yes beybi , oldular, dar olanları pek deneyemedim yani kolu falan düdük gibi olanları. zorlamak istemiyorum ama gömlekler oluyor. şuan operasyon sonrası takılan incecik bi çamaşır var normal sanırımbu arada eski kıyafetlerini giyebiliyorsun dimi?electraa
canım papatyam çok saol , ölecem sırt kol boyun meme ağrısından, eve gidip direk uyurum sanırım. dedim zati bi dahaki ay bende tüm org merak etme diye.. he bu arada açılışı yaptık , dedim mi kızlar :)))Canım kardeşim sana nazar değdi kıyamam.sevenlere hergün sevgililer günü üzülme.hem iyi günde hem kötü günde bir arada olmak lazım seninki sabırla sana bakmış ne güzel.her şerde bir hayır vardır.sevgilinin yardımcı oluşunu gördün .ayrıca birşey çıkmamasına çok sevindim .inşallah ağrıların çabuk geçer ve normal tempona dönersin.ve ilk randevunuza çıkarsınız mutlulukla
Çok geçmiş olsun canım.. Üzüldüm kötü bir gün olmuş. Doktora gitmişsin sanırım . Dikkat et,çabuk atlat inşallahmutluluk2015 , @aysmir , magic angel , arzum77 , @pakito , guneykarimkure ,@Miamensa , @papatyam 40
selam kızlar, atladığım varsa aranızda kusura bakmayın.. 11.günde sevgililer günü sürprizim vesilesi ile biliyosunuz biz açılışı yapacaktık. ahlaya vahlaya geçirdiğim onca günden sonra dün süper iyyidm yanma , batma, acıma hiçbişi yoktu. harika hazırlanmıştım. sevgilim güzel bi otelde yemekli sanatçılı bi paket prog ayarlamış. neyse arkadaşlar ben sanırım bişiden zehirlendim. dün akşamüstü bi başladım istifra etmeye gece yarısına kadar öldüm geberdim. narkozdan sonra bile canım yanacak diye kusmamıştım. bu şekilde koca gece devam edince, karın kası sırt göğüs ne varsa dağaldı tabi. geceyi berbat geçirdik. hastaneye gitmediğime pişman oldum. bugün resmen ilk günlerim gibi yanma, acıma zonklama ile geçti. sırt ağrısı da cabası. açıkçası dediğiniz gibi unutulmaz bi sevgililer günü oldu. adamın tüm planı, ödediği onca para, hevesi herşeyi çöpe gitti. yarın işe başlıyorum. bugün eve geldiğimizden beri uyudum .inat edip bi serum taktırmayınca öle oldu. hbr veririm demiştim ya, işte öle oldu((( hepinizi öperim , görüşmek üzere, magic çiğim neşeli paylaşım yok benden bugün tatlım, affet bu seferlik
Arzumcum sana da çok geçmiş olsun, ortalık felaket gerçekten.gittim evet. iyi de oldu herşeye baktılar o sırada kadın doğumcumda ordaydı..oo manken gibi olmuşsun dedi... başladık geyik yapmaya. çok komikti. batın ultrasonu için yatıyosun ya ahlaya vahlaya bi hal olunca sordular. söyledim bende.. bombalara gel , ne geyik döndü. ee iyi hadi yaş geçiyo, memeden sonra çocukta lazım, adam diyo açılışı yaptınmı yaptıysan bide velet patlat falan..Çok geçmiş olsun canım.. Üzüldüm kötü bir gün olmuş. Doktora gitmişsin sanırım . Dikkat et,çabuk atlat inşallah
Bende iki haftadır gribal enfeksiyonla mücadele ediyorum. Önce antibiyotiğe başladık,5 gün daha kötü oldum. Serum takıldı,6 tane iğne vuruluyorum ve takrir antibiyotiğe başlayacağım
Ortalık salgın hastalık dolu valla.
Canım dikkat et noolurkızlar ritim bozukluğum devam ediyor onun için olan ilacı kullanıyorum ama dediğiniz gibi iki göğüs arasındaki ödemle kalpte su birikimini karıştırmış olabilir mi korkusundan diğer ilaçları kullanmadım. bu ay sonuna yeni bir randevu aldım başka doktordan ona gideceğim iyice anlatacağım durumu. bu arada adetim yaklaştı diyemi sol göğsümde sertlikler yumrular oluştu protez kaymamıştır inşallah. 22.gün bugün. bilemiyorum ya hayırlısı ile kazasız belasız atlatsak şu süreci. ne stres be ama tek korkum kızlarıma bi şey olmasın canlarım benim çok güzeller ablaları yoktular oldular tombik tombik. severim onları :)
Canım bak, benim 15 . Gün sol kolum elime doğru uyuşup buz gibi olmuştu. Felç olcam diye çok korkmuştum, Dr U aramıştım korkuyla. 90 dereceden fazla kaldırma demişti. Hemen toparlanmıştıArzumcum sana da çok geçmiş olsun, ortalık felaket gerçekten.gittim evet. iyi de oldu herşeye baktılar o sırada kadın doğumcumda ordaydı..oo manken gibi olmuşsun dedi... başladık geyik yapmaya. çok komikti. batın ultrasonu için yatıyosun ya ahlaya vahlaya bi hal olunca sordular. söyledim bende.. bombalara gel , ne geyik döndü. ee iyi hadi yaş geçiyo, memeden sonra çocukta lazım, adam diyo açılışı yaptınmı yaptıysan bide velet patlat falan..
yalnız iyiki geçen hafta dinlenmişim evde. sağ kolum iptal şuan, elim bile uyuştu. ilk gün felaket geçti
Izledim seni
Doğum yapmadım o yüzden çekiniyorum büyük olacak diye, yoksa forumda zaten herkes keşke daha büyük yaptırsaydım diyo, herkesin bi bildiği var öncesi fotoma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. Ben sizin memeleri çok beğendim, mutlulukla kullanınmerabalar.... öncelikle şunu söylemek istiyorum hem küçük memelerin varken büyütmek için ameliyat olmak isterken neden tercihin hala küçükten yanayani yanlış anlama sakın eleştirmek için söylemiyorum ama madem ameliyat olacaksın ,ağrın olucak,acın olucak,paran gidicek hiç olmazsa değsin dimi burda zaten kimse füze gibi meme istemez ama benim şahsi fikrim 325-375 cc arası düşün derimki herşeye DEĞSİN ....evet ilk zamanlar bomba gibi oluyorlar ama ödemden dolayı sonrasında herşey normal üstelik boyunda uzun benim fotolara bak istersen benim şimdiki aklım olsaydı dr dinler 390cc takdırırdım gerçi küçük değil 345cc ama yani benim kişisel fikrim böyle son karar sizin tabiki
yoruldum bugün çok, bide baksana nası üst üste. ameliyat Zehirlenme regl ağrısı , ölecemCanım bak, benim 15 . Gün sol kolum elime doğru uyuşup buz gibi olmuştu. Felç olcam diye çok korkmuştum, Dr U aramıştım korkuyla. 90 dereceden fazla kaldırma demişti. Hemen toparlanmıştı
Çok mutlu oldum, beni izlermisiniz bende sizi göreyimIzledim seni
Benim oncesi halime cok benziyor. Doktorum "sen cok uygun adaysin, sonucun cok guzel olur" demisti. Oldu da :))
Izliyorum zatenÇok mutlu oldum, beni izlermisiniz bende sizi göreyim
aynen canım bi bitse, benimde sanki bazen birikızlar ritim bozukluğum devam ediyor onun için olan ilacı kullanıyorum ama dediğiniz gibi iki göğüs arasındaki ödemle kalpte su birikimini karıştırmış olabilir mi korkusundan diğer ilaçları kullanmadım. bu ay sonuna yeni bir randevu aldım başka doktordan ona gideceğim iyice anlatacağım durumu. bu arada adetim yaklaştı diyemi sol göğsümde sertlikler yumrular oluştu protez kaymamıştır inşallah. 22.gün bugün. bilemiyorum ya hayırlısı ile kazasız belasız atlatsak şu süreci. ne stres be ama tek korkum kızlarıma bi şey olmasın canlarım benim çok güzeller ablaları yoktular oldular tombik tombik. severim onları :)
Evet seni görünce 325 cc bana da olur dedim, düşündüğüm gibi abartı büyük değilmiş, çok güzel olmuşlar, güle güle kullan. Doğum yapmadığım için high profil kullanmak istemiyor doktorum, sarkar dedi moderate plus 325 cc bana olur diye düşündüm seni görünceselam, benım fotoğraflara baktınmı, 325 benimki.. ölçülerimizde yakın gibi
ayrıklığı banada benziyor, yalnız senin az dahabüyük galiba. göğüs yapılarımız yakın gibi. ben sonuçtan memnunum. inş seninde öyle olur. az otursun çekicem yeni
canım bende doğurmadım, dokun az sarkmaz dedi bana. benimde yuvarlak high prof. güveniyorum da adama, oldukça popüler ve iyidir meme konusundaEvet seni görünce 325 cc bana da olur dedim, düşündüğüm gibi abartı büyük değilmiş, çok güzel olmuşlar, güle güle kullan. Doğum yapmadığım için high profil kullanmak istemiyor doktorum, sarkar dedi moderate plus 325 cc bana olur diye düşündüm seni görünce
Evet senin doktorunu forumda çok duydum herkes memnun, senin sonuçta erken dönemde bile çok iyi görünüyorcanım bende doğurmadım, dokun az sarkmaz dedi bana. benimde yuvarlak high prof. güveniyorum da adama, oldukça popüler ve iyidir meme konusunda
Çok doğal ve güzel olmuş, güle güle kullan. Bende doğal ve dolgun istiyorum. Herkesi takip etmeye çalıştığım için karıştırdım şimdi, kaç cc ydi acaba?Izliyorum zaten
325 :)Çok doğal ve güzel olmuş, güle güle kullan. Bende doğal ve dolgun istiyorum. Herkesi takip etmeye çalıştığım için karıştırdım şimdi, kaç cc ydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?