..acısı herseyi bastırıyo yaa sevinemedim tam.. mutlu olduğum nokta öyle agzıma gircek gibi diil ve sanırım eski kıyafetlerin bazıları olucak. düzgün foto çekemedim ki yüklemedim.. kolaltı sargısı yüzünden tuhaf duruyo. haftaya çıkıcak. sutyen takmıyom yani

Reactions: lex
4.gunde inanilmaz bir hizla iyilesiyorsun, agrilar sizlamalar birden azaliyor. 10.gunden sonra da kol hareketleri ozgurlesiyor.
Ayy kendi surecimi hatirladim cok tatliydi ya :) yasarken skintili da iyilestikten sonra gulumseyerek hatirlaniyor.
Cok gecmis olsun tekrar :))

Arkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum.Forum sayesinde İlsun Hanım'i tanidim Sakarya'da 14 gun once ameliyat oldum.Güler yüzüyle enerjisiyle ilk gorusmede beni etkiledi ve hemen ameliyat gununu belirledik:)Çok dogru bir karar verdigimi ameliyattan cikar cikmaz anladim.Sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorm.benim gibi takipte olan arkadaslara biraz da olsa cesaret vermek icin.hic beklemeyin zor bir ameliyat kesinlikle degil.kisiden kisiye ve doktorunuza gore tabi degisebilr ancak dayanilmayacak degil kesinlikle.Biz 375cc kas alti mentor marka yuvarlak proteze karar verdik.Ameliyat sonrasi agrim hic olmadi.Baski dogal olarak bikac gün sürdü.Ameliyatimin 3. gunu kendim giyindim hazirlandim 5 saatlik otobus yolculugu cektim.ordan evime ulasmak icin metro ve otobus de kullandim:) suan goruntu de sagligim da son derece iyi Ameliyatimdan cok memnunum.Çok sansliyim ki İlsun Hanim gibi isinde uzman bir doktorla tanistim.Sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum

Son düzenleme:
şu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo
Canım, Birdmom ve ben de koltukaltı kesisi ile olduk. Kafana takılan bişey olursa lütfen sor o yanmalar, batmalar, gerginlik, baskı hepsi günden güne hızla geçicek. 4. Gün itibariyle kendi kendine yattığın yerden kalkabilirsin. Sonra o baskı sadece sabah o ilk kalktığın an olacak. 13.,14. Gün itibariyle o sabahki baskı da tamamen bitmiş olacak. Canım sabır kollarını 90 dereceden fazla sakın açma.

"Guler yuzlu, isinde uzman, cok memnunum, iyi ki ona ameliyat oldum.."
Hep ayni klise. Uye olmadan once ozellikle boyle reklamci sahte uyelere cevap yazmak istemistim.
Akli basinda, yetiskin insanlariz cok sukur, karar verme yetimiz "deliler gibi memnunum" yazip kacan uyenin tesiri altinda kalacak degil.
Resim ekleyin, cok sevindiginiz sonucu gorelim :)

Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Darısı başıma:)

Ben 6 sene once acik kalp ameliyati oldum su an gogus buyutme edtetigi olmak istiyorum acaba kalp ameliyatimdan kaynakli agrilarim fazla olur mu odemler ameliyat yerme baski yapar mi

Zatzuma1607 kimseyi inandirmak zorunda degilim.bilen bilir.bu siteden bu sureci paylastigim arkadaslar var.tikebella sagolsun onun sayesinde tanidim doktorumu.burda bi arkadas ile de ayni gun 2 saat arayla ameliyat olduk...fotomu da atarim.merak etme:))

Zatzuma1607 kimseyi inandirmak zorunda degilim.bilen bilir.bu siteden bu sureci paylastigim arkadaslar var.tikebella sagolsun onun sayesinde tanidim doktorumu.burda bi arkadas ile de ayni gun 2 saat arayla ameliyatolduk...fotomu da atarim.merak etme:))

Geçmiş olsun Seda11 İlsun hanım başarılı sonuçlar çıkarıyor,umarım sende memnun edici,sorunsuz süreçler geçirirsin

Ben 6 sene once acik kalp ameliyati oldum su an gogus buyutme edtetigi olmak istiyorum acaba kalp ameliyatimdan kaynakli agrilarim fazla olur mu odemler ameliyat yerme baski yapar mi
Bunu estetik cerrahınıza danışsanız iyi olur. Hatta kalp doktorunuz ile iletişimdeyseniz bu ameliyatı olmak istediğinizi söyleyin bilgi alın Geçmiş olsun

Ay kusura bakma, uye olmadan once cok takip ediyordum, bu tur yorum yapan hesaplar 1-2 mesajla memnunum yazip kaciyor.
Uye olmadan once keske hesabim olsa da sunlara cevap yazsam diye dusundum.
Gecmis olsun. Mutluluklar :)

Ay kusura bakma, uye olmadan once cok takip ediyordum, bu tur yorum yapan hesaplar 1-2 mesajla memnunum yazip kaciyor.
Uye olmadan once keske hesabim olsa da sunlara cevap yazsam diye dusundum.
Gecmis olsun. Mutluluklar :)

Normaldir canim hic sorun degil.hadi bakalim albumume bak da benim cok begendigim cicisleri sen de yorumla :))

Simdiden hayirli olsun canim 375-400cc cok guzel boyutlar bence:))

Çok geçmiş olsun,hoşgeldin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…