Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim yanma sağ göğsümde, yan tarafı ve ucunda oluyor. sol gayet iyi bi halde.. yeminle bazen kesip çıkartasım atasım geliyo yetti beeee diye bağırası geliyo insanın
:))))kesip atma o kadr çekmşn artk yüzdük yüzduk kuyruğna geldk:))..geçecek elbet
.

Bu arada kizlar spora baslamayi dusunuyorum agir hareketler degil de yuruyus kosu bisiklet gibi.1 ay olcak ameliyat olali az kaldi acaba bu konuda doktoru aciklama yapan var mi

Bu arada masajı neutrogena'nın body oil isimli vucut yagi var.normalde de onu kullaniyodum. masaj yaparken de kullanmaya basladim.yumusatiyor ama yağlılık hissi birakmiyor.bebe yagi yerine tercih ediyorm.aklinizda bulunsun arkadaslar.fotografini ekleyemedim

No
Normal bnim de hafiften orta kisim soyuldu gerginlikteno ben saf zeytin yagi ile bunu minumuma indirdim.

Bu arada kizlar spora baslamayi dusunuyorum agir hareketler degil de yuruyus kosu bisiklet gibi.1 ay olcak ameliyat olali az kaldi acaba bu konuda doktoru aciklama yapan var mi

Kollara yuklenmeden yap dedi doktorum 1 ay sonrasi sormustum. Bn bkledim biraz daha 2 a yakinken basladim.

Geçmş olsn...dinlenrsen ağrı minimuma iniyor fırsattan istifade yatmak iyi oluyor :))))
Tşkr ederim dün günü uyuyarak geçirdim zaten ama bu defa da gece uyuyamadım birde ayağa kalkınca kötü oluyorum sanırım tansiyonum düşüyor

Tşkr ederim dün günü uyuyarak geçirdim zaten ama bu defa da gece uyuyamadım birde ayağa kalkınca kötü oluyorum sanırım tansiyonum düşüyor
Narkozun etkisi 48 saat sürüyor dye biliyorm..kötü hissettğn an otur cnm..ben baygnlık geçrmştim narkoz aldktan 1 gün snra baş dönmesnden başka bi amlyatımda..geçmş olsn.

Günler yaklaştıkça ben de stres oluyorum. Ise nasıl dönücem simdiden onu düsünüyorum. Persembe ameliyat olucam pazartesi ise donebilirsin dedi dr ama burda okuduklarimdan sonra hic inandirici gelmedi bana :)

Narkozun etkisi 48 saat sürüyor dye biliyorm..kötü hissettğn an otur cnm..ben baygnlık geçrmştim narkoz aldktan 1 gün snra baş dönmesnden başka bi amlyatımda..geçmş olsn.
Az önce tansiyonum ölçüldü tahmin ettiğim gibi düşük çıktı hala ayağa kalkmakta zorlanıyorum bayılacak gibi oluyorum ayrıca direnlerde sıkıntı

gecmiş olsun kızlar . ben de geçen hafta salı gunu oldum . şu an ıyı gıyım ama pzt işe başlayıca ne hale gelirim bilmiyorum.hepimize hayırlı olsun .
Size de gecmiş olsun geçen hafta derken 1 hafta mı oldu ? Bende dün oldum ve pazartesi işe başlamam gerekiyor ama hiç kendimde o potansiyeli görmüyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…