- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
alemsin yaaayok cabotine cim, hayatta zorlamam o yanma hissi, acısı mahfetti beni. kokuşmaya razıyım. senin keside mi kol altıydı
ne diyim magic'çiğim angel'ım.. wc ye zaten yardımla gidip geliyoruz, duşu da maaile yapmayalımalemsin yaaa
çok güldüm valla iyi geldine diyim magic'çiğim angel'ım.. wc ye zaten yardımla gidip geliyoruz, duşu da maaile yapmayalımsaçı kuaförde yıkatırım. bi duş denemesi yapiim bugün saça bone takıp. benim saçları taramak zaten işkence. sağlam kol kası bile zedeleniyor
hep gülelim bide kolaltı kılı derdi çıktı, bakalım nası yapçaz. keşke laser yaptırsaymışım. benimde otomatik vites arabam, uzun süre teşebbüs etmeyi düşünmüyorum. ist trafiğinde ben taksiciye bağlayıp el kol sallıyorum, mazallah tutamam kendimi . sonra kavga çıkar. inip dayıya iki meme atarımve sonra derim ki iyiki memelenmişim ama sonra hastaneye taşırsınız beni
cok teşekkur ederim cevap verdiğiniz için . yarın gidicem artık bu ay olsun bitsinHoşgeldin.. ben yarın oluyorum ameliyat. hiç bekleme derim erteledikçe zorlaşıyor. kışın ol aradan çıksın. yazın hem zor hemde kıyafetle şişlik saklamak çok zormuş.
Beni izler misin?1 adet yeni resim ekledim :)
IzledimBeni izler misin?
Benide izler misinIzledim
Demek siz memeliler haaaaaa.:)slm, vücut ölçüne ve meme ye göre orta yada high profil olur sanırım sanada. bi foto yükle, biz memeliler bakalımdoktorun en doğrusuna yönlendirir zaten seni
Hah hah haaaaaaa ne çabuk siz biz olduk aşkolsuuuuuuuuunDemek siz memeliler haaaaaa.:)
artık öyleHah hah haaaaaaa ne çabuk siz biz olduk aşkolsuuuuuuuuun
Benide izlermisinn1 adet yeni resim ekledim :)
herkes ordinaryus prof olacak yeminle şu operasyondan sonra.. sanki içi ağarlık dolu beton dolu dev bi sutyen var agarlık var boynumda.. arkadan sırtımdan açıp çıkartıp atabilecek gibi hissediyorum.. memeli olmak böyle bişi miymiş. way arkadaş yada yeni memeli olmanın dayanılmaz ağarlığı mı buDemek siz memeliler haaaaaa.:)
meme altı kesis kas altı oldu benim.ama ben yalnızdım evde kimse yoktu. yattımmı kalkamayacağımı bidiğimden ilk bir hafta oturarak uyudum. ama çok şükür atlattım.halen bir sır bir iki arkadaşım biliyor sadece o da ölür kalırsam diye :) ama zorlama sakın ben zorladım halen yanıyor zorlamasam daha hızlı iyileşirdim belki. ütü basar gibi yanıyordu ilk zamanlaryok cabotine cim, hayatta zorlamam o yanma hissi, acısı mahfetti beni. kokuşmaya razıyım. senin keside mi kol altıydı
olsunda bitsin tabi, ertelemek işkenceyi arttırıyor.. okumuşsundur yazılanları, güzel iç çamaşırları giymek bi hayli vakit alıyor. zaten ilk dört beş gün bi hayli zor. romantik sevgililer günü gecem mesela son derece sıradan ve heralde action olmadan geçecekcok teşekkur ederim cevap verdiğiniz için . yarın gidicem artık bu ay olsun bitsin
ay evet yaaa ne b@ktan bi yanma. bugün sanki o karın boşluğumdaki gaz maz ödemvari şeyler azaldı. sağ taraftaki uyuşukluk biraz geçse rahatlıycam. o tarafımı fazla kurcalamışlar sanırım. yada denemeyi orda mı yapmış acepmeme altı kesis kas altı oldu benim.ama ben yalnızdım evde kimse yoktu. yattımmı kalkamayacağımı bidiğimden ilk bir hafta oturarak uyudum. ama çok şükür atlattım.halen bir sır bir iki arkadaşım biliyor sadece o da ölür kalırsam diye :) ama zorlama sakın ben zorladım halen yanıyor zorlamasam daha hızlı iyileşirdim belki. ütü basar gibi yanıyordu ilk zamanlar
sende alemsin canım be, bi deli dahakızlar ya alemsiniz çok gülüyorum sayenizde :) biz şimdi memeliyiz ya milletin memesini beğenmiyorum şimdi :) havamdan geçilmiyor. bu arada söz verdiğim gibi geçen gün dam üstünde un eleri çaldım,kızlarımla oynadım. gerçi henüz hoplamıyorlar ama o günlerde gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?