teşekkürler canım, yok denemedim . sormadım da ağrı için kantaron kullanayımmı diye. nasıl kullandın onu. yahu benimki çok rahat. ptesi işe git dedi.. tanrım ben zar zor wc ye gidiyorum ne işi :))))Tatlım geçmiş olsun ben geriden takip ediyorum, şu ağrı sızın için kantoran yağı denedinmi? Bende mucizeler yaratmıştı.doktorumda onaylamıştı.sende bir doktoruna sor onay verirse sür bi dene canm
ben saat hesabı yapıyorum resmen. bugün 72 saat dolacak öğlen gibi. dediğin gibi yarından sonra galiba daha rahat olacağım. hala zor yatıp kalkıyorum. sanki sağ tarafımdaki yanma azaldı ama dün gece ağladım birara yeter be çok acıyo diye. 325 cc yuvarlak high profil taktılar bana. aşırı büyüklüğü yok diyo annemler falan. zaten daha da inecek. ama şuan tabiki hiç estetik duruyolar. yaşasın memelerim moduna giremedimVallahi canım yasadiklarinin kısmen birçoğunu geçen hafta yaşayan biri olarak söylüyorum dediklerî dogru 4. Günden sonra çook rahatlıyormuş insan.bu arada sen küçük istiyordun kaç taktılar sana?
"
Kızlar merhaba. öncelikleelectraa geçmiş olsun canım. benim sol göğsüm çok ağrıyor. ayaktayken sıkıntı yok ama otururken ve sırtüstü yatarken inanılmaz zonkluyor. Çok korktum birşey olur mu sizce
Bende koydum foto inşallah ortalarda değildir
Pakito nerden görüyosun ortadamı foto izlemede değilsin çünküCok guzel gorunuyolar kac cc ?
Pakito nerden görüyosun ortadamı foto izlemede değilsin çünkü
Bende takip ettiklerim görünüyor sadece ya anlamadımAcik fotolarin girince 1 tanesi cikiyor ayarlarini kontrol et istersen beni de izlersen sevinirim.
Kızlar merhaba. öncelikleelectraa geçmiş olsun canım. benim sol göğsüm çok ağrıyor. ayaktayken sıkıntı yok ama otururken ve sırtüstü yatarken inanılmaz zonkluyor. Çok korktum birşey olur mu sizce
Bende takip ettiklerim görünüyor sadece ya anlamadım
Sildim fotoları bu arada 325 cc canımBende takip ettiklerim görünüyor sadece ya anlamadım
Sildim fotoları bu arada 325 cc canım
Siyah olanı soruyosan koton canımSutyen koton mu guzel durmus bende aliyim denemistim rahatsiz eder diye almamistim...
Albüm kapağı olanı bulamadım izledimAcik fotolarin girince 1 tanesi cikiyor ayarlarini kontrol et istersen beni de izlersen sevinirim.
Tesekkur ne kadar oldu yaptirali? Nezaman basladin normal sutyen takmaya ?Albüm kapağı olanı bulamadım izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?