Canım çokngecmiş olsun gözün aydın bak 4 gun gecsin nasıl ıyı hıssedeceksın kendını oldun kurtuldun gözün aydınşu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo
evet biz aynı gun amelıyat olduk insan bır sonuçtan mutlu olunca paylaşmak istıyor mutlulugunu sorunsuz uzun yılllar mutlu kullananalım inşallah canımZatzuma1607 kimseyi inandirmak zorunda degilim.bilen bilir.bu siteden bu sureci paylastigim arkadaslar var.tikebella sagolsun onun sayesinde tanidim doktorumu.burda bi arkadas ile de ayni gun 2 saat arayla ameliyatolduk...fotomu da atarim.merak etme:))
Gecmis olsun size de.Canım çokngecmiş olsun gözün aydın bak 4 gun gecsin nasıl ıyı hıssedeceksın kendını oldun kurtuldun gözün aydın
evet biz aynı gun amelıyat olduk insan bır sonuçtan mutlu olunca paylaşmak istıyor mutlulugunu sorunsuz uzun yılllar mutlu kullananalım inşallah canım
Canım, @Garfieldella ve ben de koltukaltı kesisi ile olduk. Kafana takılan bişey olursa lütfen soro yanmalar, batmalar, gerginlik, baskı hepsi günden güne hızla geçicek. 4. Gün itibariyle kendi kendine yattığın yerden kalkabilirsin. Sonra o baskı sadece sabah o ilk kalktığın an olacak. 13.,14. Gün itibariyle o sabahki baskı da tamamen bitmiş olacak. Canım sabır kollarını 90 dereceden fazla sakın açma.[/QUOTE
salonda uyuyakalmışım, hala oturma yatma arası sırtımı mahfeden bi pozisyonda yamuk yumuk yatıyorum. az önce tek başıma kalktım anam ağladı. sol göğsümü
hissediyorum sağın ucu uyuşuk.karnımda mütiş bi baskı şişlik hissediyorum ama görüntüde bişi yok. bu bant çok acıtıyo hala.dr yan yat dedi de hiç deneyemem şuan. tek başıma wc ye gittim zor oldu. çok acıktım ama yalnız dolap falan açamıycam sanırım
Yani hep iyi olun demek istedimGecmis olsun size de.
Hep olun umarim :)
geçmiş olsun, güle güle kullan .. acı ağrı durumu kişinin bünyesine ve ameliyata göre mutlaka değişiyo o belli.. benim henüz 48 saat bile olmadı. acıyıp ağrıması çok normal sanırım. çok başarılıArkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum.Forum sayesinde İlsun Hanım'i tanidim Sakarya'da 14 gun once ameliyat oldum.Güler yüzüyle enerjisiyle ilk gorusmede beni etkiledi ve hemen ameliyat gununu belirledik:)Çok dogru bir karar verdigimi ameliyattan cikar cikmaz anladim.Sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorm.benim gibi takipte olan arkadaslara biraz da olsa cesaret vermek icin.hic beklemeyin zor bir ameliyat kesinlikle degil.kisiden kisiye ve doktorunuza gore tabi degisebilr ancak dayanilmayacak degil kesinlikle.Biz 375cc kas alti mentor marka yuvarlak proteze karar verdik.Ameliyat sonrasi agrim hic olmadi.Baski dogal olarak bikac gün sürdü.Ameliyatimin 3. gunu kendim giyindim hazirlandim 5 saatlik otobus yolculugu cektim.ordan evime ulasmak icin metro ve otobus de kullandim:) suan goruntu de sagligim da son derece iyiAmeliyatimdan cok memnunum.Çok sansliyim ki İlsun Hanim gibi isinde uzman bir doktorla tanistim.Sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
ağrı kesicim kasta gevsetiyomuş.. bu saatte uyandım , aptal oluyo insan uyu uyan.. hastanede olaydım daa mı iyiydi diyorum, yatak otomatik ya süper oluyo kalkarkenKas gevşetici ic hem rahatlatıyor hem de uyku veriyor.
inşş tez vakitte kavuşursunGeçmiş olsun, hayırlı olsun. Darısı başıma:)
hayırlı olsun, inş acısız ağrısız sorunsuz geçer. ilk 3,4 günü atlatmak dert sanırımMerhaba sessiz takiptekilerden biride benim.ameliyat olanlara gecmisler olsun.2 senedir düşünüyorum meme büyütme ameliyatını. Sonunda karar verdim.bugün Defne erkara ile görüştüm ve ayin 13 u cumartesi günü ameliyatımi olcam hayirlisiyla.375 400 cc olabileceğini söyledi Dr..
saolun kızlar inşş yarın daha iyi olurum, yanmalar azaldı gibi, kendimi arada araba çarpmış gibi hissediyorum ve ara ara kollarımı kastığımı farkedip hafifçe ellerim oynatıp kımıldatıyorm yoksa kaskatı kalıyo insan. az önce yürüdüm baya karnım rahatlasın diye. gaz varmışCanım çokngecmiş olsun gözün aydın bak 4 gun gecsin nasıl ıyı hıssedeceksın kendını oldun kurtuldun gözün aydın
evet biz aynı gun amelıyat olduk insan bır sonuçtan mutlu olunca paylaşmak istıyor mutlulugunu sorunsuz uzun yılllar mutlu kullananalım inşallah canım
Hayırlı olsun:) Beni de izler misin yakında ameliyat olacağım.Normaldir canim hic sorun degil.hadi bakalim albumume bak da benim cok begendigim cicisleri sen de yorumla :))
kızlar selam eve geldim ben.zor nefes alıyorum , kalkıp gezinip oturdummu çok ağrı yapıyo.. daha beter acı çektiğim sağlıkla ilgili ameliyatlarım oldu . niye yaptırdım demiyorum ama bayaa acıyo. göğüsteki agarlık, yandan sıkıştırılma hissi ve kolaltı acısı çok fena. dr hemen yan yatabilirsin dedi. yüzüstü hariç istediğin gibi yat diyo ama korkuyorum. bu arada annem babam olmasaydı şuan evde boku yemştim.
çok geçmiş olsun.herkese günaydın, akşam saat 12 ye dek iyiydim.2 kez kalkıp yürüdüm. çok zor kalkıyorum yataktan.erkek arkadasım gelince keyfim iyiydi. bizimkiler bi ara yalnız bıraktı, o sıra bak bakiim memeler ne durumda dedim. önce çok büyük diil dedi. sonra az bi avuçla bakınca ooo mis gayet ii geyikleri yaptıgece baya ağrım oldu. şu kemer gibi sıkı bant mı sargı mı neyse çok acıtıyo.kol altı diye onu kullanıyolarmış. karnım falan şiş değil. renk değişikşiği de henü görmedim. öyle hani su sesi
duyanınız vardı ya. ben bişi dıymuyorum. daha sonramı oluyo o. hafif gaz var sanki mide barsakta o şimdilik. bence ptesi falan iş olayı hikaye.. popomla güldüm kendime
şu yanma olayından deli olucam.. yatınca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum.. ah ne yandı sabah kalktığımda ölecem sandım. bıcak kesiği gibi.. 10- 15 dakka sonra hafifliyo. foto çektim de nerden yükleyeceğimi bulamıyorım. kurcalayım az yükliycem4.gunde inanilmaz bir hizla iyilesiyorsun, agrilar sizlamalar birden azaliyor. 10.gunden sonra da kol hareketleri ozgurlesiyor.
Ayy kendi surecimi hatirladim cok tatliydi ya :) yasarken skintili da iyilestikten sonra gulumseyerek hatirlaniyor.
Cok gecmis olsun tekrar :))
göğsümdeki baskı azaldı gibi, sol meme iyi hissiyat maksimumda. sağ meme ucum uyuşuk ama altını hissefiyorum. daha 48 saat dolmadı, normal sanırımGeçmiş olsun electraa, en zor 4 günü atlattın mi tamamdır:) bana da doktorum yüzüstü hariç istediğin gibi yat demişti ama acılar izin vermeyecektir. Yürüyünce canım çok acıyor diye hep aynı pozisyonda kaldıgım için inanılmaz sırt ağrım olmuştu benim. Sonra visko yastık koymayı akıl ettikten sonra biraz rahatladım. Eğer evde viski yatak varsa kimin olursa olsun yerinden et orda yat derim:) göğüsteki ağırlık zamanla yavaş yavaş azalıyor, sanırım kaslar iyilestikce daha az hissediyoruz.
zaten telfnda sürekli meme üzerine özlü söz ve şarkı dinliyorumçok geçmiş olsun.
şimdiden elletme sonra fena sarar bak demedi deme
benimki sürekli eller memede hastayım diyorum memelerden bakıyo ateşimezaten telfnda sürekli meme üzerine özlü söz ve şarkı dinliyorumadamdan. her aradığında ni meme geyiği
yapıyo
benimki sürekli eller memede hastayım diyorum memelerden bakıyo ateşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?