Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim henüz 2 hafta bitti, yatınca öyle top gibi duröuyo sanki. kas altı yuvarlak benımki

Beni izleyen arkadaşlar ben bu resim yükleme işinde pinpirikli olduğum için, denemek için resim koydum. Gizli olmuştur umarım yazarsanız resim ekliyeceğim:)

Ben de gecen sene ustsuz guneslenen bi turist görmüştüm topu gectim yer cekimine meydan okuyan iki adet fuzesi vardi sok olmuştum o zaman daha silikon dusunmedigim icin umursamamistim ama yaptirirken bin kere dogal olacak mi diye sordum doktoruma ben de de kas alti var su an benim de 4 ayim bitti ne ayaktayken top gibi ne de yatarken.. Yayiliyo guzelce :)

Beni izleyen arkadaşlar ben bu resim yükleme işinde pinpirikli olduğum için, denemek için resim koydum. Gizli olmuştur umarım yazarsanız resim ekliyeceğim:)
işlem tamamdır olmuş emin olmak için yüklediğin fotoyu tıkla ve sağ alt tarafında gizlilik ayarlarını görürsün ordanda düzenleme yapabilirsin ....

benimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?

benimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?
Benim de ilk aylar öyleydi 3 aya kadar memeler gergin görünüyodu bende de belli oluyodu dik dik duruyodu yatinca:)) iki ay daha bekle bak nasil yayiliyolar hallerinden memnun şekilde

kızlar foto yükledim nolur bi bakın
bikinili halime dün eşim silikon olduğu abartı belli oluyor dedi bunlar hep böylemi durucaklar
Senin cc büyük ya canım ondan demiştir bi de bu kadar buyuk memesi olan kadınların memesi biraz sarkik durur normalde ama seninkiler tas gibi su an ama yaza kadar daha guzellesip dogallasacaklar ben kimsede 5-6ayi gecip yapay durdugunu gormedim merak etme <3

ayy inşallah öyle olur

kızlar ben de resim koymayı denicem şimdi. ama benimkiler çok berbat şimdiden vereceği görüntü kirliliği için özür diliyorum

kızlar ben de resim koymayı denicem şimdi. ama benimkiler çok berbat şimdiden vereceği görüntü kirliliği için özür diliyorum
özür dilemene gerek yok burda bir çoğumuz aynı durumdaydık zaten, sende sonrasında güzel memelerinide paylaşırsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…