Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?

Ben de kas altı damla var. 1 ay oldu ama yatınca yayılıyor. Protezin şekli ve daha önce doku olmasi ile ilgili olabilir belki. Çok olmasa da döküm vardı. Yatarken çekilen foto yukleyecegim.

Ben de kas altı damla var. 1 ay oldu ama yatınca yayılıyor. Protezin şekli ve daha önce doku olmasi ile ilgili olabilir belki. Çok olmasa da döküm vardı. Yatarken çekilen foto yukleyecegim.
Bence de onceki dokuyla ilgili çünkü takip ediyorum hic dokusu olmayanlarin daha gec yumusuyo ve yayiliyo, dokusu olanlarin daha cabuk yumusuyo. Benimkiler de anca 3 ay gecince sekle girip yumusamaya basladilar mesela :)

ayarını değiştir istersen sen izlemeye aldığında baktım göremedim ben aldığımda gördüm.
takip ettiklerim yapabilirsin

tamam canım öyle yapayım. bu arada seninkiler ne kadar doğal duruyo bayıldım. yuvarlak genelde pek doğal durmuyo çünkü kas altı olduğu için sanırım. maaşallah çok güzeller

tamam canım öyle yapayım. bu arada seninkiler ne kadar doğal duruyo bayıldım. yuvarlak genelde pek doğal durmuyo çünkü kas altı olduğu için sanırım. maaşallah çok güzeller
kas altı üstü ile cok ilgili değil kas üstü olupta çokta doğal sonuçlar gördüm tuğrul turana gittiğimde göstermişti kendizi. önemli olan cerrahın becerisi :) teşekkür ederim darısı sana olsun dikleştirme yaptırman lazım senin dimi

evet canım benim dikleştirme öncelik ama masaya yatmışken silikon da koydurucam. c cup şuan zaten küçük diil aslında ama d cup da fena olmaz gibi geliyo

Ayh hayır ama doğum yapmışlardan beterim resmen 34 kilo verdim canım o yüzden böyle bir hal aldılar. hala da vermeye devam ediyorum. bakalım artık ameliyata kadar kilo vermeye çalışıcam.
Valla bravo 34 kilo nedemek helal olsun canım benim.görüntün kötü değil rahat ol.iyi bir doktorla süper ötesi bomba olurlar bak gör.

En doğal görüntülerden biri soocute ciğimindir.ve en güzellerden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…