Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

S
yanlış anlamanı istemem ama öncelikle kendi fotoğrafını koyarsan yani şimdiki hali diye izleyenin daha çok olur benimde ilk yaptığım şey buydu çünkü sağolsun benide FAZLANAZLI yönlendirmişti bu konuda ondan sonra insanlar güvenip izlemişti seninde bu şekilde izleyenin çok olur kişisel fikrim

aynen kimse bu konuda gücenmesin hepimiz yardımcı olmak istiyoruz bu yüzden burdayız

ameliyat öncesi bizde sonuç görerek girdik bu işe.

ancak erkek üyelerde oluyor bizzat bana mesaj atan vardı tanışalım edelim diye

Evet sizde haklısınız bende düşündüm fotoğraf koymayı çünkü bu foğ. Olayı daha öncesinde konuşuldu hepsini okudum ama Nasıl bi foğ koyabilirim ki normal sütyenim yok çıplak ta koyamam herhalde fikir vermisiniz lütfen

bilmem ki atletle koy olabilir.
nasıl sütyenin yok bilemedim. böylede zorluyor gibi olduk :)) sen al beni izlemeye bende alırım ilerleyen dönemde

yanlış anlaşılmak istemem.
zorlamıyoruz sadece güven açısından tabiki tişörtle koyabilirsin. ben alayım izlemeye seni.
Yo önemli değil zorlamıyorsun ben nasıl koyacağımı bilmediğim için fikir vermiş oldun tşk ederim bende olsam senin gibi tedbirli davranırım

Ben de ilk buraya geldigimde foto koymadan izlemek istedim ama arkadaslar sagolsun yonlendirdiler. Ben ciplak koydum doktora gonderirken mecbur cekmistim. Oda yakindan gorunce utanma falan kalmadi saldım kendimi o kötü memelerimle :)))

Ben de ilk buraya geldigimde foto koymadan izlemek istedim ama arkadaslar sagolsun yonlendirdiler. Ben ciplak koydum doktora gonderirken mecbur cekmistim. Oda yakindan gorunce utanma falan kalmadi saldım kendimi o kötü memelerimle :)))
:)) yarın olsun bende deniyeceğim bişeyler resim koymak için tişört olur , atlet olur yada senin gibi çıplak koyarım :))

Arkadaslar merhaba,
gecen subatta meme buyutme ameliyati olacaktim, hersey hazirlandi, tam aliyata giricem, vazgectim :)
tam nedenini bilimyorum ama icimden bir ses beni durdurdu. Icimden soz verdim kendime eger onumuzdeki bir yilin sonunda hala aklimda kalacaksa, yaptirip kurtulacam bu takintimdan demistim. Nihayet bir yil gecti. takintim hala butun yogunlugu ile var. Nihayetinde bu marta tekrar ameliyat tarihi aldim ve bu sefer ne olursa olsun donmeyecegim, cunku yaptirmadan gitmeyecek bu takintim :)
biraz gogus dokum oldugu icin damla kas alti 280 takilacak sanirim. tabii doktorumla son karari daha vermedim. dogal olsun benim olsun diyorum. Ve fakat yattigim silikon oldugu belli olur mu diye taktim simdi de. gecen sene plajda bir bayan gormustum ayaktayken hostu ama sirtustu guneslenirken gogusleri top gibi duruyodu oyle. pek bir belliydi. bu kadar belli olsun istemem.
taktiran arkadaslar tecrubelerini paylasabilirse cok sevinirim.

Atkadaslar benide izler misiniz bende yaptirmak istiyorum nasil oluyor acaba yardim eder misiniz

Evet direnlerin olduğu bölümde ağrı sızı var doktorumda bana çıkarınca rahat edeceksiniz dedi sanırım ben biraz sabırsızım
az rahat dur.. kas üstü senin daha kolay geçecek sonrası.. bizim biz kasaltıcılar gibi ahlamayacaksın . taş gibi hala sağ tarafım. sol oldukça rahat ve yumuşadı sanki.. anladımki ilk 1 ay adam gibi rahat yok heralde

teşekkür ederim..
konu zaten çok bomba , yıllardır aç kalmış memesizlik nedir iliklerine kadar çekmiş dertliker klübü burası.. bende komik bir insanımdır zaten, öyle derler. gülelim işte hep birlikte.. çok teşekkür ederim , hep beraber tebessüm edebiliyorsak ne mutlu bize. ben hala memen koluma değdi olayını yaşıyorum. alışamadım özellikle yan yatınca orada bişi olmasına. kolumun için yumuşak bi şeye değiyor .. çok tuhaf.. hep açasım geliyo. nasıl bi teşhirciliktir bu böyle anlamadım gitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…