- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Bildiginiz üzere ameliyatimin üzerinden 4 hafta geçti:) bugün memelerin özellikle dış yan kısımları olmak üzere derimin soyuldugunu fark ettim. Güneş yanigi olunca soyulur ya aynen öyle soyuluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çatlak oluşmasından korktum.
gününü aldın mı hayırlı olsun bi kere sormuştum ama atladın sanırım.Geçmiş olsun haftaya sıra bende...
günaydın canım, çok saol.. hemen bir araştırayım. Dünde babası kimyager olan bir arkadaşla konuşuyorduk , yurt dışı için bitkisel ürünler özellikle çatlak vs için ürün yapıyorlarmış yıllardır çok etkiliymiş. ona da bişiler sordum buna da bir bakayım nerelerde bulunur. bende soyulma olmadı henüz çok şükür pek öyle çatlağa benzer bişeyde yok ama her gün sabah akşam nemlendirici sürüyorum. zaten cildim kuru değildir de benim. Bu arada sağ kolum resmen uyuşuk. sanırım kasıyorum onu omuzdan ve koltukaltından sıkıp vücuduma bitiştirdiğimi farkettim. o yüzden kaslar açılmıyormu ne . Şükür yanma azaldı bu sabah
benim yanma sağ göğsümde, yan tarafı ve ucunda oluyor. sol gayet iyi bi halde.. yeminle bazen kesip çıkartasım atasım geliyo yetti beeee diye bağırası geliyo insanınCanm geçmş olsun benm.27 gün dediğn yanma ara ara bendede oluyor göğüs arasnda daha çok...ağır iş zaten yapamiyorum..bütün işlerimi dinlene dinlene..tamamen iyileşmemz 2-3 aylik bi süreç doktrma sordm.bnde.hâlâ sırt ustü yatmaktan sıkıldm.ama yapacak bşey yok.kendimz kaşndık :)))))sonuç güzel olacak umudu katlanma gücü veryor :))
Öğrenince banada söylersin o bitkisel ürünü yeğenimde kilo alıp vermekten çok çatlak oluştu belki işe yararmagic angel canım sanaydı bu msj , cvp la dememişim yanlışlıkla :))
Günün belli oldumu??Geçmiş olsun haftaya sıra bende...
Çatlak kremini ben de öğrenmek istiyorumÖğrenince banada söylersin o bitkisel ürünü yeğenimde kilo alıp vermekten çok çatlak oluştu belki işe yararben masajlarımı hergün düzenli olarak bu kremle yapıyorum sabah evden çıkmadan sürüyorum inan akşam eve gelince hala kremi memelerimde hissediyorum araştır bulamazsan açık adres vericek artık yapacak bişey yok yani
Hayırlı olsunselamlar yeniden, dun ameliyatımı oldum bugun evdeyim.
225cc mentor moderate uygun gormus doktorum, sanırım dogal olsun kucuk olsun diye diye adamı da korkuttumsimdi umarım kucuk olmamıstır diyorum off
tabi şimdi çok ağrılı ve ödem hali, özellikle iki göğüs arasında morarma var, normal midir sevgili kk hanımları?!
Tek göğüste ağrının biraz daha fazla olması normal . Sanırım protez cc sini tek göğüste deniyorlar ve o gögüs biraz oynandığı için ağrı oluyor bilemiyorum ,öyle birşey aklıma geldi nedensekızlar 12 günüm bitti.. birkaç gün önce iyiyken iki gündür olan yanma batma ve ağrıdan içim kıyıldı.. yataktan kalkarken sızlıyor resmen yaa. sanki göğüslerime taş bağlamışlar aşağı çekiliyo. işten gelince hiçbişi yapamıyorum. ve özellikle sağ tarafımdaki yanma acı hissinin tarifini buldum. hani
güneşte fazla kalır haşlanırsınız.. tipik güneş yanığı acısı..dokunan hersey iğne gibi batıyo. lanet olsun ne zaman geçecek bişi deyin
Tek göğüste ağrının biraz daha fazla olması normal . Sanırım protez cc sini tek göğüste deniyorlar ve o gögüs biraz oynandığı için ağrı oluyor bilemiyorum ,öyle birşey aklıma geldi nedense
Doktoruna telefon aç sor istersen. Ben bebe yağı ile ovuyordum,masaj yapıyordum. Hem deriyi nemlendiriyor hemde gerginliği alıp rahatlatıyor. Ayrıca masaj önerirse doktorun yine bebe yağı ile yaparsan çok daha rahat ve rahatlatıcı şekilde yaparsın aklında olsun
Ben o bantların gögüste bıraktığı yapışkan şeylerini çıkartmak içinde bebe yağı kullanmıştım.bende aynısında şüphelendim , sağ da denenmiş olabilir. henüz msj önermedi. martın ilk haftası diğer kontrolüm 1 ay dolacağı için heralde o zaman verecek. bebe yağı alayım diyorum bende. geçen gittiğimde söyledim.. hiçbi terslik yok olur öyle arada ama geçer dedi :)))
çok geçmiş olsun,hayırlı olsun masajına dr söyledikten sonra başlıcaksın ben 1 ay sonra başlamıştımAmeliyat oldum 300 cc mentor high profil. Kacinci gun masaja baslaniyordu?
evet ağrılı malesef dışarıdan bakan aman canım estetik ameliyatı işte diyor ama öyle değil tabi herşeye rağmen sonuçları çok mutlu ediyor önemli olanda buAgrili bir ameliyatmis gercekten
Henuz mutlu eden doneminde degilim :) ama bugun daha iyiyim. Dun bayagi zorlanmistim. Hafif bir sarkma vardi kol kenarlarindan duzelmis, cok incelemedim sutyen takildiktan sonra cikarmadim bile :)evet ağrılı malesef dışarıdan bakan aman canım estetik ameliyatı işte diyor ama öyle değil tabi herşeye rağmen sonuçları çok mutlu ediyor önemli olanda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?