Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Olmayan göğüslerimin resimlerini koyamadim pardon :) neyse peki o zaman..
Olmayan meme diye birsey yok. Vardir ama kucuktur.
Forumu takip ediyorsaniz bilirsiniz, meme gormek degil amac, az da olsa guven veriyor fotograf.
Bu yuzden sordum.

çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir....

birşeyler sürmüyormusun canım? ben hep okumuştum bebeyağı yada derin nemlendirici özelliği olan kremler kullananlar varmış. bana dr birşey söylemedi ama ben nemlendirici sürüyorum hergün. zaten felaket gerginler ve acıyolar

Ben 250 cc falan diyince bu cevabı verdi en az 300 cc yada 325 cc dedi. Cok mu büyük olur ki kafam karıstı simdi.. siz kaç taktirdiniz ?
mesela benım 325 yuvarlak high profil.. dokumda yoktu meme de yoktu. 75 a kullanıyordum. hiç doğum yapmadım kilo kaybım olmadı. 325 gayet iyi oldu. hatta 350 olsaymış yeriymiş dedim

Geçmiş olsun arzumcum

benim benzer durum olmadı fakat ödemlerden dolayı çok gergindiler dr bi krem vermişti ama ismini hatırlamıyorum işte olduğum için akşam eve gidince yazarım çok iyi geliyor saatlerce nemli tutuyor

öncelikle şunu söylemek isterim doğum yapmışsın o yüzden bu ameliyatıda kolaylıkla atlatırsın yani doğumun yanında çekiceğin ağrılar vız gelirfotoları görmek istiyorsun ama bunun için öncelikle seninde önceki halini koyman gerekir yani güven açısından böylelikle izleyenin daha çok olur sende fazla fikir sahibi olursun burada kimse meme merakından foto koymuyor yada beni izlermisin demiyor amaç hepimizin fikir sahibi olması nacizane fikrim....herşey için hayırlısı olsun

Neutrogena krem sürüyordum, ama yeterli olmadı sanırım. Ödem ve gerginliğim aşırı fazlaydı. 1 ay olmasına rağmen hala epey ödemim var

benim benzer durum olmadı fakat ödemlerden dolayı çok gergindiler dr bi krem vermişti ama ismini hatırlamıyorum işte olduğum için akşam eve gidince yazarım çok iyi geliyor saatlerce nemli tutuyor

Kremi ismini öğrenirsem çok iyi olur canim, akşam yazarsın. Çok teşekkürler :)

canım akşam bakta yaz bize noolur.. ay o gerginlikten patlayacam.. talihsizlikler silsilemden dolayı bugün resmen ameliyattan sonraki gün gibiyim..geceyi kötü geçirdim. bugüne bolca toplantı koydumki fazla bilgisayar kullanmayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…