Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

akşam fotosunu çekip atarım hemen ama inş dışarıda satılan bir üründür çünkü ben ameliyat olduğum yerden satın aldım,bulamazsanız oraya kadar gidersiniz artık

kızlar bişey merak ediyorum ve cevaplarınızı bekliyorum
sitede ürün tanıtımı ve satışı yapabiliyormuyuz acaba? hiçbir fikrim yok
ablam gana'da yaşıyor ordan KAKAO YAĞI VE SHEA BUTTER getiricek ben burda ınstagram sayfasından satış yapıcam ....
Bilginiz varmı bilmiyorum ama shea butter Afrika ganada yetişen karite ağacının cevizlerinden elde edilen, uçuk sarı veya fildişi rengi bir yağdır. Dünya üzerinde bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden biridir. Genelde kozmetikte kullanılır. Shea yağı yenebilir, dolayısıyla yemeklerde de kullanılabilir. Örneğin bazı çikolatalar içinde, kakao yağı yerine kullanıldığı olur. Vücut sıcaklığında eridiğinden dolayı, deri tarafından kolayca emilir ve yağlı bir his bırakmaz.
Kullanım alanları: Başlıca kullanım alanı nemlendirici kremler, sabun, saç kremleri ve güneş koruyucuları. Sabunların içine %5-%7 oranında eklendiğinde, elleri yumuşatma etkisi oluyor. Başta L’Occitane ve Body Shop olmak üzere, bazı markaların kozmetik ürünlerinde shea yağı yerini buluyor.

Faydaları:

• Tüm vücut ve yüz için nemlendirici amaçlı kullanılabilir.
  • İçeriğindeki yüksek miktarda A ve E vitamini sayesinde, kırışıklıklarla başetmek için kullanılabilir. (Ayrıca kolajen üretimini de arttırdığı yönünde iddialar var.)
  • Çatlak, yara ve yanık izlerini nemlendirip, görüntünün düzeltilmesinde kullanılabilir.
  • Nemlendirici etkisi sayesinde, cildin rüzgar, güneş ve soğuğa karşı dayanıklılığı arttırır.
  • Ayak ve topukları yumuşatmak için, haftada 1 veya 2 kez kullanılabilir.
  • Gözenekleri tıkamadan, kuru saç diplerinin nemlenmesini sağlar.
  • Çok işlem gören saçların onarılmasında ve yumuşamasında etkilidir.
  • AYRICA KAKAO YAĞIDA % 100 BRONZLAŞMAK İÇİN GARANTİ DİYORUM (ablamın zencilerden farkı kalmadı )buradan da satış yapabilirmiyim acaba?
  • yardımcı olusanız sevinirim umarım yanlış bişey yapmamışımdır

Eklentiler

• Shea_cevizi_kiran_Burkina_Fasolu-450x300.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
msj kaldırıcam ama düzenle kısmıda yok oldu yardımmm

çok faydalı birşey ben afrika taraflarına gittiğimde alırdım. en kötü ihtimal instagram ile devam edersin veya burdan msj yolu ile hbrleşiriz.site kurallarını bende bilmiyorum. ama bir mail atsana siteye

arzum77 grip 7 günden fazla sürmüşse Evet bir enfeksiyon vardır antibiyotik şart geçmiş olsun sağlıkla kalın

arzum77 grip 7 günden fazla sürmüşse Evet bir enfeksiyon vardır antibiyotik şart geçmiş olsun sağlıkla kalın
Teşekkür ederim .. Sana ve diğer geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma
Ben hiç böyle bir hastalık geçirmemiştim valla..
İyileştikten sonra alerji testi yaptır muhakkak Dedi doktor. Alerjik durum Dan ötürü böyle olmuş,bilmiyorum artık.

Hım yaptırın o Zaman mutlaka ihmal etmeyin

selamlar yeniden, dun ameliyatımı oldum bugun evdeyim.
225cc mentor moderate uygun gormus doktorum, sanırım dogal olsun kucuk olsun diye diye adamı da korkuttum simdi umarım kucuk olmamıstır diyorum off
tabi şimdi çok ağrılı ve ödem hali, özellikle iki göğüs arasında morarma var, normal midir sevgili kk hanımları?!

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Bende haftaya ameliyat olucam. Acaba boy kilo ve ölçüleriniz kaçtı da dr bu ölçüyü taktı? Dokunuz var mıydı?

Geçmiş olsun:) önceki halini bilmediğim için 225 cc hakkında yorum yapamadım. Artık foto yükleyince yaparız yorum:) ağrı ve ödem ilk günler için çok çok normal. Benim hiç morarmam yoktu.

Canım ben 1. Hafta itibariyle soyuldum. Özellikle nemlendirici sürdüğümde top top oluyordu merak etme çatlamadı güneş yanığı sonrası soyulması gibiydi

Bende morarma olmamıştı ama normal olduğunu biliyorum

mesajı düzenlemen 10 dk a içinde gerçekleşiyo burdan satış yapanlar var ancak instagramda ürün satışı için resmi olman lazım bi şikayette içeri tıkarlar resmi şirket kurup fatura kesmen lazım
Bir şeyide bilme be kardeşim maşallah nazar değmesin ben boşuna demiyorum Bir Bilene Soocute

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…