Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hah hah haaaaaaa ne çabuk siz biz olduk aşkolsuuuuuuuuun

sayın üye dikkatinizi çekerim, bu ayrımcılık diil sadece teşvik ve hızlandırma amaçlı yapılan "özenciiiiik " hareketidir . ayrı ve gayrı ya şiddetle karşıyız hepimiz bu yolda göğsümüzde oturan boğaya katlanmayı göze alarak azimle koşuyıruz ehugeafhkkhf

slm, vücut ölçüne ve meme ye göre orta yada high profil olur sanırım sanada. bi foto yükle, biz memeliler bakalım doktorun en doğrusuna yönlendirir zaten seni

Haftaya gün aldım. Ben memeucu kesisi istemiştim ama doktorum dokum olduğu için ve kasaltı istediğim için memealtı kesisi önerdi. memeucundan girerse dokuyu zedeleyebiliriz memealtından da hiç iz kalmaz dedi. 300 ya da 325 cc high profil mentor olacak. keşke 310 cc 315 cc falan da olsaydı, 325 cc biraz büyük görünüyor benim için, 300 cc de az daha büyük olsaymış dedirtiyor :) ben burada da incelediğim kadarıyla memeucu kesisinde daha az iz sorunu oluyor. şimdi memealtı kesisinin iyileşmesi de çok uzun sürüyor ve tamamen geçmiyor anladığım kadarıyla. yine kafam karıştı

şu cc olayında burda kızların kafasını en çok şişirenlerden biri benim. 325 çok büyük diil. o acıya değsin. ölçün ne, 75 a cup kullanıyordum ben c olacak artık. banada 325 hp taktılar. dr bilir işini bence

aa süper boyun kaç peki, nasıl çok büyük mü duruyorlar ben 34 cc cup ı çok ideal buluyorum.

34 b cup kullanıyordum.

aa süper boyun kaç peki, nasıl çok büyük mü duruyorlar ben 34 cc cup ı çok ideal buluyorum.
1,70 im, 53 - 54 kilo civarıyım. şuan şişliklerim ve fazlalık 650 cc silikonumla tartılmadım tabi :)))))) bence b cup isen 300 falan bendeki gibi durur diye düşünüyorum.. ben hem büyük olsun hemde doğal olsun istedim ama bayan meme olmakta istemedim. öyle gömlek yakasından herdaim fırlayan memeyi ne benımki kabul eder nede işte uygun olur zaten

Meme dokunuz varsa benim gibi 80 bedenden 85 c-90 A ya geçebilirsiniz 325 high profil mentor takıldı banada ama bana büyük gelmiyo çünkü iri yapılıyım

Benide izlermsn öyle goruluuor sanrm.resimler..kiyaslama yapmak istyrm bnm 19.gün bugn odemler baya gitti küçlme olmaz dimi memişlerde sadece şekil alır...amlyat öncesi yok.denecek kdr azdi dokum.325 cc protez kullanldi doyumsuzluktr ya acaba daha da büyük mu olsaydi dyorm:))snra yok artk once bu bile.yoktu dyerek bi gülümsyorm kendi kendme :)))sonucu çokk merak edyrmm yani 2 veya 3 ay gbi zaman alır dedi doktr

kızlaarrrssss , son tecrubem , buyrun :)

Memeli ilk duş deneyimi, Volume 1

Selam Memekent sakinleri

Dördüncü günümü tamamlayıp 5 e girerken nihayet ilk duş deneyimimi gerçekleştirdim. Aramızda bunu daha önceden tecrube eden çok kişi var. Ben onların anılarını tazelemek ve yeni aramıza katılacak olan arkadaşlar paylaşmak babında bu satırları size yazıyorum. Anne , kardeş , kanka ..vs yardımları ile gerçekleşen wc rituelleri canıma tak ettiği için ilk duş deneyimimi yalnız gerçekleştimeye karar vedim. Yeterince iyi olduğumu anladığım an daldım banyoya.. sizlerde tecrubelerinizi ekleyin

· Recep ivediğin “memen koluma değdi” farkındalığı; ılık su vücüduma değerle yarım yamalak kaldırabildiğim zavallı kollarım, birden yumuşak bir şeye değdi. Daha önce kolumun iç kısmı vücudumda böyle bi yumuşak cisme değmemişti. Garip bi duyguydu.. o anda memenin kola değmesi hissini anladım

· Beyaz Havluya sarılı çatal gösterimli parmak ucu pozu; çok ağır geldiği için kolumu kaldırıp bornoz giyemedim , hemen bir havluya sarınıp aynaya baktım, çeşitli filmlerdeki ablalar gibi durabiliyordum artık J devasa süngerli double push up’larım olmadan orada bi göğüs vardı .. euheuheuhhe hemen parmak ucu pozuna geçtim

· Sırtını ağaç kabuğunda kaşıyan ayıcık modu; bantların sıktığı hali hazırda kaşınan sırtımı aynı zamanda kurulamam gerekiyordu. Kollar uzanıp o işi beceremediğim için, kapının arkasına astığım bornoza sırtımu sürüyerek hem kaşıma hem kurulama işlemini gerçekleştirdim

Kimseden yardım almadan gerçekleşen o ilk duş deneyiminde benim hafızama kazınanlar bunlar kızlar... az gülelim dedim ama aynen ööle oldu . haydi söz sizin

insan çok heyecanlanıyor dimi.. bende bugün duşta baktım baktım begenmedim..daha geçen perş maliyat oldum 1 hafta bile olmadı. şişler acıyolar.. hemen geçsin yaaa

insan çok heyecanlanıyor dimi.. bende bugün duşta baktım baktım begenmedim..daha geçen perş maliyat oldum 1 hafta bile olmadı. şişler acıyolar.. hemen geçsin yaaa
Sabirszlik varya ahh :)))..ben her ayna önunden gecerken evde bi bakyorum öyle geçiyorum..bakmadan olmaz ama dimi..senin daha çok yeni ama inan 1 haftadan snra hızla toparlyorsn ve şişler azalyor...

Sabirszlik varya ahh :)))..ben her ayna önunden gecerken evde bi bakyorum öyle geçiyorum..bakmadan olmaz ama dimi..senin daha çok yeni ama inan 1 haftadan snra hızla toparlyorsn ve şişler azalyor...
bu gece inş daha rahat uyurum..sırtım çok ağrıyor.. bi hafta bi bitsin rahatlıycam

Canım 4. Gün otomatik vites araba sürersin demişti Dr um, ben 5. Gün sürdüm. Ama arabanın kapısını kendim açamıyordum, el frenini de çekemiyordum.

bu gece inş daha rahat uyurum..sırtım çok ağrıyor.. bi hafta bi bitsin rahatlıycam
2 yastk ile uyuyorm bn rahat oluyor yani kötünun iyisi gbi aslnda yüz üstü kapanmak gelyor boyle.içimden de frenliyorm..bugn kontrlmde doktoruma dedm sirt ustumu hâlâ devam.dedi ki 19 gün oldu sabr ama alştm da artk :)))sende alşrsn arada hafiften ama çok az yan dönyrm sırtmi koltga dayayark..meme için yaptklarmza bak ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…