- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
bişi diyimde gülün, @magic angel yavrum en çok sen gülüceksin biliyorum , du bakiim papatyamda gülerPapatyam75 :)
az önce benimki msj atıyo, akşama memeleri hazırla diye..biliyorsunuz 14 şubat kutlamasına denk gelen zehirlenme badiremin üstüne açılış ctesi gecesi yerine pazara kalmıştı :))) 10.günde törenle kutlanan meme açılışı sevgililer gününe bi şekilde denk getirildi ama..eueheu
Hayırlı olsun bende ilk olarak Erol kesiktaşa randevu almıştım ama bi aksilik yüzünden randevumu kaçırmıştım sonra Niyazi beyin adını duydum ve ona gittim ben de Niyazi beyden çok memnun kaldım harika bir iş çıkardı direnlerde olmasa herşey daha güzel olacaktıslm kızlar bende şimdi üye oldum ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oluyor ban adanada prof.erol kesiktaşa oldum çokta memnununm hiçbi şikayetimde olmadı çok şükür tavsiye ederim
benimde diren yoktu çok rahat ettim
yep yep.. bugün sabahtan toplantılarım yoğundu sonra dedim bi coşalım biraz :)patlatmışsın gene bakıyorumda formundasın bugün
ek olarak yediklerine ve içtiklerine dikkat etseydin bari mesajdan sonra ikinci bi kriz yaşamamak için
Keşke bu mümkün olsa ama en geç salı başlamam lazım çünkü memelerimi yaptırdığımı bilmiyorlarhatun ben sana hiç akıl verememişim galiba... başlama zorlanırsın.. sonradan izin almaktansa ilk 10 - 15 günü adam gibi geçirin yaaff..dilimde tüy bitti aysmirciğim ama dinle bi büyük sözü :)
Evet kas üstü oldu üstelik doktorum tedbir olarak yarın beni direnlerimle taburcu edecekmişher bünye aynı olmuyor genelde kas altı kansız olur kas üstünde direne ihtiyaç duyabiliyorlar.
Sana da cok gecmis olsun aysmir. Atlattik sayilirGeçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesef
Evet çünkü bende doku vardı hatta ben doktora 300 deneyelim demiştim o 275 i uygun görmüş iyi ki de öyle yapmışSana da cok gecmis olsun aysmir. Atlattik sayilirFotografina baktim da hic 275 cc gibi gorunmuyor, daha buyuk gibi sanki .
Tatlım,dren olmasaydı o çıkan kanlar içeride birikecekti ve daha büyük bir sorun olurdu.Hayırlı olsun bende ilk olarak Erol kesiktaşa randevu almıştım ama bi aksilik yüzünden randevumu kaçırmıştım sonra Niyazi beyin adını duydum ve ona gittim ben de Niyazi beyden çok memnun kaldım harika bir iş çıkardı direnlerde olmasa herşey daha güzel olacaktı
Akın bey hangi yöntemi önerdi sana?Merhaba kızlar...
Akın beyle de gorustum. Iyi bir doktor. Guzel guzel anlatti.
Bi doktor randevum kaldi. Kasalti kaszari alti meme alti karisti bende...
Evet direnlerin olduğu bölümde ağrı sızı var doktorumda bana çıkarınca rahat edeceksiniz dedi sanırım ben biraz sabırsızımTatlım,dren olmasaydı o çıkan kanlar içeride birikecekti ve daha büyük bir sorun olurdu.
Hastanın son galiba bakılır değerlendirilir ameliyat masasında. Kan sızmaları varsa dren takılır.
İçerisi temizlenene kadar kalsın boşver. Onlar biraz hareketlerinde sıkıntı yaratır ama çıkınca çok rahatlarsın az sabır
Kesinlikle drenlerin Ağrı'sı o. Sabret çıkınca rahatlayacaksın oldukça,güven banaEvet direnlerin olduğu bölümde ağrı sızı var doktorumda bana çıkarınca rahat edeceksiniz dedi sanırım ben biraz sabırsızım
Ay evet ya onları elde taşımak çok kötü üstelik cumartesi sabahına kadar kalıcakmış ağlayasım geliyorGecmis olsun canim :) benim de direnlerim vardi bi de koltuk altimdalardi sürekli elimde tasiyodum nereye gitsem biraz can sıkıcılar ama çıkınca insan kendini iyileşmiş gibi hissediyo azıcık sabretmen lazım :))
Evet direnlerin olduğu bölümde ağrı sızı var doktorumda bana çıkarınca rahat edeceksiniz dedi sanırım ben biraz sabırsızım
Size çok güveniyorum zatenKesinlikle drenlerin Ağrı'sı o. Sabret çıkınca rahatlayacaksın oldukça,güven bana
canım normal bi sürü insan direnleri ile taburcu oluyor kas altı evet kansız ama kas üstü öyle olmuyor bu yüzden endişe etme direnlerden sonra rahatlarsın
Evet kas üstü oldu üstelik doktorum tedbir olarak yarın beni direnlerimle taburcu edecekmişçünkü ben yaramaz bir hastayım hiç rahat durmuyorum
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve düşünceleriniz için
Size çok güveniyorum zatenarzum77 ameliyat hazırlıklarımı yaparken forumdaki yazınızın oldukça faydasını gördüm buna mecbur olmadığınız halde insanlara bu şekilde yardımcı olmanız takdir edilesi bir durum
Ay ben seni izlemiyormuşum aldım izlemeyeBeni izler misincanim
Ameliyat gününüzden beri espirili yazılarınızı okuyorum keyiflebişi diyimde gülün, @magic angel yavrum en çok sen gülüceksin biliyorum , du bakiim papatyamda gülerPapatyam75 :)
az önce benimki msj atıyo, akşama memeleri hazırla diye..biliyorsunuz 14 şubat kutlamasına denk gelen zehirlenme badiremin üstüne açılış ctesi gecesi yerine pazara kalmıştı :))) 10.günde törenle kutlanan meme açılışı sevgililer gününe bi şekilde denk getirildi ama..eueheu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?