- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Evet canım seninkiler gerçekten muhteşemlerBen de gecen sene ustsuz guneslenen bi turist görmüştüm topu gectim yer cekimine meydan okuyan iki adet fuzesi vardi sok olmuştumo zaman daha silikon dusunmedigim icin umursamamistim ama yaptirirken bin kere dogal olacak mi diye sordum doktoruma ben de de kas alti var su an benim de 4 ayim bitti ne ayaktayken top gibi ne de yatarken.. Yayiliyo guzelce :)
Canım yaaaa varya sizi yılın çifti seçiyorum.adınızda (muhabbet kuşları) .adam mutluluktan senle nerdeyse herakşam randevulaşacak.demekkiii neymiiiş doğru bir kararmııııış ameliyat olmak.okul bitti ben öğretmene bağladım.hızımı alamamışım sanırım:)bişi diyimde gülün, @magic angel yavrum en çok sen gülüceksin biliyorum , du bakiim papatyamda gülerPapatyam75 :)
az önce benimki msj atıyo, akşama memeleri hazırla diye..biliyorsunuz 14 şubat kutlamasına denk gelen zehirlenme badiremin üstüne açılış ctesi gecesi yerine pazara kalmıştı :))) 10.günde törenle kutlanan meme açılışı sevgililer gününe bi şekilde denk getirildi ama..eueheu
Adama bide börek yapsan varyaaaaa.adam kapının önüne çadır kurar.sen içeri alana kadar gitmez bi yereCanım yaaaa varya sizi yılın çifti seçiyorum.adınızda (muhabbet kuşları) .adam mutluluktan senle nerdeyse herakşam randevulaşacak.demekkiii neymiiiş doğru bir kararmııııış ameliyat olmak.okul bitti ben öğretmene bağladım.hızımı alamamışım sanırım:)
Geçmiş olsunAgrili bir ameliyatmis gercekten
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim bende öyle umuyorum ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor cumartesi de sınavım var Nasıl yaparım bilmiyorum
Ayyyy canimmm nasil moral verdiiiiiinnn ayh insallah bi kavusayim o bombalaraValla bravo 34 kilo nedemek helal olsun canım benim.görüntün kötü değil rahat ol.iyi bir doktorla süper ötesi bomba olurlar bak gör.
ne diyelim yapanın eline sağlık meme ayrı bacak ayrı benim için :) teşekkürler canımEn doğal görüntülerden biri soocute ciğimindir.ve en güzellerden biri
kas altı mı olacak.evet canım benim dikleştirme öncelik ama masaya yatmışken silikon da koydurucam. c cup şuan zaten küçük diil aslında ama d cup da fena olmaz gibi geliyo
Kızlar bir şey soracagim,hiç karısına silikon takmış bir estetik cerrah biliyor musunuz ? Dün birisi -yok çok zararlı zararlı olmasa eşlerine silikon yaparlardı gibi bir şey soyledi
ah bir uyuyabilseydim sırt üstü yatmak eziyet gibi benki her daim yan yatan biriyimGeçmş olsn...dinlenrsen ağrı minimuma iniyor fırsattan istifade yatmak iyi oluyor :))))
Ben biliyorummmmmmKızlar bir şey soracagim,hiç karısına silikon takmış bir estetik cerrah biliyor musunuz ? Dün birisi -yok çok zararlı zararlı olmasa eşlerine silikon yaparlardı gibi bir şey soyledi
Çookk teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Ben biliyorummmmmmhem de 3 tane
ah anacım ona neler yapılıyo bi bucuk senedir.. :)))) börek diil poğaamı yapaydım acaba :))) kafası geç bastı da bende bezdim artık beklemektenAdama bide börek yapsan varyaaaaa.adam kapının önüne çadır kurar.sen içeri alana kadar gitmez bi yere
yan yatıyorum son birkaç gecedir. ama daha çok rahat değilah bir uyuyabilseydim sırt üstü yatmak eziyet gibi benki her daim yan yatan biriyim
Eniste gormesin valla :))bişi diyimde gülün, @magic angel yavrum en çok sen gülüceksin biliyorum , du bakiim papatyamda gülerPapatyam75 :)
az önce benimki msj atıyo, akşama memeleri hazırla diye..biliyorsunuz 14 şubat kutlamasına denk gelen zehirlenme badiremin üstüne açılış ctesi gecesi yerine pazara kalmıştı :))) 10.günde törenle kutlanan meme açılışı sevgililer gününe bi şekilde denk getirildi ama..eueheu
İnan bn yüz ustü kapanmasam uyuyamazdm nerdeyse 1 ay oldu ama sırtüstü yatyorm alştm artk :)))..şu bi gerçek sabır gerekn bi süreç..ah bir uyuyabilseydim sırt üstü yatmak eziyet gibi benki her daim yan yatan biriyim
Ters taktik uygula hiç ilgilenme fazla ilgiye alışık erkekler ilgi kesilince şaşırıp kendi ilgilenmeye başlıyor.ben eşimle öyleyiz.bi ben ilgilenirim bi o ilgilenir.sırayla.aynı anda ilgi yok.adamın huyu böyle naaapiiiim.nabza göre şerbet misali.sevgiler herkeseah anacım ona neler yapılıyo bi bucuk senedir.. :)))) börek diil poğaamı yapaydım acaba :))) kafası geç bastı da bende bezdim artık beklemekten
Bugün daha rahat uyudum biraz biraz alıştım sankiİnan bn yüz ustü kapanmasam uyuyamazdm nerdeyse 1 ay oldu ama sırtüstü yatyorm alştm artk :)))..şu bi gerçek sabır gerekn bi süreç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?