Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

)))))))))

slm kızlar bende şimdi üye oldum ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oluyor ban adanada prof.erol kesiktaşa oldum çokta memnununm hiçbi şikayetimde olmadı çok şükür tavsiye ederim
Hayırlı olsun bende ilk olarak Erol kesiktaşa randevu almıştım ama bi aksilik yüzünden randevumu kaçırmıştım sonra Niyazi beyin adını duydum ve ona gittim ben de Niyazi beyden çok memnun kaldım harika bir iş çıkardı direnlerde olmasa herşey daha güzel olacaktı

hatun ben sana hiç akıl verememişim galiba... başlama zorlanırsın.. sonradan izin almaktansa ilk 10 - 15 günü adam gibi geçirin yaaff..dilimde tüy bitti aysmirciğim ama dinle bi büyük sözü :)
Keşke bu mümkün olsa ama en geç salı başlamam lazım çünkü memelerimi yaptırdığımı bilmiyorlar

Geçmiş olsun ben de bugün 16:30 da çıktım 275 cc takıldı bana da evet ilk saatler çok kötü geçiyormuş maalesef
Sana da cok gecmis olsun aysmir. Atlattik sayilir Fotografina baktim da hic 275 cc gibi gorunmuyor, daha buyuk gibi sanki .

Tatlım,dren olmasaydı o çıkan kanlar içeride birikecekti ve daha büyük bir sorun olurdu.
Hastanın son galiba bakılır değerlendirilir ameliyat masasında. Kan sızmaları varsa dren takılır.
İçerisi temizlenene kadar kalsın boşver. Onlar biraz hareketlerinde sıkıntı yaratır ama çıkınca çok rahatlarsın az sabır

Evet direnlerin olduğu bölümde ağrı sızı var doktorumda bana çıkarınca rahat edeceksiniz dedi sanırım ben biraz sabırsızım

Gecmis olsun canim :) benim de direnlerim vardi bi de koltuk altimdalardi sürekli elimde tasiyodum nereye gitsem biraz can sıkıcılar ama çıkınca insan kendini iyileşmiş gibi hissediyo azıcık sabretmen lazım :))
Ay evet ya onları elde taşımak çok kötü üstelik cumartesi sabahına kadar kalıcakmış ağlayasım geliyor

Kesinlikle drenlerin Ağrı'sı o. Sabret çıkınca rahatlayacaksın oldukça,güven bana
Size çok güveniyorum zaten arzum77 ameliyat hazırlıklarımı yaparken forumdaki yazınızın oldukça faydasını gördüm buna mecbur olmadığınız halde insanlara bu şekilde yardımcı olmanız takdir edilesi bir durum

Evet kas üstü oldu üstelik doktorum tedbir olarak yarın beni direnlerimle taburcu edecekmiş çünkü ben yaramaz bir hastayım hiç rahat durmuyorum
canım normal bi sürü insan direnleri ile taburcu oluyor kas altı evet kansız ama kas üstü öyle olmuyor bu yüzden endişe etme direnlerden sonra rahatlarsın

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve düşünceleriniz için

Ameliyat gününüzden beri espirili yazılarınızı okuyorum keyifle electraa daha resmim yok ama beni izleyebilirmisiniz resimlerinizi merak ediyorum eğer Allah kısmet ederse bende öncesi ve sonrası koyarım inşallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…