Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım papatyam çok saol , ölecem sırt kol boyun meme ağrısından, eve gidip direk uyurum sanırım. dedim zati bi dahaki ay bende tüm org merak etme diye.. he bu arada açılışı yaptık , dedim mi kızlar :)))

Çok geçmiş olsun canım.. Üzüldüm kötü bir gün olmuş. Doktora gitmişsin sanırım . Dikkat et,çabuk atlat inşallah
Bende iki haftadır gribal enfeksiyonla mücadele ediyorum. Önce antibiyotiğe başladık,5 gün daha kötü oldum. Serum takıldı,6 tane iğne vuruluyorum ve takrir antibiyotiğe başlayacağım
Ortalık salgın hastalık dolu valla.

Arzumcum sana da çok geçmiş olsun, ortalık felaket gerçekten.gittim evet. iyi de oldu herşeye baktılar o sırada kadın doğumcumda ordaydı..oo manken gibi olmuşsun dedi... başladık geyik yapmaya. çok komikti. batın ultrasonu için yatıyosun ya ahlaya vahlaya bi hal olunca sordular. söyledim bende.. bombalara gel , ne geyik döndü. ee iyi hadi yaş geçiyo, memeden sonra çocukta lazım, adam diyo açılışı yaptınmı yaptıysan bide velet patlat falan..
yalnız iyiki geçen hafta dinlenmişim evde. sağ kolum iptal şuan, elim bile uyuştu. ilk gün felaket geçti

kızlar ritim bozukluğum devam ediyor onun için olan ilacı kullanıyorum ama dediğiniz gibi iki göğüs arasındaki ödemle kalpte su birikimini karıştırmış olabilir mi korkusundan diğer ilaçları kullanmadım. bu ay sonuna yeni bir randevu aldım başka doktordan ona gideceğim iyice anlatacağım durumu. bu arada adetim yaklaştı diyemi sol göğsümde sertlikler yumrular oluştu protez kaymamıştır inşallah. 22.gün bugün. bilemiyorum ya hayırlısı ile kazasız belasız atlatsak şu süreci. ne stres be ama tek korkum kızlarıma bi şey olmasın canlarım benim çok güzeller ablaları yoktular oldular tombik tombik. severim onları :)

Canım dikkat et noolur inşallah bişey çıkmaz

Canım bak, benim 15 . Gün sol kolum elime doğru uyuşup buz gibi olmuştu. Felç olcam diye çok korkmuştum, Dr U aramıştım korkuyla. 90 dereceden fazla kaldırma demişti. Hemen toparlanmıştı

Doğum yapmadım o yüzden çekiniyorum büyük olacak diye, yoksa forumda zaten herkes keşke daha büyük yaptırsaydım diyo, herkesin bi bildiği var öncesi fotoma bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. Ben sizin memeleri çok beğendim, mutlulukla kullanın

Canım bak, benim 15 . Gün sol kolum elime doğru uyuşup buz gibi olmuştu. Felç olcam diye çok korkmuştum, Dr U aramıştım korkuyla. 90 dereceden fazla kaldırma demişti. Hemen toparlanmıştı
yoruldum bugün çok, bide baksana nası üst üste. ameliyat Zehirlenme regl ağrısı , ölecem

aynen canım bi bitse, benimde sanki bazen biri
daha şiş.. dikkat et kendine. ihmal etme öbür dr olayını yaz bize

selam, benım fotoğraflara baktınmı, 325 benimki.. ölçülerimizde yakın gibi
Evet seni görünce 325 cc bana da olur dedim, düşündüğüm gibi abartı büyük değilmiş, çok güzel olmuşlar, güle güle kullan. Doğum yapmadığım için high profil kullanmak istemiyor doktorum, sarkar dedi moderate plus 325 cc bana olur diye düşündüm seni görünce

canım bende doğurmadım, dokun az sarkmaz dedi bana. benimde yuvarlak high prof. güveniyorum da adama, oldukça popüler ve iyidir meme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…