Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sorunu anlayamadim. One egilince ne oluyor? Aslinda bize sormak yerine doktoruna sorsan dogru cevabi alirsin
canım yanlarda dalgalanma vAr diyor. Ama rippling bu kadar yakın dönemde olur mu bilmiyorum. Dokusu çok az olup, küçük cebe büyük protez koyulduğunda oluşan durum protez kenarlarında dalgalanmadır. Ama bu kadar erken dönemde olmaz sanırım. Resim koysan aslında. Dr un a sordun mu???

protezi hissediyorsun o girintili çıkıntılı olan şey o

protezi hissediyorsun o girintili çıkıntılı olan şey o
Canım ya , ben de geçen gün denedim ben de de dalgalanma var mı diye . Aynanın karşısında şekilden şekile girdim. Hani hiç dokum yoktu ya benim de, belki bi pozisyonda kendini gösterir dedim. Ama sanırım şimdilik yok gibi. Ilerde olur mu ???

bence sen dokulusun , varmış yani meme.. orada bi et deri doku var. bizde hiçbişi yoktu. silikondan sonra davul gibi geriliyoruz. kilo boy vücut sırt ölçüsü ve memeye göre hesaplar dr onu
Evet vardı ama şimdi aşağıya sarkmis bir deri var sanki söylediklerin içimi rahatlattı inşallah ameliyat sonrası ağrım çok olmaz. Ağrı esigim düşük. Doku olunca kas altı yapılıyor sanırım.

Dikis o hissedilen. Iceride dugum var, zamanla deriye yerlesecek. Benim de meme altinda "M" seklinde dokununca hissettigim bi yer var, dikis hizasindaydi.
Iceride dugumler var, 1 seneye kadar normale doner dedi doktor

Csnım dokun varsa, kasüstü genelde tercih ediliyor tabi onu Dr un daha iyi bilir ....

kardiyoloğun meme protezin olduğunu bilmiyorsa eğer kalp zarı sıvısı ile meme protezinin jel iç yapısı ekoda karışır, bu yönde yayınlar var, istersen biraz bak internetten ve rahatla. 2. Ekoya kadar bence içini rahat tut, yeni kardiyoloğuna protezi kesin söyle

çok şanslısın, az olacak ağrın..ben gibi olsan afedersin anası ağlıyo insanın

Merhaba kızlar...
Akın beyle de gorustum. Iyi bir doktor. Guzel guzel anlatti.
Bi doktor randevum kaldi. Kasalti kaszari alti meme alti karisti bende...
çorba oldun dimi, içine sinende karar kıl.. bana mantıklı gelmişti kas altı, durum o çünkü.. doğal durmalı bide dokum yoktu..iyi hbrlerini
bekliyoruz

Benim doktorum 300 ve üstü yapacağım dedi. Doğalın 1 tık üstü olsun bari değsin. Sonra cok kücük oldu diyen cok hastam var dedi. Benim neredeyse yok gibi birsey. Cok mu buyuk olur bilemedim. Ameliyat anında karar vericem en uygunu hangisiyse onu yapıcam dedi ama cok mu büyük olur acaba. Örneklerle görebilir miyim sizden acaba :))

Bacim "dogalin bir tik ustu olsun" diyen doktordan, yerinde olsam dogal gorunum beklemem ameliyat sonrasi :)
Ulasmak istedigin yarim karpuz buyukluguyse dogru doktoru bulmussun

olmaz olsaydı ödemlerden hemen sonra çıkardı belki kilo verirsen yine olabilir mi diye düşünüyorum ama kilo alınca gitmediğine göre verince de artmaz herhalde için rahat olsun bence.
aynada çok belli olmaz zaten önemli olan ellediginde elini gelmesi ama gelmeyecek diye bir garanti yok

Çok çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun electra, keyifli keyifli yazarken nazar değdi sana. İnşallah çabucak toparlarsın.

Bildiginiz üzere ameliyatimin üzerinden 4 hafta geçti:) bugün memelerin özellikle dış yan kısımları olmak üzere derimin soyuldugunu fark ettim. Güneş yanigi olunca soyulur ya aynen öyle soyuluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çatlak oluşmasından korktum.

Arkadaslar ameliyat sonrasi izlerin resimlerini de ekledim.
Henuz 5.5 aylik :)
Merak eden bakabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…