Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

electraa foto yamuk oldu ama bahsettiğim krem bu

günaydın canım, çok saol.. hemen bir araştırayım. Dünde babası kimyager olan bir arkadaşla konuşuyorduk , yurt dışı için bitkisel ürünler özellikle çatlak vs için ürün yapıyorlarmış yıllardır çok etkiliymiş. ona da bişiler sordum buna da bir bakayım nerelerde bulunur. bende soyulma olmadı henüz çok şükür pek öyle çatlağa benzer bişeyde yok ama her gün sabah akşam nemlendirici sürüyorum. zaten cildim kuru değildir de benim. Bu arada sağ kolum resmen uyuşuk. sanırım kasıyorum onu omuzdan ve koltukaltından sıkıp vücuduma bitiştirdiğimi farkettim. o yüzden kaslar açılmıyormu ne . Şükür yanma azaldı bu sabah

magic angel canım sanaydı bu msj , cvp la dememişim yanlışlıkla :))

benim yanma sağ göğsümde, yan tarafı ve ucunda oluyor. sol gayet iyi bi halde.. yeminle bazen kesip çıkartasım atasım geliyo yetti beeee diye bağırası geliyo insanın

magic angel canım sanaydı bu msj , cvp la dememişim yanlışlıkla :))
Öğrenince banada söylersin o bitkisel ürünü yeğenimde kilo alıp vermekten çok çatlak oluştu belki işe yararben masajlarımı hergün düzenli olarak bu kremle yapıyorum sabah evden çıkmadan sürüyorum inan akşam eve gelince hala kremi memelerimde hissediyorum araştır bulamazsan açık adres vericek artık yapacak bişey yok yani

Arkadaşlar merhaba ilgili konuları uzun zamandır takip ediyorum en sonunda fikir almaya karar verdim:) Silikon ameliyatı olmak istiyorum daha hiçbir doktorla görüşme yapmadım ama serhat tunceri tanıdığım ve daha önce burun ameliyatı olduğum için onu düşünüyorum. Ona ameliyat olmayı düşünen var mı ve en azından fikir olması açısından yuvarlak bir fiyat söyleyebilirimisiniz? benim aklımda bütçe olarak max 7-8 bin lira var fazlası beni aşar umarım serhat bey daha yüksek diyildir( çünkü çok iyi bir doktor ve çok tatlı bir insan kesin kararım serhat bey biraz para biriktirip görüşme yapmak istiyorum kendisiyle, ama sıfıra sıfırken gidip de insanların vaktinide çalmak istemiyorum yaptırmaya yakın görüşmeye gidicem şimdiden teşekkürler :)

Çatlak kremini ben de öğrenmek istiyorum

Hayırlı olsun
Ödemler ve morarmalar çok normal korkulacak bişey yok 10 gün sonra tadını çıkarmaya başlarsın geçmiş olsun

Tek göğüste ağrının biraz daha fazla olması normal . Sanırım protez cc sini tek göğüste deniyorlar ve o gögüs biraz oynandığı için ağrı oluyor bilemiyorum ,öyle birşey aklıma geldi nedense
Doktoruna telefon aç sor istersen. Ben bebe yağı ile ovuyordum,masaj yapıyordum. Hem deriyi nemlendiriyor hemde gerginliği alıp rahatlatıyor. Ayrıca masaj önerirse doktorun yine bebe yağı ile yaparsan çok daha rahat ve rahatlatıcı şekilde yaparsın aklında olsun

bende aynısında şüphelendim , sağ da denenmiş olabilir. henüz msj önermedi. martın ilk haftası diğer kontrolüm 1 ay dolacağı için heralde o zaman verecek. bebe yağı alayım diyorum bende. geçen gittiğimde söyledim.. hiçbi terslik yok olur öyle arada ama geçer dedi :)))

Ben o bantların gögüste bıraktığı yapışkan şeylerini çıkartmak içinde bebe yağı kullanmıştım.
Zararı yok,bence sen sür bebe yağı. Hafif ov göğüslerini rahatlatır
Olur arada evet. Kesilen dokularda kendini onarıyor sonuçta. Ani elektrik çarpması gibi batma Ağrı'lar olabilir canım

kızlar deli olucam yaaa
paylaşımlarımı önceden düzenliyebiliyordum şimdi düzenle şeçeneğim bile yok acaba ayarlarda bişeymi yaptım?
yardım lütfen

evet ağrılı malesef dışarıdan bakan aman canım estetik ameliyatı işte diyor ama öyle değil tabi herşeye rağmen sonuçları çok mutlu ediyor önemli olanda bu
Henuz mutlu eden doneminde degilim :) ama bugun daha iyiyim. Dun bayagi zorlanmistim. Hafif bir sarkma vardi kol kenarlarindan duzelmis, cok incelemedim sutyen takildiktan sonra cikarmadim bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…