mutluluk2015 , aysmir , magic angel , arzum77 , pakito , guneykarimkure , M Miamensa , Papatyam75
selam kızlar, atladığım varsa aranızda kusura bakmayın.. 11.günde sevgililer günü sürprizim vesilesi ile biliyosunuz biz açılışı yapacaktık. ahlaya vahlaya geçirdiğim onca günden sonra dün süper iyyidm yanma , batma, acıma hiçbişi yoktu. harika hazırlanmıştım. sevgilim güzel bi otelde yemekli sanatçılı bi paket prog ayarlamış. neyse arkadaşlar ben sanırım bişiden zehirlendim. dün akşamüstü bi başladım istifra etmeye gece yarısına kadar öldüm geberdim. narkozdan sonra bile canım yanacak diye kusmamıştım. bu şekilde koca gece devam edince, karın kası sırt göğüs ne varsa dağaldı tabi. geceyi berbat geçirdik. hastaneye gitmediğime pişman oldum. bugün resmen ilk günlerim gibi yanma, acıma zonklama ile geçti. sırt ağrısı da cabası. açıkçası dediğiniz gibi unutulmaz bi sevgililer günü oldu. adamın tüm planı, ödediği onca para, hevesi herşeyi çöpe gitti. yarın işe başlıyorum. bugün eve geldiğimizden beri uyudum .inat edip bi serum taktırmayınca öle oldu. hbr veririm demiştim ya, işte öle oldu((( hepinizi öperim , görüşmek üzere, magic çiğim neşeli paylaşım yok benden bugün tatlım, affet bu seferlik
fotoğraflarınızı görmemiz için sizinde bizi izlemeniz gerekiyor öncesini göreyim ona göre yorum yapıcamelectraa , AFAH , @szr001 , @Adanac , arzum77 , guneykarimkure , magic angel lütfen beni izlermisiniz? Bende foto ekledim cc için fikir verirseniz sevinirim
merabalar.... öncelikle şunu söylemek istiyorum hem küçük memelerin varken büyütmek için ameliyat olmak isterken neden tercihin hala küçükten yanamerhaba kızlar. forumu epeydir okuyorum. daha yeni üye olabildim. 25 inde ameliyat olacağım bende. 1.72 boy, 55 kiloyum.meme dokum çok az 75 A cup kullanıyorum. hoca 350 cc ye kadar kaldırırsın ama ben küçükten yanayım 275 cc kas altı, yuvarlak, moderate plus mentor, meme altı kesi düşünüyorum dedi. burdan okuduklarımdan 300-325 cc arası düşünüyordum bende. kararsız kaldım. fikirlerinize ihtiyacım var. foto koymaya çalışacağım. cc konusunda fikir verirseniz çok sevinirim.
canım yaaa çok üzüldüm ilk sevgiler gününün böyle geçmesine ama daha önünde çok uzun günlerin var acısını çıkartırsın merak etmemutluluk2015 , aysmir , magic angel , arzum77 , pakito , guneykarimkure , M Miamensa , Papatyam75
selam kızlar, atladığım varsa aranızda kusura bakmayın.. 11.günde sevgililer günü sürprizim vesilesi ile biliyosunuz biz açılışı yapacaktık. ahlaya vahlaya geçirdiğim onca günden sonra dün süper iyyidm yanma , batma, acıma hiçbişi yoktu. harika hazırlanmıştım. sevgilim güzel bi otelde yemekli sanatçılı bi paket prog ayarlamış. neyse arkadaşlar ben sanırım bişiden zehirlendim. dün akşamüstü bi başladım istifra etmeye gece yarısına kadar öldüm geberdim. narkozdan sonra bile canım yanacak diye kusmamıştım. bu şekilde koca gece devam edince, karın kası sırt göğüs ne varsa dağaldı tabi. geceyi berbat geçirdik. hastaneye gitmediğime pişman oldum. bugün resmen ilk günlerim gibi yanma, acıma zonklama ile geçti. sırt ağrısı da cabası. açıkçası dediğiniz gibi unutulmaz bi sevgililer günü oldu. adamın tüm planı, ödediği onca para, hevesi herşeyi çöpe gitti. yarın işe başlıyorum. bugün eve geldiğimizden beri uyudum .inat edip bi serum taktırmayınca öle oldu. hbr veririm demiştim ya, işte öle oldu((( hepinizi öperim , görüşmek üzere, magic çiğim neşeli paylaşım yok benden bugün tatlım, affet bu seferlik
saol canım, annem hala kötüymüş dr a gittiler , bende ofiste karın ağrısından ölüyorum. ama şimdi bi de bunun için izin alamıycam. naapsam diyorum, anneme verilen ilaçların aynısını mı alsam , yada iş çıkışımı gitsem bi hastaneye. netten baktım zehirlenmeye ne yeni riçilir diye, ama bu uzun sürdüğüne göre mikrobikte olabilir.canım yaaa çok üzüldüm ilk sevgiler gününün böyle geçmesine ama daha önünde çok uzun günlerin var acısını çıkartırsın merak etmeçok geçmiş olsun aman sen iyi olda neşeli paylaşım yapmasanda olur bu arada açılışı gene yapamadın kısmet diyelim artık
canım çok saol.. valla az önce yazdım işte magic angel ' a da.. ofisteyim ama kötüyüm canım, naapsam bilemedim. öğlen arası mı gitsem dr a , iş çıkışına kadar duramayabilirim . karın boşluğum sırtım etlerim varya lime lime etmişler sanki. dökülüyorum. işler çok birikmiş , kaytarmayayım dedim. bide ofiste durumu bilen var , göze çarpmasın sonra duyulmasınÇok çok geçmiş olsunelectraa keşke 1 2 gün de zehirlenme için rapor alsaymissin inşallah kısa sürede toparlarsin. Tesadüf olacak, benim de 10 günlük raporumun bitiminde bulantı kusma ile devam eden viral bi hastalığım oldu, 2 gün daha rapor almıştım.
inmeler indirme içime, biz boşamı 325 yaptırdık.. 350 olabilirmiş evet .. haklısın beybimerabalar.... öncelikle şunu söylemek istiyorum hem küçük memelerin varken büyütmek için ameliyat olmak isterken neden tercihin hala küçükten yanayani yanlış anlama sakın eleştirmek için söylemiyorum ama madem ameliyat olacaksın ,ağrın olucak,acın olucak,paran gidicek hiç olmazsa değsin dimi burda zaten kimse füze gibi meme istemez ama benim şahsi fikrim 325-375 cc arası düşün derimki herşeye DEĞSİN ....evet ilk zamanlar bomba gibi oluyorlar ama ödemden dolayı sonrasında herşey normal üstelik boyunda uzun benim fotolara bak istersen benim şimdiki aklım olsaydı dr dinler 390cc takdırırdım gerçi küçük değil 345cc ama yani benim kişisel fikrim böyle son karar sizin tabiki
selam, benım fotoğraflara baktınmı, 325 benimki.. ölçülerimizde yakın gibi@Aysetopcu seçiminizden memnun olmanız ne güzel, umarım benimde öyle olur. Çok büyük istemiyorum ama yaptırdığıma da değsin istiyorum. 325 cc büyük mü olur acaba? Kollarım ince üst kesimim zayıf, kalçam normal genişlikte
Canım resmi görmemiz için bizi izlemen lazımelectraa , AFAH , @szr001 , @Adanac , arzum77 , guneykarimkure , magic angel lütfen beni izlermisiniz? Bende foto ekledim cc için fikir verirseniz sevinirim
ben sana demiştim amainmeler indirme içime, biz boşamı 325 yaptırdık.. 350 olabilirmiş evet .. haklısın beybi
bence sen dr git dediğin gibi mikrobikte olabilirsaol canım, annem hala kötüymüş dr a gittiler , bende ofiste karın ağrısından ölüyorum. ama şimdi bi de bunun için izin alamıycam. naapsam diyorum, anneme verilen ilaçların aynısını mı alsam , yada iş çıkışımı gitsem bi hastaneye. netten baktım zehirlenmeye ne yeni riçilir diye, ama bu uzun sürdüğüne göre mikrobikte olabilir.
geçen yıl da sevgililer gününde özel bişi yapmamıştık. daha zaten 3 -4 aylık falandı ilişkimiz. bu sene adam ciddiyete binen ilişkini gazıyla oturmuş plan yapmış. boka döndü..
bu arada eski kıyafetlerini giyebiliyorsun dimi?bence sen dr git dediğin gibi mikrobikte olabilir
Arkadasim baktim. Benim eskiİzledim tek fotom var öncesi:)
Ayy cok gecmis olsun. Bosver sevgililer gununu once saglik! Umarim kisa surede iyilesirsinmutluluk2015 , aysmir , magic angel , arzum77 , pakito , guneykarimkure , M Miamensa , Papatyam75
canım saol, gittim öğlen dr a dayanamadım, çok şükür herseyde temiz çıktı, zehirlenmenin zor kısmını atlatmışım. batın matın filmi bile baktılar kan manherşeye .. check up oldu dediler..Arkadasim baktim. Benim eski
Ayy cok gecmis olsun. Bosver sevgililer gununu once saglik! Umarim kisa surede iyilesirsin
anacım ağrısını nası çekecektik. bugün çok fena ağrım, göğsümde oturan öküz ağarlaştı gene..gerginlikten yırtılacak göğsüm sanki. dokunsan cart ayşe teyze modeli olacam . ama şu kusmanında etkisi var galiba. bi de yoruldum baya ofisteben sana demiştim ama
Ah benim canım electram çok üzüldüm çok gecmiş olsun kesin nazar değdi sana neyse ki sonuçlar temiz çıkmış. Sen iyi olda gerisi önemli değil sevenler için her gün sevgililer günümutluluk2015 , aysmir , magic angel , arzum77 , pakito , guneykarimkure , M Miamensa , Papatyam75
Canım kardeşim sana nazar değdi kıyamam.sevenlere hergün sevgililer günü üzülme.hem iyi günde hem kötü günde bir arada olmak lazım seninki sabırla sana bakmış ne güzel.her şerde bir hayır vardır.sevgilinin yardımcı oluşunu gördün .ayrıca birşey çıkmamasına çok sevindim .inşallah ağrıların çabuk geçer ve normal tempona dönersin.ve ilk randevunuza çıkarsınız mutluluklamutluluk2015 , aysmir , magic angel , arzum77 , pakito , guneykarimkure , M Miamensa , Papatyam75
Ah benim canım electram çok üzüldüm çok gecmiş olsun kesin nazar değdi sana neyse ki sonuçlar temiz çıkmış. Sen iyi olda gerisi önemli değil sevenler için her gün sevgililer günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?