:))))kesip atma o kadr çekmşn artk yüzdük yüzduk kuyruğna geldk:))..geçecek elbetbenim yanma sağ göğsümde, yan tarafı ve ucunda oluyor. sol gayet iyi bi halde.. yeminle bazen kesip çıkartasım atasım geliyo yetti beeee diye bağırası geliyo insanın
Çok güzel ve doğallar maşallah nazar değmesin canım sanki doğal meme .mükemmel duruyor üstelik bu kadar yeni olmasına rağmen :)
Normal bnim de hafiften orta kisim soyuldu gerginlikteno ben saf zeytin yagi ile bunu minumuma indirdim.Bildiginiz üzere ameliyatimin üzerinden 4 hafta geçti:) bugün memelerin özellikle dış yan kısımları olmak üzere derimin soyuldugunu fark ettim. Güneş yanigi olunca soyulur ya aynen öyle soyuluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Çatlak oluşmasından korktum.
Bu arada kizlar spora baslamayi dusunuyorum agir hareketler degil de yuruyus kosu bisiklet gibi.1 ay olcak ameliyat olali az kaldi acaba bu konuda doktoru aciklama yapan var mi
Geçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesefAgrili bir ameliyatmis gercekten
Geçmş olsn...dinlenrsen ağrı minimuma iniyor fırsattan istifade yatmak iyi oluyor :))))Geçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesef
Tşkr ederim dün günü uyuyarak geçirdim zaten ama bu defa da gece uyuyamadım birde ayağa kalkınca kötü oluyorum sanırım tansiyonum düşüyorGeçmş olsn...dinlenrsen ağrı minimuma iniyor fırsattan istifade yatmak iyi oluyor :))))
Narkozun etkisi 48 saat sürüyor dye biliyorm..kötü hissettğn an otur cnm..ben baygnlık geçrmştim narkoz aldktan 1 gün snra baş dönmesnden başka bi amlyatımda..geçmş olsn.Tşkr ederim dün günü uyuyarak geçirdim zaten ama bu defa da gece uyuyamadım birde ayağa kalkınca kötü oluyorum sanırım tansiyonum düşüyor
Az önce tansiyonum ölçüldü tahmin ettiğim gibi düşük çıktı hala ayağa kalkmakta zorlanıyorum bayılacak gibi oluyorum ayrıca direnlerde sıkıntıNarkozun etkisi 48 saat sürüyor dye biliyorm..kötü hissettğn an otur cnm..ben baygnlık geçrmştim narkoz aldktan 1 gün snra baş dönmesnden başka bi amlyatımda..geçmş olsn.
Size de gecmiş olsun geçen hafta derken 1 hafta mı oldu ? Bende dün oldum ve pazartesi işe başlamam gerekiyor ama hiç kendimde o potansiyeli görmüyorum maalesefgecmiş olsun kızlar . ben de geçen hafta salı gunu oldum . şu an ıyı gıyım ama pzt işe başlayıca ne hale gelirim bilmiyorum.hepimize hayırlı olsun .
geçmiş olsun iki üç güne toparlarsın ilk etap narkozdan oluyorGeçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesef
Teşekkür ederim bende öyle umuyorum ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor cumartesi de sınavım var Nasıl yaparım bilmiyorumgeçmiş olsun iki üç güne toparlarsın ilk etap narkozdan oluyor
gecmiş olsun kızlar . ben de geçen hafta salı gunu oldum . şu an ıyı gıyım ama pzt işe başlayıca ne hale gelirim bilmiyorum.hepimize hayırlı olsun .
yatmamaya çalış ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar rahat olursunTeşekkür ederim bende öyle umuyorum ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor cumartesi de sınavım var Nasıl yaparım bilmiyorum
geçmiş olsunGeçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?