Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

electraa canım, Dr a ne zaman yan yatabileceğimi sorduğumda " ne zaman yatabilirsen o zaman yatacaksın " demişti . Aynı şeyi yüZüstü yatmak için de söylemişti. Ben ancak 3. Ayda yüZüstü yatabilmiştim. Belki daha erken de olabilirdi ama protezleri hissediyordum . Bu da beni rahatsız ediyordu. 5 ay bitti, daha yeni yüZüstü yattığımda protez olduklarını unutuyorum bi de bir arkadaş 10. Günden sonra mutlaka yüZüstü yatın demiş, ben mümkün değil yapamazdım. Onun Dr U farklı sebeplerden dolayı önermiş olabilir. Çünkü bazı Dr ların masaj yerine yüZüstü yatın dediğini duymuştum her Dr farklı bir yol izliyor benim tavsiyem Dr unuza sormadan bir hamlede bulunmamanız bu arada, benim Dr um duvarda parmak yürütme egzersizi vermişti. 2. Haftadan sonraydı sanırım. Bel hizasından başlayıp parmaklarımı duvarın üstünde yürütüyordum . Uzanabildiğim noktaya kadardı. Bunu da bi Dr una danış

cuma kontrolüm var canım , bakalım ne diyecek. salonda uyuyorum geceleri , sol tarafım ağrısız diye hafiften sola yanlıyordum, dün gece diğer koltuğa geçip sağa yanladım :) ama sağ tarafımda yanma devam ediyo. azalsada yanıyor yaa. şu bant canıma okudu

ay o yanma hissini ben bilmem napiim, sağ göğsümün yanını ucunu mahfetti . lanet olsun. sutyen yok bende o rezil bantı takıyorum. bugün bikaç dakikalık çıkardım, tam kolaltı kesiğime dayanıyo ölecem çok acıtıyo. aynen işkence gibi. sırtımda çok ağrıyo. karnımda ki şişlik te sinir bozucu. uyutarak geçirseler şu ilk on günü

kuzum sağol.. o zonklama çok fena yaa, bendede yanmayla karışık oluyo. ilk ayağa kalkınca oluyo, geçiyor bi süre sonra. sonra oturduğumda da oluyo bi süre. deli olcam şu hisler geçsin artık

Kızlar bikac gun sonra hasta olucam goguslerım çok hasssas acıyo gogus uclarım hiç acımıyodu şimdi çok acıyo adet donemıyle ilişkisi var mıdır acaba anca rahatlamıştım ya((

Kızlar bikac gun sonra hasta olucam goguslerım çok hasssas acıyo gogus uclarım hiç acımıyodu şimdi çok acıyo adet donemıyle ilişkisi var mıdır acaba anca rahatlamıştım ya((
Benim de aynı şekilde regl olmadan birkac gun once acimaya başlamıştı göğüs uçlarım unca biraz azaldi ama kiyafet değse acıyo

Slm kızlar bende göğüslerimi büyütmek istiyorum.. şuan araştırma sürecindeyim en zoru da sanırım araştırma evresi.
Ozan balık ile bülent tekerekoğlu arasında kaldım bu doktorlar hakkında fikri olan var mı acaba ??

ay inanmiyorum naapçaz , benimde 14 ü gibi. tam geçmişken onumu çekicez. hay lanet ossun.. peki normalde regl olduğunuzda acıyıp şişermiydi. benim pek değişmez çünkü

hoşgeldin , hangi şehirdesin ? ben hiç duymadım yazdığın doktorları. en zoru ameliyattan sonraki 4 gün bence

hoşgeldin , hangi şehirdesin ? ben hiç duymadım yazdığın doktorları. en zoru ameliyattan sonraki 4 gün bence
Hoşbuldum istanbuldayım çok fazla doktor var.. Forumu okudukça kafam karıştı eğer sizin tavsiye edebileceğiniz doktor varsa çok mutlu olurum..

ay inanmiyorum naapçaz , benimde 14 ü gibi. tam geçmişken onumu çekicez. hay lanet ossun.. peki normalde regl olduğunuzda acıyıp şişermiydi. benim pek değişmez çünkü
Cnm amelıyat olmadan önce cok az hassaslaşırdı tabı ama bu kadar degıl ama stres yapma amelıyat agrısı gıbı degıl dayanılmayacak yaşantını etkıleyecek bişey degıl ben bugun işe başladım bir sıkıntım yok çok şükür 6. Gun sınemaya gıtmıştım ben 1 haftadır da son derece ıyıyım

çok sevindim işe başlamana..benim şu saatlerde 4. gün doldu. gece yine birara yanmayla uyandım. uyutmadı sonra kolay kolay. ilk ne zaman duş
almıştın. saçımı yıkayamam kollardan dolayı. onu kuaförde halletçem.bugün ılık bi duş alayım diyorum kolları zorlamadan

166 boyum kilom 56. bacak-gövde boyu orantılı. Benim için en uygunu orta plus mı olur acaba? Doktor orta plus demişti.
slm, vücut ölçüne ve meme ye göre orta yada high profil olur sanırım sanada. bi foto yükle, biz memeliler bakalım doktorun en doğrusuna yönlendirir zaten seni

ben 3. günümde kendim yıkandım saçımı da yıkadım. benimki tabi birazda mecburiyet yalnız olduğum için.mücadeleci bir yapım vardır zaten. ama kolları zorlama,ben zorladığım için,15 gün oldu sağ göğsü halen yanıyor. geceleri çok geriliyor süt dolmuş gibi,o gerginliğe uyanıyorum.

yok cabotine cim, hayatta zorlamam o yanma hissi, acısı mahfetti beni. kokuşmaya razıyım. senin keside mi kol altıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…