Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım yaaaa sabret . tabi demesi kolay sen nerden bilceksin diyosundur herhalde.doğru bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla bende bu acıları tadıp güzel memelere sahip olmak için can atıyorum.herkes senin yaşadıklarını yaşayıp sonunda iyiki olmuşum diyor.güzel günler yakın .dayan az kaldı canım.☺

Hayirli olsun benide izler misin bende olmayi düsünüyorumda...

Ca

Yalniz kesinlikle olmaz.ozellikle ilk gun ic camasirimi bile refakatcim cekti canim ama iyilesme sureci cok hizli ilerliyor.ben de yalniz kalkmak istedigimde sekilden sekile girdigim icin tahmin edebiliyorum:) sacimi kardesim topluyordu kolumu kaldiramadigim icin.sonra 4.gun sacimi kendim topladim kardesim aa kollarini kaldirabiliyosun deyince kolumu kaldirabildigimi farkettim

Beni de izlermisiniz.forumda bir arkadaşımız olmuş ama istediği gibi olmamış.cok korktumankarada olanlar hangi doktora ve nekadara mal olduysa yazarsaniz çok memnun olurum. Hızla para biriktirmeye devam.

benımde dın kardesım topladı sacımı hala aynı .. cıkartmadım tokaları. dr um kollarını yarım kaldır tam yukarı kaldırma uzanma dedi. sanırım cuma gunu olan kontrolüme dek yukarı kaldırmıycam

şu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo
Tatlım geçmiş olsun ben geriden takip ediyorum, şu ağrı sızın için kantoran yağı denedinmi? Bende mucizeler yaratmıştı.doktorumda onaylamıştı.sende bir doktoruna sor onay verirse sür bi dene canm

Bu arada 1. Haftadan sonra muhakkak yüz üstü yat ,en azından 10 dk olsada yat dedi doktorum.sizede doktorlarınız böyle bir öneride bulundumu?,birde şu dikiş izleri; doktorum kesinlikle öyle belirgin birşey kalmıcak rahat ol desede ben yine size sorayım dikiş izine sürdüğün bir krem falqn varmı? Hoş doktorum kantoran yağını orayada sür iyileşmesini hızlandırır dedi.yani her derde deva gibi bu yağvallahi bu yağın reklamını iyi yaptım .yakında firmamın ismiyle dolanırım bu formlarda

Vallahi canım yasadiklarinin kısmen birçoğunu geçen hafta yaşayan biri olarak söylüyorum dediklerî dogru 4. Günden sonra çook rahatlıyormuş insan.bu arada sen küçük istiyordun kaç taktılar sana?
"

ben scarex jel kullanıyorum dikiş izlerime ekstra masaj falan vermedi doktorum

Tatlım geçmiş olsun ben geriden takip ediyorum, şu ağrı sızın için kantoran yağı denedinmi? Bende mucizeler yaratmıştı.doktorumda onaylamıştı.sende bir doktoruna sor onay verirse sür bi dene canm

Kantaron yağını burada okuduktan sonra alıp hemen denedim geçen hafta. Epey rahatlattı ancak benim cildimi çok hassaslastirdi, en ufak bi temasta güneş yanigi olmuşum gıbı canım acimaya başladı ertesi günü. Ben de bu sebeple veda ettim kantaron yagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…