- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Kalp zarı sıvısı ile ödem karışmıyorsa o Zaman kalpte Cidden su toplaması var demektir Ben karışmıştır deyip hiç sallamadım birde. İlaçları bile kullanmadım. Bir sorum var daha burdan meme proflarına. Kızlar öne eğilince memelerimin dış yan tarafları
canım yanlarda dalgalanma vAr diyor. Ama rippling bu kadar yakın dönemde olur mu bilmiyorum. Dokusu çok az olup, küçük cebe büyük protez koyulduğunda oluşan durum protez kenarlarında dalgalanmadır. Ama bu kadar erken dönemde olmaz sanırım. Resim koysan aslında. Dr un a sordun mu???Sorunu anlayamadim. One egilince ne oluyor? Aslinda bize sormak yerine doktoruna sorsan dogru cevabi alirsin
protezi hissediyorsun o girintili çıkıntılı olan şey oKalp zarı sıvısı ile ödem karışmıyorsa o Zaman kalpte Cidden su toplaması var demektir Ben karışmıştır deyip hiç sallamadım birde. İlaçları bile kullanmadım. Bir sorum var daha burdan meme proflarına. Kızlar öne eğilince memelerimin dış yan tarafları girintili çıkıntılı dalga dalga oluyor niye ya ??
Canım ya , ben de geçen gün denedim ben de de dalgalanma var mı diye . Aynanın karşısında şekilden şekile girdim. Hani hiç dokum yoktu ya benim de, belki bi pozisyonda kendini gösterir dedim. Ama sanırım şimdilik yok gibi. Ilerde olur mu ???protezi hissediyorsun o girintili çıkıntılı olan şey o
Evet vardı ama şimdi aşağıya sarkmis bir deri var sankibence sen dokulusun , varmış yani meme.. orada bi et deri doku var. bizde hiçbişi yoktu. silikondan sonra davul gibi geriliyoruz. kilo boy vücut sırt ölçüsü ve memeye göre hesaplar dr onu
Csnım dokun varsa, kasüstü genelde tercih ediliyorEvet vardı ama şimdi aşağıya sarkmis bir deri var sankisöylediklerin içimi rahatlattı inşallah ameliyat sonrası ağrım çok olmaz. Ağrı esigim düşük. Doku olunca kas altı yapılıyor sanırım.
kardiyoloğun meme protezin olduğunu bilmiyorsa eğer kalp zarı sıvısı ile meme protezinin jel iç yapısı ekoda karışır, bu yönde yayınlar var, istersen biraz bak internetten ve rahatla. 2. Ekoya kadar bence içini rahat tut, yeni kardiyoloğuna protezi kesin söyleKalp zarı sıvısı ile ödem karışmıyorsa o Zaman kalpte Cidden su toplaması var demektir Ben karışmıştır deyip hiç sallamadım birde. İlaçları bile kullanmadım. Bir sorum var daha burdan meme proflarına. Kızlar öne eğilince memelerimin dış yan tarafları girintili çıkıntılı dalga dalga oluyor niye ya ??
çok şanslısın, az olacak ağrın..ben gibi olsan afedersin anası ağlıyo insanınEvet vardı ama şimdi aşağıya sarkmis bir deri var sankisöylediklerin içimi rahatlattı inşallah ameliyat sonrası ağrım çok olmaz. Ağrı esigim düşük. Doku olunca kas altı yapılıyor sanırım.
Geçmiş olsun yaa.insallah dediğin gibi olur.çok şanslısın, az olacak ağrın..ben gibi olsan afedersin anası ağlıyo insanın
Hayirlisiyla param tamam olduğunda doktorlara gitmeye baslicam.:)Csnım dokun varsa, kasüstü genelde tercih ediliyortabi onu Dr un daha iyi bilir ....
çorba oldun dimi, içine sinende karar kıl.. bana mantıklı gelmişti kas altı, durum o çünkü.. doğal durmalı bide dokum yoktu..iyi hbrleriniMerhaba kızlar...
Akın beyle de gorustum. Iyi bir doktor. Guzel guzel anlatti.
Bi doktor randevum kaldi. Kasalti kaszari alti meme alti karisti bende...
Bacim "dogalin bir tik ustu olsun" diyen doktordan, yerinde olsam dogal gorunum beklemem ameliyat sonrasi :)Benim doktorum 300 ve üstü yapacağım dedi. Doğalın 1 tık üstü olsun bari değsin. Sonra cok kücük oldu diyen cok hastam var dedi. Benim neredeyse yok gibi birsey. Cok mu buyuk olur bilemedim. Ameliyat anında karar vericem en uygunu hangisiyse onu yapıcam dedi ama cok mu büyük olur acaba. Örneklerle görebilir miyim sizden acaba :))
olmaz olsaydı ödemlerden hemen sonra çıkardı belki kilo verirsen yine olabilir mi diye düşünüyorum ama kilo alınca gitmediğine göre verince de artmaz herhalde için rahat olsun bence.Canım ya , ben de geçen gün denedim ben de de dalgalanma var mı diye . Aynanın karşısında şekilden şekile girdim. Hani hiç dokum yoktu ya benim de, belki bi pozisyonda kendini gösterir dedim. Ama sanırım şimdilik yok gibi. Ilerde olur mu ???
Çok çok geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun canım.. Üzüldüm kötü bir gün olmuş. Doktora gitmişsin sanırım . Dikkat et,çabuk atlat inşallah
Bende iki haftadır gribal enfeksiyonla mücadele ediyorum. Önce antibiyotiğe başladık,5 gün daha kötü oldum. Serum takıldı,6 tane iğne vuruluyorum ve takrir antibiyotiğe başlayacağım
Ortalık salgın hastalık dolu valla.
Çok geçmiş olsun electra, keyifli keyifli yazarken nazar değdi sana. İnşallah çabucak toparlarsın.kızlar çok ağrım var, sanki iki göğsümde fıldır fıldır içerden. atlet değse acıyolar. etlerim acıyo. hersey üstüste geldi
diyemi. çok iyiydim ya cuma ctesi. sağ kolum uyuştu iice. sutyen çok sıktı diyede çıkarmıştım eve gelince, taksammı acaba. dr gece takmasanda olur diyodu. ağrı varken hafifletir belki takarsam. ilaç aldım uyumaya çalışıyorum
Bacim "dogalin bir tik ustu olsun" diyen doktordan, yerinde olsam dogal gorunum beklemem ameliyat sonrasi :)
Ulasmak istedigin yarim karpuz buyukluguyse dogru doktoru bulmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?