Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yatmamaya çalış ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar rahat olursun
Doktor bana fazla hareket etme dedi kanamam var ve devam bugünde devam ederse tekrar ameliyata almak zorunda kalacakmış başına böyle birşey gelen var mı acaba ben panik oldum iyice

Doktor bana fazla hareket etme dedi kanamam var ve devam bugünde devam ederse tekrar ameliyata almak zorunda kalacakmış başına böyle birşey gelen var mı acaba ben panik oldum iyice
üzüldüm ama dr yanında sonuçta panik olma neden olduki kanaman?

dren var mı bilmiyorum bende yoktu. ben çok rahat geçirmiştim sanadag hareket et demişlerdi sen dr unu dinle olur mu kimdi senin dr un

Geçmiş olsun tatlım..
Ucu yakışmayan bir damar varsa kanama devam ediyor olabilir. Temiz kanın gelmesi normal değil tabi. Devam ederse tekrar ameliyat edilip kanamanın nerden geldiğine bakılmalı ve o kanama durdurulmalı.
Üzülme,doktorunun yanında sonuçta. Gözlemleyip gerekeni yapacaktır mutlaka.

Selam arkadaşlar. Ben kasım ayında Dr. İlkay Hüthüt beye muayene oldum uzun yıllardır bu ameliyatı olmak istiyorum ama eşim istemiyor ne gerek var vücuduna öyle şeyler taktırıyorsun hiç gerek yok desede ben çok istiyorum kasımdan beri ameliyat olan arkadaşları okuyorum çok hevesleniyorum ama çokta korkuyorum ameliyat sonrası olan ağrılardan ( 2tane normal doğum yapmış olmama rağmen) 10 gün kız kardeşim yanımda kalıcak herşeyi ayarladım ama of of

Az önce tansiyonum ölçüldü tahmin ettiğim gibi düşük çıktı hala ayağa kalkmakta zorlanıyorum bayılacak gibi oluyorum ayrıca direnlerde sıkıntı
Ayy kyamam.evet direnlerle zor oluyor ama çıkar yarın dimi direnler 3 gün kalmştı benm...tuzlu ayran falan içsen nasl olur acaba...1 hafta zorluğn var cnm snra inan çok.rahatlyorsn...

Eşler öyle der ama ameliyattan sonrada iyiki olmuşsun ameliyatı der merak etme
Sen istiyorsan eğer,rahatsızsan bu görüntüden hiç korkma
Ağrı'lar sıkıntılar olacak tabi. Sonuçta gelip geçici şeyler endişe etme. 10 gün kendini zorlamaz dikkat edersen çok daha hızlı iyileşirsin ..
Güzel sonuçların olsun tatlım

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun inş öyle bişey olmaz durur kanaman

Rahatsız olmazmıyım en çokta tatile gittiğim Zamanlar bikinim bile dolgulu, yazın sütyenler terletiyor.umarım en yakın zamanda bende olurum sizin gibi . İyi dileklerin tşkler @ arzum77 ameliyat olan arkadaşlar sadece değermi bu kadar ağrıya onu söyleyin yeter bana!! biraz daha zorlamayı düşünüyoru eşimi :))

değmez mi hiçağrı denilen şey aslında baskı hissi yani doğum yapmış hatunlar olarak inançok ağrı olmuyor izsanı rahatsız eden en büyük şey BASKI HİSSİ buda normal yani ama 10 gün sonra o da geçiyor benden sana tavsiye biranönce eşini ikna etmen sonrasında inanılmaz mutlu oluyorsun
hadi bakalım sana eşini ikna etmen için kolay gelsin diyelim

Çok tşk ederim magic angel bu akşamdan itibaren başlıyorum o zaman

Bence değer
Vazgeçme,mücadeleye devam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…