Arkadaslar ameliyat sonrasi izlerin resimlerini de ekledim.
Henuz 5.5 aylik :)
Merak eden bakabilir :))
325 :)Ben 250 cc falan diyince bu cevabı verdi en az 300 cc yada 325 cc dedi. Cok mu büyük olur ki kafam karıstı simdi.. siz kaç taktirdiniz ?
Resmin yok galibaBeni de izler misiniz göremiyorum resimlerinizi..
Beni de izler misiniz göremiyorum resimlerinizi..
Benim prensibim bu :))Evet yok. Gorebilmem icin resim mi koymam gerekiyo bilmiyorum da :)
Benim prensibim bu :))
Olmayan meme diye birsey yok. Vardir ama kucuktur.Olmayan göğüslerimin resimlerini koyamadim pardon :) neyse peki o zaman..
tesekkür ederim lex, hepimize acil şifalar dilerim. eski halini özlüyo insanÇok çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir....kızlar ritim bozukluğum devam ediyor onun için olan ilacı kullanıyorum ama dediğiniz gibi iki göğüs arasındaki ödemle kalpte su birikimini karıştırmış olabilir mi korkusundan diğer ilaçları kullanmadım. bu ay sonuna yeni bir randevu aldım başka doktordan ona gideceğim iyice anlatacağım durumu. bu arada adetim yaklaştı diyemi sol göğsümde sertlikler yumrular oluştu protez kaymamıştır inşallah. 22.gün bugün. bilemiyorum ya hayırlısı ile kazasız belasız atlatsak şu süreci. ne stres be ama tek korkum kızlarıma bi şey olmasın canlarım benim çok güzeller ablaları yoktular oldular tombik tombik. severim onları :)
birşeyler sürmüyormusun canım? ben hep okumuştum bebeyağı yada derin nemlendirici özelliği olan kremler kullananlar varmış. bana dr birşey söylemedi ama ben nemlendirici sürüyorum hergün. zaten felaket gerginler ve acıyolarBildiginiz üzere ameliyatimin üzerinden 4 hafta geçti:) bugün memelerin özellikle dış yan kısımları olmak üzere derimin soyuldugunu fark ettim. Güneş yanigi olunca soyulur ya aynen öyle soyuluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çatlak oluşmasından korktum.
mesela benım 325 yuvarlak high profil.. dokumda yoktu meme de yoktu. 75 a kullanıyordum. hiç doğum yapmadım kilo kaybım olmadı. 325 gayet iyi oldu. hatta 350 olsaymış yeriymiş dedimBen 250 cc falan diyince bu cevabı verdi en az 300 cc yada 325 cc dedi. Cok mu büyük olur ki kafam karıstı simdi.. siz kaç taktirdiniz ?
Geçmiş olsun arzumcumÇok geçmiş olsun canım.. Üzüldüm kötü bir gün olmuş. Doktora gitmişsin sanırım . Dikkat et,çabuk atlat inşallah
Bende iki haftadır gribal enfeksiyonla mücadele ediyorum. Önce antibiyotiğe başladık,5 gün daha kötü oldum. Serum takıldı,6 tane iğne vuruluyorum ve takrir antibiyotiğe başlayacağım
Ortalık salgın hastalık dolu valla.
benim benzer durum olmadı fakat ödemlerden dolayı çok gergindiler dr bi krem vermişti ama ismini hatırlamıyorum işte olduğum için akşam eve gidince yazarım çok iyi geliyor saatlerce nemli tutuyorBildiginiz üzere ameliyatimin üzerinden 4 hafta geçti:) bugün memelerin özellikle dış yan kısımları olmak üzere derimin soyuldugunu fark ettim. Güneş yanigi olunca soyulur ya aynen öyle soyuluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çatlak oluşmasından korktum.
öncelikle şunu söylemek isterim doğum yapmışsın o yüzden bu ameliyatıda kolaylıkla atlatırsın yani doğumun yanında çekiceğin ağrılar vız gelirMerhaba arkadaşlar. Burayi uzun zamandir takip ediyorum. Sayenizde baya bilgim oldu diyebilirim :)
Aklimda hep vardi ameliyat olmak ama maddi durum dogum emzirme derken bugune geldim :)) 2 ay once kesin kararimi verdim. Bugun doktorla görüsmeye gittim ve martın 3 une ameliyat günü aldım. Acele oldu sanki ama suan ciddi ciddi ameliyat korkusu sardi.. hem cok istiyorum hem de cekecegim agrilardan korkuyorum açıkçasi. Bu arada ameliyat olmus birileri beni izlemeye alabilir mi.. estetikten sonraki resimleri görmek istiyorum..
350 olsaymış yeriymişmesela benım 325 yuvarlak high profil.. dokumda yoktu meme de yoktu. 75 a kullanıyordum. hiç doğum yapmadım kilo kaybım olmadı. 325 gayet iyi oldu. hatta 350 olsaymış yeriymiş dedim
birşeyler sürmüyormusun canım? ben hep okumuştum bebeyağı yada derin nemlendirici özelliği olan kremler kullananlar varmış. bana dr birşey söylemedi ama ben nemlendirici sürüyorum hergün. zaten felaket gerginler ve acıyolar
benim benzer durum olmadı fakat ödemlerden dolayı çok gergindiler dr bi krem vermişti ama ismini hatırlamıyorum işte olduğum için akşam eve gidince yazarım çok iyi geliyor saatlerce nemli tutuyor
rica ederim hatta fotosunu atarım sanaKremi ismini öğrenirsem çok iyi olur canim, akşam yazarsın. Çok teşekkürler :)
canım akşam bakta yaz bize noolur.. ay o gerginlikten patlayacam.. talihsizlikler silsilemden dolayı bugün resmen ameliyattan sonraki gün gibiyim..geceyi kötü geçirdim. bugüne bolca toplantı koydumki fazla bilgisayar kullanmayım diye.benim benzer durum olmadı fakat ödemlerden dolayı çok gergindiler dr bi krem vermişti ama ismini hatırlamıyorum işte olduğum için akşam eve gidince yazarım çok iyi geliyor saatlerce nemli tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?