Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dren var evet en çokta onlar rahatsız ediyor zaten doktorum Niyazi Şimdivar Adana'dayım ben
drenler çıkarılmaz eğer kanama devam ederse. fazla hareket etme o vakit belki pıhtılaşma sorunun vardır trombositlerin düşükmüydü acaba inşallah bi aml daha gerek kalmaz kötü düşünme lütfen

Dren var evet en çokta onlar rahatsız ediyor zaten doktorum Niyazi Şimdivar Adana'dayım ben
Gecmis olsun canim :) benim de direnlerim vardi bi de koltuk altimdalardi sürekli elimde tasiyodum nereye gitsem biraz can sıkıcılar ama çıkınca insan kendini iyileşmiş gibi hissediyo azıcık sabretmen lazım :))

Agrili bir ameliyatmis gercekten
sen ne zaman oldun ameliyat , çok geçmiş olsun.. ağrılı tabi.. ben hala sağ kolu zor kullanıyorum. dün baya azaldı rahatsızlığım, göğüste oturan öküz hala aynı yerde sadece biraz zayıfladı :)))) yan uyuyabiliyorum , artık uyanmıyorum . ne pekte oturur gibi yatmıyorum

Bu arada kizlar spora baslamayi dusunuyorum agir hareketler degil de yuruyus kosu bisiklet gibi.1 ay olcak ameliyat olali az kaldi acaba bu konuda doktoru aciklama yapan var mi
valla sedacım ben 2 ay geçene dek pek birşey düşünmüyorum .. zorlamamakta fayda var

Geçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesef
canım çok geçmiş olsun, merak ettim seni.. şeyden ekledim , msj da attım ama görmedin sanırım. şuan nasılsın yaz bana mutlaka

Günler yaklaştıkça ben de stres oluyorum. Ise nasıl dönücem simdiden onu düsünüyorum. Persembe ameliyat olucam pazartesi ise donebilirsin dedi dr ama burda okuduklarimdan sonra hic inandirici gelmedi bana :)
sakın inanma sakın.. aynısı oldu banada ..konuyla ilgili bana herseyi sorabilirsin. benimde bi perşembeydi , ptesi gidersin dedi.. o ptesi oha dedim nası gidicem. bir sonraki ptesi gittim..

Size de gecmiş olsun geçen hafta derken 1 hafta mı oldu ? Bende dün oldum ve pazartesi işe başlamam gerekiyor ama hiç kendimde o potansiyeli görmüyorum maalesef
hatun ben sana hiç akıl verememişim galiba... başlama zorlanırsın.. sonradan izin almaktansa ilk 10 - 15 günü adam gibi geçirin yaaff..dilimde tüy bitti aysmirciğim ama dinle bi büyük sözü :)

slm kızlar bende şimdi üye oldum ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oluyor ban adanada prof.erol kesiktaşa oldum çokta memnununm hiçbi şikayetimde olmadı çok şükür tavsiye ederim

Çok ağrılı oluyor diye yazıyoruz burada ama kişiye görede değişiyor. En kolay atlatanlar önceden dokusu olanlar, doğum hamilelik geçirenler. bunu da burada belirtmekye fayda var. ben gibi hiç bunları yaşamamış , memesiz 36 beden ince fiziğe sahip birisi kas altından helede kol altından kesilip böyle bi operasyon geçiriyorsa tabiki kolay olmuyor. ama 2 haftam bitiyor bugün, 4 şubatta ameliyat olmuştum . çok şükür dünden beri oldukça rahatım

Çok tşk ederim magic angel bu akşamdan itibaren başlıyorum o zaman
bişi diyimde gülün, magic angel yavrum en çok sen gülüceksin biliyorum , du bakiim papatyamda güler @papatyam 40 :)

az önce benimki msj atıyo, akşama memeleri hazırla diye..biliyorsunuz 14 şubat kutlamasına denk gelen zehirlenme badiremin üstüne açılış ctesi gecesi yerine pazara kalmıştı :))) 10.günde törenle kutlanan meme açılışı sevgililer gününe bi şekilde denk getirildi ama..eueheu

sevgili magic angel , magicle aramızda espirisi vardır ondan önce onun adını yazdım :)) ve değerli memedaşlar :)
bi sosyal medyada paylaştığım paylaşımı yükeyecem demiştim. aile bakanının börek açamayan kadının yuvası yıkılmaya mahkumdur geyikleri vardı ya o zaman işte zaytung hbri tarzında bişi yazmıştım da.. onu yolluyorum. az gülelim diye

Eklentiler

• poğaça.webp
    32 KB · Görüntüleme: 51
eeee akşama sende güzelce hazırlan bari kutlayamadığın sevgililer gününü kutlarsın artık,ama genede dikkat etmek lazım çok yeniler nazik davranmak lazım dimi

patlatmışsın gene bakıyorumda formundasın bugün

eeee akşama sende güzelce hazırlan bari kutlayamadığın sevgililer gününü kutlarsın artık,ama genede dikkat etmek lazım çok yeniler nazik davranmak lazım dimi
ek olarak yediklerine ve içtiklerine dikkat etseydin bari mesajdan sonra ikinci bi kriz yaşamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…