Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar selam
ben 15 gün önce meme buyutme ameliyati oldum ağrı sizi cok az oldu ama son 2 gundur göğsümun derisi çok hassas sanki güneş yanigi olmuş gibi, dokununca tisort deyince bile aciyor aynisini yasayan vsr mi? ayrıca kendimi iyi hissediyorum spora başlamak istiyorum doktor 1 ay dedi ama daha erkenden başlayan var ki aranizda

Ben de ilk kez yan yattığımda, koluma değen şeyin ne olduğunu anlayamamıştım. " anammmmm bu ne? " demiştim. Sonra memem olduğunu görünce " kuzuuuuuuum, sen miydin, korktun mu sen, korktun mu sen ?" Demiştim o sırada eşim bana bakıp " töööbe TÖÖBEEEE" diyodu

Çok sesli güldümm ...:))))))

Bol bol nemlendirici doğal yağlardan sür bebe yağı da olur. O gerginlikten olan birşey.

Canm senin cicişler kaç cc ne kullanldi

uhesehuhee çok güldüm. of yan yatıp fosur fosur uyuyasım var. ben şimdik sevgilime sarılıp ne zaman yatçam rahatla

vallahi kızlar bana 295 takıldı.doktorum en fazla 280 takarım demişti.boy:160 kilo:54,burdan okuduklarımla 300 deneyin diye ısrar ettim.295 cc oldu daha zorlayamadım dedi.ama ben acaba dahada büyük olabilirdi diye söyleniyorum ,çevremdekiler hemen susturuyor beni:)ya çıplakken iyide kıyafetle oyle aman aman durmuyo sanki(bu arada başka bir dr.300 -350 cc deneriz demişti )

vücut yapınada bağlı , görmeden birşey diyemem. özellikle sırt omuz genişliği öneml bence. benım 325 , bazen banada acaba küçükmü dedirtiyor ama yanlardan taşan bişey istemezdim. gövden dar benm. uzun ince kollarım var. daha büyük meme tuhaf dururdu. fotoğraf yükle bakarız

yaşasın meme kardeşliğimiz sizleri seviyorum. siz olmasanız ben kime sorar danışır kimden fikir alırdım? meme uçlarım çok hassas meme dostlarım,birde yan yatıyorum hep acaba bir sorun olur mu( gün 16) gece yüzükoyun yatmaya meyletmiş buluyorum kendimi hemen toparlanıyorum. şunları bozmadan bir şekli alsalar hayırlısı ile. doktor bir aydan sonra yumuşayacak dedi ama şu an kendimi kırmızı başlıklı kızdaki kurt gibi hissediyorum. biri memelerimi yarmış içine taş doldurup dikmiş gibi.

Beni izler misin benim de 295 cc ve hissettiklerimiz aynı bana da daha fazla olmamış..

merhaba herkese, siteye henuz uye oldum ve benim de ameliyat gunum 15i pazartesi, her gun karar degiştiriyorum ama çok uzun zamandır da istediğim için son karar ameliyattan yana halen.. fikirleriniz ve paylaşımlarınızı okudukça cesaretle birlikte yeni sorular geldi aklima.. bana meme altı damla yapılacak, büyük olmalarını da hiç istemiyorum, Dr. umun denettiği 255cc idi sanırım..
göğüslerim biraz ayrık ama hafif alt dokusu var, cok ayrık olmaz diyor ama nasıl emin olabilirim :/..
bir başka konu da sizlere sormak istediğim, pazartesi ameliyat olup cuma işe dönmem gerekiyor, çok mu gerçek dışı??
help me

ben sekizinci gün başladım işe daha önce olmazdı. cuma değil de bir sonraki pazartesi başla çünkü doktorlar oo çok rahat üç gün sonra bir şeyin kalmayacak deselerde inanma, yok öyle birşey. ben ki çok dayanıklı biriyimdir, arkadaşlar da biliyor ameliyatımı yalnız oldum evde yalnız kaldım ama asla işe başlayamazsın üç beş günde. bugün 16. günüm işteyim,cayır cayır yanıyor bu memeler. harbi niye yanıyor bunlar ya

aynen bende.. bu sabah moralim çok bozuk. gece iyi gibiydim şuan eser yok. sağdaki yanmadan ölecem. ağlıyorum resmen. çok bunaldım, içim aynen taş dolu. beton atmışlar göğsüme. akıl zaten orda. evde çok bunaldım. adam gibi uyuyamıyorum. neşeli şakacı halimden eser yok. sevgilime sarılıp büyük koltuğumuzda yanlayıp film izlemek istiyorum, rakı balık fasıl istiyorum. canım acıyo sigara içmek istiyorum..sıcacık duş hamam kese köpükkkk.. yastığıma sarılmak yüzüstü uyumaaakkkk.. kesip atmak istiyorum şu fazlalık ağırlığı. çok mutsuzum kızlaarrr

hoşgeldin, işe dönme konusunda bence hiiç ümitlenme. son 5 gündür yazdıklarımı oku derim. perş ameliyat oldum. dün işe gidecektim lafta. nerde o imkan.. dün bi rapor daha verdi
dr. bu hafta full evdeyim. benim kesim kolaltı gerçi birazda ondan hareketim kısıtlanıyo ama bence bi on gün evde olmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…