Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tatlım geçmiş olsun ben geriden takip ediyorum, şu ağrı sızın için kantoran yağı denedinmi? Bende mucizeler yaratmıştı.doktorumda onaylamıştı.sende bir doktoruna sor onay verirse sür bi dene canm
teşekkürler canım, yok denemedim . sormadım da ağrı için kantaron kullanayımmı diye. nasıl kullandın onu. yahu benimki çok rahat. ptesi işe git dedi.. tanrım ben zar zor wc ye gidiyorum ne işi :))))

ben saat hesabı yapıyorum resmen. bugün 72 saat dolacak öğlen gibi. dediğin gibi yarından sonra galiba daha rahat olacağım. hala zor yatıp kalkıyorum. sanki sağ tarafımdaki yanma azaldı ama dün gece ağladım birara yeter be çok acıyo diye. 325 cc yuvarlak high profil taktılar bana. aşırı büyüklüğü yok diyo annemler falan. zaten daha da inecek. ama şuan tabiki hiç estetik duruyolar. yaşasın memelerim moduna giremedim

Geçmiş olsun bugün 14. Günüm gerçekten çok çok rahatladım sadece sağ kolumu zorlarsam sağ göğsümde sertleşme ve yanma oluyor okadar. Bir de şu sütyenden kurtulsam. Bildiğin işkence aleti okadar sıkıyor ki, 15 gün daha dayanacağım artık. hem biraz yumuşamaya da başladılar artık

Kızlar merhaba. öncelikle electraa geçmiş olsun canım. benim sol göğsüm çok ağrıyor. ayaktayken sıkıntı yok ama otururken ve sırtüstü yatarken inanılmaz zonkluyor. Çok korktum birşey olur mu sizce

Geçmiş olsun, kızarıklık isi artışı fln var mı diye kontrol et. Ağrının anormal olduğunu dusunuyorsan da doktoruna danis derim:) aklımıza hep kotuyu getiriyoruz, bişey yoktur umarım

Benim bu orta kisimdaki dokundugumda hissettigim dalgamsi his halen var masaji artirmaya calisiyorum ama .. sizlerden boyle olan var mi?

Ne kadar

Ne kadar oldu yaptirali ? Benimde sol gogusum cok agrimisti ama gecti ben doktor daha cok deneme yapmistir diye dusunmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…