- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
benimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?
evet olmuş görünüyorlarekledim sanırım kızlar görünüyo mu benim sönmüş balonlar
ayarını değiştir istersen sen izlemeye aldığında baktım göremedim ben aldığımda gördüm.ekledim sanırım kızlar görünüyo mu benim sönmüş balonlar
Bence de onceki dokuyla ilgili çünkü takip ediyorum hic dokusu olmayanlarin daha gec yumusuyo ve yayiliyo, dokusu olanlarin daha cabuk yumusuyo. Benimkiler de anca 3 ay gecince sekle girip yumusamaya basladilar mesela :)Ben de kas altı damla var. 1 ay oldu ama yatınca yayılıyor. Protezin şekli ve daha önce doku olmasi ile ilgili olabilir belki. Çok olmasa da döküm vardı. Yatarken çekilen foto yukleyecegim.
Ewet cnm dogum yaptin mi sen
ayarını değiştir istersen sen izlemeye aldığında baktım göremedim ben aldığımda gördüm.
takip ettiklerim yapabilirsin
kas altı üstü ile cok ilgili değil kas üstü olupta çokta doğal sonuçlar gördüm tuğrul turana gittiğimde göstermişti kendizi. önemli olan cerrahın becerisi :) teşekkür ederim darısı sana olsun dikleştirme yaptırman lazım senin dimitamam canım öyle yapayım. bu arada seninkiler ne kadar doğal duruyo bayıldım. yuvarlak genelde pek doğal durmuyo çünkü kas altı olduğu için sanırım. maaşallah çok güzeller
kas altı üstü ile cok ilgili değil kas üstü olupta çokta doğal sonuçlar gördüm tuğrul turana gittiğimde göstermişti kendizi. önemli olan cerrahın becerisi :) teşekkür ederim darısı sana olsun dikleştirme yaptırman lazım senin dimi
Nasılsın peki2 ayım yeni bitti
345cc damla mentor high profil kullanıldı
benim fotolar gibi seninde canım, bkiniye sutyene göre değişiyor. kiminde doğal bazısında abartı gibikızlar foto yükledim nolur bi bakın
bikinili halime dün eşim silikon olduğu abartı belli oluyor dedi bunlar hep böylemi durucaklar
heueuhe hepimiz geçtik o kirli yollardan..dert etmekızlar ben de resim koymayı denicem şimdi. ama benimkiler çok berbat şimdiden vereceği görüntü kirliliği için özür diliyorum
izlemeye aldım seni.. beni izlermisin bir bakalım görüntü kirliliğine :))kızlar ben de resim koymayı denicem şimdi. ama benimkiler çok berbat şimdiden vereceği görüntü kirliliği için özür diliyorum
izlemeye aldım seni.. beni izlermisin bir bakalım görüntü kirliliğine :))
Electra bni izler misinizlemeye aldım seni.. beni izlermisin bir bakalım görüntü kirliliğine :))
Canım benim gayet hoşlar 2 aya göre.rahat ol yaza daha çok var.yaza nasıl da daha güzel olurlar kimbilirvalla benimkiler 2 ay bitti ama sırtüstü yatınca hiç yayılma yok
Valla bravo 34 kilo nedemek helal olsun canım benim.görüntün kötü değil rahat ol.iyi bir doktorla süper ötesi bomba olurlar bak gör.Ayh hayır ama doğum yapmışlardan beterim resmen34 kilo verdim canım o yüzden böyle bir hal aldılar. hala da vermeye devam ediyorum. bakalım artık ameliyata kadar kilo vermeye çalışıcam.
En doğal görüntülerden biri soocute ciğimindir.ve en güzellerden birikas altı üstü ile cok ilgili değil kas üstü olupta çokta doğal sonuçlar gördüm tuğrul turana gittiğimde göstermişti kendizi. önemli olan cerrahın becerisi :) teşekkür ederim darısı sana olsun dikleştirme yaptırman lazım senin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?