Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım seninkiler gerçekten muhteşemler

Canım yaaaa varya sizi yılın çifti seçiyorum.adınızda (muhabbet kuşları) .adam mutluluktan senle nerdeyse herakşam randevulaşacak.demekkiii neymiiiş doğru bir kararmııııış ameliyat olmak.okul bitti ben öğretmene bağladım.hızımı alamamışım sanırım:)

Adama bide börek yapsan varyaaaaa.adam kapının önüne çadır kurar.sen içeri alana kadar gitmez bi yere

Kızlar bir şey soracagim,hiç karısına silikon takmış bir estetik cerrah biliyor musunuz ? Dün birisi -yok çok zararlı zararlı olmasa eşlerine silikon yaparlardı gibi bir şey soyledi

Kızlar bir şey soracagim,hiç karısına silikon takmış bir estetik cerrah biliyor musunuz ? Dün birisi -yok çok zararlı zararlı olmasa eşlerine silikon yaparlardı gibi bir şey soyledi

bunu soramayız ama ihtiyacı olsa yaparlardı. :)
onların yabancı olduğu bi durum değil ki sonuçta

Adama bide börek yapsan varyaaaaa.adam kapının önüne çadır kurar.sen içeri alana kadar gitmez bi yere
ah anacım ona neler yapılıyo bi bucuk senedir.. :)))) börek diil poğaamı yapaydım acaba :))) kafası geç bastı da bende bezdim artık beklemekten

Eniste gormesin valla :))
Genc electra kk'da ifsa ettigi iliskisi yuzunden kiskanclik krizine giren seviligi tarafindan opulerek cezalandirildi
Haberlerini okumayalim .dd

ah anacım ona neler yapılıyo bi bucuk senedir.. :)))) börek diil poğaamı yapaydım acaba :))) kafası geç bastı da bende bezdim artık beklemekten
Ters taktik uygula hiç ilgilenme fazla ilgiye alışık erkekler ilgi kesilince şaşırıp kendi ilgilenmeye başlıyor.ben eşimle öyleyiz.bi ben ilgilenirim bi o ilgilenir.sırayla.aynı anda ilgi yok.adamın huyu böyle naaapiiiim.nabza göre şerbet misali.sevgiler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…