Dren var evet en çokta onlar rahatsız ediyor zaten doktorum Niyazi Şimdivar Adana'dayım bendren var mı bilmiyorum bende yoktu. ben çok rahat geçirmiştim sanadag hareket et demişlerdi sen dr unu dinle olur mu kimdi senin dr un
drenler çıkarılmaz eğer kanama devam ederse. fazla hareket etme o vakit belki pıhtılaşma sorunun vardır trombositlerin düşükmüydü acaba inşallah bi aml daha gerek kalmaz kötü düşünme lütfenDren var evet en çokta onlar rahatsız ediyor zaten doktorum Niyazi Şimdivar Adana'dayım ben
Gecmis olsun canim :) benim de direnlerim vardi bi de koltuk altimdalardi sürekli elimde tasiyodum nereye gitsem biraz can sıkıcılar ama çıkınca insan kendini iyileşmiş gibi hissediyo azıcık sabretmen lazım :))Dren var evet en çokta onlar rahatsız ediyor zaten doktorum Niyazi Şimdivar Adana'dayım ben
ben hiç görmedim öle bi seçenekkızlar deli olucam yaaa
paylaşımlarımı önceden düzenliyebiliyordum şimdi düzenle şeçeneğim bile yok acaba ayarlarda bişeymi yaptım?
yardım lütfen
onu doktor söyler zaten.. benım 2 hafta doldu öyle bişey demedi. galiba 1 aydan sonraAmeliyat oldum 300 cc mentor high profil. Kacinci gun masaja baslaniyordu?
burda yazdığımız yazıların hemen altındaydı kayboldu hayret yaaaben hiç görmedim öle bi seçenek
sen ne zaman oldun ameliyat , çok geçmiş olsun.. ağrılı tabi.. ben hala sağ kolu zor kullanıyorum. dün baya azaldı rahatsızlığım, göğüste oturan öküz hala aynı yerde sadece biraz zayıfladı :)))) yan uyuyabiliyorum , artık uyanmıyorum . ne pekte oturur gibi yatmıyorumAgrili bir ameliyatmis gercekten
valla sedacım ben 2 ay geçene dek pek birşey düşünmüyorum .. zorlamamakta fayda varBu arada kizlar spora baslamayi dusunuyorum agir hareketler degil de yuruyus kosu bisiklet gibi.1 ay olcak ameliyat olali az kaldi acaba bu konuda doktoru aciklama yapan var mi
canım çok geçmiş olsun, merak ettim seni.. şeyden ekledim , msj da attım ama görmedin sanırım. şuan nasılsın yaz bana mutlakaGeçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesef
sakın inanma sakın.. aynısı oldu banada ..konuyla ilgili bana herseyi sorabilirsin. benimde bi perşembeydi , ptesi gidersin dedi.. o ptesi oha dedim nası gidicem. bir sonraki ptesi gittim..Günler yaklaştıkça ben de stres oluyorum. Ise nasıl dönücem simdiden onu düsünüyorum. Persembe ameliyat olucam pazartesi ise donebilirsin dedi dr ama burda okuduklarimdan sonra hic inandirici gelmedi bana :)
benbe başlama ..tecrube konuşuyo , benım yazdıklarımı okuduysan anlamışsındır :)gecmiş olsun kızlar . ben de geçen hafta salı gunu oldum . şu an ıyı gıyım ama pzt işe başlayıca ne hale gelirim bilmiyorum.hepimize hayırlı olsun .
hatun ben sana hiç akıl verememişim galiba... başlama zorlanırsın.. sonradan izin almaktansa ilk 10 - 15 günü adam gibi geçirin yaaff..dilimde tüy bitti aysmirciğim ama dinle bi büyük sözü :)Size de gecmiş olsun geçen hafta derken 1 hafta mı oldu ? Bende dün oldum ve pazartesi işe başlamam gerekiyor ama hiç kendimde o potansiyeli görmüyorum maalesef
benimde diren yoktu çok rahat ettimdren var mı bilmiyorum bende yoktu. ben çok rahat geçirmiştim sanadag hareket et demişlerdi sen dr unu dinle olur mu kimdi senin dr un
Çok ağrılı oluyor diye yazıyoruz burada ama kişiye görede değişiyor. En kolay atlatanlar önceden dokusu olanlar, doğum hamilelik geçirenler. bunu da burada belirtmekye fayda var. ben gibi hiç bunları yaşamamış , memesiz 36 beden ince fiziğe sahip birisi kas altından helede kol altından kesilip böyle bi operasyon geçiriyorsa tabiki kolay olmuyor. ama 2 haftam bitiyor bugün, 4 şubatta ameliyat olmuştum . çok şükür dünden beri oldukça rahatımRahatsız olmazmıyım en çokta tatile gittiğim Zamanlar bikinim bile dolgulu, yazın sütyenler terletiyor.umarım en yakın zamanda bende olurum sizin gibi . İyi dileklerin tşkler @ arzum77 ameliyat olan arkadaşlar sadece değermi bu kadar ağrıya onu söyleyin yeter bana!! biraz daha zorlamayı düşünüyoru eşimi :))
bişi diyimde gülün,Çok tşk ederimmagic angel bu akşamdan itibaren başlıyorum o zaman
eeee akşama sende güzelce hazırlan bari kutlayamadığın sevgililer gününü kutlarsın artık,ama genede dikkat etmek lazım çok yeniler nazik davranmak lazım dimibişi diyimde gülün,magic angel yavrum en çok sen gülüceksin biliyorum , du bakiim papatyamda güler @papatyam 40 :)
az önce benimki msj atıyo, akşama memeleri hazırla diye..biliyorsunuz 14 şubat kutlamasına denk gelen zehirlenme badiremin üstüne açılış ctesi gecesi yerine pazara kalmıştı :))) 10.günde törenle kutlanan meme açılışı sevgililer gününe bi şekilde denk getirildi ama..eueheu
sevgilimagic angel , magicle aramızda espirisi vardır ondan önce onun adını yazdım :)) ve değerli memedaşlar :)
bi sosyal medyada paylaştığım paylaşımı yükeyecem demiştim. aile bakanının börek açamayan kadının yuvası yıkılmaya mahkumdur geyikleri vardı ya o zaman işte zaytung hbri tarzında bişi yazmıştım da.. onu yolluyorum. az gülelim diye
ek olarak yediklerine ve içtiklerine dikkat etseydin bari mesajdan sonra ikinci bi kriz yaşamamak içineeee akşama sende güzelce hazırlan bari kutlayamadığın sevgililer gününü kutlarsın artık,ama genede dikkat etmek lazım çok yeniler nazik davranmak lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?