şuan şekli harika, sadece çok ağrım var diye foto çekesim yok, okumuşsundur bi hastalık olayıyla uğraşıom bide regl oldum, bide işe gittik. fenayım ilaç alıp sızıcamEvet senin doktorunu forumda çok duydum herkes memnun, senin sonuçta erken dönemde bile çok iyi görünüyor
Yorumlarda gördüm acemi olduğum için henüz elim ayağıma dolandı her meme çok güzel geliyo, doğru karar vermişim ameliyat konusunda, 325 cc Banada olur gibi geldi bana325 :)
Çok geçmiş olsun, ben senin öncesi sonrası tüm ameliyat sürecine hakimim, fotonu çok merak ediyordum ölçülerimiz benzer olduğu için, görünce çok rahatladım, bana yol gösterici oldu, teşekkür ederim. İyi dinlenmelerşuan şekli harika, sadece çok ağrım var diye foto çekesim yok, okumuşsundur bi hastalık olayıyla uğraşıom bide regl oldum, bide işe gittik. fenayım ilaç alıp sızıcam
canım papatyam çok saol , ölecem sırt kol boyun meme ağrısından, eve gidip direk uyurum sanırım. dedim zati bi dahaki ay bende tüm org merak etme diye.. he bu arada açılışı yaptık , dedim mi kızlar :)))
Çok geçmiş olsun, ben sizin sürecinizi takip ettim burdan. Kalp zarı sıvısı ile ödem karışmaz merak etmeyinkızlar ritim bozukluğum devam ediyor onun için olan ilacı kullanıyorum ama dediğiniz gibi iki göğüs arasındaki ödemle kalpte su birikimini karıştırmış olabilir mi korkusundan diğer ilaçları kullanmadım. bu ay sonuna yeni bir randevu aldım başka doktordan ona gideceğim iyice anlatacağım durumu. bu arada adetim yaklaştı diyemi sol göğsümde sertlikler yumrular oluştu protez kaymamıştır inşallah. 22.gün bugün. bilemiyorum ya hayırlısı ile kazasız belasız atlatsak şu süreci. ne stres be ama tek korkum kızlarıma bi şey olmasın canlarım benim çok güzeller ablaları yoktular oldular tombik tombik. severim onları :)
başka bir kardiyologa eko yaptırın, proteziniz olduğunu söyleyin mutlaka.Çok geçmiş olsun, ben sizin sürecinizi takip ettim burdan. Kalp zarı sıvısı ile ödem karışmaz merak etmeyin
Dr sana olabılıcek buyuklugu dener en uygununa karar verır druna guven bence ccler her vucutta farklı duruyor ben de 300 var ılk başta küçük gıbı geldı sadece cc nın ebatını duyunca burdan da bıyuk cc leri duyunca kucuk gelıyor ama goruntu olarak öyle değil istedıgım gıbıler tam daha buyuk bana olmazdı mesela memnunumEvet seni görünce 325 cc bana da olur dedim, düşündüğüm gibi abartı büyük değilmiş, çok güzel olmuşlar, güle güle kullan. Doğum yapmadığım için high profil kullanmak istemiyor doktorum, sarkar dedi moderate plus 325 cc bana olur diye düşündüm seni görünce
Dr um küçük yapmak istiyor, vücudun kaldırır yapın müsait ama küçükler daha doğal diyor. 275 cc dedi. 300-325 cc deneyin dedim bende burda okuduklarımdan. Sizin 300 cc olduğu için görmem mümkün mü acaba foto varsa.Dr sana olabılıcek buyuklugu dener en uygununa karar verır druna guven bence ccler her vucutta farklı duruyor ben de 300 var ılk başta küçük gıbı geldı sadece cc nın ebatını duyunca burdan da bıyuk cc leri duyunca kucuk gelıyor ama goruntu olarak öyle değil istedıgım gıbıler tam daha buyuk bana olmazdı mesela memnunum
Fotografınızı gorursem ızeleyebılrımDr um küçük yapmak istiyor, vücudun kaldırır yapın müsait ama küçükler daha doğal diyor. 275 cc dedi. 300-325 cc deneyin dedim bende burda okuduklarımdan. Sizin 300 cc olduğu için görmem mümkün mü acaba foto varsa.
Çok beğendim, kendi adıma da çok sevindim. 300 cc senin vücuduna süper olmuş. Dr um 300 cc taksa da mutlu olurum ben. Boy kilo ve öncesi ölçünüz kaçtı acaba? Bende high profil için bastırayım bari herkesin hp, hiç moderate plus yokDr sana olabılıcek buyuklugu dener en uygununa karar verır druna guven bence ccler her vucutta farklı duruyor ben de 300 var ılk başta küçük gıbı geldı sadece cc nın ebatını duyunca burdan da bıyuk cc leri duyunca kucuk gelıyor ama goruntu olarak öyle değil istedıgım gıbıler tam daha buyuk bana olmazdı mesela memnunum
Teşekkürler daha guzellerı senın olsun 1.65 50 kiloyum benım yapıma gogsum aşagıda oldugu için modarete olmazmış ama bır arkadaşımda var onunkını begenıyorumÇok beğendim, kendi adıma da çok sevindim. 300 cc senin vücuduna süper olmuş. Dr um 300 cc taksa da mutlu olurum ben. Boy kilo ve öncesi ölçünüz kaçtı acaba? Bende high profil için bastırayım bari herkesin hp, hiç moderate plus yok
Gecmiş olsun ya neler gelmiş başına sutyen agrıtmaz bence daha cok yenı cıkarma derım ben tabı drun cıkar dedıyse de cıkarkızlar çok ağrım var, sanki iki göğsümde fıldır fıldır içerden. atlet değse acıyolar. etlerim acıyo. hersey üstüste geldi
diyemi. çok iyiydim ya cuma ctesi. sağ kolum uyuştu iice. sutyen çok sıktı diyede çıkarmıştım eve gelince, taksammı acaba. dr gece takmasanda olur diyodu. ağrı varken hafifletir belki takarsam. ilaç aldım uyumaya çalışıyorum
taktım geri, istersen cıkar demişti ama çok iyiydim o zaman. bi tane cataflam almıştım 2 saat önce, sağ koluma boynuma elim yettiğince msj yapıp sulicidin mi ne bişi vardı evde o jeli sürdüm. sıcak su torbamı kapıp yattım. sonra bi ilaç daha alırımGecmiş olsun ya neler gelmiş başına sutyen agrıtmaz bence daha cok yenı cıkarma derım ben tabı drun cıkar dedıyse de cıkar
Kalp zarı sıvısı ile ödem karışmıyorsa o Zaman kalpte Cidden su toplaması var demektir Ben karışmıştır deyip hiç sallamadım birde. İlaçları bile kullanmadım. Bir sorum var daha burdan meme proflarına. Kızlar öne eğilince memelerimin dış yan tarafları girintili çıkıntılı dalga dalga oluyor niye ya ??Çok geçmiş olsun, ben sizin sürecinizi takip ettim burdan. Kalp zarı sıvısı ile ödem karışmaz merak etmeyin
başka bi kardiolog farz oldu , 22 sindemi gidecektin sen canım ne zamandı?Kalp zarı sıvısı ile ödem karışmıyorsa o Zaman kalpte Cidden su toplaması var demektir Ben karışmıştır deyip hiç sallamadım birde. İlaçları bile kullanmadım. Bir sorum var daha burdan meme proflarına. Kızlar öne eğilince memelerimin dış yan tarafları girintili çıkıntılı dalga dalga oluyor niye ya ??
Meme dokusu olduğunu nasıl anlıyoruz. Çocuk olmadan önce 80 beden sütyen kullanıyordum. Emzirirken 90 oldu. Daha sonra hep 85 kullandım. Kilo verdikten sonra 75 B tam dolgulu bile küçük oluyorMeme dokunuz varsa benim gibi 80 bedenden 85 c-90 A ya geçebilirsiniz 325 high profil mentor takıldı banada ama bana büyük gelmiyo çünkü iri yapılıyım
Onu ben de anlamadim :/başka bi kardiolog farz oldu , 22 sindemi gidecektin sen canım ne zamandı?
bu arada o dediğin şey nası bişi anlamadım bende yok bi gariplik sanki
bence sen dokulusun , varmış yani meme.. orada bi et deri doku var. bizde hiçbişi yoktu. silikondan sonra davul gibi geriliyoruz. kilo boy vücut sırt ölçüsü ve memeye göre hesaplar dr onuMeme dokusu olduğunu nasıl anlıyoruz. Çocuk olmadan önce 80 beden sütyen kullanıyordum. Emzirirken 90 oldu. Daha sonra hep 85 kullandım. Kilo verdikten sonra 75 B tam dolgulu bile küçük oluyorsarkık kötü bir görüntü. Bana ne takılır çok merak ediyorum.
Sorunu anlayamadim. One egilince ne oluyor? Aslinda bize sormak yerine doktoruna sorsan dogru cevabi alirsinKalp zarı sıvısı ile ödem karışmıyorsa o Zaman kalpte Cidden su toplaması var demektir Ben karışmıştır deyip hiç sallamadım birde. İlaçları bile kullanmadım. Bir sorum var daha burdan meme proflarına. Kızlar öne eğilince memelerimin dış yan tarafları girintili çıkıntılı dalga dalga oluyor niye ya ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?