Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

elimden geldiğince uğramaya çalışırım tabii ki, aklım kalır.. işi çok yoğun bi insanım aslında ama.. biraz teknolojik bi alanda olduğum için sürekli bilgisayar ve net başındayım. olmadı başka kanallardan hbrleşiriz. ama varya şurda birinin ben gibi ilk duş ve henüz yapamadığım aganigi deneyimini göreeceeeeemmmm :))))

bende sadece gündüzleri girebiliyorum akşam çok nadir benim işimde bilgisayar başında o yüzden rahat oluyor gündüz ama evde genemi kk genemi kk diyen canavar bi kızım var sürekli takip altındayım

bende sadece gündüzleri girebiliyorum akşam çok nadir benim işimde bilgisayar başında o yüzden rahat oluyor gündüz ama evde genemi kk genemi kk diyen canavar bi kızım var sürekli takip altındayım
ueuehe çok bombaymış.. kaç yaşında.. ilerde KK ne onunda işi düşebilir.. bende şuan vakit var diye sık giriyorum. gece de uyku yok ya, ondan bakıyorum..cuma doktor inşallah bana artık sutyen giy der. işe giderken ne giyeceğim bilmem. gidip bol bol hırka kazak almak lazım. eski giysiler olur da kolları dar hep, giyemem sanırım

9 yaşında cin gibi
eski kıyafetlerin hepsi oluyor inan zaten sporcu sütyeni almanı önerir kesin çünkü sen de ameliyat sütyeni yoktu dimi?

Kizlar merhaba yorumunuza ihtiyacım var bana yaklaşık 3 hafta önce kas altı 350 cc silikon konuldu doktor hala krem vermedi haftaya gittigimde vericekmis sargıları da birinci hafta çıkarmıştı bunda bi anormallik yok mu

Benim doktorum da krem vermedi. Ben özellikle sorunca silikon jel bant alabilirsin dedi, medikallerde satiliyormus. Krem den daha faydalı olduğu yazılmış ama tabi kullanan varsa bilgi verirse seviniriz:)

Himm..tesekkur ederim canım..birde göğüs uçların hala kocaman sis ne zaman bakmaya korkuyorum hiç inmeyecekmis gibi geliyor..soldaki de kafasına estikçe bir iniyor bir sisiyor psikolojileri iyice bozuldu bunların..beni de yipratiyorlar

Kızlar kendime nazar değdirdim sanırım meme uçlarımda inanılmaz bir batmayla beraber ağrı oluyor ama çok kısa sürüyor regl dönemim yaklaştığı için olabilirmi acaba:?

Kızlar kendime nazar değdirdim sanırım meme uçlarımda inanılmaz bir batmayla beraber ağrı oluyor ama çok kısa sürüyor regl dönemim yaklaştığı için olabilirmi acaba:?

Magic Merhaba, insallah önemli bişey değildir. Doktorum bana o batmalarin 6 ay süreceğini söyledi. Senin ne kadar olmuştu canım?

Aynen
Aynen Bende çok keyif alıyorum ameliyat olmadan önce hepinize baya tecrübe kazandim

1 hafta sonra 2.ayım bitiyor batmayla beraber kaşıntıda var azıcık
dün göğüs ucu kapatıcı silikon bantlarından almıştım bugün onu kullandım sütyen yok ohhh ne güzel diyordum ama ona rağmen uçları belli ne meme ucu varmış bende yahuacaba diyorum bantlarla alakalı olabilirmi bu batma kaşıntılar

Belki tahriş etmiş olabilir bikaç gün kullanma bakalım :)

ya bana şu resim eklemeyi bir anlatsanıza.ulu ortada gözükmeyen usulünden.bide siz bakın bakalım..

canım tabiki bünyeye bağlı ama inanın samimiyetime kendimi şöyleyim böyleyim diye övme gibi bir niyetim olmaz niye de olsunki o ayrı bir durum .ameliyat 3 gün sonra tamamen rahat hareket edebiliyorsun.bende öyle çok güçlü sağlam bir bünyeye sahip te değilim.yalnız şunu anladım 'mesajlardan' meme altı, koltuk altına göre daha kolay gibi geçiyor sanki.yani bana öyle geldi okuduklarımdan.5.günü kesinlikle işe başalanabilir gibi ama dediğim gibi bünye ye de bağlı

Kizlar 5.gun her ne kadar işe gidilebilir desek de eger ogretmenseniz ya da ayakta olmanizi gerektiren bir mesleginiz varsa biraz zor olur.Ben 15.gun yani dün zorlandim son saatler oturma ihtiyaci duydum surekli.kolumu cok kaldiramadim.sol gogsum agridi.15 tatil ne guzeldi surekli yat dinlen dışardan yemek ye.ekmek elden,su gölden yaşıyordum bu okul nerden açıldı:)))

Reactions: lex
canım bende öğretmenim.evet işimiz biraz efor istiyor.tahtaya uzanma dışında çok ta sıkıntı olucağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…