Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

iyi olucaksın merak etme biz dün gece eşimle memelerimi izledik dakikalarca yan yatınca artık çok güzel duruyorlar yattım yan ohhhh dedim ne güzel ....birleşiyorlarda yan yattığım için sende tadını çıkarıcaksın merak etme bu arada maşallah çok güzel görünüyorlar heleki düzelince o eski kıyafetlerini giyince memeler dolgun dolgun çıkınca neden bu kadar beklemişim kafama sı... diyeceksin, sapık oldum resmensürekli kendi memelerimi izliyorum

wuhuu bende sen gibi olacağım sanırım. ilk on gün bi geçse... ilk kez ne zaman sutyen denedin

ilk sütyen denemem 25.günümdeydi ama sadece denedim çünkü şekil almadıkları için güzel durmuyorlardı taş gibi sertlerdi 1.5 ay ameliyat sütyeni ve bandajım vardı onlardanda yeni kurtuldum normal sütyeni bir haftadır işyerinde takıyorum uçlar belli olmasa onuda takmıcam ama eve gelince ohhh serbestler hatta dr artık sütyen takmana bile gerek yok dedi ama ben rahat edemiyorum albümümde var pentinin beyaz olanı şuanda onu kullanıyorum 4 farklı rengini aldım çok rahat onun haricinde sütyen almadım daha çünkü şekilleri çok değişecekmişalbümümdeki diğer sütyenlerim eski memelerden kalanlar

Kızlar, Doktorum dikiş izi hızlı iyileşsin diye silikon jel bant al dedi. Bugün medikallerde bulamadım. Kullananiz var mı, varsa nereden aldınız?

evet o beyaz olan güzel. bende evde bazılarını deniycem tabiki bikaç hafta sonra. içinden silikon çıkan bikaç tane var. belki olurlar.. şu banttan kurtulsam yeter aslında. bu arada tam zamanında yaptırdım az daha geç kalsam kış sonu hiç kolay olmayacaktı. baharda hiç çekilmez. açık ve ince kıyafetlerle

magic angel şu karnımdaki şişlik ve gaz varmış hissi öldürecek beni. gezip duruyorum geçmedi. kömür hapı falan denedinmi hiç.. benım yumurtalık ameliyatımda vermişti doktor.. o zaman çok agrım ve batın kesiği olduğu için gaz vardı. ayrıca sag meme ucumdaki sızı beni bitirdiiiii.. bu arada kollarımı da pek oynatmıyorum. dünden beri aynı şey üstümde.. nası giyincem bilmem

electraa ben de hiç şişlik ve gaz sorunu olmadı fazlasıyla ödem ve inanılmaz derecede sırt ağrılarım vardı o yüzden kömür hapı hakkında inan hiç bilgim yok meme ucundaki sızıntı beni rahatsız etmeyecek şekildeydi sadece çok yoğun bir baskı vardı bende ilk zamanlar hiç giyinemiyordum eşim ve kızım yardımcı oluyordu şuanda en zor süreçlerin ama bandajını 10 dk açıp rahatlayabilirsin ben ara ara yapıyordum bu zamanlarda yanında yardımcı olması şart ben sana daha öncede yazmıştım 10 gün zor sonra rahatlarsın diye tabi kişiden kişiye de değişebiliyor hepsi geçicek ama zaman lazım

Benide izler misin

wuhuu bende sen gibi olacağım sanırım. ilk on gün bi geçse... ilk kez ne zaman sutyen denedin
El
Senin adına çok sevindim gerçekten çok şanslısınız

Tabiki bunyeyle de alakalidir ama su bi gercek ki 4-5.gunden sonra herkeste bir rahatlama oluyor.ilk 10 gun yataktan kalkarken baski oluyor fazlasiyla.sonra o da geciyor.senin daha cok yeni.hayirli olsun canm doktorunu da ismen cok duydum eminim işçiligi guzeldir

Seninkide izlemeye değer doğrusu kardeşim maşallah nazarımız değmesin

walla şimdilik sırtımdan itin diye bagrıyorum annemle babama . bazen kendim kalkıyorum da ne şekle giriyorum görseniz arkadaşlar :)))) karnımdaki şişlik gitse rahatlıycam bide şu meme ucu yanması. offf beni benden alıyor. şimdi diyodum anneme valla hiç kolay diilmiş diye. daha 3 günü bitirmedim. heralde ptesiden sonra rahatlarım. ama anladımi yalnız olmazmş öle arada arkadaş gelmesiylede olmazmış. iyiki çağırmışım bizimkileri.

Ben sırf yanimda annem olsun diye. Şubat tatilini bekledim. Öğretmen kendisi karneleri dağıtıp otobüse bindi kadin.. Ben rahat gecirmeme rağmen yanliz olmazmış dedim..

evet yaaa çok yeni.. ptesi rapor vericek dr , yoksa olmaz yani.. gidemem işe

Ben sırf yanimda annem olsun diye. Şubat tatilini bekledim. Öğretmen kendisi karneleri dağıtıp otobüse bindi kadin.. Ben rahat gecirmeme rağmen yanliz olmazmış dedim..
aynen hiiiiiç yalnız olcak bişi diil. yahu sol tarafım nası rahat. üstüne bile yatçam nerdeyse.. sağda fazla kurcalama olmuş sanırım.. bunada şükür tek yerden ağrı ve yanma çekiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…