Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çok güldüm valla iyi geldi evet özellikle duş almak biraz daha zor inanırmısın ben hala araba kullaanırken bile zorlanıyorum otomatik olmasına rağmen düz giderken sorun yok ama direksiyonu sağ ve sol yaparken sızlama oluyor

hep gülelim bide kolaltı kılı derdi çıktı, bakalım nası yapçaz. keşke laser yaptırsaymışım. benimde otomatik vites arabam, uzun süre teşebbüs etmeyi düşünmüyorum. ist trafiğinde ben taksiciye bağlayıp el kol sallıyorum, mazallah tutamam kendimi . sonra kavga çıkar. inip dayıya iki meme atarım ve sonra derim ki iyiki memelenmişim ama sonra hastaneye taşırsınız beni

ne güzel işte bir ilk yaşanır böylece, memelerle dövülen adam ...gündeme oturursun valla

Demek siz memeliler haaaaaa.:)
herkes ordinaryus prof olacak yeminle şu operasyondan sonra.. sanki içi ağarlık dolu beton dolu dev bi sutyen var agarlık var boynumda.. arkadan sırtımdan açıp çıkartıp atabilecek gibi hissediyorum.. memeli olmak böyle bişi miymiş. way arkadaş yada yeni memeli olmanın dayanılmaz ağarlığı mı bu

yok cabotine cim, hayatta zorlamam o yanma hissi, acısı mahfetti beni. kokuşmaya razıyım. senin keside mi kol altıydı
meme altı kesis kas altı oldu benim.ama ben yalnızdım evde kimse yoktu. yattımmı kalkamayacağımı bidiğimden ilk bir hafta oturarak uyudum. ama çok şükür atlattım.halen bir sır bir iki arkadaşım biliyor sadece o da ölür kalırsam diye :) ama zorlama sakın ben zorladım halen yanıyor zorlamasam daha hızlı iyileşirdim belki. ütü basar gibi yanıyordu ilk zamanlar

cok teşekkur ederim cevap verdiğiniz için . yarın gidicem artık bu ay olsun bitsin
olsunda bitsin tabi, ertelemek işkenceyi arttırıyor.. okumuşsundur yazılanları, güzel iç çamaşırları giymek bi hayli vakit alıyor. zaten ilk dört beş gün bi hayli zor. romantik sevgililer günü gecem mesela son derece sıradan ve heralde action olmadan geçecek

kızlar ya alemsiniz çok gülüyorum sayenizde :) biz şimdi memeliyiz ya milletin memesini beğenmiyorum şimdi :) havamdan geçilmiyor. bu arada söz verdiğim gibi geçen gün dam üstünde un eleri çaldım,kızlarımla oynadım. gerçi henüz hoplamıyorlar ama o günlerde gelecek inşallah.

ay evet yaaa ne b@ktan bi yanma. bugün sanki o karın boşluğumdaki gaz maz ödemvari şeyler azaldı. sağ taraftaki uyuşukluk biraz geçse rahatlıycam. o tarafımı fazla kurcalamışlar sanırım. yada denemeyi orda mı yapmış acep

sende alemsin canım be, bi deli daha . bana da erkek arkadasım söylüyo telefonda.. annemle dün tv de dekolteli hatun gördük, kaynadı kadın gülmekten. senin yüzünden herkesin memesine bakıyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…