- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Canım yaaaa sabret . tabi demesi kolay sen nerden bilceksin diyosundur herhalde.doğru bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla bende bu acıları tadıp güzel memelere sahip olmak için can atıyorum.herkes senin yaşadıklarını yaşayıp sonunda iyiki olmuşum diyor.güzel günler yakın .dayan az kaldı canım.☺walla şimdilik sırtımdan itin diye bagrıyorum annemle babama . bazen kendim kalkıyorum da ne şekle giriyorum görseniz arkadaşlar :)))) karnımdaki şişlik gitse rahatlıycam bide şu meme ucu yanması. offf beni benden alıyor. şimdi diyodum anneme valla hiç kolay diilmiş diye. daha 3 günü bitirmedim. heralde ptesiden sonra rahatlarım. ama anladımi yalnız olmazmş öle arada arkadaş gelmesiylede olmazmış. iyiki çağırmışım bizimkileri.
Hayirli olsun benide izler misin bende olmayi düsünüyorumda...ilk sütyen denemem 25.günümdeydi ama sadece denedim çünkü şekil almadıkları için güzel durmuyorlardı taş gibi sertlerdi 1.5 ay ameliyat sütyeni ve bandajım vardı onlardanda yeni kurtuldum normal sütyeni bir haftadır işyerinde takıyorum uçlar belli olmasa onuda takmıcam ama eve gelince ohhh serbestler hatta dr artık sütyen takmana bile gerek yok dedi ama ben rahat edemiyorum albümümde var pentinin beyaz olanı şuanda onu kullanıyorum 4 farklı rengini aldım çok rahat onun haricinde sütyen almadım daha çünkü şekilleri çok değişecekmişalbümümdeki diğer sütyenlerim eski memelerden kalanlar
Ben sırf yanimda annem olsun diye. Şubat tatilini bekledim. Öğretmen kendisi karneleri dağıtıp otobüse bindi kadin.. Ben rahat gecirmeme rağmen yanliz olmazmış dedim..[/QUOTE
canim özelden msj attim sana bi bakarmisinBen sırf yanimda annem olsun diye. Şubat tatilini bekledim. Öğretmen kendisi karneleri dağıtıp otobüse bindi kadin.. Ben rahat gecirmeme rağmen yanliz olmazmış dedim..
Canim benide izlemeye alirmisinaynen hiiiiiç yalnız olcak bişi diil. yahu sol tarafım nası rahat. üstüne bile yatçam nerdeyse.. sağda fazla kurcalama olmuş sanırım.. bunada şükür tek yerden ağrı ve yanma çekiom
Canım çok güzel görünüyorlar bantta çıkınca olduda bitti maşallahwuhuu bende sen gibi olacağım sanırım. ilk on gün bi geçse... ilk kez ne zaman sutyen denedin
Ortada değil canım benide izler misinBende koydum foto inşallah ortalarda değildir
İzledim cnmOrtada değil canım benide izler misin
İzledim cnm
İzlediim senideBeni de izler misiniz?
beni de lütfenİzlediim senide
walla şimdilik sırtımdan itin diye bagrıyorum annemle babama . bazen kendim kalkıyorum da ne şekle giriyorum görseniz arkadaşlar :)))) karnımdaki şişlik gitse rahatlıycam bide şu meme ucu yanması. offf beni benden alıyor. şimdi diyodum anneme valla hiç kolay diilmiş diye. daha 3 günü bitirmedim. heralde ptesiden sonra rahatlarım. ama anladımi yalnız olmazmş öle arada arkadaş gelmesiylede olmazmış. iyiki çağırmışım bizimkileri.
Canim benide izlemeye alirmisin[/QUOTE
ok dir
benımde dın kardesım topladı sacımı hala aynı .. cıkartmadım tokaları. dr um kollarını yarım kaldır tam yukarı kaldırma uzanma dedi. sanırım cuma gunu olan kontrolüme dek yukarı kaldırmıycamYalniz kesinlikle olmaz.ozellikle ilk gun ic camasirimi bile refakatcim cekti canim ama iyilesme sureci cok hizli ilerliyor.ben de yalniz kalkmak istedigimde sekilden sekile girdigim icin tahmin edebiliyorum:) sacimi kardesim topluyordu kolumu kaldiramadigim icin.sonra 4.gun sacimi kendim topladim kardesim aa kollarini kaldirabiliyosun deyince kolumu kaldirabildigimi farkettim
Tatlım geçmiş olsun ben geriden takip ediyorum, şu ağrı sızın için kantoran yağı denedinmi? Bende mucizeler yaratmıştı.doktorumda onaylamıştı.sende bir doktoruna sor onay verirse sür bi dene canmşu ağrılar geçse de bende iyi hissetsem kendimi.. yanma hafif batma ve max gerilme var. sırtımda ağrıyo
"benımde dın kardesım topladı sacımı hala aynı .. cıkartmadım tokaları. dr um kollarını yarım kaldır tam yukarı kaldırma uzanma dedi. sanırım cuma gunu olan kontrolüme dek yukarı kaldırmıycam
ben scarex jel kullanıyorum dikiş izlerime ekstra masaj falan vermedi doktorumBu arada 1. Haftadan sonra muhakkak yüz üstü yat ,en azından 10 dk olsada yat dedi doktorum.sizede doktorlarınız böyle bir öneride bulundumu?,birde şu dikiş izleri; doktorum kesinlikle öyle belirgin birşey kalmıcak rahat ol desede ben yine size sorayım dikiş izine sürdüğün bir krem falqn varmı? Hoş doktorum kantoran yağını orayada sür iyileşmesini hızlandırır dedi.yani her derde deva gibi bu yağvallahi bu yağın reklamını iyi yaptım .yakında firmamın ismiyle dolanırım bu formlarda
Tatlım geçmiş olsun ben geriden takip ediyorum, şu ağrı sızın için kantoran yağı denedinmi? Bende mucizeler yaratmıştı.doktorumda onaylamıştı.sende bir doktoruna sor onay verirse sür bi dene canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?