benim henüz 2 hafta bitti, yatınca öyle top gibi duröuyo sanki. kas altı yuvarlak benımkiArkadaslar merhaba,
gecen subatta meme buyutme ameliyati olacaktim, hersey hazirlandi, tam aliyata giricem, vazgectim :)
tam nedenini bilimyorum ama icimden bir ses beni durdurdu. Icimden soz verdim kendime eger onumuzdeki bir yilin sonunda hala aklimda kalacaksa, yaptirip kurtulacam bu takintimdan demistim. Nihayet bir yil gecti. takintim hala butun yogunlugu ile var. Nihayetinde bu marta tekrar ameliyat tarihi aldim ve bu sefer ne olursa olsun donmeyecegim, cunku yaptirmadan gitmeyecek bu takintim :)
biraz gogus dokum oldugu icin damla kas alti 280 takilacak sanirim. tabii doktorumla son karari daha vermedim. dogal olsun benim olsun diyorum. Ve fakat yattigim silikon oldugu belli olur mu diye taktim simdi de. gecen sene plajda bir bayan gormustum ayaktayken hostu ama sirtustu guneslenirken gogusleri top gibi duruyodu oyle. pek bir belliydi. bu kadar belli olsun istemem.
taktiran arkadaslar tecrubelerini paylasabilirse cok sevinirim.
Nasıl oldun canım 2 haftada toparlayabildinmibenim henüz 2 hafta bitti, yatınca öyle top gibi duröuyo sanki. kas altı yuvarlak benımki
Benide izlemeye alirmisin:)) yarın olsun bende deniyeceğim bişeyler resim koymak için tişört olur , atlet olur yada senin gibi çıplak koyarım :))
Resimgörebilirsin ben aldığım için. :) rica ederim
ben resim koymayı bir türlü beceremedimçıplak koyuver , biz nasıl koyduk before after ları :)
ana sayfada albümleri tıkladığın zaman sağ tarafta albüm oluştur var ayarlarınıda izlediklerim şekilde yap yoksa herkez görürResim
ben resim koymayı bir türlü beceremedim
Canim senin ne zaman oldu ameliyatın ne kullanıldıana sayfada albümleri tıkladığın zaman sağ tarafta albüm oluştur var ayarlarınıda izlediklerim şekilde yap yoksa herkez görür
2 ayım yeni bittiCanim senin ne zaman oldu ameliyatın ne kullanıldı
Bni de izler misin canmBeni izleyen arkadaşlar ben bu resim yükleme işinde pinpirikli olduğum için, denemek için resim koydum. Gizli olmuştur umarım yazarsanız resim ekliyeceğim:)
Ben de gecen sene ustsuz guneslenen bi turist görmüştüm topu gectim yer cekimine meydan okuyan iki adet fuzesi vardi sok olmuştumArkadaslar merhaba,
gecen subatta meme buyutme ameliyati olacaktim, hersey hazirlandi, tam aliyata giricem, vazgectim :)
tam nedenini bilimyorum ama icimden bir ses beni durdurdu. Icimden soz verdim kendime eger onumuzdeki bir yilin sonunda hala aklimda kalacaksa, yaptirip kurtulacam bu takintimdan demistim. Nihayet bir yil gecti. takintim hala butun yogunlugu ile var. Nihayetinde bu marta tekrar ameliyat tarihi aldim ve bu sefer ne olursa olsun donmeyecegim, cunku yaptirmadan gitmeyecek bu takintim :)
biraz gogus dokum oldugu icin damla kas alti 280 takilacak sanirim. tabii doktorumla son karari daha vermedim. dogal olsun benim olsun diyorum. Ve fakat yattigim silikon oldugu belli olur mu diye taktim simdi de. gecen sene plajda bir bayan gormustum ayaktayken hostu ama sirtustu guneslenirken gogusleri top gibi duruyodu oyle. pek bir belliydi. bu kadar belli olsun istemem.
taktiran arkadaslar tecrubelerini paylasabilirse cok sevinirim.
işlem tamamdır olmuşBeni izleyen arkadaşlar ben bu resim yükleme işinde pinpirikli olduğum için, denemek için resim koydum. Gizli olmuştur umarım yazarsanız resim ekliyeceğim:)
benimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarBen de gecen sene ustsuz guneslenen bi turist görmüştüm topu gectim yer cekimine meydan okuyan iki adet fuzesi vardi sok olmuştumo zaman daha silikon dusunmedigim icin umursamamistim ama yaptirirken bin kere dogal olacak mi diye sordum doktoruma ben de de kas alti var su an benim de 4 ayim bitti ne ayaktayken top gibi ne de yatarken.. Yayiliyo guzelce :)
Beni izler misin canm goremiyorum kikızlar foto yükledim nolur bi bakın
bikinili halime dün eşim silikon olduğu abartı belli oluyor dedi bunlar hep böylemi durucaklar
Benim de ilk aylar öyleydi 3 aya kadar memeler gergin görünüyodu bende de belli oluyodu dik dik duruyodu yatinca:)) iki ay daha bekle bak nasil yayiliyolar hallerinden memnun şekildebenimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?
Senin cc büyük ya canım ondan demiştir bi de bu kadar buyuk memesi olan kadınların memesi biraz sarkik durur normalde ama seninkiler tas gibi su an ama yaza kadar daha guzellesip dogallasacaklar ben kimsede 5-6ayi gecip yapay durdugunu gormedim merak etme <3kızlar foto yükledim nolur bi bakın
bikinili halime dün eşim silikon olduğu abartı belli oluyor dedi bunlar hep böylemi durucaklar
ayy inşallah öyle olurSenin cc büyük ya canım ondan demiştir bi de bu kadar buyuk memesi olan kadınların memesi biraz sarkik durur normalde ama seninkiler tas gibi su an ama yaza kadar daha guzellesip dogallasacaklar ben kimsede 5-6ayi gecip yapay durdugunu gormedim merak etme <3
özür dilemene gerek yokkızlar ben de resim koymayı denicem şimdi. ama benimkiler çok berbat şimdiden vereceği görüntü kirliliği için özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?