Benide izler misin1 adet yeni resim ekledim :)
Hah hah haaaaaaa ne çabuk siz biz olduk aşkolsuuuuuuuuun
bak yaaa hatun, hemen gazlama politikama uyum sağlamış yürü be .. bastırın kızlar hepimiz memeliyizartık öyle
memeliler ve memesizler olarak iki gruba ayrıldık. yaşasın! sonradan memeli olmak ne güzelmiş
slm, vücut ölçüne ve meme ye göre orta yada high profil olur sanırım sanada. bi foto yükle, biz memeliler bakalımdoktorun en doğrusuna yönlendirir zaten seni
şu cc olayında burda kızların kafasını en çok şişirenlerden biri benim. 325 çok büyük diil. o acıya değsin. ölçün ne, 75 a cup kullanıyordum ben c olacak artık. banada 325 hp taktılar. dr bilir işini benceHaftaya gün aldım. Ben memeucu kesisi istemiştim ama doktorum dokum olduğu için ve kasaltı istediğim için memealtı kesisi önerdi. memeucundan girerse dokuyu zedeleyebiliriz memealtından da hiç iz kalmaz dedi. 300 ya da 325 cc high profil mentor olacak. keşke 310 cc 315 cc falan da olsaydı, 325 cc biraz büyük görünüyor benim için, 300 cc de az daha büyük olsaymış dedirtiyor :) ben burada da incelediğim kadarıyla memeucu kesisinde daha az iz sorunu oluyor. şimdi memealtı kesisinin iyileşmesi de çok uzun sürüyor ve tamamen geçmiyor anladığım kadarıyla. yine kafam karıştı
aa süper boyun kaç peki, nasıl çok büyük mü duruyorlar ben 34 cc cup ı çok ideal buluyorum.şu cc olayında burda kızların kafasını en çok şişirenlerden biri benim. 325 çok büyük diil. o acıya değsin. ölçün ne, 75 a cup kullanıyordum ben c olacak artık. banada 325 hp taktılar. dr bilir işini bence
34 b cup kullanıyordum.şu cc olayında burda kızların kafasını en çok şişirenlerden biri benim. 325 çok büyük diil. o acıya değsin. ölçün ne, 75 a cup kullanıyordum ben c olacak artık. banada 325 hp taktılar. dr bilir işini bence
1,70 im, 53 - 54 kilo civarıyım. şuan şişliklerim ve fazlalık 650 cc silikonumla tartılmadım tabi :)))))) bence b cup isen 300 falan bendeki gibi durur diye düşünüyorum.. ben hem büyük olsun hemde doğal olsun istedim ama bayan meme olmakta istemedim. öyle gömlek yakasından herdaim fırlayan memeyi ne benımki kabul eder nede işte uygun olur zatenaa süper boyun kaç peki, nasıl çok büyük mü duruyorlar ben 34 cc cup ı çok ideal buluyorum.
Benide izlermisin canım1 adet yeni resim ekledim :)
Bende bişey görmedim korkma canımİnşallah diildir canım çamaşırsız olanı sildim zaten tırsıyorumHepsini silerim artık
Meme dokunuz varsa benim gibi 80 bedenden 85 c-90 A ya geçebilirsiniz 325 high profil mentor takıldı banada ama bana büyük gelmiyo çünkü iri yapılıyımşu cc olayında burda kızların kafasını en çok şişirenlerden biri benim. 325 çok büyük diil. o acıya değsin. ölçün ne, 75 a cup kullanıyordum ben c olacak artık. banada 325 hp taktılar. dr bilir işini bence
Benide izlermisin canım
Benide izlermsn öyle goruluuor sanrm.resimler..kiyaslama yapmak istyrm bnm 19.gün bugn odemler baya gitti küçlme olmaz dimi memişlerde sadece şekil alır...amlyat öncesi yok.denecek kdr azdi dokum.325 cc protez kullanldi doyumsuzluktr ya acaba daha da büyük mu olsaydi dyorm:))snra yok artk once bu bile.yoktu dyerek bi gülümsyorm kendi kendme :)))sonucu çokk merak edyrmm yani 2 veya 3 ay gbi zaman alır dedi doktrilk sütyen denemem 25.günümdeydi ama sadece denedim çünkü şekil almadıkları için güzel durmuyorlardı taş gibi sertlerdi 1.5 ay ameliyat sütyeni ve bandajım vardı onlardanda yeni kurtuldum normal sütyeni bir haftadır işyerinde takıyorum uçlar belli olmasa onuda takmıcam ama eve gelince ohhh serbestler hatta dr artık sütyen takmana bile gerek yok dedi ama ben rahat edemiyorum albümümde var pentinin beyaz olanı şuanda onu kullanıyorum 4 farklı rengini aldım çok rahat onun haricinde sütyen almadım daha çünkü şekilleri çok değişecekmişalbümümdeki diğer sütyenlerim eski memelerden kalanlar
Beni izler misin:::1 adet yeni resim ekledim :)
insan çok heyecanlanıyor dimi.. bende bugün duşta baktım baktım begenmedim..daha geçen perş maliyat oldum 1 hafta bile olmadı. şişler acıyolar.. hemen geçsin yaaaBenide izlermsn öyle goruluuor sanrm.resimler..kiyaslama yapmak istyrm bnm 19.gün bugn odemler baya gitti küçlme olmaz dimi memişlerde sadece şekil alır...amlyat öncesi yok.denecek kdr azdi dokum.325 cc protez kullanldi doyumsuzluktr ya acaba daha da büyük mu olsaydi dyorm:))snra yok artk once bu bile.yoktu dyerek bi gülümsyorm kendi kendme :)))sonucu çokk merak edyrmm yani 2 veya 3 ay gbi zaman alır dedi doktr
Sabirszlik varya ahh :)))..ben her ayna önunden gecerken evde bi bakyorum öyle geçiyorum..bakmadan olmaz ama dimi..senin daha çok yeni ama inan 1 haftadan snra hızla toparlyorsn ve şişler azalyor...insan çok heyecanlanıyor dimi.. bende bugün duşta baktım baktım begenmedim..daha geçen perş maliyat oldum 1 hafta bile olmadı. şişler acıyolar.. hemen geçsin yaaa
bu gece inş daha rahat uyurum..sırtım çok ağrıyor.. bi hafta bi bitsin rahatlıycamSabirszlik varya ahh :)))..ben her ayna önunden gecerken evde bi bakyorum öyle geçiyorum..bakmadan olmaz ama dimi..senin daha çok yeni ama inan 1 haftadan snra hızla toparlyorsn ve şişler azalyor...
Canım 4. Gün otomatik vites araba sürersin demişti Dr um, ben 5. Gün sürdüm. Ama arabanın kapısını kendim açamıyordum, el frenini de çekemiyordum.hep gülelim bide kolaltı kılı derdi çıktı, bakalım nası yapçaz. keşke laser yaptırsaymışım. benimde otomatik vites arabam, uzun süre teşebbüs etmeyi düşünmüyorum. ist trafiğinde ben taksiciye bağlayıp el kol sallıyorum, mazallah tutamam kendimi . sonra kavga çıkar. inip dayıya iki meme atarımve sonra derim ki iyiki memelenmişim ama sonra hastaneye taşırsınız beni
2 yastk ile uyuyorm bn rahat oluyor yani kötünun iyisi gbi aslnda yüz üstü kapanmak gelyor boyle.içimden de frenliyorm..bugn kontrlmde doktoruma dedm sirt ustumu hâlâ devam.dedi ki 19 gün oldu sabr ama alştm da artk :)))sende alşrsn arada hafiften ama çok az yan dönyrm sırtmi koltga dayayark..meme için yaptklarmza bak ))))bu gece inş daha rahat uyurum..sırtım çok ağrıyor.. bi hafta bi bitsin rahatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?