Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kesinlikle cabotine' ciğime katılıyorum..hayatta işe başlanmaz o kadar çabuk..hem ne kadar istirahat edilirse o kadar kolay iyileşir insan. bende kendime dayanıklı derim, başka başka ve zor ameliyatlarım oldu, bu kadar daralmadım hiç. göğüs baskısı iğrenç yaaa
C cabotine canım benimde yanma çok fena bugün, kafama battaniye çekip ağladım.. kesiyolar resmen sağ tarafı

hepinize cevaplar için teşekkür ederim..
o kadar izin almam çok zor ama mecbur alacağım bu durumda.. iş yerime soylemek istemediğimden aslında biraz da dönme çabam.. gerçi belli olacaktır herhalde
işin kötüsü hep ayakta ve akşamları çalısıyorum.. umarım sorun çıkarmazlar

kışın olması avantaj.. bantını ve ameliyat sütyenini kalın giysi ile kamufle dersin. uzun süre ayakta durmak yorabilir yada ağrını arttırabilir. arada şekil değiştiriyo insan nası durursam yanma geçer diye. ben hafif yatay şekilde sırtımı dayadım da az önce öyle geçti. kahvaltı ederken dik durmuştum sanırım o ara çok ağrı yaptı. kol altından yada göğsünden kist ameliyatı raporu al .. dinle bizi. zorlanırsın bak. adam gibi yatamadığın için sırt boyun ağrın olacak zaten. bu arada gece ağrı artıyor bazen. beniö büyüklük anlamında belli olcak gibi değil şuan. double push up sütyenimle aynı oldu sanki 325 takılmasına rağmen. sutyen takabildiğinde öyle taş gibi duracak. oda toplayıp kaldırır. iyileşme sürecinde zaten takamıyosun öyle süslü şeyler..

söz dinlicem, bu kadar kadın yanılıyor olamaz asla!

Erken... ben ptesi oldum cuma işe gittim kollarımı zorlamışım dikişlerim morarıp hafif kanama yaptı ctesi pazar ölü gibi yatmak durumunda kaldım. imkanın varsa gitme ya da gidersen kollarını az ve dikkatli kullann.

çok geçmiş olsun pakito üzüldüm , dr demedimi dikkat et diye burda da hep yazıyo aslında. şimdi nasılsın. ne zaman ameliyat olmuştun..

yaaa ben sana demiştim electraa 1 hafta sonra işe başlayamassın diye az da olsa tecrübe konuşuyor
aynen kuzucuum , hayatta gidilmezmiş.. yahu ben evde hapşurmamak için bile nası uğraşıyorum. ofiste kalabalık, klima, bi sıcak bi soğuk.. tüm gün aksırıp tıksırıyo insan.. içim çıkardı .
magic angel cım, şu yanma olaından öleceğim. regl dönemi de yaklaşıyo ondan mı acaba.. bu sabah çok bozuktu moralim

canım bende yanma hiç olmadı aşırı şekilde baskı vardı sanki üzerime öküz oturmuş gibiydive çok fazla sırt ağrısı o yüzden bilemiyorum hiç ama bende göğüs ucunda sızlama oluyor bu aralar regl günüm yaklaştı bende ona bağlıyorum durumu

off yaa aynen öküz, oturan boğa.. beton dökmüşler lanet olsun . kımıldayamıyosun. dün bağrıyodum evde, kundakta bebek gibiyim laaaaan , ölmeden mezara koydular beni diye.. nefes alamıyorum sanki ara ara, koşasım geliyo kaslarım uyuştu.
göğsümün yanı ve ucu sızlıyor benimde. bu sabah itibarı ile karın ve yumurtalık tarafımda şişlik ve o tanıdık ağrıyı hissedince dedim ki , kızım bu 14 şubatı hiç unutmayacan.. meme olayı yetmiyomuş gibi bide regl patlayacak üstüne.

ben şu an regliyim, hatta son günü bu sanırım iyi oldu, ameliyattan sonra 3 haftam olacak en azından.. peki sigara içme durumu nasıl oluyor, bu kadar yanma baskı falan insan istemiyordur herhalde..

evet istesen bu kadar denk getiremezdin hayatın boyunca hiiiiiç unutamıyacağın bir sevgililer günü olacak

ben şu an regliyim, hatta son günü bu sanırım iyi oldu, ameliyattan sonra 3 haftam olacak en azından.. peki sigara içme durumu nasıl oluyor, bu kadar yanma baskı falan insan istemiyordur herhalde..
iyi süper şanslısın. ben ameliyattan önce birkaç gün içmedim. ameliyattan sonrada içmek çok iyi değil. dr um bu konuda çok katı değil içme demedi özellikle. ama sigara zaten zararlı birşey cilde de kötü. vücutta kesik var ameliyat olmuşsun çok iyi değil. içmemeye gayret et. özellikle ilk 4 -5 gün. ben zaten pek istemedim. o yanma ve baskı zamanı varya işte o zaman sigaraaaa diye bağırdım. diyorum ya kundakta gibiyim. sarıp sarmalanmış. bişi oturmuş üsüme.. ayağa kalkıncada yanma artıyo bazen

ne yalan söyliyim bana 10 gün sigara içme dedikleri halde eve gelir gelmez bonyoya girip gizli gizli içtim ama inan nefes alıp verirken ölücem sanmıştım babacım aklıma geldi koah hastalığından kaybettik babacığımı oturup ağlamıştım nasıl ızdırap çekmiş diye

evet istesen bu kadar denk getiremezdin hayatın boyunca hiiiiiç unutamıyacağın bir sevgililer günü olacak
küfür etmek istiyorum .................. ettim ..... bida ettim. inş seneye evli bi şekilde süper güzel sevgililer günü yaşıycam, oturmuş şekillenmiş memelerimle .. varya seksi gelinlik modu için çekiliyo hep bunlaaarrrr

electraa canım bak şimdiden söyliyim memeler şekle girince ,ağrılar bitince sakın haaaa kk ya uğramamazlık yapma çünkü böyle arkadaşlar nadirde olsa var çünkü senin paylaşımlarını okurken inan keyif alıyorum ona göre haaaa

başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun..ameliyat olsakta olmasakta bırakmak lazım ben korkuyorum herkes kanser, herkesde sigaradan dolayı bi hastalık var. ama bırakamadım. çok şükür 1 tane içtim ameliyattan sonra..

ne güzel işte şu irademi bir tek sigarada kullanamıyorum, yapıcak bişey yok devam...

ne güzel işte şu irademi bir tek sigarada kullanamıyorum, yapıcak bişey yok devam...
nası keyif alırım aga , fasıla git, rakını aç, evde şarabını biranı aç, es dost sohbet, kızlarla kahve keyfi yak sigarayı ..oy oy oy
bırakmak istemedim zaten ciddi ciddi şu zamana dek. ama artık huzursuzum, yaş ilerliyo be canım.. birbirimize destek olup bide o işi halletsek çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…