- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Beni izleyebilirmisinizeeee akşama sende güzelce hazırlan bari kutlayamadığın sevgililer gününü kutlarsın artık,ama genede dikkat etmek lazım çok yeniler nazik davranmak lazım dimi
yanlış anlamanı istemem ama öncelikle kendi fotoğrafını koyarsan yani şimdiki hali diye izleyenin daha çok olur benimde ilk yaptığım şey buydu çünkü sağolsun benideBeni izleyebilirmisinizmagic angel
Ay ben seni izlemiyormuşum aldım izlemeye
S
yanlış anlamanı istemem ama öncelikle kendi fotoğrafını koyarsan yani şimdiki hali diye izleyenin daha çok olur benimde ilk yaptığım şey buydu çünkü sağolsun benideFAZLANAZLI yönlendirmişti bu konuda ondan sonra insanlar güvenip izlemişti seninde bu şekilde izleyenin çok olur kişisel fikrim
:)) ben de diyorm 7 album gosteriyor neden bi kismi gorunmuyor diye.profiline girdim.gizledin zannettim:)) iyi ki izledin gozum,gonlum acildi harika:))
Evet sizde haklısınız bende düşündüm fotoğraf koymayı çünkü bu foğ. Olayı daha öncesinde konuşuldu hepsini okudum ama Nasıl bi foğ koyabilirim ki normal sütyenim yok çıplak ta koyamam herhalde fikir vermisiniz lütfenaynen kimse bu konuda gücenmesin hepimiz yardımcı olmak istiyoruz bu yüzden burdayız
ameliyat öncesi bizde sonuç görerek girdik bu işe.
ancak erkek üyelerde oluyor bizzat bana mesaj atan vardı tanışalım edelim diye
bilmem ki atletle koy olabilir.Evet sizde haklısınız bende düşündüm fotoğraf koymayı çünkü bu foğ. Olayı daha öncesinde konuşuldu hepsini okudum ama Nasıl bi foğ koyabilirim ki normal sütyenim yok çıplak ta koyamam herhalde fikir vermisiniz lütfen
:))sütyenim tabiki varda hepsi dolgulu normal yok. Tişörtle koyabilirim ama boyutu belli olması açısındanbilmem ki atletle koy olabilir.
nasıl sütyenin yok bilemedim. böylede zorluyor gibi olduk :)) sen al beni izlemeye bende alırım ilerleyen dönemde
yanlış anlaşılmak istemem.:))sütyenim tabiki varda hepsi dolgulu normal yok. Tişörtle koyabilirim ama
Yo önemli değil zorlamıyorsun ben nasıl koyacağımı bilmediğim için fikir vermiş oldun tşk ederim bende olsam senin gibi tedbirli davranırımyanlış anlaşılmak istemem.
zorlamıyoruz sadece güven açısından tabiki tişörtle koyabilirsin. ben alayım izlemeye seni.
ben aldım izlemeye.Yo önemli değil zorlamıyorsun ben nasıl koyacağımı bilmediğim için fikir vermiş oldun tşk ederim bende olsam senin gibi tedbirli davranırım
görebilirsin ben aldığım için. :) rica ederimTşkFAZLANAZLI bende sizi aldım izlemeye yarın foğ koyarım bende :))
Ben de ilk buraya geldigimde foto koymadan izlemek istedim ama arkadaslar sagolsun yonlendirdiler. Ben ciplak koydum doktora gonderirken mecbur cekmistim. Oda yakindan gorunce utanma falan kalmadi saldım kendimi o kötü memelerimle :)))Evet sizde haklısınız bende düşündüm fotoğraf koymayı çünkü bu foğ. Olayı daha öncesinde konuşuldu hepsini okudum ama Nasıl bi foğ koyabilirim ki normal sütyenim yok çıplak ta koyamam herhalde fikir vermisiniz lütfen
:)) yarın olsun bende deniyeceğim bişeyler resim koymak için tişört olur , atlet olur yada senin gibi çıplak koyarım :))Ben de ilk buraya geldigimde foto koymadan izlemek istedim ama arkadaslar sagolsun yonlendirdiler. Ben ciplak koydum doktora gonderirken mecbur cekmistim. Oda yakindan gorunce utanma falan kalmadi saldım kendimi o kötü memelerimle :)))
az rahat dur.. kas üstü senin daha kolay geçecek sonrası.. bizim biz kasaltıcılar gibi ahlamayacaksın . taş gibi hala sağ tarafım. sol oldukça rahat ve yumuşadı sanki.. anladımki ilk 1 ay adam gibi rahat yok heraldeEvet direnlerin olduğu bölümde ağrı sızı var doktorumda bana çıkarınca rahat edeceksiniz dedi sanırım ben biraz sabırsızım
teşekkür ederim..Ameliyat gününüzden beri espirili yazılarınızı okuyorum keyifleelectraa daha resmim yok ama beni izleyebilirmisiniz resimlerinizi merak ediyorum eğer Allah kısmet ederse bende öncesi ve sonrası koyarım inşallah!!
çıplak koyuver , biz nasıl koyduk before after ları :)Evet sizde haklısınız bende düşündüm fotoğraf koymayı çünkü bu foğ. Olayı daha öncesinde konuşuldu hepsini okudum ama Nasıl bi foğ koyabilirim ki normal sütyenim yok çıplak ta koyamam herhalde fikir vermisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?