Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

şu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo
Canım çokngecmiş olsun gözün aydın bak 4 gun gecsin nasıl ıyı hıssedeceksın kendını oldun kurtuldun gözün aydın
evet biz aynı gun amelıyat olduk insan bır sonuçtan mutlu olunca paylaşmak istıyor mutlulugunu sorunsuz uzun yılllar mutlu kullananalım inşallah canım

Gecmis olsun size de.
Hep olun umarim :)

geçmiş olsun, güle güle kullan .. acı ağrı durumu kişinin bünyesine ve ameliyata göre mutlaka değişiyo o belli.. benim henüz 48 saat bile olmadı. acıyıp ağrıması çok normal sanırım. çok başarılı
bir doktora ameliyat oldum daha önce birkaç arkadasımda ona oldu. ikinci gün sokağa çıkan vardı , ben evde zor hareket ediyorum mesela

hayırlı olsun, inş acısız ağrısız sorunsuz geçer. ilk 3,4 günü atlatmak dert sanırım

saolun kızlar inşş yarın daha iyi olurum, yanmalar azaldı gibi, kendimi arada araba çarpmış gibi hissediyorum ve ara ara kollarımı kastığımı farkedip hafifçe ellerim oynatıp kımıldatıyorm yoksa kaskatı kalıyo insan. az önce yürüdüm baya karnım rahatlasın diye. gaz varmış
gibi ama bişi çıkmıyo

Geçmiş olsun electraa, en zor 4 günü atlattın mi tamamdır:) bana da doktorum yüzüstü hariç istediğin gibi yat demişti ama acılar izin vermeyecektir. Yürüyünce canım çok acıyor diye hep aynı pozisyonda kaldıgım için inanılmaz sırt ağrım olmuştu benim. Sonra visko yastık koymayı akıl ettikten sonra biraz rahatladım. Eğer evde viski yatak varsa kimin olursa olsun yerinden et orda yat derim:) göğüsteki ağırlık zamanla yavaş yavaş azalıyor, sanırım kaslar iyilestikce daha az hissediyoruz.

çok geçmiş olsun.
şimdiden elletme sonra fena sarar bak demedi deme

şu yanma olayından deli olucam.. yatınca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum.. ah ne yandı sabah kalktığımda ölecem sandım. bıcak kesiği gibi.. 10- 15 dakka sonra hafifliyo. foto çektim de nerden yükleyeceğimi bulamıyorım. kurcalayım az yükliycem

göğsümdeki baskı azaldı gibi, sol meme iyi hissiyat maksimumda. sağ meme ucum uyuşuk ama altını hissefiyorum. daha 48 saat dolmadı, normal sanırım

Kızlar size bir sorum olacak.Benim 1 buçuk ayım dolmak üzere.Bu izlerin etrafındaki kızarıklık ne zaman geçiyor? Bir de ne zamandan sonra telli südyen giymeye başladınız?

hatunlar yaklaşık bi saat önce 48 saatimi tamamladım .. pek kolay olmadı bu 48 saat tabiki. ite kaka bugün çektiğim 2 fotoyu yükledim. gördüğünüz o sargıyı cumaya dek takacağım. sutyen yok o zaman dek. üstten baskı yapıyo baya acıtıp ta göğsümde biri oturuyomuş hissini arttıran o sanırım. sol tarafım çok iyi. ne uyuşukluk var ne bişi. sağ hem yanıyor hem sancıyor hemde uyuşuk. şu halleri ile mutlu muyum bilemiyorum. can acım geçse iyi olucam. şuan memeye odaklanamadım ama boyut bence iyi. bu rada insan kendini hemen güzel hissetmiyo bed benız atık saç papaz, sancın var, yan taraflarım şiş.. ne diim daha. 2 gün sonra iyi olurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…