Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar oncelikle protez boyutunda acaba buyuk mu olur yapay mi gorunur diye dusunenler bence vucudunuzun kaldirabildigi en buyuk boyutu tercih edin.ben burda cok buyuk diye rahatsiz olan gormedim daha.25.gunum 375cc takildi ama ben kucuk oldugunu dusunuyorum:)) album yaptim 25.gun fotograflari fikir edinmek isteyen bakablr

Aynen canm 325cc benm bnde acaba daha büyük olsamydı dyorm:))))

Benm 27 gün oldu..bence küçülmyor da biz alştıkca gozümze küçk gelyor :))))yerleşyor silikonlar yerine:))

Olabilir :) cok alistim artik ben sanki hep bu haldeydim gibi:) hemen hemen ayni taruhte ameliyat olmusuz.albumun yok mu cnm goreblr miym

geçmiş olsun, benim 12 gün bitti hiç morarmam olmadı. ölçüye görmeden bişey diyemeyiz ki, öncesi neydi mesela. kaç bedendiniz vücut ölçüsü ne

Olabilir :) cok alistim artik ben sanki hep bu haldeydim gibi:) hemen hemen ayni taruhte ameliyat olmusuz.albumun yok mu cnm goreblr miym
Albümüm yok ama en kisa zamanda yuklcem..nasl gizlenyor sadece izlemeye aldklrmn görmesini istyorsam.yeniyim daha pek.bilmyrm:))

Albümüm yok ama en kisa zamanda yuklcem..nasl gizlenyor sadece izlemeye aldklrmn görmesini istyorsam.yeniyim daha pek.bilmyrm:))

Bende cok eski sayilmam canm:) album olustur dediginde o seni yonlendiriyor.orda ayarlari yaptin mi tamamdir senin izin vermedigin kimse goremez

Geçmiş olsun haftaya sıra bende...

kızlar 12 günüm bitti.. birkaç gün önce iyiyken iki gündür olan yanma batma ve ağrıdan içim kıyıldı.. yataktan kalkarken sızlıyor resmen yaa. sanki göğüslerime taş bağlamışlar aşağı çekiliyo. işten gelince hiçbişi yapamıyorum. ve özellikle sağ tarafımdaki yanma acı hissinin tarifini buldum. hani
güneşte fazla kalır haşlanırsınız.. tipik güneş yanığı acısı..dokunan hersey iğne gibi batıyo. lanet olsun ne zaman geçecek bişi deyin

Canm geçmş olsun benm.27 gün dediğn yanma ara ara bendede oluyor göğüs arasnda daha çok...ağır iş zaten yapamiyorum..bütün işlerimi dinlene dinlene..tamamen iyileşmemz 2-3 aylik bi süreç doktrma sordm.bnde.hâlâ sırt ustü yatmaktan sıkıldm.ama yapacak bşey yok.kendimz kaşndık :)))))sonuç güzel olacak umudu katlanma gücü veryor :))

Çok güzel ve doğallar maşallah nazar değmesin canım sanki doğal meme .mükemmel duruyor üstelik bu kadar yeni olmasına rağmen :)

Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar versin

İzler misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…