- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
iyi olucaksın merak etme biz dün gece eşimle memelerimi izledik dakikalarcahatunlar yaklaşık bi saat önce 48 saatimi tamamladım .. pek kolay olmadı bu 48 saat tabiki. ite kaka bugün çektiğim 2 fotoyu yükledim. gördüğünüz o sargıyı cumaya dek takacağım. sutyen yok o zaman dek. üstten baskı yapıyo baya acıtıp ta göğsümde biri oturuyomuş hissini arttıran o sanırım. sol tarafım çok iyi. ne uyuşukluk var ne bişi. sağ hem yanıyor hem sancıyor hemde uyuşuk. şu halleri ile mutlu muyum bilemiyorum. can acım geçse iyi olucam. şuan memeye odaklanamadım ama boyut bence iyi. bu rada insan kendini hemen güzel hissetmiyo bed benız atık saç papaz, sancın var, yan taraflarım şiş.. ne diim daha. 2 gün sonra iyi olurum heralde
erken ama yinede hevesini geçirebilir
ahahaaaa koptum, aynı zihniyetteler sanırım. benimkide olsa aynını yapar. muhtemelen 14 şubata iyileşeceğimin hayalini kuruyo
evet o beyaz olan güzel. bende evde bazılarını deniycem tabiki bikaç hafta sonra. içinden silikon çıkan bikaç tane var. belki olurlar.. şu banttan kurtulsam yeter aslında. bu arada tam zamanında yaptırdım az daha geç kalsam kış sonu hiç kolay olmayacaktı. baharda hiç çekilmez. açık ve ince kıyafetlerleilk sütyen denemem 25.günümdeydi ama sadece denedim çünkü şekil almadıkları için güzel durmuyorlardı taş gibi sertlerdi 1.5 ay ameliyat sütyeni ve bandajım vardı onlardanda yeni kurtuldum normal sütyeni bir haftadır işyerinde takıyorum uçlar belli olmasa onuda takmıcam ama eve gelince ohhh serbestler hatta dr artık sütyen takmana bile gerek yok dedi ama ben rahat edemiyorum albümümde var pentinin beyaz olanı şuanda onu kullanıyorum 4 farklı rengini aldım çok rahat onun haricinde sütyen almadım daha çünkü şekilleri çok değişecekmişalbümümdeki diğer sütyenlerim eski memelerden kalanlar
evet o beyaz olan güzel. bende evde bazılarını deniycem tabiki bikaç hafta sonra. içinden silikon çıkan bikaç tane var. belki olurlar.. şu banttan kurtulsam yeter aslında. bu arada tam zamanında yaptırdım az daha geç kalsam kış sonu hiç kolay olmayacaktı. baharda hiç çekilmez. açık ve ince kıyafetlerle
magic angel şu karnımdaki şişlik ve gaz varmış hissi öldürecek beni. gezip duruyorum geçmedi. kömür hapı falan denedinmi hiç.. benım yumurtalık ameliyatımda vermişti doktor.. o zaman çok agrım ve batın kesiği olduğu için gaz vardı. ayrıca sag meme ucumdaki sızı beni bitirdiiiii.. bu arada kollarımı da pek oynatmıyorum. dünden beri aynı şey üstümde.. nası giyincem bilmem
Benide izler misinilk sütyen denemem 25.günümdeydi ama sadece denedim çünkü şekil almadıkları için güzel durmuyorlardı taş gibi sertlerdi 1.5 ay ameliyat sütyeni ve bandajım vardı onlardanda yeni kurtuldum normal sütyeni bir haftadır işyerinde takıyorum uçlar belli olmasa onuda takmıcam ama eve gelince ohhh serbestler hatta dr artık sütyen takmana bile gerek yok dedi ama ben rahat edemiyorum albümümde var pentinin beyaz olanı şuanda onu kullanıyorum 4 farklı rengini aldım çok rahat onun haricinde sütyen almadım daha çünkü şekilleri çok değişecekmişalbümümdeki diğer sütyenlerim eski memelerden kalanlar
Elwuhuu bende sen gibi olacağım sanırım. ilk on gün bi geçse... ilk kez ne zaman sutyen denedin
Senin adına çok sevindim gerçekten çok şanslısınızArkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum.Forum sayesinde İlsun Hanım'i tanidim Sakarya'da 14 gun once ameliyat oldum.Güler yüzüyle enerjisiyle ilk gorusmede beni etkiledi ve hemen ameliyat gununu belirledik:)Çok dogru bir karar verdigimi ameliyattan cikar cikmaz anladim.Sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorm.benim gibi takipte olan arkadaslara biraz da olsa cesaret vermek icin.hic beklemeyin zor bir ameliyat kesinlikle degil.kisiden kisiye ve doktorunuza gore tabi degisebilr ancak dayanilmayacak degil kesinlikle.Biz 375cc kas alti mentor marka yuvarlak proteze karar verdik.Ameliyat sonrasi agrim hic olmadi.Baski dogal olarak bikac gün sürdü.Ameliyatimin 3. gunu kendim giyindim hazirlandim 5 saatlik otobus yolculugu cektim.ordan evime ulasmak icin metro ve otobus de kullandim:) suan goruntu de sagligim da son derece iyiAmeliyatimdan cok memnunum.Çok sansliyim ki İlsun Hanim gibi isinde uzman bir doktorla tanistim.Sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
Bende görebilirmiyim lütfen örnek olması adınaNormaldir canim hic sorun degil.hadi bakalim albumume bak da benim cok begendigim cicisleri sen de yorumla :))
geçmiş olsun, güle güle kullan .. acı ağrı durumu kişinin bünyesine ve ameliyata göre mutlaka değişiyo o belli.. benim henüz 48 saat bile olmadı. acıyıp ağrıması çok normal sanırım. çok başarılı
bir doktora ameliyat oldum daha önce birkaç arkadasımda ona oldu. ikinci gün sokağa çıkan vardı , ben evde zor hareket ediyorum mesela
El
Senin adına çok sevindim gerçekten çok şanslısınız
Çok güzeller maşallah nekadar doğallar sağlıklı mutlu ve güzel yıllar dilerimCok tesekkur ederimtabiki
Seninkide izlemeye değer doğrusu kardeşim maşallah nazarımız değmesiniyi olucaksın merak etme biz dün gece eşimle memelerimi izledik dakikalarcayan yatınca artık çok güzel duruyorlar yattım yan ohhhh dedim ne güzel ....birleşiyorlarda yan yattığım için sende tadını çıkarıcaksın merak etme bu arada maşallah çok güzel görünüyorlar heleki düzelince o eski kıyafetlerini giyince memeler dolgun dolgun çıkınca neden bu kadar beklemişim kafama sı... diyeceksin, sapık oldum resmensürekli kendi memelerimi izliyorum
walla şimdilik sırtımdan itin diye bagrıyorum annemle babama . bazen kendim kalkıyorum da ne şekle giriyorum görseniz arkadaşlar :)))) karnımdaki şişlik gitse rahatlıycam bide şu meme ucu yanması. offf beni benden alıyor. şimdi diyodum anneme valla hiç kolay diilmiş diye. daha 3 günü bitirmedim. heralde ptesiden sonra rahatlarım. ama anladımi yalnız olmazmş öle arada arkadaş gelmesiylede olmazmış. iyiki çağırmışım bizimkileri.Tabiki bunyeyle de alakalidir ama su bi gercek ki 4-5.gunden sonra herkeste bir rahatlama oluyor.ilk 10 gun yataktan kalkarken baski oluyor fazlasiyla.sonra o da geciyor.senin daha cok yeni.hayirli olsun canm doktorunu da ismen cok duydum eminim işçiligi guzeldir
Ben sırf yanimda annem olsun diye. Şubat tatilini bekledim. Öğretmen kendisi karneleri dağıtıp otobüse bindi kadin.. Ben rahat gecirmeme rağmen yanliz olmazmış dedim..walla şimdilik sırtımdan itin diye bagrıyorum annemle babama . bazen kendim kalkıyorum da ne şekle giriyorum görseniz arkadaşlar :)))) karnımdaki şişlik gitse rahatlıycam bide şu meme ucu yanması. offf beni benden alıyor. şimdi diyodum anneme valla hiç kolay diilmiş diye. daha 3 günü bitirmedim. heralde ptesiden sonra rahatlarım. ama anladımi yalnız olmazmş öle arada arkadaş gelmesiylede olmazmış. iyiki çağırmışım bizimkileri.
evet yaaa çok yeni.. ptesi rapor vericek dr , yoksa olmaz yani.. gidemem işeTabiki bunyeyle de alakalidir ama su bi gercek ki 4-5.gunden sonra herkeste bir rahatlama oluyor.ilk 10 gun yataktan kalkarken baski oluyor fazlasiyla.sonra o da geciyor.senin daha cok yeni.hayirli olsun canm doktorunu da ismen cok duydum eminim işçiligi guzeldir
Hayırlı olsun canımBen sırf yanimda annem olsun diye. Şubat tatilini bekledim. Öğretmen kendisi karneleri dağıtıp otobüse bindi kadin.. Ben rahat gecirmeme rağmen yanliz olmazmış dedim..
aynen hiiiiiç yalnız olcak bişi diil. yahu sol tarafım nası rahat. üstüne bile yatçam nerdeyse.. sağda fazla kurcalama olmuş sanırım.. bunada şükür tek yerden ağrı ve yanma çekiomBen sırf yanimda annem olsun diye. Şubat tatilini bekledim. Öğretmen kendisi karneleri dağıtıp otobüse bindi kadin.. Ben rahat gecirmeme rağmen yanliz olmazmış dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?