elimden geldiğince uğramaya çalışırım tabii ki, aklım kalır.. işi çok yoğun bi insanım aslında ama.. biraz teknolojik bi alanda olduğum için sürekli bilgisayar ve net başındayım. olmadı başka kanallardan hbrleşiriz. ama varya şurda birinin ben gibi ilk duş ve henüz yapamadığım aganigi deneyimini göreeceeeeemmmm :))))electraa canım bak şimdiden söyliyim memeler şekle girince ,ağrılar bitince sakın haaaa kk ya uğramamazlık yapma çünkü böyle arkadaşlar nadirde olsa var çünkü senin paylaşımlarını okurken inan keyif alıyorum ona göre haaaa
bende sadece gündüzleri girebiliyorum akşam çok nadir benim işimde bilgisayar başında o yüzden rahat oluyor gündüz ama evde genemi kk genemi kk diyen canavar bi kızım var sürekli takip altındayımelimden geldiğince uğramaya çalışırım tabii ki, aklım kalır.. işi çok yoğun bi insanım aslında ama.. biraz teknolojik bi alanda olduğum için sürekli bilgisayar ve net başındayım. olmadı başka kanallardan hbrleşiriz. ama varya şurda birinin ben gibi ilk duş ve henüz yapamadığım aganigi deneyimini göreeceeeeemmmm :))))
ueuehe çok bombaymış.. kaç yaşında.. ilerde KK ne onunda işi düşebilir.. bende şuan vakit var diye sık giriyorum. gece de uyku yok ya, ondan bakıyorum..cuma doktor inşallah bana artık sutyen giy der. işe giderken ne giyeceğim bilmem. gidip bol bol hırka kazak almak lazım. eski giysiler olur da kolları dar hep, giyemem sanırımbende sadece gündüzleri girebiliyorum akşam çok nadir benim işimde bilgisayar başında o yüzden rahat oluyor gündüz ama evde genemi kk genemi kk diyen canavar bi kızım var sürekli takip altındayım
9 yaşında cin gibiueuehe çok bombaymış.. kaç yaşında.. ilerde KK ne onunda işi düşebilir.. bende şuan vakit var diye sık giriyorum. gece de uyku yok ya, ondan bakıyorum..cuma doktor inşallah bana artık sutyen giy der. işe giderken ne giyeceğim bilmem. gidip bol bol hırka kazak almak lazım. eski giysiler olur da kolları dar hep, giyemem sanırım
Kizlar merhaba yorumunuza ihtiyacım var bana yaklaşık 3 hafta önce kas altı 350 cc silikon konuldu doktor hala krem vermedi haftaya gittigimde vericekmis sargıları da birinci hafta çıkarmıştı bunda bi anormallik yok mu
Kızlar kendime nazar değdirdim sanırımmeme uçlarımda inanılmaz bir batmayla beraber ağrı oluyor ama çok kısa sürüyor regl dönemim yaklaştığı için olabilirmi acaba:?
Aynen Bende çok keyif alıyorum ameliyat olmadan önce hepinize baya tecrübe kazandimelectraa canım bak şimdiden söyliyim memeler şekle girince ,ağrılar bitince sakın haaaa kk ya uğramamazlık yapma çünkü böyle arkadaşlar nadirde olsa var çünkü senin paylaşımlarını okurken inan keyif alıyorum ona göre haaaa
1 hafta sonra 2.ayım bitiyor batmayla beraber kaşıntıda var azıcıkMagic Merhaba, insallah önemli bişey değildir. Doktorum bana o batmalarin 6 ay süreceğini söyledi. Senin ne kadar olmuştu canım?
dün göğüs ucu kapatıcı silikon bantlarından almıştım bugün onu kullandım sütyen yok ohhh ne güzel diyordum1 hafta sonra 2.ayım bitiyor batmayla beraber kaşıntıda var azıcık
dün göğüs ucu kapatıcı silikon bantlarından almıştım bugün onu kullandım sütyen yok ohhh ne güzel diyordumama ona rağmen uçları belli ne meme ucu varmış bende yahu acaba diyorum bantlarla alakalı olabilirmi bu batma kaşıntılar
ya bana şu resim eklemeyi bir anlatsanıza.ulu ortada gözükmeyen usulünden.bide siz bakın bakalım..vücut yapınada bağlı , görmeden birşey diyemem. özellikle sırt omuz genişliği öneml bence. benım 325 , bazen banada acaba küçükmü dedirtiyor ama yanlardan taşan bişey istemezdim. gövden dar benm. uzun ince kollarım var. daha büyük meme tuhaf dururdu. fotoğraf yükle bakarız
canım resim ekledinmi sen?ben sende resim görmedim.Beni izler misin benim de 295 cc ve hissettiklerimiz aynı bana da daha fazla olmamış..
canım tabiki bünyeye bağlı ama inanın samimiyetime kendimi şöyleyim böyleyim diye övme gibi bir niyetim olmaz niye de olsunki o ayrı bir durum .ameliyat 3 gün sonra tamamen rahat hareket edebiliyorsun.bende öyle çok güçlü sağlam bir bünyeye sahip te değilim.yalnız şunu anladım 'mesajlardan' meme altı, koltuk altına göre daha kolay gibi geçiyor sanki.yani bana öyle geldi okuduklarımdan.5.günü kesinlikle işe başalanabilir gibi ama dediğim gibi bünye ye de bağlıben sekizinci gün başladım işe daha önce olmazdı. cuma değil de bir sonraki pazartesi başla çünkü doktorlar oo çok rahat üç gün sonra bir şeyin kalmayacak deselerde inanma, yok öyle birşey. ben ki çok dayanıklı biriyimdir, arkadaşlar da biliyor ameliyatımı yalnız oldum evde yalnız kaldım ama asla işe başlayamazsın üç beş günde. bugün 16. günüm işteyim,cayır cayır yanıyor bu memeler. harbi niye yanıyor bunlar ya
canım bende öğretmenim.evet işimiz biraz efor istiyor.tahtaya uzanma dışında çok ta sıkıntı olucağını düşünmüyorumKizlar 5.gun her ne kadar işe gidilebilir desek de eger ogretmenseniz ya da ayakta olmanizi gerektiren bir mesleginiz varsa biraz zor olur.Ben 15.gun yani dün zorlandim son saatler oturma ihtiyaci duydum surekli.kolumu cok kaldiramadim.sol gogsum agridi.15 tatil ne guzeldi surekli yat dinlen dışardan yemek ye.ekmek elden,su gölden yaşıyordum bu okul nerden açıldı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?